24Απρίλιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
 • Voucher 25-29: Νέα αποτελέσματα επιτυχόντων στη θέση διαγραφέντων

  apotelesmata voucher 2014Ανακοινώθηκαν πίνακες (μετά τις οριστικές διαγραφές όσων επιτυχόντων ακυρώθηκαν) με νέα αποτελέσματα επιτυχόντων και επιλαχόντων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher 25-29.

  Για να δείτε αν ανήκετε στους επιτυχόντες ή επιλαχόντες, αναζητήστε τον αριθμό ΚΑΥΑΣ σας στους παρακάτω πίνακες.

  Περισσότερα...

 • Βεβαιώσεις αποδοχών εκπαιδευτικών επιδομάτων Voucher έτους 2014

  voucher vevaioseis apodoxonΌλοι οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων voucher για νέους έως 29 ετών, μπορούν να εκτυπώνουν online τις βεβαιώσεις αποδοχών των εκπαιδευτικών επιδομάτων έτους 2014 για φορολογική και κάθε άλλη νόμιμη χρήση.

  Περισσότερα...

 • Voucher 25-29: Ξεκίνησε η καταβολή χρημάτων για την Πρακτική

  voucher25 29Ξεκινήσει η καταβολή των εκπαιδευτικών επιδομάτων για την α' φάση της πρακτικής στους καταρτιζομένους του προγράμματος Voucher 25-29.

  Οι πληρωμές του Voucher 25-29 γίνονται καθημερινά με καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων ανέργων και η διαδικασία πληρωμής θα έχει ολοκληρωθεί

  Περισσότερα...

 • Voucher 25-29: Ξεκίνησε η καταβολή χρημάτων στους ανέργους

  voucher25 29Ξεκινήσει η καταβολή των εκπαιδευτικών επιδομάτων θεωρητικής κατάρτισης στους καταρτιζομένους του προγράμματος Voucher 25-29.

  Οι πληρωμές του Voucher 25-29 γίνονται καθημερινά με καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των συμμετεχόντων ανέργων και η διαδικασία πληρωμής των δικαιούχων θα έχει ολοκληρωθεί

  Περισσότερα...

 • Πάγωμα, Αλλαγές & Επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher

  Πάγωμα Κατάργηση voucherΑποφασισμένη είναι η νέα ηγεσία να προχωρήσει άμεσα σε ριζικές αλλαγές, πάγωμα και επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher που έχουν δρομολογηθεί.

  Χαρακτηρίζοντας ως μεγάλο σκάνδαλο την επαγγελματική κατάρτιση που παρέχουν, καταγγέλλει ότι κατασπαταλούνται οι πόροι του ΕΣΠΑ και τα χρήματα δεν μπαίνουν στις τσέπες των ανέργων, αλλά δεσμεύονται για υλοποίηση προγραμμάτων χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα.

  Παράλληλα, οι δεξιότητες που αποκτούνται με προχειρότητα και οι προσωρινές θέσεις εργασίας που καλύπτονται με τα 6μηνα, δεν μπορούν να συνδεθούν με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και τα αντικείμενα επιχειρηματικής ζήτησης, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο, με την πληγή της ανεργίας να αιμορραγεί διαρκώς.

  Το πρόβλημα της ανεργίας δε μπορεί να καταπολεμηθεί στο ελάχιστο με τονωτικές ενέσεις προγραμμάτων κατάρτισης τύπου Voucher, εκ των οποίων το 75% των χρημάτων που διατίθενται από τους κοινοτικούς πόρους για τα προγράμματα αυτά, μετακυλούν στα ΚΕΚ και τους παρόχους εκπαίδευσης και όχι στον ίδιο τον άνεργο.

  Περισσότερα...

 • Voucher 25-29: Νέα αποτελέσματα μετά την εξέταση ενστάσεων

  apotelesmata antirriseon 25 29Ανακοινώθηκαν νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα των ενστάσεων των ανέργων του Voucher 25-29.

  Αναζητήστε στους πίνακες τον αριθμό ΚΑΥΑΣ σας για να δείτε αν είστε στους νέους επιτυχόντες ή στους εκ νέου απορριφθέντες, μετά την εξέταση αντιρρήσεων από την επιτροπή αξιολόγησης.

  Περισσότερα...

 • Voucher 25-29: Παράταση ενεργοποίησης επιταγών

  voucher25 29Παρατείνεται από τη λήξη της έως και τη Δευτέρα 22/12/2014 και ώρα 11.55μ.μ. η προθεσμία ενεργοποίησης των επιταγών των ωφελουμένων.

   

   

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-24 & Voucher 25-29: Αποτελέσματα

  apotelesmata voucher 2014Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων και επιλαχόντων για τα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher ανέργων ηλικίας 18-24 και 25-29 ετών.

  Για να δείτε αν ανήκετε στους επιτυχόντες ή επιλαχόντες μπείτε στα παρακάτων links και αναζητήστε το αποτέλεσμα με τον αριθμό ΚΑΥΑΣ σας.

  Περισσότερα...

 • Voucher 25-29: Αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο Voucher 25-29 με επίδομα
                           2.550 € (Όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά και τι να προσέξετε)

  voucher25 29Ξεκίνησαν 7/8/2014 οι αιτήσεις ανέργων για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher ανέργων ηλικίας 25 έως 29 ετών.

  Οι άνεργοι νέοι που θέλουν να συμμετέχουν στο Voucher 2014 «Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2014

  Τι πρέπει να προσέξετε στην αίτηση αναλυτικά:

  Περισσότερα...

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα