20Απρίλιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 
  • ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα γίνεται η διανομή - Μάθε όλα τα νέα (διαρκής ενημέρωση)

    Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό2016: Δείτε τις νέες ημερομηνίες διανομής για Νωπά Κοτόπουλα, Τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης

    Πρόταση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου τα προγράμματα επισιτιστικής και υλικής βοήθειας, όπως το ΤΕΒΑ, να εξυπηρετούνται μέσω κάρτας και όχι με την παρωχημένη πρακτική της «σακούλας».

    Δείτε όλο τον κατάλογο με τα δωρεάν τρόφιμα και τα προϊόντα που θα διανεμηθούν στους δικαιούχους για το 2016.

    Πού και με ποιο τρόπο θα γίνεται η παραλαβή, πώς θα ειδοποιηθούν οι ωφελούμενοι του Επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, πώς θα πραγματοποιηθεί η βασική υλική συνδρομή για τους άστεγους.

    Ποια θα είναι η συχνότητα των διανομών.

    Περισσότερα...

  • ΤΕΒΑ: Λίστα Περιοχών και Ημερομηνίες Διανομής Δωρεάν Τροφίμων (διαρκής ενημέρωση)

    ΤΕΒΑ-Πότε θα δοθούν τα τρόφιμαΤΕΒΑ: Δείτε όλη τη λίστα με τους Δήμους, τις ημερομηνίες και τα σημεία διανομής των δωρεάν τροφίμων (φακές, φασόλια, ζάχαρη, μακαρόνια) και άλλων ειδών βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικά είδη, είδη καθαρισμού, υγιεινής, απορρυπαντικά).

    Περισσότερα...

  • ΤΕΒΑ: Δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου (διαρκής ενημέρωση)

    ΤΕΒΑ Νωπά ΚοτόπουλαΣε εξέλιξη βρίσκεται η δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου για τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

    Δείτε όλες τις ημερομηνίες και τα σημεία διανομής των νωπών κοτόπουλων και άλλων ειδών βασικής υλικής συνδρομής για κάθε Νομό και Δήμο.

     

    Περισσότερα...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα