19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Αιτήσεις για Δωρεάν Παιδικές Κατασκηνώσεις στον ΟΑΕΔ (οδηγίες)

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

kataskinosi oaedΠέμπτη, 14 Μαΐου 2015 στις 10:00 π.μ ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων γιαεργαζόμενους ή άνεργους γονείς και παρόχους κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις.

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η επιδότηση 35.000 ωφελουμένων παιδιώνεπιλεγέντων βάσει μοριοδότησης των δικαιούχων γονέων για τη διαμονή τους σε Παιδική Κατασκήνωση. 

Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού και θα δοθεί σε όποια κατασκήνωση επιλέξει ο δικαιούχος από το αναρτημένο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ, αφού υπογράψει σχετική σύμβαση.

 

Προθεσμίες Αιτήσεων

  • Έναρξη υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, 10:00 το πρωί
  • Λήξη υποβολής αιτήσεων: 25 Μαΐου 2015, 12η μεσημβρινή

 

Διάρκεια Κατασκήνωσης

Το Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2015 το οποίο θα υλοποιηθεί:

  • α) από 15.06.2015 έως 03.09.2015 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και
  • β) από 15.06.2015 έως 10.09.2015 για τα παιδιά με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω.

Τα παιδιά μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης.

 

Δικαιούχοι

«Ωφελούμενοι» του Προγράμματος είναι τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας των δικαιούχων που γεννήθηκαν από 01.01.1999 έως 14.06.2009.

  • Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι γονείς ωφελουμένων τέκνων (εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες) με πραγματικό οικογενειακό εισόδημαμέχρι 22.000 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ οικονομικού έτους 2014 (για τα εισοδήματα έτους 2013) και παράλληλα:

α) είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ το έτος 2014, ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας ή

β) έλαβαν από τον ΟΑΕΔ ως εργαζόμενες 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας το ετος 2014 ή

γ) έλαβαν το 2014 επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας) ή

δ) συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (δηλ. από ημέρες ασφάλισης στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ με εισφορές υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας, από ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και ημερήσια επιδόματα τακτικής ανεργίας) ή

ε) είναι εγγεγραμμένοι/ες άνεργοι/ες με συνεχόμενη ανεργία 4 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

  • Οι δικαιούχοι που πληρούν τις προϋποθέσεις των περιπτώσεων α’ ή/και β’ συμμετέχουν στο πρόγραμμα με την ιδιότητα του/της εργαζόμενου/ης, ενώ οι δικαιούχοι που πληρούν τις προϋποθέσεις των περιπτώσεων γ΄ ή/και ε’ συμμετέχουν με την ιδιότητα του/της ανέργου. Δικαιούχοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και των εργαζομένων και των ανέργων ή δικαιούχοι της περίπτωσης δ’, συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποχρεωτικά με τη μία από τις δύο ιδιότητες, είτε δηλαδή με την ιδιότητα του ανέργου είτε με την ιδιότητα του εργαζομένου, την οποία και δηλώνουν στην αίτησή τους.
  • Δεν θεωρούνται Δικαιούχοι του Προγράμματος εργαζόμενοι/άνεργοι που επιδοτούνται για τη συμμετοχή των παιδιών τους σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2015.

 

 

Κριτήρια - Μόρια

Οι δικαιούχοι που επιλέγονται με το σύστημα αυτόματης μοριοδότησης, επιδοτούνται για τη διαμονή των παιδιών τους σε Παιδική Κατασκήνωση του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ, σε ποσοστό 50% για την κατηγορία εργαζόμενων και 50% των ανέργων.

• Μοριοδότηση Δικαιούχων που συμμετέχουν με την ιδιότητα του εργαζομένου

Για Πραγματικό Οικογενειακό Εισόδημα έτους 2014:

  • έως 7.000 € μόρια 80
  • 7.001 - 10.000 € μόρια 70
  • 10.001 - 12.000 € μόρια 60
  • 12.001 - 14.000 € μόρια 50
  • 14.001 -16.000 € μόρια 40
  • 16.001 - 18.000 € μόρια 30
  • 18.001 - 20.000 € μόρια 20
  • 20.001 - 22.000 € μόρια 10

Για κάθε ανήλικο τέκνο: μόρια 15

• Μοριοδότηση Δικαιούχων που συμμετέχουν με την ιδιότητα του ανέργου

 Για Πραγματικό Οικογενειακό Εισόδημα έτους 2014:

  • έως 7.000 € μόρια 80
  • 7.001 - 10.000 € μόρια 70
  • 10.001 - 12.000 € μόρια 60
  • 12.001 - 14.000 € μόρια 50
  • 14.001 -16.000 € μόρια 40
  • 16.001 - 18.000 € μόρια 30
  • 18.001 - 20.000 € μόρια 20
  • 20.001 - 22.000 € μόρια 10

Για κάθε ανήλικο τέκνο: μόρια 15

Για κάθε 1 πλήρη μήνα ανεργίας και μέχρι 36 μήνες: 1 μόριο

Προσοχή: Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται αυτός με τα περισσότερα μόρια στο πρώτο κριτήριο και παίζει ρόλο στην προτεραιότητα και η ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

  • Ως πραγματικό οικογενειακό εισόδημα νοείται το δηλωθέν εισόδημα οικονομικού έτους 2014 (για τα εισοδήματα έτους 2013) του υποχρέου, της συζύγου του και των εξαρτώμενων τέκνων του, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ.
  • Ανήλικα τέκνα είναι όλα τα τέκνα της οικογενείας, και όχι μόνο τα ωφελούμενα, που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

 

Δικαιολογητικά

Για τη συμμετοχή των δικαιούχων στο πρόγραμμα δεν απαιτούνται δικαιολογητικά και, συνεπώς, δεν απαιτείται μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης προσέλευση στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, καθώς η αναζήτηση των απαιτούμενων πληροφοριών θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο βάσει των δηλωθέντων στοιχείων στην ηλεκτρονική αίτηση.

Υποχρέωση προσκόμισης δικαιολογητικών μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και ώρα 15:00 έχουν μόνο οι παρακάτω ειδικές περιπτώσεις δικαιούχων, των οποίων τα δικαιολογητικά δεν μπορούν να αναζητηθούν με ηλεκτρονικό τρόπο:

(α) Όταν οι δικαιούχοι συμμετέχουν με την ιδιότητα του εργαζομένου, αλλά οι ημέρες εργασίας τους δεν είναι δυνατόν να αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως, επειδή δεν έχουν ενταχθεί στο μηχανογραφικό σύστημα του ΙΚΑ για οποιονδήποτε λόγο, οπότε απαιτείται η προσκόμιση:

  • Βεβαίωσης από τον φορέα απασχόλησής τους στην οποία θα αναγράφεται είτε ο αριθμός των ημερών εργασίας που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2014 με κρατήσεις υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας είτε η ακριβής ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης αυτών από τον φορέα, με την επισήμανση ότι παρακρατούνται εισφορές υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας και ότι πρόκειται περί συνεχούς ασφάλισης από την αναγραφείσα ημερομηνία και εξής που αφορά σε πλήρη απασχόληση ή 
  • Ατομικών Δελτίων Εισφορών (ΑΔΕΙ) έτους 2014 ή
  • Δελτίων Ατομικών Εισφορών (ΔΑΤΕ) έτους 2014.

(β) Όταν τα ωφελούμενα τέκνα των δικαιούχων ανήκουν στην κατηγορία ατόμων με αναπηρία 50% και άνω, οπότε απαιτείται η προσκόμιση Βεβαίωσης πιστοποίησης αναπηρίας σε ισχύ αρμόδιου Δημόσιου Φορέα από την οποία προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας του ωφελούμενου τέκνου.

(γ) Όταν οι δικαιούχοι είναι διαζευγμένοι, οπότε απαιτείται η προσκόμιση Επιμέλειας για τις μητέρες ή Επιμέλειας κατόπιν Δικαστικής Απόφασης για τους πατέρες ή Υπεύθυνη Δήλωση του μη δικαιούχου γονέα θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ότι συναινεί στη συμμετοχή των παιδιών του στο πρόγραμμα.

Μη προσκόμιση των δικαιολογητικών συνεπάγεται τον αποκλεισμό του δικαιούχου από το Πρόγραμμα.

 

 

Έλεγχος Δικαιολογητικών

1. Η μη υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2014 αποτελεί λόγο αποκλεισμού από το πρόγραμμα.

2. Ο έλεγχος της πλήρωσης της προϋπόθεσης συμμετοχής των ημερών εργασίας θα γίνει με αυτεπάγγελτη αναζήτηση από το ΙΚΑ, με βάση τον Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ που ο δικαιούχος θα συμπληρώσει στην αίτησή του. Συμπλήρωση εσφαλμένου Αριθμού Μητρώου ΙΚΑ ή παράλειψη συμπλήρωσης αυτού στην αίτηση συνεπάγεται τον αποκλεισμό των δικαιούχων από το πρόγραμμα.

Στις περιπτώσεις συμμετεχόντων που για οποιονδήποτε λόγο οι ημέρες εργασίας τους δεν έχουν μηχανογραφηθεί από το ΙΚΑ (π.χ. εργαζόμενοι σε ΔΕΗ ή φορτοεκφορτωτές, δασεργάτες, εκδοροσφαγείς κ.ο.κ.), ο έλεγχος θα γίνει βάσει των δικαιολογητικών που προβλέπεται να προσκομισθούν. Μη προσκόμιση των δικαιολογητικών αυτών συνεπάγεται τον αποκλεισμό των δικαιούχων από το πρόγραμμα.

3. Ο έλεγχος της πλήρωσης της προϋπόθεσης συμμετοχής των ωφελούμενων τέκνων των δικαιούχων θα γίνει με αυτεπάγγελτη αναζήτηση μέσω της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, βάσει των ΑΜΚΑ των τέκνων που θα συμπληρωθούν από τους δικαιούχους στην αίτησή τους. Συμπλήρωση εσφαλμένων ΑΜΚΑ ή παράλειψη συμπλήρωσης αυτών στην αίτηση μπορεί να συνεπάγεται είτε τον αποκλεισμό του δικαιούχου από το πρόγραμμα (όταν εμφανίζεται χωρίς κανένα ωφελούμενο τέκνο) είτε τον αποκλεισμό ωφελούμενου μέλους του.

 

 

Πίνακες Αποτελεσμάτων

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μοριοδότησης συντάσσονται προσωρινά Μητρώα με τους μοναδικούς κωδικούς Επιταγής για τον κάθε επιλεγέντα:

  • το προσωρινό «Μητρώο Δικαιούχων Εργαζομένων»
  • το προσωρινό «Μητρώο Δικαιούχων Ανέργων»
  • προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Δικαιούχων με τον λόγο αποκλεισμού τους από τη διαδικασία

Αίτηση Ένστασης: Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να υποβάλουν προς τον ΟΑΕΔ αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και του προσωρινού Πίνακα Αποκλειομένων εντός της αποκλειστικής προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της δημοσιεύσεώς τους και μέχρι την ώρα 12:00 (μεσημβρινή) της τελευταίας ημέρας προθεσμίας υποβολής ενστάσεων. Υποβολή ενστάσεων μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα δεν είναι δυνατή.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων συντάσσονται τα οριστικά Μητρώα και οι κενές θέσεις που τυχόν προκύπτουν θα καλύπτονται από τους επιλαχόντες.

 

 

Επιλογή Κατασκήνωσης για τους επιτυχόντες

Οι δικαιούχοι επικοινωνούν απευθείας με τον πάροχο που επέλεξαν, δηλώνουν ότι είναι κάτοχοι Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και αναλόγως προβαίνουν σε κράτηση θέσης για το παιδί τους, αφού ενημερωθούν για τις παροχές και την πληρότητα της
κατασκήνωσης κατά την χρονική περίοδο που τους ενδιαφέρει καθώς και για κάθε αναγκαία λεπτομέρεια, που θα αποτυπωθεί στη σύμβαση που θα υπογράψουν μεταξύ τους.

Οι δικαιούχοι υποχρεούνται κατά την άφιξη με τα ωφελούμενα παιδιά τους στην κατασκήνωση να προσκομίσουν στον πάροχο ατομικό βιβλιάριο υγείας των παιδιών και φωτοαντίγραφο εγγράφου ταυτοπροσωπίας δικού τους (ταυτότητα, διαβατήριο κ.ο.κ.) και των ωφελουμένων τους (οικογενειακά ή ατομικά βιβλιάρια προστατευομένων μελών κ.ο.κ.), επιδεικνύοντας και τα πρωτότυπα αυτών.

Ο πάροχος ελέγχει μέσω του συστήματος τα στοιχεία του δικαιούχου και ενεργοποιεί την Επιταγή αν είναι ορθά και αληθή.

 

 

Οδηγίες Αίτησης

Κωδικοί πρόσβασης για την αίτηση

Οι αιτήσεις γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από πιστοποιημένους χρήστες του ΟΑΕΔ (διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης)

Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ που ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης με τα δικαιολογητικά:

  • Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (Δελτίο ταυτότητας, Διαβατήριο κ.λπ.
  • Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ
  • Άδεια διαμονής ή εργασίας σε ισχύ προκειμένου περί πολιτών τρίτων χωρών
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας ή πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ.

Δεν απαιτείται η προσέλευση στον ΟΑΕΔ για όσους είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ΟΑΕΔ από το έτος 2012 και εξής και παράλληλα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISnet, καθώς με την εισαγωγή στο σύστημα των κωδικών αυτών, μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα και ως χρήστες του ΟΑΕΔ.

 

Προσοχή στη συμπλήρωση της αίτησης για να μην αποκλειστείτε από το πρόγραμμα

  • Επιλέξτε και συμπληρώστε υποχρεωτικά την ιδιότητα με την οποία συμμετέχετε (είτε ως άνεργοι είτε ως εργαζόμενοι), άλλως  θα αποκλειστείτε από τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.
  • Όσοι αιτηθείτε με την ιδιότητα των εργαζομένων με 50 ημέρες εργασίας κατά το έτος 2014, συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία που αφορούν στην ύπαρξη ή μη μηχανογραφημένων ημερών εργασίας και στον Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, άλλως αποκλείεστε από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.
  • Συμπληρώστε υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ α) των ωφελουμένων τέκνων σας και β) των ανήλικων τέκνων σας, άλλιως στην πρώτη περίπτωση αποκλείεστε από το πρόγραμμα (όταν εμφανίζεστε χωρίς κανένα ωφελούμενο τέκνο), στη δε δεύτερη δεν θα λάβετε μοριοδότηση για όλα τα ανήλικα τέκνα σας.
  • Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται στην αίτηση συνεπάγεται τον αποκλεισμό του δικαιούχου από το πρόγραμμα και επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

 Με την κατάθεση της αιτήσεως το σύστημα χορηγεί στον δικαιούχο αποδεικτικό της υποβολής της, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου (κωδικός αριθμός αίτησης) και αναγράφει την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής.

 

Διόρθωση ή τροποποίηση της αίτησης

Διόρθωση ή τροποποίηση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, οι οποίες υποβάλλονται έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων σε
αντικατάσταση των προηγουμένων.

Προσοχή: στην περίπτωση που οι δικαιούχοι αντί για την ως άνω διαδικασία επιλέξουν το πεδίο «ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ», η επιλογή αυτή
οδηγεί αυτόματα στην ακύρωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και δεν μπορεί να υποβληθεί νέα
αίτηση για το πρόγραμμα αυτό.

 

• Αναλυτικός Οδηγός Βήμα Βήμα για συμπλήρωση της Αίτησης Κατασκήνωσης 2015

• Κάντε κλικ εδώ για την αίτηση Δωρεάν Διαμονής Παιδιών σε Κατασκήνωση

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Οικογενειακό Επίδομα Ναυτικών ΕΛΟΕΝ
Οικογενειακό Επίδομα Ναυτικών (αιτήσεις, δικαιολογητικά)…
Επίδομα ορεινών περιοχών
Κατάλογος με τις Ορεινές & Μειονεκτικές Περιοχές που δικαιούνται…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε το Οικογενειακό Επίδομα Στην…
epidoma enoikiou sitisis
Αποτελέσματα Ανθρωπιστικής Κρίσης Ανακοινώθηκαν απόψε τα…
Δωρεάν Ρεύμα
Δωρεάν Ρεύμα Ενστάσεις: Νέος πίνακας με 208 επιπλέον δικαιούχους…
Διατροφικά Επιδόματα
Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση του…
Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη
Δράσεις του Υπουργείου για την Ανθρωπιστική Κρίση, το ΤΕΒΑ, την…
Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Επίδομα 1.000€ σε πολύτεκνες μητέρες από τον ΟΓΑ (αιτήσεις &…
Προνοιακά Επιδόματα
Προνοιακά Επιδόματα: Μόνο στον δήμο μόνιμης διαμονής οι αιτήσεις…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα