24Απρίλιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
 • Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των προγραμμάτων Voucher

  voucher29 aei teiΟ ΟΑΕΔ μετά από πλήθος ερωτημάτων των δικαιούχων για τις πληρωμές των προγραμμάτων Voucher και τα υπόλοιπα ποσά που δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί,

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και πρακτικής άσκησης αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

  voucher29 aei teiΟ ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του προγράμματος Voucher 29 αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ και το αποτιμά σε θέσεις εργασίας για τους συμμετέχοντες ανέργους.

   

   

   

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Πότε θα ολοκληρωθούν όλες οι πληρωμές της Πρακτικής από τον ΟΑΕΔ για ανέργους και παρόχους

  voucher29 aei teiΟ ΟΑΕΔ με νέα ανακοίνωσή του δίνει οδηγίες στους παρόχους κατάρτισης για την κατάθεση των απαραίτητων παραστατικών του επιδοτούμενου Voucher 29 αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι πληρωμές των δικαιούχων εντός των παρακάτω προθεσμιών:

   

   

   

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Πότε θα πληρωθεί η Β' δόση

  voucher29 aei teiΟ ΟΑΕΔ ανακοίνωσε άμεσες πληρωμές της Β' δόσης των ανέργων του προγράμματος Voucher 29 αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Εξειδικευμένοι έλεγχοι για το πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ - Δείτε τι ακριβώς ελέγχουν και ποιες είναι οι ποινές

  voucher29 aei teiΟ ΟΑΕΔ ανακοίνωση όλες τις ποινές που θα εφαρμοστούν κατά τους ελέγχους για το πρόγραμμα Voucher 29 AEI/TEI.

  Δείτε τι δικαιολογητικά πρέπει να έχετε διαθέσιμα για να μην έχετε αφαίρεση στις επιταγές κατάρτισης και ποινές στα χρήματα είσπραξης.

   

   

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Ανανέωση της Κάρτας Ανεργίας μέχρι και το τέλος της πρακτικής για να πάρετε τα χρήματα

  voucher29 aei teiΔιαβάστε τη νέα ανακοίνωση του ΟΑΕΔ που εφιστά την προσοχή των ανέργων σχετικά με την Ανανέωση της Κάρτας Ανεργίαςτους για να μην ακυρωθούναπό το πρόγραμμα.

   

   

   

  Περισσότερα...

 • Βεβαιώσεις αποδοχών εκπαιδευτικών επιδομάτων Voucher έτους 2014

  voucher vevaioseis apodoxonΌλοι οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων voucher για νέους έως 29 ετών, μπορούν να εκτυπώνουν online τις βεβαιώσεις αποδοχών των εκπαιδευτικών επιδομάτων έτους 2014 για φορολογική και κάθε άλλη νόμιμη χρήση.

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Νέες διευκρινίσεις

  voucher29 aei tei

  Ο ΟΑΕΔ με νέα ανακοίνωση εφιστά την προσοχή των ανέργων σχετικά με την ορθή σύζευξη πτυχίου - θέσης πρακτικής άσκησης που θα του προσφέρει ο πάροχος.

  Υπενθυμίζουμε ότι αύριο 29/5/2015 λήγει η προθεσμία επιλογής παρόχου για την έναρξη του προγράμματος.

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Μέχρι 29/5/15 η επιλογή Παρόχου κατάρτισης

  voucher29 aei teiΔεν θα δοθεί παράταση στους επιτυχόντες του προγράμματος για επιλογη παρόχου κατάρτισης, ώστε να γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών και να ενεργοποιηθεί τη επιταγή voucher για να ξεκινήσουν μαθήματα.

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Υποχρεώσεις επιτυχόντων & Κείμενο Τριμερούς Σύμβασης

  voucher29 aei teiΜε νέες ανακοινώσεις ο ΟΑΕΔ ανάρτησε το Κείμενο της Τριμερούς Σύμβασης που πρέπει να υπογραφεί από τον επιτυχόντα άνεργο, τον πάροχο και την επιχείρηση πρακτικής, ώστε να είναι οι ωφελούμενοι ενημερωμένοι τι υπογράφουν.

  Παράλληλα, αναρτήθηκε ο κώδικας δεοντολογίας με τις υποχρεώσεις των τριών εμπλεκόμενων μερών. Αναλυτικά:

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Νέα Αποτελέσματα (ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες επιτυχόντες)

  voucher29 aei teiapotelesmata voucher 29Ανακοινώθηκαν τανέα αποτελέσματα για το επιδοτούμενο Voucher 29 AEI/TEI.

  Όλοι οι άνεργοι που συμμετείχαν και πληρούν τις προϋποθέσεις είναι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

  Με χρήστη του κωδικού ΚΑΥΑΣ μπορεί

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Επιτυχόντες ΟΛΟΙ όσοι έκαναν αίτηση & Αύξηση επιδόματος

  voucher29 aei teisosecdlΜια ιδιαίτερα ευχάριστη ανακοίνωση έγινε από τον ΟΑΕΔ για όλους τους συμμετέχοντες στο επιδοτούμενο Voucher 29 AEI/TEI

  Όλοι οι άνεργοι που έχουν υποβάλει αιτήσεις και πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος θεωρούνται ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

  Επίσης, αυξάνεται το επίδομα για τους ανέργους ενώ μειώνονται οι ώρες κατάρτιστης. Αναλυτικά:

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτελέσματα

  voucher29 aei teiapotelesmata voucher 29Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του voucher 29 AEI/TEI.

  Αναζητήστε με τον κωδικό Κ.Α.Υ.Α.Σ. τον οποίο έχει λάβει η αίτησή σας κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής ή με τον Αριθμό Δελτίου Ανεργίας ή με τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, όπως τον έχετε εισάγει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.

  Περισσότερα...

 • Πάγωμα, Αλλαγές & Επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher

  Πάγωμα Κατάργηση voucherΑποφασισμένη είναι η νέα ηγεσία να προχωρήσει άμεσα σε ριζικές αλλαγές, πάγωμα και επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher που έχουν δρομολογηθεί.

  Χαρακτηρίζοντας ως μεγάλο σκάνδαλο την επαγγελματική κατάρτιση που παρέχουν, καταγγέλλει ότι κατασπαταλούνται οι πόροι του ΕΣΠΑ και τα χρήματα δεν μπαίνουν στις τσέπες των ανέργων, αλλά δεσμεύονται για υλοποίηση προγραμμάτων χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα.

  Παράλληλα, οι δεξιότητες που αποκτούνται με προχειρότητα και οι προσωρινές θέσεις εργασίας που καλύπτονται με τα 6μηνα, δεν μπορούν να συνδεθούν με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και τα αντικείμενα επιχειρηματικής ζήτησης, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο, με την πληγή της ανεργίας να αιμορραγεί διαρκώς.

  Το πρόβλημα της ανεργίας δε μπορεί να καταπολεμηθεί στο ελάχιστο με τονωτικές ενέσεις προγραμμάτων κατάρτισης τύπου Voucher, εκ των οποίων το 75% των χρημάτων που διατίθενται από τους κοινοτικούς πόρους για τα προγράμματα αυτά, μετακυλούν στα ΚΕΚ και τους παρόχους εκπαίδευσης και όχι στον ίδιο τον άνεργο.

  Περισσότερα...

 • Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αιτήσεις για νέο επιδοτούμενο άνεργων αποφοίτων ΑΕΙ & ΤΕΙ έως 29 ετών (Βήμα-βήμα η διαδικασία & τι πρέπει να προσέξετε)

  voucher29 aei teiΞεκίνησαν οι αιτήσεις άνεργων Απόφοιτων Πανεπιστημίου και ΤΕΙ για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher έως 29 ετών με επίδομα 3.120 €.

  Η δράση αφορά θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

  Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά, τα μόρια, τα δικαιολογητικά, οι προϋποθέσεις, οι προθεσμίες αιτήσεων και οι παγίδες που πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τα χρήματα.

  Περισσότερα...

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα