24Απρίλιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Voucher Τουρισμού 2015: Αιτήσεις 1ου κύκλου

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

voucher tourismou 2015Ξεκίνησαν πανελλαδικά οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher Τουρισμού 18-29 του 2015.

8.000 άνεργοι θα καταρτιστούν σε κύκλους, με 80 ώρες θεωρία και 6μηνη πρακτική άσκηση στον κλάδο του τουρισμού.

Το συνολικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.458 € για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2.248 € για τους υπόλοιπους αποφοίτους.

 

 

Δείτε εδώ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2015 & όλες τις νέες εξελίξεις που αφορούν το πρόγραμμα

 

Το ΙΝΣΕΤΕ και η ΕΕΔΕ ως Συνδικαιούχοι κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α), αναλαμβάνουν την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ». Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στο ποσό 29.860.000 €.

Συνολικός αριθμός ωφελούμενων: 8.000 άτομα

  • 1.100 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ΤΕΙ
  • 6.900 θα είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Αριθμός Ωφελουμένων Α’ κύκλου: 3.843 άτομα

  • 529 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ΤΕΙ
  • 3.314 θα είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

 

 

Προθεσμίες

  • Έναρξη υποβολής αιτήσεων 1ου Κύκου: 02/07/2015
  • Λήξη υποβολής αιτήσεων: 30/07/2015 και ώρα 23:59:59
  • Ολοκλήρωση κατάρτισης (θεωρία και πρακτική): μέχρι 31/10/2017

 

 

Επίδομα Ανέργου

α) Για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ 2.458€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων) εκ των οποίων 400€ αντιστοιχούν στο επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και 2.058€ συνολικά, αντιστοιχούν στο επίδομα πρακτικής άσκησης (980€ για την α΄ φάση και 1.078 € για την β΄ φάση).

β) Για τους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας/Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 2.248 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων) εκ των οποίων 400€ αντιστοιχούν στο επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και 1.848 € συνολικά, στο επίδομα πρακτικής άσκησης ( 880€ για την α΄ φάση και 968€ για την β΄ φάση).

Στο ως άνω εκπαιδευτικό επίδομα έχει ληφθεί υπόψη και η κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των ωφελουμένων κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

 

 

Δικαιούχοι & Προϋποθέσεις

  • Να έχουν γεννηθεί από 1.1.1986 μέχρι και 31.12.1997. Κατά την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος θεωρητικής κατάρτισης δεν πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας του.
  • Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
  • Να μην έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα.
  • Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο διάστημα του τελευταίου τετραμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της παρούσας, δηλαδή από 2 Ιουλίου 2015 έως 30 Ιουλίου 2015. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης και όσοι έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης προγενέστερα, δηλαδή πριν από την 2 Ιουλίου 2015, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν συμμετάσχει σε αυτό το διάστημα σε καμία ενεργητική πολιτική απασχόλησης. Επισημαίνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι με την υποβολή της αίτησής τους στο πλαίσιο της παρούσας επικαιροποιούν το Ατομικό Σχέδιο Δράσης τους και το προσκομίζουν στον Συνδικαιούχο ΕΕΔΕ.
  • Μόνο για Απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ: Να είναι κάτοχοι πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ ή βεβαίωσης περί αναγνωρισμένων επαγγελματικών προσόντων, πτυχιούχων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης, από το ΣΑΕΙ ή το ΣΑΕΠ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Μόνο για Απόφοιτους Υποχρεωτικής, Δευτ/μιας & Μεταδευτ/μιας εκπαίδευσης: Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου/Λυκείου/ΙΕΚ ή άλλου ισοδύναμου τίτλου σπουδών.

 

 

Ώρες Θεωρίας & Πρακτικής

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών
  • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας συνολικής διάρκειας 420 ωρών σε 2 φάσεις (200 ώρες θα αφορούν την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση του καταρτιζόμενου στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης - α΄ φάση και 220 ώρες θα αφορούν δεξιότητες που συνδέονται με τις προδιαγραφές της θέσης πρακτικής άσκησης - β΄ φάση). Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο σύνολό της (α΄ και β΄ φάση), δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες.
  • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης.

Κατ’ εξαίρεση, στις επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας δύναται να διενεργείται η θεωρητική κατάρτιση παράλληλα με την πρακτική άσκηση.

 

 

Υποχρεωτική η Πιστοποίηση με δαπάνη του άνεργου

Επίσης, στο πλαίσιο της πράξης θα υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα πιστοποίησης των ωφελουμένων του Έργου στις 7 τουλάχιστον ειδικότητες, που θα διενεργήσουν Φορείς Πιστοποίησης διαπιστευμένοι, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024 (από Εθνικούς ή Διεθνείς Φορείς) ή άλλα αναγνωρισμένα Διεθνή πρότυπα και χορηγούν πιστοποιητικά για της συγκεκριμένες ειδικότητες. 

  • Η συμμετοχή των ωφελουμένων στις ως άνω διαδικασίες πιστοποίησης είναι υποχρεωτική.
  • Οι δαπάνες πιστοποίησης των ωφελουμένων καλύπτονται από τον Δικαιούχο και δεν περιλαμβάνονται στην Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασία.

 

 

Κριτήρια επιλογής - Μοιοδότηση

Ομάδα ΑΕΙ/ΤΕΙ:  120 μόρια σύνολο

Κριτήρια Μόρια  Αναλυτικά
Συνολικό εισόδημα ατομικό
ή οικογενειακό 
οικονομικού έτους 2014
20 μέχρι 6.150 ευρώ
10 από 6.150 - 10.000 ευρώ
5 από 10.001 - 15.000
0 από 15.001 και άνω
Βαθμός πτυχίου 10 Άριστα (8,5 και πάνω)
8 Λίαν καλώς (6,50 - 8,49)
5 Καλώς (μικρότερος από 6,49)
Μεταπτυχιακό στον τουρισμό 30 Ναι
10 Άλλο μεταπτυχιακό
Ύπαρξη πτυχίου καλής 
γνώσης ξένης γλώσσας 
20 Άριστη
15 Πολύ καλή
10 Καλή, Μέτρια γνώση
Κατοχή πιστοποιητικού καλής
γνώσης 
δεύτερης ξένης γλώσσας 
5  Ναι
0 Όχι
Συνεχόμενη ανεργία 1 μόριο για κάθε πλήρη μήνα Από 0 έως 6 μήνες
6 + 1 μόριο για κάθε πλήρη μήνα Από 7 έως 12 μήνες
15 Από 12 έως 24 μήνες
20 Άνω των 24 μήνων
Συμμετοχή σε προηγούμενο
Voucher Τουρισμού
15 Άνεργοι που δεν παρακολούθησαν
την προηγούμενη αντίστοιχη δράση

 

Ομάδα Β: 120 μόρια σύνολο

Κριτήρια Μόρια Αναλυτικά
Ηλικία 10 18-24
5 25-29
Κατοχή τίτλου αναγνωρισμένης σχολής 
τουριστικών επαγγελμάτων 
35 Ναι
0 Όχι
Κατοχή πιστοποιητικού καλής γνώσης 
ξένης γλώσσας 
15 Ναι
0 Όχι
Κατοχή πιστοποιητικού καλής & μέτριας
γνώσης 
δεύτερης ξένης γλώσσας 
10 Ναι
0 Όχι
Συνεχόμενη ανεργία  1 μόριο για κάθε πλήρη μήνα  0 - 6 μήνες
6 + 1 μόριο για κάθε πλήρη μήνα 7 - 12 μήνες
15 12 - 24
20 άνω των 24 μηνών
Συνολικό εισόδημα ατομικό
ή οικογενειακό 
(οικ. έτος 2014)
15 μέχρι 6.150 ευρώ
10 από 6.150 - 10.000 ευρώ
5 από 10.001 - 15.000
0 από 15.001 και άνω
Συμμετοχή σε προηγούμενο 
Voucher Τουρισμού
15 Άνεργοι που δεν παρακολούθησαν
την προηγούμενη αντίστοιχη δράση

Μετά τη βαθμολογία θα ανακοινωθούν Πίνακες με Επιτυχόντες (επιλεγέντες) και ΕπιλαχόντεςΟι επιτυχόντες έχουν άμεσο δικαίωμα συμμετοχήςενώ οι επιλαχόντες καλύπτουν τυχόν κενές θέσεις ή διαγραφές από τον πίνακα των επιτυχόντων με σειρά προτεραιότητας.

Στους πίνακες αυτούς αποτυπώνεται η τελική κατάταξη των επιλεγέντων, αφού ληφθούν υπόψη τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης και το πλήθος των αιτήσεων των ωφελουμένων ανά κύρια Διοικητική Περιφέρεια και ανά ομάδα ωφελουμένων.

Στα αποτελέσματα δεν ανακοινώνονται ονόματα ανέργων, αλλά μόνο ο κωδικός ΚΑΥΑΣ των αιτήσεων.

 

 

Διαδικασία υποβολής Ενστάσεων

Οι μη επιλεγέντες ωφελούμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από της δημοσιεύσεως του Μητρώου Ωφελουμένων. Οι αντιρρήσεις κατατίθενται εγγράφως στην εκ των Συνδικαιούχων ΕΕΔΕ, και τίθενται αμελλητί ενώπιον της Επιτροπής χειρισμού Ενστάσεων. Η Επιτροπή πρέπει να αποφανθεί επί των αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την άσκησή τους, άλλως τεκμαίρεται η σιωπηρή απόρριψη των αντιρρήσεων

 

 

Τι πρέπει να ΕΧΩ για να κάνω την Αίτηση

  • Τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά μου ή στον οποίο θα είμαι πρώτος δικαιούχος. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό, θα πρέπει να προβείτε σε άνοιγμα μηδενικού Λογαριασμού σε κάποιο κατάστημα.
  • Κάρτα ανεργίας σε ισχύ (δείτε εδώ ποιος είναι ο αριθμός κάρτας ανεργίας σας).
  • ΑΜΚΑ. Αν δεν έχετε, μπορείτε να εκδώσετε άμεσα σε ΚΕΠ της περιοχής σας.

 

 

Τι πρέπει να ΞΕΡΩ πριν κάνω την Αίτηση

  • Προσοχή στα λάθη στην αίτηση γιατί δεν θα δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων της αίτησης μετά την υποβολή της.
  • Κάθε ενδιαφερόμενος ανεξάρτητα σε ποια ομάδα ωφελουμένων ανήκει, έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής σε μια κύρια Διοικητική Περιφέρεια και δύο εναλλακτικέςανεξαρτήτως του τόπου διαμονής του.
  • Εισόδημα: Οι αιτούντες που δεν είχαν οι ίδιοι υποχρέωση υποβολής δήλωσης (π.χ. πρόσωπα τα οποία δηλώνονται στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος ως προστατευόμενα μέλη) δηλώνουν το συνολικό οικογενειακό εισόδημα της πατρικής οικογένειας.
  • Η αίτηση υποβάλλεται από τον ίδιο τον άνεργο και όχι από τους παρόχους (ΚΕΚ). Προσοχή γιατί για όποιο λάθος συμβεί (δεκάδες μέλη μας έχουν ακυρωθεί από λάθη παρόχων σε άλλες δράσεις) δεν μπορείτε να αναζητήσετε ευθύνες.
  • Ο κωδικός ΚΑΥΑΣ είναι μοναδικός για κάθε αίτηση συμμετοχής και χορηγείται αυτόματα από το σύστημα με την υποβολή της, αποτελεί το αποδεικτικό υποβολής της και χρησιμοποιείται αντί για το ονοματεπώνυμο του αιτούντος σε όλα τα έγγραφα (Μητρώα, πίνακες κ.ά.) που δημοσιεύονται στο πλαίσιο της παρούσας. Αν ξεχάσετε να σημειώσετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ μπορείτε να τον ανακτήσετε.

 

 

Αίτηση & Συνοπτική Διαδικασία

Βήμα 1:  Ο υποψήφιος άνεργος θα κάνει αίτηση ηλεκτρονικά και κατά την υποβολή της θα του δοθεί έναςκωδικός (ΚΑΥΑΣ) μαζί με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, στοιχεία που πρέπει να διαφυλάξει ως αποδεικτικό της υποβολής αίτησης.

Βήμα 2:  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και πάλι ηλεκτρονικά, με πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων. Επιτυχόντες είναι όσοι δικαιούνται να πάρουν την επιταγή και να ξεκινήσουν άμεσα το πρόγραμμα. Από τον πίνακα με τους επιλαχόντες θα επιλεχθούν αργότερα υποψήφιοι με σειρά προτεραιότητας για να καλύψουν τυχόν κενές θέσεις ή ακυρώσεις από τον πίνακα των επιτυχόντων.

Βήμα 3:  Οι επιτυχόντες θα επιλέξουν έναν πάροχο κατάρτισης (εκπαιδευτήριο) μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 από την σελίδα που θα κάνουν την αίτηση και θα προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους για να υπογράψουν τη σύμβαση. 

Προσοχή: θα γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών και πρέπει να είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώσατε αλλιώς θα ακυρωθείτε.

Βήμα 4: Ο πάροχος κατάρτισης αφού ελέγξει αν δικαιούστε την επιταγή, θα σας δώσει να υπογράψετε την τριμερή σύμβαση (καταρτιζόμενος, πάροχος και επιχείρηση) και θα ενεργοποιήσει την επιταγή. Σε 20 ημέρες από την ενεργοποίηση της επιταγής ο πάροχος οφείλει να κάνει έναρξη τμήματος εκπαίδευσης.
Προσοχή: δεν μπορείτε να υπογράψετε με δύο παρόχους κατάρτισης, εξακριβώνεται ηλεκτρονικά από τους παρόχους.

Κάθε ενδιαφερόμενος ανεξάρτητα σε ποια ομάδα ωφελουμένων ανήκει, έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής σε μια κύρια Διοικητική Περιφέρεια και δύο εναλλακτικέςανεξαρτήτως του τόπου διαμονής του.

 

 

Κάντε την Αίτηση Voucher Τουρισμού 2105

στην παρακάτω ενσωματωμένη εφαρμογή ή εδώ.

 

 

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

epidoma petrelaiou thermansis
Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης: Πότε θα πληρωθεί η τελευταία δόση…
Επίδομα Ένδειας
Επίδομα Ένδειας 600 € εφάπαξ σε ευπαθείς ομάδες Οι Δήμοι της…
επίδομα ανεργίας για νέους 20-29
Επίδομα ΟΑΕΔ σε άνεργους νέους 20-29 ετών Ο ΟΑΕΔ καταβάλλει…
Επίδομα μονογονεϊκών οικογενειών ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για μονογονεϊκές οικογένειες με παιδιά έως 18…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε την Β' Δόση Οικογενειακού…
Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ
Δικαιολογητικά για Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ Ο Οργανισμός ΕΔΟΕΑΠ…
Επίδομα Τοκετού ΕΔΟΕΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ: Επίδομα Τοκετού & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Δείτε αν…
Ειδικό Βοήμα μετά το ταμείο ανεργίας
Επίδομα ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη του ταμείου ανεργίας Ο…
oikogeneiako epidoma oga
Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ (αίτηση, προϋποθέσεις,…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα