19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αιτήσεις για νέο επιδοτούμενο άνεργων αποφοίτων ΑΕΙ & ΤΕΙ έως 29 ετών (Βήμα-βήμα η διαδικασία & τι πρέπει να προσέξετε)

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

voucher29 aei teiΞεκίνησαν οι αιτήσεις άνεργων Απόφοιτων Πανεπιστημίου και ΤΕΙ για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher έως 29 ετών με επίδομα 3.120 €.

Η δράση αφορά θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά, τα μόρια, τα δικαιολογητικά, οι προϋποθέσεις, οι προθεσμίες αιτήσεων και οι παγίδες που πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τα χρήματα.

 

Η δράση «Επιταγή Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.» αφορά 7.000 άνεργους, αποφοίτους Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., ηλικίας έως 29 ετών, για παροχή υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης με έμφαση σε θέματα ανάπτυξης οριζόντιων δεξιοτήτων καθώς και σε θέματα της αγοράς απασχόλησης, σύνταξη βιογραφικού και σε έννοιες που σχετίζονται με το περιβάλλον του «επιχειρείν» καθώς και σε δεξιότητες Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

Περιφέρειες: Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου

 

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Voucher 29

  • Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 22/12/2014 και ώρα 11:00
  • Λήξη υποβολής αιτήσεων: 14/01/2015 και ώρα 24:00

 

 

Συμμετέχοντες Voucher 29

Από το πρόγραμμα Voucher 29 θα ωφεληθούν 7.000 άνεργοι ηλικίας έως 29 ετών (γεννημένοι από 1/1/1985) απόφοιτοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

 

 

Επίδομα προγράμματος Voucher 29

  • 3.120 € για τους ανέργους που ολοκληρώσουν το πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης σύμφωνα με τις προϋποθέσεις

 

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

  • Να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ και να έχουν γεννηθεί από 1/1/1985
  • Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
  • Οι άνεργοι δεν επιτρέπεται να παρακολουθούν ή να έχουν παρακολουθήσει άλλο συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ πρόγραμμα κατάρτισης κατά το τελευταίο δίμηνο που προηγείται της υποβολής της αίτησης συμμετοχής στην παρούσα Πρόσκληση.
  • Για όσο χρόνο διαρκεί η κατάρτιση επιδοτούμενων ανέργων, αναστέλλεται η καταβολή του επιδόματος ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, ενώ το χρονικό διάστημα της κατάρτισης συνυπολογίζεται στο χρόνο επιδότησης της ανεργίας τους. Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος κατάρτισης αποτελεί ημερομηνία αναστολής του επιδόματος ανεργίας, το οποίο οι ωφελούμενοι δικαιούνται να συνεχίσουν να λαμβάνουν από την επομένη της ολοκλήρωσης της συμμετοχής τους σε αυτό.
  • Οι άνεργοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος κατάρτισης και μέχρι την ολοκλήρωσή του. Σε περίπτωση που ο άνεργος χάσει την ιδιότητα του εγγεγραμμένου ανέργου στα μητρώα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. οποιαδήποτε στιγμή από την ημέρα ενεργοποίησης της επιταγής κατάρτισης μέχρι την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στο πρόγραμμα, διαγράφεται και η επιταγή κατάρτισής του ακυρώνεται, εφόσον έχει ήδη εκδοθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής σε μία μόνο Διοικητική ΠεριφέρειαΕπισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η εκ των υστέρων αλλαγή Διοικητικής Περιφέρειας.

 

 

Το πρόγραμμα Voucher 29 περιλαμβάνει

  • Θεωρητική κατάρτιση 208 ωρών.
  • Πρακτική άσκηση 832 ωρών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις (αποκλείεται η συμμετοχή Δημοσίου, ΔΕΚΟ και τυχερών παιγνίων)
  • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, που αφορούν:

α) στη διάγνωση και κατάλληλη σύζευξη των εκπαιδευτικών αναγκών / δεξιοτήτων των καταρτιζομένων με τις ανάγκες των επιχειρήσεων,

β) στην τοποθέτηση, παρακολούθηση και εποπτεία του καταρτιζόμενου από τον πάροχο κατάρτισης στην επιχείρηση πρακτικής άσκησης, μέσω του επόπτη Πρακτικής και

γ) σε επιπρόσθετες υπηρεσίες για την ενδεχόμενη μετατροπή της πρακτικής άσκησης του καταρτιζόμενου σε σύμβαση εργασίας.

 

 

Κριτήρια – Μοριοδότηση (Μέγιστο μορίων 120)

1. Διάρκεια συνεχόμενης ανεργίας (μέγιστος βαθμός μορίων 39)

  • 0 - 6 μήνες: 1 μόριο για κάθε πλήρη μήνα ανεργίας έως και τον έκτο μήνα
  • 7 - 12 μήνες: 6 μόρια και 1,5 μόριο για κάθε πλήρη μήνα ανεργίας από τον 7ο έως και τον 12ο μήνα
  • 13 μήνες και άνω: 15 μόρια και 2 μόρια για κάθε πλήρη μήνα από τον 13ο και άνω (μέγιστο 39 μόρια)

Προσοχή: Καταληκτική ημερομηνία του διαστήματος ανεργίας θα υπολογιστεί η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

2. Συνολικό εισόδημα (ατομικό ή και συζύγου για τα εισοδήματα του 2013). Ως ατομικό εισόδημα, νοείται το εισόδημα του ανέργου αν υποβάλλει δική του δήλωση (άγαμος, μονογονέας, διαζευγμένος). Ως οικογενειακό νοείται το εισόδημα του ανέργου, της συζύγου και των εξαρτημένων μελών του. Το εισόδημα ως μοριοδοτούμενο κριτήριο προκύπτει από το δηλωθέν εισόδημα του 2014. Μέγιστος βαθμός μορίων 30. Τα μόρια του κριτηρίου αυτού υπολογίζονται με 2 δεκαδικά ψηφία.

  • 0-12.000 €: 30 μόρια
  • 12.001-18.000 €: 15 μόρια
  • 18.001 και άνω: 0 μόρια

3. Ηλικία υποψηφίου (μέγιστο μορίων 21): 

  • Μέχρι 26 ετών: 21 μόρια
  • Άνω των 26 ετών - 29 ετών: 11 μόρια

4. Βαθμός Κτήσης Πτυχίου (μέγιστο μορίων 30)

  • Καλώς: 0 μόρια
  • Λίαν Καλώς: 15 μόρια
  • Άριστα: 30 μόρια

Σημειώνεται ότι Σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν. 4144/18.04.2013 (ΦΕΚ 88) άρθρο 30, παρ.1, οι «κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλµατος, ασφαλισµένοι ή µη σε οικεία ασφαλιστικά ταµεία, που δεν ασκούν ελευθέριο ή άλλο επάγγελµα, µπορούν να εγγράφονται ως άνεργοι στο µητρώο ανέργων του ΟΑΕ∆».

 

 

Αποτελέσματα Voucher 29

Οι υποψήφιοι θα ελεγθούν αυτόματα από το πληροφοριακό σύστημα για την ορθότητα των δηλωθέντων στοιχείων τους και θα μοριοδοτηθούν ανά περιφέρεια. Θα ανακοινωθεί πίνακας επιτυχόντων και επιλαχόντων (50% των επιτυχόντων).

Οι επιλεγέντες θα επιλέξουν πάροχο κατάρτισης, στον οποίο και θα δώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τελικό έλεγχο και θα υπογράψουν την τριμερή σύμβασή τους στο πρόγραμμα, αν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Οι πίνακες περιέχουν τον αριθμό ΚΑΥΑΣ των υποψηφίων και όχι ονοματεπώνυμο.

Οι μη επιλεγέντες έχουν δικαίωμα, εντός 5 ημερών, έγγραφης υποβολής αντιρρήσεων, στην οποία η επιτροπή αξιολόγησης οφείλει να αποφανθεί εντός 20 ημερών.

 

 

Ενεργοποίηση επιταγής Voucher 29

Τόσο για την θεωρητική κατάρτιση στο εκπαιδευτήριο, όσο και για την πρακτική άσκηση στην επιχείρηση που θα συμβληθεί ο άνεργος κατόπιν κοινής συμφωνίας του με τον πάροχο κατάρτισης, θα επιδοτηθεί. Ο ωφελούμενος άνεργος που θα επιτύχει στο πρόγραμμα θα λάβει επιταγή οικονομικής αξίας ποσού 3.302 ευρώ, την οποία και θα παραδώσει στον πάροχο κατάρτισης (στη σχολή που θα τον εκπαιδεύσει) για τις υπηρεσίες που θα του προσφέρει.

Κάθε ωφελούμενος υποχρεούται, μέσα στο χρόνο ισχύος της επιταγής κατάρτισης (έως 31.3.2015), να επιλέξει τον πάροχο κατάρτισης και το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμεί και να συνάψει τη σχετική σύμβαση.

Κάθε ωφελούμενος δεν επιτρέπεται να συνάψει συμβάσεις με περισσότερους του ενός παρόχου κατάρτισης & επιχείρησης συγχρόνως.

 

 

Ακύρωση Επιτυχόντων - Πότε χάνουν τα χρήματα

  • Αν δεν παρουσιάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τα ακριβή δηλωθέντα στοιχεία στον πάροχο κατάρτισης
  • Αν έχουν δηλώσει αναληθή ή λανθασμένα στοιχεία κατά την υποβολή της αίτησης (εισόδημα, περιφέρεια, πτυχία, ανεργία κλπ)
  • Αν χάσουν την ιδιότητα του ανέργου πριν τη λήξη της πρακτικής άσκησης
  • Αν υπερβούν το όριο απουσιών κατά την θεωρητική ή πρακτική κατάρτιση (όριο απουσιών είναι το 10% του συνόλου ωρών)
  • Αν δεν ενεργοποιήσουν την επιταγή τους εντός του επιτρεπτού διαστήματος

Σε περίπτωση διαγραφής ανέργου, τη θέση του λαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στην αντίστοιχη Διοικητική Περιφέρεια.

 

 

sosecdlΥποβολή Αίτησης Voucher 29 και τι να προσέξετε

1. Συμπληρώστε σωστά την αίτηση χωρίς λάθη, γιατί καμία διόρθωση δεν γίνεται εκ των υστέρων.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ στη Δήλωση στο Εισόδημα: Αν δηλώσετε κάτι λάθος δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων μετά την υποβολή και θα ακυρωθείτε.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ στη Δήλωση Διοικητικής Περιφέρειας: Κάθε άνεργος έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση ΜΟΝΟ για μία Διοικητική Περιφέρεια. Ενημερωθείτε για το που ανήκει η πόλη που θέλετε. Προσοχή μην κάνετε λάθος στην αίτηση, γιατί δεν επιτρέπεται η εκ των υστέρων αλλαγή.
  • Δηλώστε Τραπεζικό λογαριασμό που θα είστε αποκλειστικός ή πρώτος δικαιούχος αν είναι κοινός, για να σας καταθέσουν χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις τα χρήματα.

 

2. Η αίτηση συμμετοχής θωρείται Υπεύθυνη Δήλωση. Αν έχετε δηλώσει ψευδή στοιχεία θα ακυρωθείτε και θα γραφτείτε σε ένα ειδικό μητρώο που θα σας απαγορεύει να λάβετε μέρος για ένα χρόνο σε άλλο επιδοτούμενο.

Συμπληρώστε την αίτηση με ακρίβεια, γιατί θα γίνει αυτόματος ηλεκτρονικός έλεγχος και διασταύρωση όλων των στοιχείων που θα δηλώσετε. Επίσης θα γίνει έλεγχος και κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών σας στον πάροχο κατάρτισης.

 

3. Μην επιτρέπετε σε παρόχους κατάρτισης (ΚΕΚ, ΚΔΒΜ, σχολές κλπ) να συμπληρώσουν την αίτηση αντί για σας. Πρώτον απαγορεύεται και δεύτερον αν κάνουν κάποιο λάθος θα χάσετε τη θέση εξαιτίας τους.

Έχουμε δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις στα προηγούμενα επιδοτούμενα, μπορείτε να δείτε αναρτημένα σχόλια των ίδιων των υποψηφίων με τέτοια προβλήματα, σε προηγούμενα άρθρα μας.

 

4. Με την υποβολή της αίτησης θα δείτε στην οθόνη σας το αποδεικτικό υποβολής, που περιέχει έναν αριθμό που ονομάζεται ΚΑΥΑΣ (Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής) και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής.

Εκτυπώστε ή αποθηκεύστε τη σελίδα. Ο αριθμός ΚΑΥΑΣ είναι μοναδικός για τον κάθε υποψήφιο και θα σας χρησιμεύσει να αναζητήσετε αργότερα τα αποτελέσματα, γιατί δεν θα αναγράφονται τα ονόματα στους καταλόγους.

 

 

Δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσει ο επιτυχόντας στον πάροχο κατάρτισης

  • Την Αίτηση Συμμετοχής του
  • Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας ατομικό ή οικογενειακό για το έτος 2014 (εισοδήματα του 2013)
  • Υπεύθυνη Δήλωση του αρθρ. 8 του Ν.1599/86 με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του ότι «(α) τα στοιχεία που δηλώνω στην αίτηση συμμετοχής με ΚΑΥΑΣ …………… είναι ακριβή και αληθή και (β) δεν παρακολουθώ ή δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ, κατά το τελευταίο δίμηνο, πλην προγράμματος ελληνομάθειας ή κατάρτισης δεξιοτήτων ΤΠΕ που οδηγούν σε πιστοποίηση»
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  • Φωτοαντίγραφο τίτλου/ων σπουδών με το οποίο θα αποδεικνύεται το επίπεδο σπουδών του και ο Βαθμός πτυχίου

Ο υποψήφιος πρέπει να υπογράψει υποχρεωτικά την τριμερή σύμβαση (η οποία θα φέρει υπογραφή του ίδιου, του παρόχου κατάρτισης και της επιχείρησης απασχόλησης).

 

 

Πληρωμές Voucher 29

Τα χρήματα της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης θα καταβάλλονται από τον ΟΑΕΔ στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο υποψήφιος κατά την ενεργοποίηση της επιταγής voucher (και στον οποίο πρέπει να είναι πρώτος δικαιούχος), μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης (θεωρία και πρακτική άσκηση) ως εξής:

  • Α΄ Δόση: 624 € μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης των 208 ωρών
  • Β΄ Δόση: 1.248 € μετά την ολοκλήρωση της 416 ωρών πρακτικής
  • Γ΄ Δόση: 1.248 € μετά την ολοκλήρωση των υπόλοιπων 416 ωρών πρακτικής

 Κλικ εδώ για Αίτηση Voucher έως 29

 

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα ΟΑΕΔ Πληρωμή
ΟΑΕΔ: Κανονικά θα πληρωθούν επιδόματα & Παροχές Οι λογαριασμοί…
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επιδότηση Ενοικίου - Ανθρωπιστική Κρίση: Οδηγίες για Μισθωτές &…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Νέα Αποτελέσματα Ενστάσεων με 256 δικαιούχους…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πιστώθηκε η α' δόση - Τι μπορείς να αγοράσεις &…
Επίδομα μονογονεϊκών οικογενειών ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για μονογονεϊκές οικογένειες με παιδιά έως 18…
oikogeneiako epidoma oga
Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ (αίτηση, προϋποθέσεις,…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε την Β' Δόση Οικογενειακού…
Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Επίδομα 1.000€ σε πολύτεκνες μητέρες από τον ΟΓΑ (αιτήσεις &…
Εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ - Οικοδόμων
Αιτήσεις για το Eποχικό Επίδομα ΟΑΕΔ (Οικοδόμων, ηθοποιών,…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα