28Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα γίνω Παπαδήμος, ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί» δήλωσε ο Τσίπρας

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

Κοινωβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑΟλοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και της Πολιτικής Γραμματείας.

Δε θα δεχτούμε να χαθεί η δεδηλωμένη, δήλωσε σε δραματικούς τόνους ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν Έξοδο από το ευρώ με έγγραφό τους.

Δεν θα πάει να ψηφίσει ο Γιάννης Βαρουφάκης.

 

 

Τσίπρας: «Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί»

«Πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο του Eurogroup, αλλά δεν πήρα εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την ευρωζώνη» φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει από τις 08.00 το πρωί.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις» είπε και πρόσθεσε δακρυσμένος: «Εγώ δεν πρόκειται να γίνω νέος Παπαδήμος. Εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί. Η συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί».

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζαν κεκλεισμένων των θυρών για την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης που κατατέθηκε χθες στους θεσμούς.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Μάρδας υποστήριξε πως «η συμφωνία θα υπογραφεί την Κυριακή».

«Είμαστε αισιόδοξοι για μια πολύ καλή συμφωνία» είπε νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης προσερχόμενος στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη συνεδρίαση απουσιάζε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, ο οποίος και έφθασε λίγη ώρα αργότερα.

 

 

Δεν θα πάει να ψηφίσει ο Βαρουφάκης

Δεν θα προσέλθει απόψε στη Βουλή για να ψηφίσει στην κρίσιμη ψηφοφορία ο τέως Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, όπως ενημέρωσε μέσω αναρτήσεων του στο Twitter. Για να προλάβει διάφορους "κακοπροαίρετους" που ίσως σκεφτούν ότι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα δεν πάει στη Βουλή για 5 λεπτά να ψηφίσει, αναφέρει ότι η απουσία του οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους. Παράλληλα στηρίζει τον νέο ΥπΟικ Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 70Α του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές μπορούν να ψηφίζουν με επιστολική ψήφο όταν βρίσκονται σε αποστολή της Κυβέρνησης ή της Βουλής στο εξωτερικό.

Yanis Varoufakis @yanisvaroufakis
ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΩΣΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ Ε. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ EUROGROUP, ΙΔΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

4:23 PM - 10 Jul 2015


Yanis Varoufakis @yanisvaroufakis

ΤΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΨΕ ΨΗΦΙΣΩ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - (προλαμβάνω τις διάφορες... ερμηνείες)

4:24 PM - 10 Jul 2015


Λίγο αργότερα και μετά από πλήθος αρνητικών σχολίων κατά του τέως υπουργού στον λογαριασμό του στο Twitter, έκανε νέα ανάρτηση και επισύναψε επιστολή προς την Πρόεδρο της Βουλής στην οποία αναφέρει ότι ψηφίζει θετικά στο νομοσχέδιο για την εξουσιοδότηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για να διαπραγματευτεί στο Eurogroup για το χρέος, ενώ δεν κάνει καμία αναφορά για το περίγραμμα των μέτρων που θα περιλαμβάνει η διαπραγμάτευση. Παράλληλα η ψήφος δεν μπορεί να προσμετρηθεί καθώς επιστολική ψήφος γίνεται δεκτή μόνο όταν κάποιος βουλευτής απουσιάζει δικαιολογημένα σε αποστολή της Βουλής, ή σε αποστολή της Κυβέρνησης στο εξωτερικό.


Yanis Varoufakis @yanisvaroufakis
Αύριο ο Ευκλείδης αξίζει την στήριξη όλων μας. Την δική μου την έχει στο ακέραιο. Μετά θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα

5:50 PM - 10 Jul 2015

Δημοσιεύματα φωτογράφησαν λίγη ώρα μετά τον κύριο Βαρουφάκη να ταξιδεύει για την Αίγινα.

Βαρουφάκης Αίγινα 

 

 

Με έγγραφο τους ζητούν έξοδο από το ευρώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με κείμενο που κατέθεσαν στην Κ.Ο., οι βουλευτές της εσωκομματικής αντιπολίτευσης Στάθης Λεουτσάκος, Αντώνης Νταβανέλος, Σόφη Παπαδόγιαννη, Κώστας Λαπαβίτσας και Θανάσης Πετράκος καλούν την κυβέρνηση να επιλέξει την εναλλακτική οδό της εξόδου από το ευρώ, με εθνικοποίηση των τραπεζών και διαγραφή του χρέους.

Η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία άλλη επιλογή στην κρίσιμη αυτή συγκυρία από το να απορρίψει τον εκβιασμό των «θεσμών» για την επιβολή ενός προγράμματος λιτότητας, απορρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων.

Η κυβέρνηση οφείλει να δηλώσει προς τους «θεσμούς» και να διακηρύξει στον ελληνικό λαό ότι, έστω και την ύστατη στιγμή, αν δεν γίνει δεκτός ένας θετικός συμβιβασμός, ο οποίος να αποτυπώνεται σε ένα πρόγραμμα που θα τερματίζει τη λιτότητα, θα παρέχει ικανή ρευστότητα στην οικονομία και θα διασφαλίζει τη βαθιά διαγραφή του χρέους, τότε είναι έτοιμη να ακολουθήσει ένα εναλλακτικό προοδευτικό δρόμο που θα θέτει υπό αμφισβήτηση την παρουσία της χώρας μας στην ευρωζώνη, ενώ θα διακόπτει την αποπληρωμή του χρέους.

Η συγκρότηση μιας πορείας που θα μπορούσε να θέσει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης προκειμένου να αντιμετωπίσει τις απαράδεκτες πιέσεις και απαιτήσεις των πιστωτών, ήταν ένα έργο σύνθετο και σοβαρό και έπρεπε να είχε προετοιμαστεί συστηματικά από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα, όμως, που, λόγω τραγικών αγκυλώσεων των τελευταίων, δεν έχει επιτευχθεί.

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση έστω και τώρα μπορεί και πρέπει να απαντήσει στους εκβιασμούς των «θεσμών» με το δίλημμα : πρόγραμμα χωρίς νέα λιτότητα, με ρευστότητα και διαγραφή του χρέους ή έξοδος από το ευρώ και διακοπή αποπληρωμής του άδικου και μη βιώσιμου χρέους.

Η κυβέρνηση, έστω και τώρα, εφόσον το επιβάλλουν οι συνθήκες, έχει τη δυνατότητα αλλά και τη στοιχειώδη ρευστότητα, προκειμένου να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα γέφυρα μετάβασης στο εθνικό νόμισμα, που θα της επιτρέψει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό και ειδικότερα :

Τη ριζική αναδιοργάνωση του τραπεζικού συστήματος, με εθνικοποίηση και αναπροσανατολισμό σε αναπτυξιακή κατεύθυνση υπό κοινωνικό έλεγχο

Την πλήρη απόρριψη της δημοσιονομικής λιτότητας (πρωτογενών πλεονασμάτων και ισοσκελισμένων προϋπολογισμών) με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, την ανασύσταση του κοινωνικού κράτους και την έξοδο της οικονομίας από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης,

Την εκκίνηση των διαδικασιών εξόδου από το ευρώ και της διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους που αποτελούν απολύτως διαχειρίσιμη επιλογή και μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο οικονομικό μοντέλο προσανατολισμένο στην παραγωγή, την ανάπτυξη και την αλλαγή των κοινωνικών συσχετισμών προς όφελος των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων.

Η έξοδος από την ευρωζώνη κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μια δύσκολη αλλά εφικτή διαδικασία , που θα επιτρέψει στη χώρα να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο, πέρα από απαράδεκτα προγράμματα που θα προσομοιάζουν με την πρόταση Γιούνκερ. Πρέπει να τονιστεί ότι η έξοδος δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το πρώτο βήμα σε μια πορεία κοινωνικής αλλαγής, ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας, οικονομικής προόδου και ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη. Εντάσσεται σε μια γενικότερη στρατηγική που βασίζεται στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού, την τόνωση των επενδύσεων και την ανασύσταση του κράτους πρόνοιας και δικαίου. Η έξοδος είναι μια πολιτικά και ηθικά δίκαιη επιλογή απέναντι στην αδιάλλακτη συμπεριφορά των δανειστών , που ως στόχο έχει να εξαναγκάσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε πλήρη παράδοση,

Η έξοδος, τέλος, είναι ένας δρόμος που εμπεριέχει συγκρούσεις με ισχυρότατα εγχώρια και ξένα συμφέροντα. Για αυτό και ο σημαντικότερος παράγοντας στην αντιμετώπιση το δυσκολιών που θα προκύψουν είναι η αποφασιστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμά του αντλώντας δύναμη από τη λαϊκή στήριξη.

Ποιο συγκεκριμένα, μερικές από τις θετικές πλευρές της εξόδου περιλαμβάνουν:

Την ανάκτηση της νομισματικής κυριαρχίας που σημαίνει αυτόματα και ανάκτηση της δυνατότητας παροχής ρευστότητας προς την οικονομία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να σπάσει η θηλιά της ΕΚΤ στην Ελλάδα.
Τη διαμόρφωση σχεδίου ανάπτυξης που θα βασίζεται σε δημόσιες επενδύσεις, αλλά θα ευνοεί παράλληλα τις ιδιωτικές επενδύσεις. Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα και παραγωγική σχέση ανάμεσα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ώστε να μπει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης. Η υλοποίηση του σχεδίου θα γίνει εφικτή μετά από την ανάκτηση της παροχής ρευστότητας και σε συνδυασμό με την εθνική αποταμίευση.
Την ανάκτηση της εγχώριας αγοράς από τα εισαγόμενα προϊόντα που θα αναζωογονήσει και θα αναβαθμίσει τον ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες παραμένουν ο κορμός της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα θα υπάρξει και τόνωση των εξαγωγών.
Την αποδέσμευση του κράτους από το ασφυκτικό πλαίσιο της ΟΝΕ στο πεδίο της δημοσιονομικής και της νομισματικής πολιτικής. Θα μπορέσει έτσι να υπάρξει ουσιαστική άρση της λιτότητας, χωρίς παράλογους περιορισμούς στην έκδοση χρήματος. Θα μπορέσει επίσης το κράτος να υιοθετήσει μέτρα που θα φέρουν φορολογική δικαιοσύνη, καθώς και αναδιανομή του πλούτου και του εισοδήματος.
Τη δυνατότητα ταχύρρυθμης ανάπτυξης μετά τους πρώτους μήνες δυσκολιών. Οι τεράστιοι ανενεργοί πόροι που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της κρίσης, 2008-2015, μπορούν γρήγορα να κινητοποιηθούν για να αντιστραφεί η καταστροφική πολιτική των μνημονίων, εάν υπάρξει ρευστότητα και τόνωση της ζήτησης. Θα δημιουργηθεί έτσι προοπτική συστηματικής μείωσης της ανεργίας και αύξησης των εισοδημάτων.
Τέλος, με την έξοδο από την ΟΝΕ η χώρα δεν θα γίνει λιγότερο ευρωπαϊκή, αλλά θα ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση από τις χώρες του πυρήνα της ΕΕ, μια επιλογή στην οποία έχουν ήδη προχωρήσει χώρες όπως η Σουηδία και η Δανία. Η έξοδος από την ΟΝΕ όχι μόνο δεν θα απομονώσει τη χώρα μας, αλλά θα της επιτρέψει να αποκτήσει ένα νέο ρόλο στη διεθνή σκηνή, με ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, πολύ διαφορετικό από αυτόν του ασήμαντου παρία που της επιφυλάσσει η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών.

Η πορεία μιας εξόδου από την ΟΝΕ απαιτεί φυσικά πολιτική νομιμοποίηση και ενεργή λαϊκή υποστήριξη. Το δημοψήφισμα κατέδειξε τη βούληση του λαού για την οριστική απόρριψη της λιτότητας ανεξάρτητα από τα διλήμματα που του έθεσε το ξένο και το εγχώριο κατεστημένο. Είναι πλέον σαφές ότι η κυβέρνηση μας έχει κατ΄ ουσίαν εξαναγκαστεί σε έξοδο λόγω της οριστικής άρνησης της ΕΕ να δεχτεί εύλογους όρους σχετικά με τη διαγραφή του χρέους, την άρση της λιτότητας και τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, όπως καταδεικνύεται από το νέο τελεσίγραφο μετά το δημοψήφισμα.

Λεουτσάκος Στάθης, Μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ

Νταβανέλος Αντώνης, Μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδόγιαννη Σόφη, Μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ

Λαπαβίτσας Κώστας, Βουλευτής

Πετράκος Θανάσης, Βουλευτής

Πηγή ειδήσεων

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε το Οικογενειακό Επίδομα Στην…
oikogeneiako epidoma oga
Πληρωμές Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ Την Παρασκευής…
Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ
Δικαιολογητικά για Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ Ο Οργανισμός ΕΔΟΕΑΠ…
Επίδομα ΟΑΕΕ - ΜΜΕ
Βοήθημα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων OAEE &…
epidoma enoikiou sitisis
Ανθρωπιστική Κρίση: Αιτήσεις για επίδομα ενοικίου, κάρτα σίτισης…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Νέα Αποτελέσματα Ενστάσεων με 256 δικαιούχους…
foititiko epidoma
Φοιτητικό - Στεγαστικό Επίδομα 1000 € (αίτηση, προϋποθέσεις,…
Επίδομα ΟΑΕΔ 3μηνης εγγραφής
Επίδομα για άνεργους με 3μηνη εγγραφή στον ΟΑΕΔ Ο ΟΑΕΔ…
Επίδομα Τοκετού ΕΔΟΕΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ: Επίδομα Τοκετού & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Δείτε αν…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα