22Μάιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
 • Voucher Τουρισμού 2015: Αποτελέσματα

  Αποτελέσματα voucher τουρισμού 2015Αποτελέσματα Voucher Τουρισμού 2015Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα Vouher Τουρισμού 2015 για τον 1ο Κύκλο αιτήσεων.

  Δείτε παρακάτω online αν ανήκετε στους επιτυχόντες με τον ΚΑΥΑΣ της αίτησής σας και την Περιφέρεια που δηλώσατε:

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού 2015: Αιτήσεις 1ου κύκλου

  voucher tourismou 2015Ξεκίνησαν πανελλαδικά οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher Τουρισμού 18-29 του 2015.

  8.000 άνεργοι θα καταρτιστούν σε κύκλους, με 80 ώρες θεωρία και 6μηνη πρακτική άσκησηστον κλάδο του τουρισμού.

  Το συνολικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.458 € για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙκαι 2.248 €για τους υπόλοιπους αποφοίτους.

  Περισσότερα...

 • Πάγωμα, Αλλαγές & Επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher

  Πάγωμα Κατάργηση voucherΑποφασισμένη είναι η νέα ηγεσία να προχωρήσει άμεσα σε ριζικές αλλαγές, πάγωμα και επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher που έχουν δρομολογηθεί.

  Χαρακτηρίζοντας ως μεγάλο σκάνδαλο την επαγγελματική κατάρτιση που παρέχουν, καταγγέλλει ότι κατασπαταλούνται οι πόροι του ΕΣΠΑ και τα χρήματα δεν μπαίνουν στις τσέπες των ανέργων, αλλά δεσμεύονται για υλοποίηση προγραμμάτων χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα.

  Παράλληλα, οι δεξιότητες που αποκτούνται με προχειρότητα και οι προσωρινές θέσεις εργασίας που καλύπτονται με τα 6μηνα, δεν μπορούν να συνδεθούν με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και τα αντικείμενα επιχειρηματικής ζήτησης, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο, με την πληγή της ανεργίας να αιμορραγεί διαρκώς.

  Το πρόβλημα της ανεργίας δε μπορεί να καταπολεμηθεί στο ελάχιστο με τονωτικές ενέσεις προγραμμάτων κατάρτισης τύπου Voucher, εκ των οποίων το 75% των χρημάτων που διατίθενται από τους κοινοτικούς πόρους για τα προγράμματα αυτά, μετακυλούν στα ΚΕΚ και τους παρόχους εκπαίδευσης και όχι στον ίδιο τον άνεργο.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Νέα Αποτελέσματα επιλαχόντων ανέργων τoυ επιδοτούμενου προγράμματος

  voucher1Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους επιλαχόντες άνεργους του επιδοτούμενου προγράμματος Voucher 18-29, σε αντικατάσταση των διαγραφέντων.

  Δείτε τη λίστα με τους νέους επιτυχόντες χρησιμοποιώντας τον κωδικό ΚΑΥΑΣ ή τον αριθμός κάρτας ανεργίας σας.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Προβλήματα στις πληρωμές ανέργων των επιδοτούμενων voucher 18-29. Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα;

   

  voucher1Τα επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων 18-29 (και του τουριστικού κλάδου) είναι ακόμα σε εξέλιξη, εφόσον δεν έχουν λήξει οι προθεσμίες ενεργοποίησης των επιταγών.

  Ωστόσο ήδη πολλοί υποψήφιοι έχουν τελειώσει την θεωρητική τους κατάρτιση και

  ...

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: δεν μπορείτε να εργαστείτε ή να μην ανανεώσετε την κάρτα ανεργίας και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης γιατί θα ακυρωθείτε

  voucher1Μια συνηθισμένη ερώτηση τις τελευταίες ημέρες είναι αν μπορείτε να εργαστείτε παράλληλα με την πρακτική άσκηση ή τι θα γίνει αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ανανεώσετε την κάρτα ανεργίας σας.

  Να τονίσουμε πάλι ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ για κανέναν λόγο να διακόψετε την κάρτα ανεργίας καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος και για όσο κάνετε μαθήματα και για όσο διαρκέσει η πρακτική άσκηση.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: η τριμερής σύμβαση πρέπει να γράφει τα στοιχεία της επιχείρησης

  voucher1Με νέα ανακοίνωση η δράση ενημερώνει τους υποψηφίους για τις τριμερής συμβάσεις που υπογράφουν κατά την διαδιακασία ενεργοποίησης του voucher τους, η σύμβαση πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφειτα στοιχεία της επιχείρησης που θα πραγματοποιηθεί η πρακτική άσκηση.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Διαγράφονται οι επιτυχόντες που έχουν κάνει λάθος σε εισόδημα, βαθμό & έτος πτυχίου, διάρκεια ανεργίας, περιφέρεια και σε όποια στοιχεία είναι κριτήρια για μοριοδότηση

  voucher1Με νέα ανακοίνωση του προγράμματος ΔΕΝ επιτρέπεται στον πάροχο να στείλει αίτημα προς διόρθωση κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των επιτυχόντων, για διόρθωση λαθών που έγιναν κατά την υποβολή της αίτησης στην Περιφέρεια ή σε στοιχεία που μοριοδοτούνται (όπως το εισόδημα, οι μήνες ανεργίας, ο βαθμός πτυχίου, έτος κτήσης κλπ).

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: οι επιτυχόντες που δεν έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ διαγράφονται

  voucher1Αν είστε στους επιτυχόντες και στο μεταξύ για οποιοδήποτε λόγο χάσατε την ιδιότητα του ανέργου και δεν έχετε κάρτα σε ισχύ, θα ακυρωθείτε από το πρόγραμμα.

  Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Voucher δεν χάνεται η μακροχρόνια ανεργία του ανέργου, αλλά αν είστε σε ταμείο ανεργίας, θα θα διακόψει την παροχή του ο ΟΑΕΔ.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Κείμενο τριμερούς σύμβασης που πρέπει να υπογράψετε για την ενεργοποίηση της επιταγής

  voucher1Από 17/6/2013 θα είναι διαθέσιμη η υποβολή δήλωσης έναρξης του επιδοτούμενου προγράμματος, αφού πρώτα έχει γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών, η υπογραφή της σύμβασης και η ανάρτησή της από τον πάροχο.

  Καμία άλλη υπογραφή σας δεν μετράει και μπορείτε να την ακυρώσετε, αν δεν είναι η επίσημη σύμβαση.

  Περισσότερα...

 • Θα επαναληφθούν τα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher «Επιταγή εισόδου εργασίας για νέους έως 29 ετών» και το 2014, με διεύρυνση και στον αγροτικό τομέα

  • Διεύρυνση του προγράμματος Voucher 18-29 από το 2014 με 75.000 θέσεις.
  • 15.000 νέες θέσεις θα προοριστούν και πάλι για το πρόγραμμα Voucher Τουρισμού.
  • 10.000 νέες θέσεις θα διατεθούν στον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα μόρια & τους μη επιλεγέντες του προγράμματος

  voucher1

  Αναρτήθηκαν σε μορφή αρχείων οιπίνακες των ΜΗ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ και τα ΜΟΡΙΑ που έχει ο καθένας και για τις δύο ομάδες ανέργων, καθώς και οιπίνακες των ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ κι ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ για τις δύο ομάδες ανέργων αντίστοιχα.

  Κατεβάστε τα αρχεία με τους κωδικούς ΚΑΥΑΣ και τα μόρια.

  Περισσότερα...

 • Κωδικός ΚΑΥΑΣ των επιδοτούμενων voucher: Τι είναι; Πού θα τον βρω;

  ΚΑΥΑΣΟ κωδικός ΚΑΥΑΣ (Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής) είναι ένας μοναδικός κωδικός της μορφής YU-55555-23456-98758678-235424 τον οποίο εμφανίζει το online σύστημα όταν υποβάλλετε την αίτησή σας στα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher(ή και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα) ως αποδεικτικό της υποβολής της αίτησης.

  Ο κωδικός ΚΑΥΑΣ χρησιμοποιείται από τα επιδοτούμενα προγράμματα στα αποτελέσματα των αναρτημένων πινάκων επιτυχόντων

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Την προσοχή των ανέργων στην επιλογή παρόχου (ΚΕΚ) εφιστά με νέα ανακοίνωση το υπουργείο - Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών Voucher

  voucher1

  Επειδή μας μεταφέρετε καθημερινά πολλά παράπονα στην προσπάθειά σας να επιλέξετε κέντρο εκπαίδευσης για να κάνετε έναρξη του προγράμματος Voucher 18-29, σας εφιστούμε για ακόμη μία φορά την προσοχή στην επιλογή του παρόχου εκπαίδευσης.

  Το υπουργείο έχει αναρτήσει νέα σχετική ανακοίνωση και προτρέπει τους ανέργους να μην υποκύψουν σε καμία είδους πίεση, έμμεση ή άμεση, τύπου «δεν θα βρεις γκρουπ, θα πάρεις το τάδε δώρο αν γραφτείς τώρα, επέλεξε άλλη ειδικότητα κ.α» αλλά να κάνουν σωστή έρευνα.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Αποτελέσματα

  voucher1sosecdlΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του επιδοτούμενου προγράμματος ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 18 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ.

  Επιλέξτε την ομάδα που ανήκετε κι αναζητήστε αν είστε στους επιτυχόντες ή επιλαχόντες στους αναρτημένους πίνακες με τον κωδικό ΚΑΥΑΣ ή τον αριθμός της κάρτας ανεργίας σας.

  Περισσότερα...

 • Για Voucher 18-29 ή άλλα προγράμματα: Επιλεχθείς, Επιλαχών, Επιτυχών, Επιλαχόντες, Επιλεγέντες, Επιτυχόντες. Τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνει ο καθένας;

  Επιτυχόντες - ΕπιλαχόντεςΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και είστε Επιλεχθείς ή Επιλαχών.

  • Τι σημαίνει Επιλαχών, τι Επιτυχών και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας;
  • Ανήκουν στους Επιτυχόντες οι Επιλαχόντες;
  • Ποιος μπορεί να πάρει την επιταγή κατάρτισης άμεσα ή τη θέση για την οποία αιτήθηκε και να ξεκινήσει το πρόγραμμα;

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Πώς να επιλέξω πάροχο εκπαίδευσης (ΚΕΚ) και Ειδικότητα;

  Τελείωσαν οι αιτήσεις για το επιδοτούμενο ανέργων Voucher 18-29 ετών.

  • Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των πινάκων επιτυχόντων και επιλαχόντων τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος; Πού θα βρει τις ειδικότητες που θέλει να επιλέξει;
  • Πώς θα επιλέξει πάροχο εκπαίδευσης;
  • Τι δικαιολογητικά χρειάζεται;
  • Ποια είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει;

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι επιτυχόντες

  voucher1

  Όσοι είναι επιτυχόντες στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων 18-29 ετών, πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά με τα στοιχεία που δήλωσαν στην άιτησή τους, ώστε να διασταυρωθεί η ορθότητά τους και να γίνει η υπογραφή της απαιτούμενης σύμβασης για έναρξη των μαθημάτων.

  Τι δικαιολογητικά χρειάζεστε;

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29: Δήλωσα λάθος Διοικητική Περιφέρεια, μπορώ να τη διορθώσω;

  voucher1

  Σύμφωνα και με σχετικό άρθρο για τα λάθη στις αιτήσεις ΔΕΝ μπορείτε να ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ οποιοδήποτε λάθος και κατά συνέπεια ούτε Διοικητική περιφέρεια.

  Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο θέμα παρόλο που το έχουμε γνωστοποιήσει, ωστόσο επειδή είναι πολλοί υποψήφιοι με το ίδιο πρόβλημα ίσως υπάρξει κάποια οδηγία στον έλεγχο των δικαιολογητικών στα κέντρα κατάρτισης.

  Περισσότερα...

 • Προσοχή: ΔΕΝ παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για τα προγράμματα Voucher 18-29

  voucher1Πήρε διήμερη παράταση η προθεσμία λήξης των αιτήσεων των προγραμμάτων ανέργων Voucher 18-29 ή Voucher Τουρισμού;

  Διαδόθηκε και αναρτήθηκε σε διάφορα sites ότι δόθηκε παράταση στις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεωνστα συγκεκριμένα επιδοτούμενα προγράμματα με αποτέλεσμα καταιγισμό ερωτήσεων παραπληροφόρησης.

  Περισσότερα...

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα