28Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Ιστορική Ευρωβουλή για την Ελλάδα: Συγκλονιστικός ο Μανώλης Γλέζος - Απαράδεκτη η Μαρία Σπυράκη

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

Ευρωκοινοβούλιο Ιούλιος 2015 ΓλέζοςΗ ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συζήτησε το πρωί σήμερα 8 Ιουλίου σε φορτισμένη ατμόσφαιρα το Ελληνικό ζήτημα.

Συγκλονιστική ήταν η παρέμβαση του Ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζου και απαράδεκτα άστοχη της Μαρίας Σπυράκη.

Επικριτικά σχόλια για τις παρεμβάσεις τους δέχτηκαν και αρκετοί ακόμη Έλληνες Ευρωβουλευτές, οι οποίοι δεν κατανόησαν ότι εκπροσωπούσαν την πατρίδα μας στην κρισιμότερη στιγμή της πρόσφατης ιστορίας της και όχι τα κομματικά τους συμφέροντα, παρουσιάζοντας μια θλιβερή εικόνα με ανεπίτρεπτες -δεδομένων των συνθηκών- υποδείξεις και σκληρή κριτική προς την ελληνική ηγεσία. 

 

 

Συγκινητικός ο Μανώλης Γλέζος «Δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη»

Καταιγιστικός ήταν στην παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποσπώντας το ένθερμο χειροκρότημα των ευρωβουλευτών, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βροντοφώναξε ότι «δεν σας την χαρίζουμε την Ευρώπη».

Με όποια ιδεολογία και να συντάσσεται κανείς, δεν μπορεί παρά να επαινέσει το ήθος, το πάθος, τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια αυτού του Έλληνα, που παρά την ηλικία του αντιστάθηκε στους εταίρους:

 Όρθιοι και με εμφανή σεβασμό στην παρέμβαση του κου Γλέζου, χειροκροτούσαν παρατεταμένα οι ευρωβουλευτές, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε και στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, ο οποίος με κόπο συγκρατήθηκε από την ένταση της στιγμής.

Ομιλία Μανώλη Γλέζου

Γλέζος ΕυρωβουλήΠαραμερίζω τις ύβρεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, εναντίον του ελληνικού λαού. Όποιος βρίζει αποδεικνύει ότι δεν έχει επιχειρήματα.

Προειδοποιώ όμως όλους όσους ονειρεύονται να διώξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη, ότι ματαιοπονούν.

Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας. Δεν σας την χαρίζουμε την Ευρώπη. Διαπιστώνεται διαφωνία απόψεων, εν θερμώ δεν θα το λύσουμε. Χρειάζεται να περάσει λίγος καιρός, ώστε εν ψυχρώ να αντιμετωπίσουμε τη λύση.

Ας μας δώσετε, ζητάμε ένα χρονικό περιθώριο, όπου δεν θα δεχόμαστε δάνεια, αλλά και δεν θα αποπληρώνουμε δάνεια, δεχόμαστε βέβαια τις προτάσεις του κ. Γιούνγκερ να μας βοηθήσει, και ζητάμε να θριαμβεύσει το δίκαιο.

Για τη δικαιοσύνη παλεύουμε και για τη δικαιοσύνη αγωνιζόμαστε εδώ».

 

 

Απαράδεκτη την ύστατη ώρα η Σπυράκη στην τοποθέτησή της

Η κα Μαρία Σπυράκη σπατάλησε την ευκαιρία που είχε να ακολουθήσει ενωτική στάση υπερασπιζόμενη την πατρίδα μας, την ώρα μάλιστα που η ΝΔ έχει υπογράψει κοινή ανακοίνωση και ο πρωθυπουργός διαπραγματεύεται με δεδομένη τη συμπαράσταση του συνόλου σχεδόν του ελληνικού κοινοβουλίου.

Μη μπορώντας να ξεφύγει, αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή, από τα μικροκομματικά της συμφέροντα, στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων ζητώντας από τον κ. Γιούνγκερ να μας επιτρέψει να μείνουμε στο σπίτι τους, ενώ επέκρινε τον κ. Τσίπρα για τις επιλογές του, προσφέροντας ένα υπέροχο διεθνές θέαμα διχόνοιας, βούτυρο στο ψωμί των δανειστών.

Ομιλία Μαρίας Σπυράκη

Κύριε Πρόεδρε της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδας,

Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως συμφωνία. Μια συμφωνία που μπορεί ακόμη και τώρα να δώσει εγγύηση στη χρηματοδότηση, να δώσει έμφαση στις διαρθρωτικές αλλαγές, να διευκολύνει στην εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους.

Σπυράκη ΕυρωβουλήΗ Ελλάδα χρειάζεται επίσης άμεσα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη της στη σχέση με τους εταίρους. Εσείς κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, δεν έχετε την εντολή να οδηγήσετε τη χώρα εκτός ευρωζώνης. Δεν έχετε εντολή για ρήξη.

Κάθε καθυστέρηση στην επίτευξη της συμφωνίας οδηγεί την πραγματική οικονομία βαθειά στο χάος
. Αυξάνει ακόμη περισσότερο τον πόνο των Ελλήνων. Μόνο, ο Φάρατζ, η Λεπέν και οι αριστεροί σύντροφοί σας στην Ελλάδα σας συστήνουν επιστροφή στη δραχμή. Ελπίζω να μην τους ακολουθήσετε.

Και εσείς κύριε Πρόεδρε της Κομισιόν, ως ο πρώτος εκλεγμένος από τους πολίτες έχετε καθήκον να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο ώστε η Ελλάδα να μείνει στο σπίτι σας.

Κύριε Τσίπρα, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα είστε το μοιραίο πρόσωπο της ιστορίας. Κύριε Γιούνκερ είμαι σχεδόν βέβαιη ότι είστε ο άνθρωπος που δεν διανοείστε την Ευρώπη χωρίς τους Έλληνες. Εξαντλείστε το χρόνο μέχρι την Κυριακή

 

 

Τοποθετήσεις Ελλήνων Ευρωβουλευτών

Ακολουθούν σημαντικά αποσπάσματα παρεμβάσεων των Ελλήνων Ευρωβουλευτών. Αρκετοί προκάλεσαν για άλλη μια φορά καυστικά σχόλια, αφού σαν να μην αντιλαμβάνονται το χώρο που βρίσκονται και κυρίως το λόγο, σπεύδουν να εκδηλώσουν την αγωνία τους κάνοντας αντιπολίτευση, κωφεύοντας στις άκρως προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις των δανειστών:

 

Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής Χρυσή Αυγή

Ευρωβουλευτής ΣυναδινόςΠόσο μικρός είστε κ. Σουλτς σε σχέση με το μεγαλείο ενός ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός είπε όχι. Απευθυνθείτε στην καγκελαρία για να βρείτε την απάντηση που ένας λαός δεν γονάτισε μπροστά στα 400 χρόνια υποδούλωσης.

Στην Ελλάδα ήρθαν οι εκλογές και όλα άλλαξαν. Ζούμε μια ελληνική πολιτική σαν μια υπόσχεση κάθε μέρα, αλλά χωρίς προτάσεις. Πρέπει κάτι να προσφέρετε κ. Τσίπρα. Και τι δεν έκανε ο Γιούνκερ για να προχωρήσουμε. Αυτό το λέτε αλληλεγγύη. Αξιοπιστία είναι η προϋπόθεση να λειτουργήσει όλη η υπόθεση.

 

Νότης Μαριάς, Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής

Ευρωβουλευτής ΜαριάςΚύριε Βέμπερ συνεχίσατε και σήμερα το ανθελληνικό σας ντελίριο. Πείτε στην κ. Μέρκελ να εξοφλήσει τις πολεμικές γερμανικές αποζημιώσεις και μετά να μιλάτε για αξιοπρέπεια.

Σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό τον οποίο φτωχοποίησε η μερκελική λιτότητα.

Το μνημόνιο εκτόξευσε το χρέος. Η πατρίδα μου πήρε δάνεια αλλά έχει 1.5 εκ. ανέργους και το 40% του ελληνικου λαού ζει κάτω από το όριο της φτώχιας.

 

Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωβουλευτής ΠαπαδημούληςΚύριε Τουσκ, κ. Γιούνκερ, κ. Τίμερμανς, κ. Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, η ενωμένη Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι όπως ένα παιδί χωρίς πιστοποιητικό γεννησης. Η Ελληνική κυβέρνηση και ο Ελληνικός λαός δεν θέλουν το Grexit σε ποσοστό 80%. Το απορρίπτουν επίσης κατηγορηματικά και η Κομισιόν και το Συμβούλιο.

Γιατί θα προκαλέσει ένα τεράστιο κόστος, οικονομικό, κοινωνικό, γεωπολιτικό. Πρέπει να κάνετε ότι χρειάζεται για να φύγει οριστικά η λέξη Grexit από το λεξιλόγιο της ευρωπαϊκής συζήτησης. 

Κ. Βέμπερ, σταματήστε να προσβάλλεται την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σταματήστε να παίζετε με τα σπίρτα μέσα σε μια αποθήκη καυσίμων! Κυρία Λεπέν και κ. Φάρατζ, σταματήστε να παίζετε στην πλάτη των Ελληνίδων και των Ελλήνων το λαϊκίστικο παιχνίδι σας για να προωθήσετε τις ακροδεξιές επιδιώξεις σας.

Εμείς θέλουμε την Ελλάδα όχι αποικία χρέους, αλλά αξιοσέβαστο μέλος της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οχι να δραπετεύσουμε από την Ευρώπη. να πληρώσουν επιτέλους και οι πλούσιοι και οι ισχυροί για να σπάσει το προνόμιο των ολιγαρχών που εμποδίζει και τον υγιή ανταγωνισμό και την επιχειρηματικότητα.

Πρέπει κύριε Γιούνκερ – και η Κομισιόν, κύριε Τουσκ – και το Συμβούλιο, να δώσουν μια λύση με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά στο πρόβλημα του χρέους. Να μην κάνουν πως δεν ακούν τις προτάσεις και τις εκθέσεις του ΔΝΤ.Πρέπει κ. Γιούνκερ η Κομισιόν να δώσει λύση με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά στο πρόβλημα της Ελλάδας. 

Δεν είναι ώρα για αμοιβαία επίρριψη ευθυνών, δεν είναι ώρα για blame game. Το κόστος ενός Grexit είναι απαγορευτικό για όλους και όχι μόνο για την Ελλάδα. Δεν είναι ώρα να πετάει ο ένας το μπαλάκι στο τερέν του άλλου κύριε Γιούνκερ. Φτάνει πια αυτό το τένις, στην πλάτη των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

 

Ευα Καϊλή, Ευρωβουλευτής ΕΛΙΑ

Ευρωβουλευτής ΚαϊλήΠρωθυπουργέ η διπλή εντολή που έχετε είναι μία: να αλλάξουμε την Ελλάδα αλλά εντός της Ευρωζώνης.

Πρέπει να υπερβείτε το κομματικό συμφέρον για το εθνικό, να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Στη μάχη κατά της λιτότητας, να μην πέσουμε από τα δόντια της ΕΚΤ στα δόντια των κερδοσκόπων της δραχμής. 

Αλέξη, εδώ μέσα έχουμε φίλους και συναγωνιστές, πρέπει να σταθούμε απέναντι στους εχθρούς. Η Ελλάδα είναι Δημοκρατία και Ευρώπη.

 

Κώστας Παπαδάκης, Ευρωβουλευτής ΚΚΕ

Ευρωβουλευτής ΠαπαδάκηςΤόσο η ΕΕ και όλα τα οργανά της, όσο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με προκλητικούς εκβιασμούς επιδιώκουν να αποδεχθεί ο ελληνικός λαός, που έχει ήδη πτωχεύσει, τα νέα πολύ σκληρά μέτρα που απεργάζονται εις βάρος του. Είτε με συμφωνία-τρίτο μνημόνιο είτε με Grexit και πάλι αυτός θα πληρώσει το αβάσταχτο λογαριασμό.

Η συμφωνία όλων των κομμάτων που υπηρετούν το κεφάλαιο στην Ελλάδα στοχεύει να κρατήσει το λαό φυλακισμένο στην εξαθλίωση των μνημονίων διαρκείας. Καμιά τέτοια εξουσιοδότηση όμως δεν έδωσε ο λαός. Το ΚΚΕ καταδικάζει τη νέα αντιλαϊκή επίθεση και την αντιπαλεύει.

Ο μόνος δρόμος διέξοδος για τον λαό είναι αυτός της οργάνωσης της πάλης για τη ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο, με το λαό πραγματικά στην εξουσία, ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει.

 

Μίλτος Κύρκος, Ευρωβουλευτής Ποτάμι

Ευρωβουλευτής ΚύρκοςΕίναι πολύ σημαντικό ότι είστε εδώ, σήμερα, κοντά στο τέλος του δρόμου. Του δρόμου που άρχισε τον Ιανουάριο, όταν ο ελληνικός λαός τιμώρησε όσους διαχειρίστηκαν καταστροφικά την κρίση και ευτέλισαν τις τετράχρονες σκληρές θυσίες του. Του δρόμου που πρέπει να τελειώσει με μια βιώσιμη συμφωνία που θα επιτρέψει την ανασυγκρότηση της χώρας μας μέσα στην Ένωση. 

πως ανέφερε ο πρόεδρος Ολάντ, η παραμονή της Ελλάδας όχι μόνο στην ευρωζώνη αλλά πιθανώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξαρτάται από τις προτάσεις που θα καταθέσετε την Πέμπτη. Και οι φωνές που θέλουν την τιμωρία της χώρας μας έχουν δυναμώσει πολύ. Με κυρίως δική σας ευθύνη. Το δημοψήφισμα στο χρόνο που έγινε, με την ερώτηση που τέθηκε και με την ρητορεία που συνοδεύτηκε, ήταν λάθος και αντί να ενισχύσει την διαπραγματευτική προσπάθεια την αποδυνάμωσε.

Ζητείστε βοήθεια από όλους τους ευρωπαίους ηγέτες που στηρίζουν την παραμονή της χώρας στην Ένωση, ζητήστε τεχνική βοήθεια, παρουσιάστε ότι καλύτερο υπάρχει γιατί δεν υπάρχει αύριο. Μην ξοδέψετε και άλλο χρόνο όπως με περίσσεια ελαφρότητα έκανε για μήνες ο τέως υπουργός οικονομικών σας για να μην υπάρξουν αντιδράσεις στο κόμμα σας. 

Και θυμηθείτε: η εντολή του ελληνικού λαού είναι να κρατήσετε τη χώρα στο ευρώ και την Ένωση. Και του υποσχεθήκατε πριν το δημοψήφισμα ότι θα το κάνετε σε 48 ώρες. Δεσμευτήκατε! Δεν είναι δικαιολογία ο δύσβατος δρόμος - ισχυρές δυνάμεις στην Ευρώπη σας στήριξαν και σας στηρίζουν.

Και προσοχή: εάν τελικά καταλήξουμε στο GREXIT και τη δυστυχία του ελληνικού λαού, η ιστορία και οι πολίτες δεν θα κρίνουν ότι κάνατε λάθη και παραλήψεις απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους, αλλά ότι υλοποιήσατε το σχέδιό σας να σύρετε την χώρα στην περιπέτεια της απομόνωσης. Διαψεύστε τους!

 

Νίκος Ανδρουλάκης, Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ

Ευρωβουλευτής ΑνδρουλάκηςΤο ευρώ για την Ελλάδα δεν είναι οικονομική, αλλά εθνική επιλογή. Εσείς κύριε Πρωθυπουργέ, μπροστά στις μεγάλες αποφάσεις που έχετε να πάρετε, οφείλετε να προβληματιστείτε για το ότι σήμερα σας χειροκρότησαν και οι χειρότεροι εχθροί του Ευρωπαϊκού οράματος.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρώπη είναι να πείσει τους πολίτες της ότι μεριμνά για την ευημερία τους. Σήμερα, ο βασικός παράγοντας πρόβλεψης για το πώς ένας νέος άνθρωπος θα εξελιχθεί στη ζωή του είναι οι οικονομικές επιδόσεις των γονιών του. Η κρίση έκανε το δικαίωμα στην πρόοδο να μοιάζει κληρονομικό.

Η λαϊκή εντολή των τελευταίων Ευρωεκλογών είναι αυτή η Ευρώπη να αλλάξει, οι πολιτικές σκληρής λιτότητας να πάνε στο περιθώριο. Ποια είναι όμως συγχρόνως, η λαϊκή εντολή που έχει η Ελληνική Κυβέρνηση; Δίκαιη συμφωνία εντός της Ζώνης του ευρώ. Θα δικαιώσει τους Έλληνες που αγωνίζονται να πληρώσουν τους φόρους τους, τους Έλληνες που άφησαν τα χρήματά τους στις Ελληνικές τράπεζες, αυτούς που παλεύουν να κρατηθεί όρθια η πατρίδα μας, και όχι βέβαια αυτούς, που έβγαλαν τα χρήματα στο εξωτερικό περιμένοντας την κατάρρευση για να μας αγοράσουν τζάμπα, όχι αυτούς που έμαθαν να κερδοσκοπούν με το δημόσιο χρήμα και τώρα φοβούνται τους Ευρωπαϊκούς κανόνες.

Ας τελειώνει το blamegame που πληρώνει ακριβά ο Ελληνικός λαός. Σεβαστείτε τις θυσίες των πιο αδύναμων Ελλήνων πολιτών τα τελευταία πέντε χρόνια. Θέλω να καταδικάσω τις αποδοκιμασίες συγκεκριμένων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέναντι στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

 

Γιώργος ΚύρτσοςΕυρωβουλευτής ΝΔ

Ευρωβουλευτής ΚύρτσοςΑν ο κ. Τσίπρας κάνει μια στροφή προς τον ευρωπαϊκό ρεαλισμό, θα τον στηρίξουμε και θα τον προστατεύσουμε και από την αριστερή πτέρυγα του κόμματός του. 

Να αναλάβουμε οι έλληνες πολιτικοί τις ευθύνες μας και να μη κρυβόμαστε πίσω από το λαό. 

 

 

 

 

• Διαβάστε εδώ την ομιλία και τη δευτερολογία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

• Διαβάστε εδώ σημαντικά αποσπάσματα από τις ομιλίες των Ευρωβουλευτών της Ευρώπης

• Δείτε σε βίντεο εδώ όλη τη συζήτηση του Ευρωκοινωβουλίου

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πότε θα δοθεί η πέμπτη δόση & Πότε θα…
Ειδικό Βοήμα μετά το ταμείο ανεργίας
Επίδομα ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη του ταμείου ανεργίας Ο…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Αλληλεγγύης: Άρχισε η Ταχυδρομική Αποστολή του PIN της…
Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ
Δικαιολογητικά για Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ Ο Οργανισμός ΕΔΟΕΑΠ…
Επίδομα Ένδειας
Αιτήσεις για το Επίδομα Ένδειας στο Δήμο Κορυδαλλού Ο Δήμος…
Διατροφικά Επιδόματα
Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση του…
Επίδομα Ανέργων Πτυχιούχων 20-29 ετών
Επίδομα Νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας σε άνεργους 20-29…
foititiko epidoma
Φοιτητικό - Στεγαστικό Επίδομα 1000 € (αίτηση, προϋποθέσεις,…
Επίδομα Τοκετού ΕΔΟΕΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ: Επίδομα Τοκετού & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Δείτε αν…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα