19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Υποτροφίες για αποφοίτους ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ με επίδομα 3.280€ (αιτήσεις, προϋποθέσεις, δικαιολογητικά)

(3 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 3 από 5)

epidotoumeno apofoiton iekiΞεκίνησαν αιτήσεις για χορήγηση υποτροφιών σε απόφοιτους ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ που δεν έχουν συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας τους. 

Η υποτροφία περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση με επιδότηση 400 ευρώ και Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας με επίδομα 480 ευρώ μηνιαίως και 6 μήνες πρακτική σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Προσοχή: Στις ισοβαθμίες μοριοδότησης λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος υποβολής της αίτησης ως προτεραιότητα.

Ακολουθούν οι οδηγίες συμμετοχής βήμα-βήμα, οι προθεσμίες αίτησης, τα μόρια, τα δικαιολογητικά, οι προϋποθέσεις και ο τρόπος καταβολής των χρημάτων της υποτροφίας:

Οι υποτροφίες αφορούν 7.000 απόφοιτους και παρέχονται στα πλαίσια συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγκεκριμένα με MIS 491402 "Ειδικά προγράμματα πρακτικής άσκησης / επαγγελματικής εμπειρίας".

Μέσω της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με MIS 491402 χορηγούνται υποτροφίες σε αποφοίτους, για να ενισχυθούν οι γνώσεις και οι δεξιότητες τους και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στον παραγωγικό τομέα, σε κλάδους σχετικούς με την εκπαίδευσή τους, σε θέσεις που προσφέρουν επιχειρήσεις, έτσι ώστε να καταστεί ευκολότερη η είσοδος τους στην αγορά εργασίας.

Αν ο υποψήφιος λαμβάνει επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ, δεν θα διακοπεί με την συμμετοχή του στο πρόγραμμα και θα συνεχίσει να το λαμβάνει ταυτόχρονα με το επίδομα της υποτροφίας.

 

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων

  • Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 29/12/2014
  • Λήξη υποβολής αιτήσεων: 26/01/2015 και ώρα 24.00
  • Παράταση λήξης αιτήσεων: 09/02/2015 και ώρα 24:00
  • Λήξη αιτήσεων 2ου κύκλου: 15 Μαρτίου 2015 και ώρα 23:59

 

 

Απαραίτητες Προϋποθέσεις Συμμετοχής Αποφοίτων

  • Να είναι απόφοιτοι Επαγγελματικού Λυκείου του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων - ΕΠΑ.Λ. ή
  • Να είναι απόφοιτοι Επαγγελματικής Σχολής του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων - ΕΠΑ.Σ ή
  • Να είναι απόφοιτοι Δημοσίων και Ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) που είτε διαθέτουν Κρατική Βεβαίωση Πιστοποίησης είτε Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης
  • Να μην έχουν συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας τους κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής τους στο πρόγραμμα
  • Να είναι δημότες σε μία από τις 8 «Περιφέρειες Σύγκλισης»: Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Θεσσαλία, Πελοπόννησος, Κρήτη, Ιόνια Νησιά και Βόρειο Αιγαίο

Απόφοιτοι ΤΕΕ: Όλοι οι απόφοιτοι των ιδρυμάτων (ΤΕΕ) που μετονομάσθηκαν σε ΕΠΑΛ, έχουν δικαίωμα για υποβολή αίτησης.

Επίσης κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει:

  • Τραπεζικό Λογαριασμό, στον οποίο θα πρέπει να είναι μοναδικός ή πρώτος δικαιούχος. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε λογαριασμό, θα πρέπει να προβείτε σε άνοιγμα μηδενικού Λογαριασμού σε κάποιο κατάστημα.
  • ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Εάν δεν διαθέτετε ΑΜΚΑ, μπορείτε να επισκεφθείτε το ΚΕΠ της περιοχής σας προκειμένου να το εκδώσετε άμεσα.

 

 

Ποσό επιχορήγησης

  • Για τα θεωρητικά μαθήματα 400 € καθαρά ανά ωφελούμενο (5 € ανά ώρα) και καταβολή των οριζόμενων ασφαλιστικών εισφορών.
  • Για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας 480 € καθαρά ανά ωφελούμενο για κάθε μήνα και για διάστημα έως 6 μήνες από την τοποθέτηση του σε επιχείρηση και καταβολή των οριζόμενων ασφαλιστικών εισφορών.

 

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

  • Θεωρητικά μαθήματα διάρκειας 80 ωρών σε οριζόντιες δεξιότητες
  • Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας για διάστημα έως 6 μήνες σε ιδιωτικές επιχειρήσεις (αποκλείεται η συμμετοχή νυχτερινών κέντρων, εταιρείες προσωρινής απασχόλησης, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και φύλαξης)

Τα θεωρητικά μαθήματα διάρκειας 80 ωρών υλοποιούνται αποκλειστικά στις 8 ανωτέρω αναφερόμενες περιφέρειες, ενώ η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας για χρονικό διάστημα έως 6 μήνες, σε επιχείρηση, η οποία δύναται να βρίσκεται και εκτός των ανωτέρω περιφερειών, με την προϋπόθεση της σύμφωνης γνώμης του υποτρόφου.

 

 

Κριτήρια - Μοριοδότηση

1. Βαθμός τίτλου σπουδών

Για τους αποφοίτους ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ η μοριοδότηση διαμορφώνεται ως εξής:

Βαθμός πτυχίου Καλώς: 1 μόριο
Βαθμός πτυχίου Λίαν καλώς: 3 μόρια
Βαθμός πτυχίου Άριστα: 5 μόρια

Για τους αποφοίτους ΙΕΚ η μοριοδότηση διαμορφώνεται σύμφωνα με το βαθμό τους για το Θεωρητικό Μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης, όπως αναφέρεται στη Βεβαίωση Πιστοποίησης ως εξής:

Βαθμός θεωρητικού μέρους 10 – 12: 2 μόρια
Βαθμός θεωρητικού μέρους 13 – 16: 3 μόρια
Βαθμός θεωρητικού μέρους 17 – 18: 4 μόρια
Βαθμός θεωρητικού μέρους 19 – 20: 5 μόρια

Απόφοιτοι, που περάτωσαν με επιτυχία την κατάρτισή τους στα ΙΕΚ και έλαβαν την προβλεπόμενη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης λαμβάνουν 1 μόριο.

2. Μακροχρόνια ανεργία (μήνες ή έτη ανεργίας)

Μακροχρόνια άνεργοι: 5 μόρια (να είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ πάνω από 12 συνεχόμενους μήνες)

3. Ηλικία

Ηλικία έως 24 έτη: 5 μόρια
Ηλικία από 24 έως 29: 0 μόρια

4. Ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα (σύμφωνα με το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα)

Έως 6.150 €: 7 μόρια
Από 6.151 € έως € 10.000 €: 4 μόρια
Από 10.001 € έως € 15.000 €: 1 μόριο

Εισόδημα για όσους δεν υποβάλουν δήλωση: Στην περίπτωση που ο ωφελούμενος αποδεδειγμένα δεν υπόκειται σε υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης και δεν έχει προσωπικά εισοδήματα, στην αίτηση συμμετοχής του δηλώνει μηδενικό εισόδημα. Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών του θα πρέπει να προσκομίσει από την εφορία βεβαίωση για μη δήλωση εισοδήματος.

Προσοχή: Σε περίπτωση ισοβαθμιών κατά τη μοριοδότηση, προηγούνται οι υποψήφιοι που έχουν συγκεντρώσει περισσότερα μόρια στο υψηλότερο σε μοριοδότηση κριτήριο και αν αυτά συμπίπτουν, στο αμέσως επόμενο σε μοριοδότηση κριτήριο και στο αντιστοίχως επόμενο. Αν και πάλι παρουσιάζεται ισοβαθμία προηγείται ο υποψήφιος, που έχει υποβάλει νωρίτερα την αίτηση συμμετοχής του.

 

 

Διαδικασία επιλογής & Αποτελέσματα τελικού πίνακα επιτυχόντων

  • Οι υποψήφιοι θα ελεγθούν αυτόματα από το πληροφοριακό σύστημα για τα στοιχεία που έχουν δηλώσει οι ίδιοι στο σύστημα (και για τα οποία πρέπει να έχουν δικαιολογητικά) και όσοι από αυτούς πληρούν τα κριτήρια θα μοριοδοτηθούν με βάση τα παραπάνω κριτήρια.
  • Με βάση τα αποτελέσματα της μοριοδότησης καταρτίζεται το Μητρώο Υποψηφίων Υποτρόφων, το οποίο έχει τη μορφή πινάκων κατάταξης των υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά, ανά Διοικητική Περιφέρεια.
  • Θα ανακοινωθεί ο 1ος πίνακας υποτρόφων με τους κωδικούς των αιτήσεων ΚΑΥΑΣ και όχι τα ονόματά τους.

Ο κάθε υποψήφιος, εφόσον είναι σε σειρά επιλογής στη διοικητική του περιφέρεια, οφείλει να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα υποβληθέντα στο Πληροφοριακό Σύστημα στοιχεία σε ακριβή αντίγραφα για τον αντίστοιχο έλεγχο εντός 10 ημερών από την ανάρτηση του Μητρώου Υποψηφίων Υποτρόφων.

  • Μετά τις 10 ημέρες και αφού γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα αναρτηθεί η τελική κατάταξη σε 2ο πίνακα, από τον οποίο θα έχουν διαγραφεί οι υποψήφιοι του πρώτου πίνακα που διαπιστώθηκε ότι τα υποβληθέντα δικαιολογητικά δεν τεκμηριώνουν τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί κατά την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα. Τη θέση του διαγραφέντος λαμβάνει ο επόμενος υποψήφιος.
  • Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν με δική τους ευθύνη για τα αποτελέσματα.

 

 

Δικαιολογητικά

α) Αποστολή δικαιολογητικών

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων και στην περίπτωση που είστε επιλεχθείς, θα πρέπει να αποστείλετε εντός 10 ημερών (επι ποινή αποκλεισμού) τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως εξής:

  • Στη διεύθυνση: ΕΕΔΕ, Λεωφ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Τ.Κ. 111 44, Αθήνα
  • Με την ένδειξη: «Δικαιολογητικά για την πράξη Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ.»

β) Λίστα δικαιολογητικών

  • Αίτηση Συμμετοχής
  • Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας
  • Πιστοποιητικό εντοπιότητας
  • Σε περίπτωση που είστε άνεργος εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ, αντίγραφο της εν ισχύ κάρτας ανεργίας σας
  • Αντίγραφο του ατομικού εκκαθαριστικού της εφορίας του οικονομικού έτους 2014 (εισοδήματα 2013) ή σε περίπτωση που δεν υποβάλλετε αίτηση, βεβαίωση από την εφορία για μη δήλωση εισοδήματος
  • Πιστοποιητικά ξένων γλωσσών για τις γλώσσες που δηλώσατε κατά την υποβολή της αίτησης
  • Μόνο για αποφοίτους Ι.Ε.Κ.: Βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης στην περίπτωση που δεν έχετε περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης ή βεβαίωση πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. (από τον ΕΟΠΠΕΠ) στην περίπτωση που τις έχετε περάσει
  • Μόνο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.: Πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας επιπέδου 3 ή 4
  • Μόνο για αποφοίτους ΕΠΑ.Σ.: Πτυχίο ΕΠΑ.Σ.

 

 

Πότε ακυρώνεται η αίτηση συμμετοχής

  • Εάν από τα δικαιολογητικά που θα υποβάλει ο υποψήφιος στην ΕΕΔΕ, διαπιστωθεί ότι δεν τεκμηριώνονται τα στοιχεία που έχει δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής του. Στην περίπτωση αυτή η ΕΕΔΕ ενημερώνει τον υποψήφιο ότι διαγράφεται αυτόματα από το Μητρώο Ωφελουμένων.
  • Εάν ο ωφελούμενος υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο απουσιών κατά τη διάρκεια της θεωρητικής κατάρτισης του προγράμματος κατάρτισης.

 

 

Υποχρεώσεις υποτρόφων

  • Υποχρεούνται κατά τη διάρκεια του προγράμματος να είναι επιμελείς να επιδεικνύουν ευπρεπή συμπεριφορά προς τους εκπαιδευτές, το προσωπικό και τη διοίκηση τόσο των φορέων υλοποίησης του προγράμματος, όσο και των επιχειρήσεων στους οποίους θα ενταχθούν για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.
  • Πραγματοποιούν τις προβλεπόμενες ώρες μαθημάτων και καλύπτουν τα προβλεπόμενα στον «Οδηγό Εφαρμογής» κατά την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας για χρονικό διάστημα έως έξι (6) μήνες στις επιχειρήσεις.
  • Συνεργάζονται με τα στελέχη των αρμόδιων φορέων που πραγματοποιούν επιτόπιες επαληθεύσεις σχετικά με την υλοποίηση καθώς και την αξιολόγηση του προγράμματος.
  • Οι Υπότροφοι συμπληρώνουν Φύλλα Αξιολόγησης των επιχειρήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα και σε συνεργασία με τους φορείς, εφόσον αυτό ζητηθεί.

 

 

Πληρωμές αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ

Το εκπαιδευτικό επίδομα-υποτροφία της θεωρητικής κατάρτισης καταβάλλεται με τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος άπαξ και ανάλογα με τις ώρες εκπαίδευσης που έχει παρακολουθήσει ο ωφελούμενος.

Η πρώτη πληρωμή των υποτρόφων για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας καταβάλλεται με το πέρας των δύο πρώτων μηνών της πρακτικής άσκησης. Μετά από αυτό το διάστημα η υποτροφία θα καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Τόσο η υποτροφία θεωρητικής, όσο και η υποτροφία της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας θα καταβάλλονται στον τραπεζικό λογαριασμό που κάθε ωφελούμενος έχει δηλώσει κατά την υποβολή της «Αίτησης Συμμετοχής» του στη δράση και στον οποίο θα πρέπει να αναφέρεται ως πρώτος δικαιούχος.

 

 

Τι είναι ο ΚΑΥΑΣ και τι πρέπει να προσέξετε

Ο Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ) είναι μοναδικός για κάθε αίτηση συμμετοχής, χορηγείται αυτόματα από το σύστημα και αποτελεί το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης. Χρησιμοποιείται αντί για το ονοματεπώνυμο του αιτούντος σε όλα τα έγγραφα (Μητρώα, πίνακες κ.ά.) που δημοσιεύονται για το πρόγραμμα.

Αποθηκεύστε ή εκτυπώστε τον ΚΑΥΑΣ για να μπορέστε να δείτε με αυτόν τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα.

Ανάκτηση ΚΑΥΑΣ: Εάν κάποιος ξέχασε να σημειώσει τον ΚΑΥΑΣ του μπορεί να τον ανακτήσει, μαζί με όλα τα στοιχεία της αίτησης του, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ανάκτησης αίτησης που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του προγράμματος.

 

 

sosecdlΑίτηση για υποτροφία

Η αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα (δήλωση ενδιαφέροντος) υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης κατά το Νόμο 1599/86 και γίνεται με εγγραφή του ενδιαφερομένου στο Πληροφοριακό Σύστημα (Π.Σ.), εισάγοντας τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)
  • Στοιχεία ταυτότητας (Αριθμός)
  • Ηλικία
  • Στοιχεία τίτλου σπουδών (απολυτηρίου/πτυχίου, Σχολική Μονάδα Αποφοίτησης, Ειδικότητα, Βαθμός, Μήνας/Έτος Αποφοίτησης)
  • Ανεργία (μήνες ή έτη ανεργίας). Ο προσωπικός αριθμός σας της Κάρτας Ανεργίας, είναι ο Αριθμός Συναλλασσόμενου που αναγράφεται στο εσωτερικό του Δελτίου σας. Εάν δεν διαθέτετε δελτίο ανεργίας, μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιον κοντινό σας ΟΑΕΔ, προκειμένου να εκδώσετε άμεσα μία.
  • Ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα (σύμφωνα με το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα)
  • Στοιχεία επικοινωνίας (Διεύθυνση κατοικίας, Τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας-Email)
  • Αριθμός - ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού με πρώτο όνομα του υποψηφίου υποτρόφου για την κατάθεση της υποτροφίας, εφόσον καταστεί υπότροφος

Κάθε αίτηση λαμβάνει μοναδικό κωδικό ΚΑΥΑΣ από το Π.Σ., που αποτελεί την ταυτοποίηση στο αντίστοιχο μητρώο (Μητρώο Υποψηφίων Υποτρόφων).

Διόρθωση λαθών: Σε περίπτωση που έχετε εισάγει λανθασμένα στοιχεία κατά την υποβολή της αίτησης σας, μπορείτε έως και την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, να επικοινωνείτε με το Call Center (801 11 25 255) για τη διόρθωση των στοιχείων σας.

Αν δεν υπάρχει επιλογή για την ειδικότητά σας: Κατά την υποβολή της αίτησης σας, σε περίπτωση που η ειδικότητα του πτυχίου σας δεν είναι διαθέσιμη στη φόρμα υποβολής, να την αποστείλετε στο Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να ενημερωθεί το σύστημα.

 Αίτηση για Υποτροφία ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ

 

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη
Δράσεις του Υπουργείου για την Ανθρωπιστική Κρίση, το ΤΕΒΑ, την…
Επίδομα Ένδειας
Επίδομα Ένδειας 600 € εφάπαξ σε ευπαθείς ομάδες Οι Δήμοι της…
Επίδομα μονογονεϊκών οικογενειών ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για μονογονεϊκές οικογένειες με παιδιά έως 18…
Έξοδα Κηδείας ΟΓΑ
Δικαιολογητικά Είσπραξης εξόδων κηδείας 800 € από τον ΟΓΑ Οι…
Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ
Δικαιολογητικά για Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ Ο Οργανισμός ΕΔΟΕΑΠ…
epidoma thermansis petrelaiou
Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης (οδηγίες αίτησης, δικαιούχοι,…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε το Οικογενειακό Επίδομα Στην…
Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Πληρωμή βοηθήματος 1.000€ σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες από…
Δωρεάν Ρεύμα
Δωρεάν Ρεύμα Ενστάσεις: Νέος πίνακας με 208 επιπλέον δικαιούχους…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Σχόλια  

0 #3 ΒΛΑΣΙΑ 01-04-2015 16:42
καλησπερα..ειδα σημερα οτι ειμαι επιτυχων..τι πρεπει να κανω τωρα?
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #2 ecdltest-themata.gr 07-03-2015 01:18
Ειρήνη δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση για κάτι τέτοιο. Είμαστε εν αναμονή αρκετών παρόμοιων προγραμμάτων. Ότι νέο θα αναρτηθεί άμεσα
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #1 Ειρήνη Μούκα 07-03-2015 01:15
Θα βγει και κάτι αντίστοιχο για δημότες Αττικής;;
Αναφορά στον Διαχειριστή

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα