19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Παράταση μέχρι 31/7 η ρύθμιση 100 δόσεων για οφειλές ΟΓΑ (όροι, οδηγίες)

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

oga ryhtmisi ofeilon mexri 30 apriliouΜέχρι 31 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα, μετά τη νέα παράταση, οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ να υποβάλλουν αίτηση για ρύθμιση των καθυστερούμενων οφειλών τους ώστε να είναι ασφαλιστικά ενήμεροι.

Όσοι θα ενταχθούν στη ρύθμιση θα πληρώσουν έως και 100 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, η κάθε μία από τις οποίες δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 50 ευρώ.

Αναλυτικά οι όροι ρύθμισης και οι οδηγίες για την αίτηση:

 

Παρατείνεται πάλι μέχρι τις 31 Ιουλίου η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, μετά από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη.

Ο κ. Στρατούλης έκανε δεκτή την τροπολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Λεουτσάκου, Θανάση Πετράκου, Γιάννη Σταθά και Δέσποινας Χαραλαμπίδου, σχετικά με την παράταση της προθεσμίας ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία για ακόμη έναν μήνα, «αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί αίτημα χιλιάδων οφειλετών, που δεν έχουν καταφέρει να υπαχθούν ακόμη στη ρύθμιση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. Μέχρι σήμερα έχουν ρυθμίσει οφειλές προς τα ασφαλιστικά Ταμεία ύψους πάνω 5 δισ. ευρώ περισσότεροι από 250.000 πολίτες και επιχειρήσεις και τα ασφαλιστικά Ταμεία έχουν εισπράξει ως πρώτη δόση περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ.

 

Παροχές Ρύθμισης Οφειλών ΟΓΑ

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης -και εφόσον τηρούνται οι όροι αυτής- χορηγείται πιστοποιητικό οφειλής διάρκειας ενός μήνα, το οποίο επέχει θέση αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας.

Επίσης, οι οφειλέτες δικαιούνται χορήγησης/ανανέωσης βιβλιαρίου υγείας, με διάρκεια ισχύος ενός τριμήνου.

 

Νέα Ρύθμιση Οφειλόμενων Ασφαλιστικών Οφειλών ΟΓΑ (Ν.4321/2015) 

Με τις διατάξεις του Ν.4321/2015 (ΦΕΚ 32 Α΄/21-03-2015) παρέχεται νέα δυνατότητα ρύθμισης των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών προς όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην ΝΑΤ. Με τη νέα ευνοϊκή ρύθμιση παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης των μέχρι και 31-12-2014 οφειλόμενων καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών.

α) Οφειλές που εντάσσονται

Στην παρούσα ρύθμιση δύναται να υπαχθούν μετά από αίτησή τους και οι οφειλέτες που έχουν υπαχθεί σε υφιστάμενες ρυθμίσεις που είναι ενεργές.

  • Η «ΠΑΓΙΑ» ρύθμιση της υποπαρ. ΙΑ1 του Ν.4152/2013, εξακολουθεί να ισχύει (σχετ. εγκύκλιος 1/2014) ενώ
  • Η ρύθμιση της υποπαρ. ΙΑ.2 «Νέα Αρχή» παύει να ισχύει.

β) Όροι ρύθμισης

  • Οι καθυστερούμενες εισφορές κεφαλαιοποιούνται κατά τον προηγούμενο της ρύθμισης, μήνα.
  • Η δυνατότητα ρύθμισης παρέχεται εφόσον καταβάλλονται ανελλιπώς οι εκάστοτε τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές.
  • Το δικαίωμα υπαγωγής στη νέα ρύθμιση ασκείται άπαξ. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη νέα ρύθμιση ορίζεται η 30-04-2015.
  • Η εξόφληση της οφειλής πραγματοποιείται σε 100, κατά ανώτατο όριο, ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
  • Με τις διατάξεις της νέας ρύθμισης, για οφειλή έως € 5.000 δεν επιβάλλεται μηνιαία προσαύξηση (επιτόκιο). Όταν η οφειλή υπερβαίνει τις €5.000 τότε επιβαρύνεται, από το μήνα υπαγωγής στη ρύθμιση, με μηνιαίο επιτόκιο 0,25%.
  • Το ελάχιστο ποσό δόσης ανέρχεται σε €50, ανεξάρτητα από το ύψος της οφειλής.
  • Η καταβολή της πρώτης δόσης πραγματοποιείται εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση. Εάν η 5η ημέρα δεν είναι εργάσιμη, η δόση καταβάλλεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
  • Η δεύτερη δόση καταβάλλεται έως την τελευταία ημέρα του μήνα που έπεται του μήνα πληρωμής της πρώτης δόσης. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία ημέρα κάθε μήνα.
  • Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης επιτρέπεται η καθυστέρηση πληρωμής μίας (1) δόσης, ανά 12μηνο προγράμματος ρύθμισης. Η ληξιπρόθεσμη δόση δύναται να καταβληθεί μαζί με την αμέσως επόμενη δόση.
  • Ο οφειλέτης μπορεί σε οποιοδήποτε στάδιο της ρύθμισης, να εξοφλήσει εφάπαξ τις υπολειπόμενες δόσεις των ρυθμισμένων οφειλών του και απαλλάσσεται από το επιτόκιο εάν η οφειλή του είναι ανώτερη των €5.000.
  • Εξόφληση σε μηνιαίες δόσεις με ποσοστό έκπτωσης επί του συνόλου επιβαρύνσεων ως εξής:

    α. Εφάπαξ εξόφληση με ποσοστό έκπτωσης 100%
    β. Έως τριάντα έξι (36) δόσεις με ποσοστό έκπτωσης 80%
    γ. Από τριάντα επτά (37) έως πενήντα (50) δόσεις με ποσοστό έκπτωσης 70%
    δ. Από πενήντα μία (51) έως εβδομήντα δύο (72) δόσεις με ποσοστό έκπτωσης 60%
    ε. Από εβδομήντα τρείς (73) έως εκατό (100) δόσεις με ποσοστό έκπτωσης 50% 

γ) Τρόπος Εξόφλησης Δόσεων

Η καταβολή των δόσεων πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς με το «Έντυπο για την Τράπεζα Πειραιώς» το οποίο εκδίδεται ηλεκτρονικά αμέσως μετά την υποβολή της αίτησης και θα χρησιμοποιείται μόνο για καταβολή εισφορών ρύθμισης του Ν.4321/2015.

Στο εν λόγω έντυπο που αφορά σε καταβολή εισφορών μόνο της νέας ρύθμισης του Ν.4321/2015 αναφέρονται πλέον του ΚΜΠ 674, τα ονομαστικά στοιχεία του ασφαλισμένου, ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.), ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ, το πληρωτέο ποσό και η ληκτική ημερομηνία πληρωμής του καθώς και ο Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής (ΚΗΠ).

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το έντυπο με ΚΜΠ 674, για την πληρωμή και λοιπών - πλην της νέας ρύθμισης του Ν.4321/2015 - ασφαλιστικών εισφορών.

 

δ) Ένταξη στη Ρύθμιση

Ο αιτών εντάσσεται στη ρύθμιση με την καταβολή, εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση, της πρώτης δόσης και της τρέχουσας εισφοράς, εφόσον υπάρχει. Το ποσό εισφορών που απαιτείται για την ένταξη του αιτούντος στη ρύθμιση, αναφέρεται στην ένδειξη «πληρωτέο ποσό» του Εντύπου για την Τράπεζα Πειραιώς - ΚΜΠ 674.

Η δεύτερη δόση καταβάλλεται έως την τελευταία ημέρα του μήνα που έπεται του μήνα πληρωμής της πρώτης δόσης. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία ημέρα κάθε μήνα.

Σε περίπτωση που δεν καταβληθούν μέσα στην συγκεκριμένη προθεσμία η πρώτη δόση και η τρέχουσα εισφορά, ο αιτών δεν εντάσσεται στη ρύθμιση.

Αρμόδιο όργανο για την έκδοση απόφασης υπαγωγής στην παρούσα ρύθμιση είναι, ανάλογα, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ ή οι Προϊστάμενοι των κατά τόπο αρμοδίων Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΟΓΑ.

ε) Μετάπτωση υφιστάμενων ρυθμίσεων στη Νέα Ρύθμιση

Οι οφειλέτες που έχουν υπαχθεί στις ρυθμίσεις του Ν.4152/2013 («Νέα Αρχή» και «Πάγια») μπορούν να ενταχθούν για το υπόλοιπο της οφειλής τους στην παρούσα ρύθμιση. Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία εκτύπωσης της τρέχουσας δόσης Απριλίου 2015, τους παρέχεται η δυνατότητα να υποβάλουν σχετική αίτηση, αφού πρώτα – σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής – λάβουν γνώση των όρων της νέας ρύθμισης και τους αποδεχθούν.

Επισημαίνεται ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετάπτωση στη νέα ρύθμιση, είναι η καταβολή της τρέχουσας δόσης Απριλίου στην υφιστάμενη ρύθμιση μέχρι 30-04-2015.

Οι ασφαλισμένοι που πρόκειται τελικά να μεταπέσουν στη νέα ρύθμιση, μπορούν να εκτυπώσουν, μετά το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου τρέχοντος έτους, μέσω της νέας διαδικτυακής εφαρμογής υποβολής αίτησης ρύθμισης του Ν.4321/2015, το έντυπο με ΚΜΠ 674 με την πρώτη δόση της νέας τους ρύθμισης. Εφεξής, τα έντυπα για την καταβολή των δόσεών τους θα εκτυπώνονται μέσω της νέας διαδικτυακής εφαρμογής.

Σημειώνεται ότι, για τον υπολογισμό του πλήθους των υπολειπόμενων δόσεων της νέας ρύθμισης, συνυπολογίζεται το πλήθος των δόσεων που έχει ήδη καταβληθεί στη ρύθμιση που ο ασφαλισμένος είχε ενταχθεί.

ζ) Απώλεια δικαιώματος συνέχισης της ρύθμισης - Συνέπειες

Το δικαίωμα της ρύθμισης χάνεται εάν ο οφειλέτης:

  • δεν καταβάλει εμπρόθεσμα τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές καθ’ όλο το διάστημα της ρύθμισης καταβολής των οφειλών του με δόσεις και μέχρι την εξόφλησή τους,
  • καθυστερήσει πέραν του ενός μηνός μία δόση της ρύθμισης ανά 12μηνο προγράμματος ρύθμισης.

Η απώλεια του δικαιώματος της ρύθμισης έχει τις κατωτέρω συνέπειες:

  • καθίσταται άμεσα απαιτητό το σύνολο του υπολοίπου της οφειλής,
  • ο οφειλέτης δεν μπορεί να επανέλθει στην παρούσα ρύθμιση. Με αίτησή του μπορεί να ζητήσει να υπαχθεί πλέον, μόνο στην «Πάγια» ρύθμιση του Ν.4152/2013,
  • η οφειλή του, εφόσον είναι ανώτερη των € 5.000,00, διαβιβάζεται στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) και επιδιώκεται η είσπραξή της με όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία, μέτρα.

η) Χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας - Πιστοποιητικού οφειλής

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης – και εφόσον τηρούνται οι όροι αυτής – χορηγείται Πιστοποιητικό Οφειλής διάρκειας ενός (1) μηνός, το οποίο επέχει θέση αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας.

Στο Πιστοποιητικό αυτό βεβαιώνεται η υπαγωγή του οφειλέτη στη ρύθμιση καθώς και το υπολειπόμενο ποσό της οφειλής του. Το Πιστοποιητικό θα εκδίδεται ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής των Ανταποκριτών ΟΓΑ.

θ) Χορήγηση - θεώρηση βιβλιαρίων υγείας

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης και εφόσον τηρούνται οι όροι αυτής, οι οφειλέτες δικαιούνται χορήγηση / ανανέωση βιβλιαρίου υγείας, με διάρκεια ισχύος ενός τριμήνου.

 

 

Βήμα - Βήμα η Αίτηση Ρύθμισης Οφειλών ΟΓΑ

1. Στην ειδική υπηρεσία «Υποβολή Αίτησης Νέας Ρύθμισης του Ν.4321/2015» και αφού ο ασφαλισμένος «Έλαβε γνώση για τους όρους της ρύθμισης και επιθυμεί να υποβάλει τη σχετική αίτηση» πρέπει να επιλέξει το κουμπί Πιστοποίηση.

Ρύθμιση οφειλών ΟΓΑ

2. Για να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του μέσω του συστήματος της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXISNET),ο ασφαλισμένος πρέπει να πληκτρολογήσει τους κωδικούς που χρησιμοποιεί για την υποβολή της φορολογικής του δήλωσης, δηλαδή το username (όνομα χρήστη) και το password (κωδικό πρόσβασης) και να επιλέξει το κουμπί Είσοδος.

ensima online1

 

3. Το TAXISNET εμφανίζει στη συνέχεια τον ΑΦΜ που αντιστοιχεί στα διακριτικά που εισήχθηκαν.

Επισημαίνουμε, ότι σε περίπτωση που ο/η αιτών/ούσα υποβάλει από κοινού φορολογική δήλωση με τον/την σύζυγό του/της θα πρέπει να καταχωρηθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που αντιστοιχούν στον αιτούντα ρύθμιση ασφαλισμένο. Αν ο ασφαλισμένος δεν έχει αποκτήσει δικό του όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να απευθυνθεί στην οικεία ΔΟΥ ώστε να ενημερωθεί για τη διαδικασία απόκτησής τους.

Στην ίδια οθόνη, πέραν του ΑΦΜ που εμφανίζεται, ο ασφαλισμένος θα πρέπει να καταχωρήσει τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) του ΟΓΑ και τον ΑΜΚΑ του. Για να ταυτοποιηθεί ο ενδιαφερόμενος, θα πρέπει τα στοιχεία του (Α.Μ., ΑΦΜ & ΑΜΚΑ) να συμφωνούν με αυτά που
τηρούνται στα αρχεία του ΟΓΑ.

4. Εάν δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση και των τριών προαναφερόμενων στοιχείων ή κάποιου/ων από αυτά με τον αιτούντα, εμφανίζεται μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο αιτών ενημερώνεται για το ή τα λανθασμένα στοιχεία και ότι πρέπει να προσέλθ ι στον αρμόδιο Ανταποκριτή ΟΓΑ για να προχωρήσει ανάλογα, στη διόρθωσή του/τους.

5. Εάν ο αιτών βάσει των καταχωρούμενων στοιχείων ταυτοποιείται, εμφανίζεται μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ενημερώνεται, ανάλογα, εάν έχει ή όχι δικαίωμα υποβολής αίτησης.

6. Στη συνέχεια (εάν έχει δικαίωμα), μπορεί να υποβάλει αίτηση και να εκτυπώσει έντυπο πληρωμής των εισφορών ρύθμισης ακολουθώντας τις on line οδηγίες της εφαρμογής.

 

Κάντε εδώ την Αίτηση για Ρύθμιση Οφειλών ΟΓΑ

 

Δείτε πως θα εκτυπώνετε εύκολα κάθε μήνα το Έντυπο Πληρωμής ΟΓΑ για να πληρώνετε στην Τράπεζα τη Δόση χωρίς να τρέχετε στο λογιστή

 

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα ορεινών περιοχών
Κατάλογος με τις Ορεινές & Μειονεκτικές Περιοχές που δικαιούνται…
Επίδομα Ένδειας
Αιτήσεις για το Επίδομα Ένδειας στο Δήμο Κορυδαλλού Ο Δήμος…
Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Πληρωμή βοηθήματος 1.000€ σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες από…
Επίδομα απροστάτευτων παιδιών
Επίδομα απροστάτευτων τέκνων Δείτε αν δικαιούστε το επίδομα…
Επίδομα Μακροχρόνιων Ανέργων
Επίδομα για Μακροχρόνια άνεργους 20-66 ετών Ο ΟΑΕΔ…
Εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ - Οικοδόμων
Εποχικό βοήθημα ανέργων (οικοδόμων, ηθοποιών, μουσικών,…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πιστώθηκε η α' δόση - Τι μπορείς να αγοράσεις &…
Έξοδα Κηδείας ΟΓΑ
Δικαιολογητικά Είσπραξης εξόδων κηδείας 800 € από τον ΟΓΑ Οι…
epidoma thermansis petrelaiou
Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης (οδηγίες αίτησης, δικαιούχοι,…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα