18Απρίλιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: πότε θα πάρουν το υπόλοιπο της Δ' Δόσης του 2015 όσοι δεν το πήραν ακόμα (διαρκής ενημέρωση)

(150 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 4 από 5)

oikogeneiako epidoma ogaΠληρώθηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, και η τελευταία δόση των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ, σε όσους υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 25-11-2015 κα πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει ακόμα το οικογενειακό επίδομα του 2015.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2015. 

 

 

 

Μέχρι 15 Ιανουαρίου οι αιτήσεις Α21 για το 2015

Όσοι δικαιούχοι δεν έχουν κάνει αίτηση Α21, πρέπει να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέχρι 15 Ιανουαρίου 2016, διαφορετικά θα χάσουν το δικαίωμα είσπραξης του επιδόματος.

Όσοι δικαιούχοι 2014 εισέπραξαν προκαταβολή 2015 στις 8/4/2015 υποχρεούνται, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις ,να υποβάλλουν το έντυπο Α21 μέχρι την προβλεπόμενη προθεσμία.

Εφόσον δεν υποβληθεί το Α21 έτους 2015, η προκαταβολή θεωρείται αχρεωστήτως καταβληθείσα και θα αναζητηθεί.

Κάντε εδώ την αίτηση Α21

 

Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει όλες τις δόσεις

Όσοι δικαιούχοι υπέβαλαν αίτηση Α21 μετά τις 25 Νοεμβρίου 2015 και όσοι δεν έλαβαν την 4η δόση των οικογενειακών επιδομάτων ή τυχόν άλλο υπόλοιπο, λόγω έλλειψης δικαιολογητικών ή μη διασταύρωσης στοιχείων, πρέπει να μπουν online στην παρακάτω εφαρμογή του ΟΓΑ και να ενημερωθούν για τους λόγους που δεν τους καταβλήθηκαν τα χρήματα, ώστε να σπεύσουν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δείτε εδώ online τα δικαιολογητικά για την πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2015-12-28

Πότε θα πάρουν την Δ' Δόση και το υπόλοιπο Οικογενειακό επίδομα όσοι δεν το πήραν ακόμα

Με Δελτίο τύπου από τον ΟΓΑ ανακοινώθηκε επιτέλους η πληρωμή της τέταρτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 θα καταβληθούν τα Οικογενειακά Επιδόματα Δ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 25-11-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η πληρωμή αυτή αφορά 715.703 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 182.826.458,68 €.

 

Όσοι δικαιούχοι δεν πληρωθούν

Όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 25-11-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την παρακάτω εφαρμογή, προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Δείτε εδώ online τα δικαιολογητικά για την πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2015-12-28

Πριν την Πρωτοχρονιά τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ

Παρά την έγκριση της εκταμίσευσης της δόσης του 1 δισ. ευρώ, δεν έχει ακόμα δοθεί το πράσινο φως για την πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων. Αν και γιορτινές ημέρες, οι οικογένειες βρίσκονται για ακόμη μία φορά στην αναμονή μη μπορώντας να αγοράσουν ούτε ένα δώρο στα παιδιά τους, με την οργή να ξεχειλίζει και την απόγνωση να μην μπορεί πια να εκφραστεί, αφού έγινε συνήθεια και δεδομένο.

Με τις διαβεβαιώσεις ότι γίνεται υπερπροσπάθεια για καταβολή πριν την Πρωτοχρονία να συνεχίζονται, αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γνωρίζουν τουλάχιστον οι δικαιούχοι τις ημερομηνίες και να μην αγωνιούν καθημερινά.

Σύμφωνα με τον ΟΓΑ, αν λάβει από το υπουργείο τα χρήματα μέχρι αύριο Τρίτη, θα δοθούν στους δικαιούχους μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, διαφορετικά θα μεταφερθεί η καταβολή για το νέο έτος.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2015-12-27

Πράσινο φως για την είσπραξη της δόσης του 1 δισ. ευρώ

Λύθηκε το θέμα με την εκκρεμότητα του προαπαιτούμενου μέτρου για τη μείωση των δαπανών των διαγνωστικών εξετάσεων, αφού η κυβέρνηση υπέγραψε με Υπουργική απόφαση την περικοπή.

Πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται η τυπική συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης ESM για την έγκριση της καταβολής της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ.

Με την απόφαση μειώνονται οι τιμές των διαγνωστικών εξετάσεων για τους πολίτες, σε ποσοστό ανάλογο της μείωσης που εφαρμόστηκε. Η απόφαση προβλέπει ότι οι τιμές των 51 διαγνωστικών εξετάσεων οι οποίες έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαγνωστική δαπάνη, μειώνονται μεσοσταθμικά σε ποσοστό 43%, ενώ οι υπόλοιπες εργαστηριακές εξετάσεις μειώνονται μεσοσταθμικά κατά 9%. Παράλληλα, μειώνεται κατά 18% η τιμή αποζημίωσης των μαγνητικών τομογραφιών και κατά 10% του pet-scan.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2015-12-19

Εμπλοκή με την είσπραξη της δόσης του 1 δισ. ευρώ

Μη αναμενόμενη εμπλοκή έχει παρουσιαστεί με την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. καθώς παραμένουν αρκετά θέματα ανοιχτά.

Αρχικά, οι δανειστές απείλησαν με ακύρωση της εκταμίευσης, αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το σχέδιο νόμου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις», το γνωστό τις τελευταίες μέρες ως παράλληλο πρόγραμμα, θέτοντας την ψήφισή του ως μονομερή ενέργεια.

Το παράλληλο πρόγραμμα, στο οποίο αντέδρασαν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, περιελάμβανε διατάξεις για την παράταση του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης για το 2016, ηλεκτρονική συλλογή στοιχείων για τα προνοιακά επιδόματα, ίδρυση ΚΕΠ κοινωνικής προστασίας που θα εξυπηρετούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με τα κοινωνικά προγράμματα, νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία κ.α.

Το πρόγραμμα θεωρήθηκε μη κοστολογημένο και τελικά αποσύρθηκε με την αιτιολογία ότι θα εκτροχιάσει τον προϋπολογισμό (αν και τα χρήματα δεν είναι πολλά). Η απόσυρση θεωρείται από τα κυβερνητικά στελέχη προσωρινή και διαβεβαίωσαν ότι θα το επαναφέρουν προς ψήφιση μετά τις 7 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, έχουν ανοιχτεί και άλλα μέτωπα με τους δανειστές, όπως η εμπλοκή με τις δαπάνες του ΕΟΠΥΥ για το θέμα της ανακοστολόγησης των διαγνωστικών εξετάσεων, για τις οποίες οι δανειστές ζητούν μείωση 40% στις τιμές από ιδιώτες παρόχους, ενώ η κυβέρνηση δεν έχει εκδώσει σχετική απόφαση, αφού δεν αποδέχεται τη ρύθμιση, θεωρώντας ότι το κόστος θα μετακυλήσει στους ασφαλισμένους.

Ωστόσο, δυσαρεστημένοι εμφανίζονται και πάλι οι δανειστές με τα προαπαιτούμενα εν όψει αξιολόγησης, ασκώντας τρομερές πιέσεις και ζητώντας όλο και περισσότερα, με την αιτιολογία ότι παρόλο που τα μέτρα ψηφίστηκαν δεν έχουν υλοποιηθεί.

Τώρα, το κατά πόσο τα άδεια κρατικά ταμεία, θα επηρεάσουν την καταβολή ή όχι των οικογενειακών επιδομάτων, θα γίνει γνωστό μετά τη Δευτέρα. Πάντως, όσο το 1 δισ. ευρώ καθυστερεί, τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο της καταβολής της 4ης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2015-12-17

Ελπίδες πληρωμής από την είσπραξη της δόσης του 1 δισ. ευρώ

Ακόμα πιο κοντά στο ενδεχόμενο πληρωμής του οικογενειακού επιδόματος εντός των ημερών, φαίνεται πως οδεύει η κυβέρνηση, αφού σε ελάχιστες ώρες θα δοθεί και τυπικά η έγκριση της εκταμίευσης της δόσης του 1 δισ. ευρώ από το Euro Working Group.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, θα συνεδριάσουν μέσω τηλεδιάσκεψης και όπως όλα δείχνουν θα αποδεσμευτούν τα χρήματα, εφόσον ψηφίστηκαν ήδη, από την Τρίτη, τα προαπαιτούμενα του δεύτερου πακέτου που ήταν απαιτητά για το 2015.

Η εισροή του 1 δισ. ευρώ στα κρατικά ταμεία, θα δώσει την ευκαιρία στα οικονομικό επιτελείο να πιστώσει εγκαίρως:

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2015-12-06

Αόριστες είναι μέχρι τώρα οι πληροφορίες από τους αρμόδιους φορείς για την πληρωμή της τέταρτης (4ης) δόσης του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ.

Μέχρι 18 Δεκεμβρίου αναμένεται να πληρωθούν τα Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις, με το δυσοίωνο σενάριο να προβλέπει τις πληρωμές τέλος Ιανουαρίου.

 

Τι θα γίνει με όσους δεν έχουν πάρει ακόμα όλες τις δόσεις για το 2015

Οι αιτήσεις Α21 των δικαιούχων που δεν εγκρίθηκαν προς πληρωμή, κατά την καταβολή της προηγούμενης δόσης, λόγω παραλείψεων δικαιολογητικών ή άλλων λαθών, βρίσκονται σε επανέλεγχο και θα συμπεριληφθούν στην πίστωση της τέταρτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, με την προϋπόθεση ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες διορθώσεις.

Όσοι δικαιούχοι δεν πάρουν τώρα τα χρήματα που δικαιούνται με την τέταρτη και τελευταία δόση του οικογενειακού επιδόματος για οποιοδήποτε λόγο, θα πιστωθούν αναδρομικά στους λογαριασμούς τους με την επόμενη δόση, που θα είναι και η πρώτη Α' δόση των οικογενειακών επιδομάτων για το 2016.

 

Ποια είναι τα νέα Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ

Το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων έχει αντικαταστήσει τα Οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα, εφάπαξ παροχή 2000 €, επίδομα τρίτεκνης οικογένειας και ισόβια σύνταξη) ως εξής:

  • Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών: ορίζεται σε πεντακόσια (500) ευρώ κατ` έτος για κάθε τέκνο, εφόσον πληρούνται οι εισοδηματικές και οικογενειακές προϋποθέσεις.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 5/11/2015

Πότε θα πάρουν την Γ' Δόση και το υπόλοιπο Οικογενειακό επίδομα όσοι δεν το πήραν όλο λόγω σφαλμάτων του Taxis - Κινητοποιήσεις

Μετά από τόσες αναβολές, πιστώθηκαν σήμερα τα χρήματα για τα Οικογενειακά Επιδόματα του ΟΓΑ, στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι δικαιούχοι έλαβαν τις οφειλόμενες δόσεις και μπορούν ήδη από απόψε να κάνουν ανάληψη των χρημάτων από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2015

Ανακοίνωση ΟΓΑ για την πληρωμή Οικογενειακών επιδομάτων

Ανακοίνωσε ο ΟΓΑ την ημερομηνία πληρωμής των Οικογενειακών Επιδομάτων: 

 

Δελτίο Τύπου
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

«Καταβολή Οικογενειακών Επιδομάτων Γ’ Τριμήνου 2015»

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα Γ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 4-9-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η πληρωμή αυτή αφορά 643.290 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223.481.455,65€.

Διευκρινίζει ότι, όσοι από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 4-9-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2015

5 Νοεμβρίου η πληρωμή των Οικογειακών επιδομάτων

Νέα παράταση πήρε η ημερομηνία πληρωμής των Οικογενειακών Επιδομάτων από το Υπουργείο Εργασίας. Δείτε την ανακοίνωση:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Δελτίο Τύπου

Καταβολή Οικογενειακών Επιδομάτων Γ Τριμήνου 2015 την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2015.

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2015 θα πιστωθούν τα οικογενειακά επιδόματα του Γ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 04/09/2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις

Η πληρωμή αφορά 645.000 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223 εκ. ευρώ.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νέα οικογενειακά επιδόματα που θεσπίστηκαν είναι δύο:

  • το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων (Ν. 4093/2012 (άρθρο πρώτο, παρ ΙΑ, υποπαρ. ΙΑ.2, όπως αντικαταστάθηκε και συμπληρώθηκε με την παρ. 4β του άρθρου 35 του ν. 4111/2013 και με την παρ. 8 του άρθρου 38 του Ν. 4144) και
  • το ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων (Ν. 4141/13 ΦΕΚ. Α΄81 άρθρο 40)

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, 40 ευρώ μηνιαίως ανά τέκνο, καταβάλλεται σε κάθε οικογένεια από το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, βάσει του ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος το οποίο χωρίζεται σε τρεις εισοδηματικές κατηγορίες.

Επιπρόσθετα το ειδικό επίδομα τρίτεκνου και πολύτεκνου, 500 ευρώ ετησίως για κάθε τέκνο, καταβάλλεται για οικογένειες που έχουν από τρία εξαρτώμενα τέκνα και άνω και χορηγείται εφόσον το οικογενειακό εισόδημα είναι έως 45.000 ευρώ, κλιμακούμενο και αυξανόμενο μετά το τρίτο τέκνο.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2015

2 Νοεμβρίου η πληρωμή των Οικογειακών επιδομάτων

 Με ανακοινώσεις του το υπουργείο, σήμερα 27 Οκτώβρη, η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2015

Πορείες διαμαρτυρίας για την μη καταβολή των Οικογειακών επιδομάτων

Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σήμερα οι τρίτεκνοι για τα οικογενειακά επιδόματα. Δείτε όλο το πρόγραμμα για να συμμετέχετε τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πληρωμές των Οικογενειακών επιδομάτων να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

 

Κινητοποιήσεις από σήμερα 26 Οκτώβρη

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε) διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης στο θέμα των Οικογενειακών Επιδομάτων και προχωρά σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ως ακολούθως:

Την Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 10.00 π.μ. καλούνται οι Σύλλογοι-Μέλη και ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ-ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ, να διαμαρτυρηθούν με πανό έξω από τις Περιφέρειες ή τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ώστε να εκφράσουμε δυναμικά τη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας για τα οικογενειακά επιδόματα.

Την Πέμπτη 12/11/2015 συμμετέχουμε δυναμικά στα αγωνιστικά συλλαλητήρια των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και οι περιφερειακοί Σύλλογοι καλούνται να συμμετέχουν με δικά τους πανό στις συγκεντρώσεις και τις πορείες διαμαρτυρίας των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων. Οι σύλλογοι Αττικής και η ΟΠΟΤΤΕ θα βρεθούν στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

 Οικογενεικά Επιδόματα πληρωμέςΔιαμαρτυρία από την ΟΠΟΤΤΕ - Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2015

Οργή για την καθυστέρηση του Οικογειακού επιδόματος

Δυστυχώς άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πληρωμής του οικογενειακού επιδόματος. Δεν υπάρχει ενημέρωση από το υπουργείο ώστε να μάθουν οι δικαιούχοι που ξεχειλίζουν από οργή, πότε θα πάρουν τα χρήματα τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του Ελεύθερου Τύπου τα χρήματα δόθηκαν 13 Οκτωβρίου για την δόση των 448.014.119 ευρώ που όφειλε στο ΔΝΤ! Αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες που περίμεναν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες να έχουν γεμίσει απόγνωση.

Μια ματιά στα σχόλια στο τέλος του άρθρου ίσως βγάλει από την κυβέρνηση σκέψεις να πάνε οι πληρωμές τέλος του μηνός! Η κατάσταση έχει γίνει έκρυθμη!

 

Ποιοι θα πάρουν την 2η και 3η δόση

Να θυμίσουμε ότι δικαιούχοι της 2ης και της 3ης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων είναι όσοι έχουν καταθέσει φορολογική δήλωση και έχουν υποβάλει την αίτηση Α21 του ΟΓΑ μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου 2015.

Την τρίτη δόση θα λάβουν 235 χιλιάδες οικογένειες, ενώ την δεύτερη και τρίτη δόση 400 χιλιάδες.

 

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων ΟΠΟΤΤΕ για την μη καταβολή των επιδομάτων

Τις τελευταίες μέρες οι τρίτεκνοι της χώρας γινόμαστε μάρτυρες της επαναλαμβανόμενης κοροϊδίας εκ μέρους της κυβέρνησης όσον αφορά στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων. Οι αλλεπάλληλες αναβολές, οι αστήριχτες δικαιολογίες έχουν φέρει σε απόγνωση τους δικαιούχους και έχουν οξύνει ακόμα περισσότερο την ήδη προβληματική τους κατάσταση.

Οι τρίτεκνες οικογένειες, που με πρόσχημα την κρίση, σήμερα είναι σε τραγική κατάσταση από τα γενικότερα μέτρα της κυβέρνησης, με τις μαζικές περικοπές μισθών, συντάξεων, την υπερφορολόγηση και την ανεργία, δέχονται ακόμα ένα πλήγμα, αφού σε κάθε περίπτωση χιλιάδες δικαιούχοι στερήθηκαν για αρκετές ημέρες το πενιχρό προνομιακό επίδομα που τους είναι αναγκαίο για να αντιμετωπίσουν τις εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης.

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων και απαιτεί:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ στις πλάτες των εξαθλιωμένων τρίτεκνων οικογενειών της χώρας.

ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ν’ αποπροσανατολίζουν ώστε να περάσουν ει δυνατόν αναίμακτα στην κατακρεούργηση των προνοιακών επιδομάτων και βοηθημάτων που έχουν δρομολογήσει.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2015 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για 30 Οκτώβρη η πληρωμή του Οικογειακού επιδόματος ΟΓΑ

Από όλες τις νέες δηλώσεις των υπευθύνων για την πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων, φαίνεται ότι ούτε την Παρασκευή θα δοθούν τα χρήματα. Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εργασίαςκος Κατρούγκαλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι πληρωμές να γίνουν έως και 31 Οκτωβρίου.

Ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι δεν έχει ενημέρωση για το πότε θα καταβληθεί το επίδομα ή ότι δεν θα καταβληθεί 23/10, αλλά υποστήριξε ότι τυχόν καθυστέρηση θα οφείλετε στην διήμερη κατάληψη του υπουργείου την προηγούμενη εβδομάδα από μέλη του ΠΑΜΕ, η οποία έφερε τις διαδικασίες πίσω.

Ωστόσο, βεβαίωσε ότι θα καταβληθούν πριν την λήξη της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, δηλαδή τέλος Οκτωβρίου.

 

To ecdltest-themata.gr βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους φορείς και θα σας ενημερώνει διαρκώς για οτιδήποτε έγκυρο ανακοινωθεί.

 

sosecdlΔείτε εδώ online αν δικαιούστε το Οικογενειακό Επίδομα κι αν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή σας Α21

 

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2015

Ούτε σήμερα η πληρωμή των Οικογενειακών επιδομάτων

Άδικα περίμεναν και σήμερα χιλιάδες πολίτες να πληρωθούν την Γ Δόση και το υπόλοιπο της Β Δόσης για τα Οικογενειακά Επιδόματα.

Η έλλειψη χρηματοδότησης οδηγεί τους υπεύθυνους να κάνουν διαρκώς ανακοινώσεις ημερομηνιών πληρωμής που δυστυχώς αναιρούνται, με τους δικαιούχους να έχουν πλέον εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής.

Η νέα προθεσμία που έδωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδης είναι η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί, δήλωσε ότι η καθυστέρηση αυτή στα οικογενειακά επιδόματα σχετίζεται με γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και όχι με την έλλειψη των σχετικών κονδυλίων ύψους 225 εκατ ευρώ.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο με τη δήλωσή του:

Νεφελούδης

row

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2015

Από 19 Οκτωβρίου οι πληρωμές των Οικογενειακών επιδομάτων

Από 19 Οκτωβρίου θα πληρωθούν τα Οικογενειακά Επιδόματα, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Σε όσους δικαιούχους Οικογενειακών Επιδομάτων ΟΓΑ δεν πιστώθηκε το ποσό της β΄δόσης που δικαιούνταν λόγω προβλημάτων του Taxis και τεχνικών λαθών σχετικά με το Κοινωνικό Μέρισμα, 

Σε όσους δικαιούχους Οικογενειακών Επιδομάτων ΟΓΑ δεν πιστώθηκε το ποσό της β΄δόσης που δικαιούνταν λόγω προβλημάτων του Taxis και τεχνικών λαθών σχετικά με το Κοινωνικό Μέρισμα, θα λάβουν τη διαφορά μαζί με την τρίτη δόση του οικογενειακού επιδόματος.

 

Νέα δήλωση Φωτίου

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου (σήμερα Δευτέρα, 12/10/2015), τα χρήματα θα πιστωθούν σε 635.000 δικαιούχους, με νέα καθυστέρηση από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου, εφόσον αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμα, όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες.

Η κα Φωτίου μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" γνωστοποίησε οτι τα οικογενειακά επιδόματα θα πιστωθούν όταν αποδεσμευτούν τα χρήματα από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Δείτε εδώ το video από την εκπομπή

 

Δήλωση Διοικητή ΟΓΑ για την Πληρωμή της Γ' Δόσης

Ο διοικητής του ΟΓΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης, μιλώντας στο zougla.gr, τόνισε ότι η καταβολή της γ' δόσης των οικογενειακών επιδομάτων (επίδομα τέκνων, ειδικό επίδομα στήριξης) θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 με πιθανή μικρή ολιγοήμερη καθυστέρηση στην κατάθεση των δικαιούμενων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο κ. Μπακαλέξης επεσήμανε ότι γίνονται προσπάθειες από τον Οργανισμό τα χρήματα να καταβληθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα με αυτό να σημαίνει ότι πιθανόν οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που τους αναλογούν από την 10η Οκτώβρη 2015.

Αναλυτικά ο διοικητής ΟΓΑ δήλωσε: «Έχουμε υποχρέωση να πληρώσουμε εντός του πρώτου 20ήμερου μετά τη λήξη του τριμήνου μέχρι τις 20/10. Στόχος μας είναι να πληρώσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Εκτιμώ ότι περίπου στις 10 Οκτωβρίου θα κατορθώσουμε να καταβάλλουμε τα οικογενειακά επιδόματα».

Σημειώνουμε ότι συνολικά περίπου 640.000 δικαιούχοι θα λάβουν χρήματα. Αναλυτικά 405.000 θα λάβουν την γ' δόση ενώ 235.000 θα λάβουν τη β' δόση των οικογενειακών επιδομάτων.

Ειδικότερα ο κ. Μπακαλέξης τόνισε «Όσοι δικαιούχοι έχουν υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις μέχρι 4/9/2015 ενσωματώνονται κανονικά στη διαδικασία πληρωμής. Σε όσους δικαιούχους καταβλήθηκε κανονικά η Β δόση, τώρα θα λάβουν την 3η δόση των επιδομάτων εξαιρουμένων όσων υπέβαλλα τροποιητικές επί των αρχικών δηλώσεων τους οι οποίοι θα πληρωθούν μόλις οριστικοποιηθούν οι δηλώσεις τους Α21».

 

Δήλωση Διοικητή ΟΓΑ για το Υπόλοιπο της Β' Δόσης

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διοικητής του ΟΓΑ Αθανάσιος Μπακαλέξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV Μακεδονία:

«Σε ορισμένες ομάδες δικαιούχων συμπεριέλαβαν στο συνολικό οικογενειακό εισόδημα και το Κοινωνικό Μέρισμα, με αποτέλεσμα, ειδικά για τις οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα, να φανεί ότι ξεπερνά το όριο των 9000 ευρώ και αντί μια οικογένεια με ένα παιδί να λάβει 40 ευρώ το μήνα για το παιδί να πάρει τελικά 26,60 ευρώ.

Είναι καθαρά τεχνικό λάθος. Τη διαφορά θα τη λάβουν οι δικαιούχοι με την καταβολή της τρίτης δόσης τέλη Σεπτέμβρη. Ήδη έχουμε επικοινωνήσει και μας έχουν διαβεβαιώσει ότι θα "ξανατρέξουν" την εκκαθάριση για να δώσουν τις διαφορές σε όσους έχουν θιγεί από το λάθος.

20.000 που υπέβαλαν αίτηση Α21 δεν πήραν το επίδομα καθώς υπερέβησαν το όριο εισοδήματος αλλά αυτοί ενημερώθηκαν κατευθείαν από το σύστημα του ΟΓΑ και 25.000 που έκαναν αίτηση για το επίδομα δεν το έλαβαν γιατί είχαν ελλειπή δικαιολογητικά».

 

Δικαιολογητικά για όσους δεν καταβληθεί το επίδομα

Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης διευκρινίζει ότι, όσοι από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 26-6-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, οι οποίοι πρέπει να αποστείλουν στον ΟΓΑ δικαιολογητικά, θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

Επίσης, επισημαίνεται ότι μετά την οριστική ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Α21, ο αιτών να εκτυπώνει το έντυπο και να προβαίνει σε έλεγχο και επαλήθευση των στοιχείων που δήλωσε . Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων στο έντυπο Α21 θα πρέπει, άμεσα, να προβαίνει σε διόρθωση των στοιχείων και επανάληψη της αρχικής αίτησής του (έντυπο Α21).

Με το ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α'/12-11-2012) θεσπίζεται Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, σε αντικατάσταση των Οικογενειακών Επιδομάτων (επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα, εφάπαξ παροχή 2000 €, επίδομα τρίτεκνης οικογένειας και ισόβια σύνταξη), τα οποία καταργούνται.

 

Διαβάστε τα παντα για τα Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ (αίτηση Α21, Προϋποθέσεις, Δικαιολογητικά, Ποσό, Δόσεις καταβολής χρημάτων, Προθεσμίες, Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης ηλεκτρονικά, Εκτύπωση Βεβαίωσης για φορολογική χρήση)

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα απροστάτευτων παιδιών
Επίδομα απροστάτευτων τέκνων Δείτε αν δικαιούστε το επίδομα…
Επίδομα Μακροχρόνιων Ανέργων
Επίδομα για Μακροχρόνια άνεργους 20-66 ετών Ο ΟΑΕΔ…
oikogeneiako epidoma oga
Πληρωμές Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ Την Παρασκευής…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Νέα Αποτελέσματα Ενστάσεων με 256 δικαιούχους…
Ειδικό Βοήμα μετά το ταμείο ανεργίας
Επίδομα ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη του ταμείου ανεργίας Ο…
Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Επίδομα 1.000€ σε πολύτεκνες μητέρες από τον ΟΓΑ (αιτήσεις &…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πιστώθηκε η α' δόση - Τι μπορείς να αγοράσεις &…
epidoma petrelaiou thermansis
Όλες οι απαντήσεις για το Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης - Οδηγίες…
Επίδομα Τοκετού ΕΔΟΕΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ: Επίδομα Τοκετού & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Δείτε αν…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Σχόλια  

0 #30 basilhs12 18-10-2016 16:56
χεστικα να δοσουν το επιδομα στην μανα μου γιαφτο xestikne na ta dosou na pane sto dialo afto το πολη ο τσιπρας και ι αλι λενε ψεματα εχει περασει 18 ερες και δεν τα εχουν δοσει που ειναι :sad: δεν τεπονται τα γουρουνια δεν δεν διχνουν ελεο ντοπιτου δν νιαζονται σε μας
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #29 kalidor 30-12-2015 00:19
katrougkalos eeeee re o keftes me podia den ton vlepete katharo elinopoulo vre les kai exese o zerar nte partie k vgike aftos shmera ta alaxe telika tha kopsoume eipe katse k avrio tha pi emis den kopsame afti kopsane.alla apo ygeia ola kalla pane sta tyfla vevea alla ola roloi gazes ti na ths kanhs exoume nero xeplinteto emvolia ti les twra kaleste thn golden star k me agora ton 2 sas xarizoume gialia iliou k ena mantou.ekab epomou to forio kai trexte oso poio grigora mporite.gia ta nisia sinistoume sirious kopilates an theloun na minoun edo na metafernoun ton astheni apo nisi se nisi kai efoson vredi giatros alios sto mantri.elate kai o alax eine megalos sas exoume psomi k douleia emhs eimaste komple
:P kai twra sto lidel sinistoume na isvaloume oli kata ths anergias anti gia karotsi nikiaste ena sirio h 2 an exete pola psonia an eine liga parte gufto.kolopedar ades
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #28 kalidor 30-12-2015 00:09
aaaaaxxx tsampa katigorisa vre ta kathikia mpika lipon sto taxis kai ti na do ta estilan sthn trapeza h anthropi vre asxeta pou den pistothikan sto logariasmo.twra poios fteei telika h trapezas ???? re alites akoma doulevete psilo gazi to kosmo koproskila me thn dikeologia oti emhs ta stilame kai eine trapeza re kathikia tou kerata me gamisate 22 xronia k twra eftasa na kremome apo ta psixoula sas na doulevete to kosmaki etsi apla re katastrepsate thn ellada mou thn ellada mas xenoferta komounia 22 xronia re kolopeda me exete skasi re alites exo re exo re apo thn ellada mou re afiste ta pedia mas na anasanoune na zisoun elefdera me xara ftani ws edo(ELLINES) EMHS MWRE DEN DIOXAME TOUS PERSES EMHS MWRE DEN DIOXAME TOUS KOLOGERMANARADE S EMHS MWRE DEN DIOXAME TOUS TOURKOUS TI TOUS KRATAME WRE ELINOPOULA MOU )kovoune ta panta apo tous pantes den xerete ti erxete prosexte oli sas fili gnosti k agnosti prepi na ginoume ena na tous dioxoume exo apo thn ellada xerete sas eipane ti lefta evgalan h vouleftes k ypourgi tou siriza exo kai milane gia lista lagkart ti mia thn apagorevoun kai thn ali thn epanaferoun trixes ola kolpa gia na trenaroun kai na pasaroun ths katasxesis sta grafia idiotikou kai malista tha xanonte 10 10 ta spitia tou kosmou kai to kalitero tha sas to poun ton alon mina .exo oust oust apo edo ouuuuuuuuuust
Αναφορά στον Διαχειριστή
+3 #27 ecdltest-themata.gr 27-12-2015 14:29
ΘΑΝΑΣΗΣ 50
Παρόλο που τα ταμεία είναι όντως άδεια, έχεις δίκιο από την άποψη ότι γι αυτούς δεν είναι ποτέ. Κατά προτεραιότητα οι δικές τους ανάγκες προηγούνται αποδεδειγμένα. Απλά μια εισροή στα ταμεία αυξάνει τις πιθανότητες πληρωμών. Ας ελπίσουμε αύριο να έχουμε κάποιο νέο.
Αναφορά στον Διαχειριστή
+2 #26 kalidor_ 27-12-2015 13:28
PITETOUS TA XRISTOUGENA PERASAN ERXETE H PROTOXRONIA MALON MPERDEFTIKAN EITHELAN NA POUN FOTA H ANTHROPI VRE MHN TOUS KRINETE ZAMAN FOU K TOURLA EINE AFTI MIA XARA THA THN PERASOUN EKINON TON VLAKA POU XAMOGELA OLO TI TON KRATANE THELO NA XERO (TSIPRA)POU PIGE ROSIA KAI OUTE FRAPE DEN TON KERASAN TO MAIMOUNI POU ANAKINOSE DEN EIPARXOUN METRA K TO 16 THA MAS IPODEXTI ME 17 ALLA SIMFONITIKA TO LENE TWRA LIPAME GIATH POTE DEN HTAN POTE STHN WRATOYS SE OLA KATHIKIA REZILEVETE TA EDRANA THS VOULIS MAS THN DIMOKRATIA MAS
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #25 ΘΑΝΑΣΗΣ 50 27-12-2015 12:30
Σας δουλεύουν & εσάς & εσείς εμάς τους πολίτες χωρίς εσείς να έχετε δόλο! Δεν εξαρτώνται τα επιδόματα αποκλειστικά από τη δόση του 1δις! Το υπουργείο οικονομίας έχει μαζέψει αρκετά δις! από έμμεσους & άμεσους φόρους! Σήμερα δημόσιο & ιδιώτες όλοι στο όνομα της κρίσης φεσώνουν δικαίως & αδίκως τους πολίτες & αυτοί αξιοποιούν κατά το δοκούν τα έσοδα τους! & εμείς ως άβουλα όργανα τους πιστεύουμε & τους ψηφίζουμε ως ραγιάδες ων!
Αναφορά στον Διαχειριστή
+9 #24 GEODEO 28-10-2015 02:51
ΑΠΟ 16 ΠΗΓΑΝ 20 ΜΕΤΑ 26 ΜΕΤΑ 30 ΤΩΡΑ 2.ΓΡΑΨΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΤΤΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΕΚΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 2/11.
Αναφορά στον Διαχειριστή
+9 #23 ΗΛΙΑΣ ΤΕΝΤΣΟΓΛΙΔΗΣ 26-10-2015 22:49
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.... .........ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
Αναφορά στον Διαχειριστή
+10 #22 KRYPTEIA 26-10-2015 19:38
Κρίμα... για να κάνουν βόλτες με τα ελικόπτερα οι υπουργοί και τζαμιά για τους μουσουλμάνους υπάρχουν τα λεφτάκια... Κρίμα... Το ΕΜΦΙΑ ήρθε και η πρώτη δόση είναι σε 5 μέρες... Οπως περιμένουμε για το επίδομα εμείς , ας περιμένουν και αυτοί καμιά 3-4 μηνάκια... δεν θα τους χαλάσει...
Αναφορά στον Διαχειριστή
+7 #21 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣ 26-10-2015 19:10
ειναι τομαρια του κερατα χαμενα παρταλια πεταμενοι ολοι τους κανενας δεν εξαιρητε αλλα φταιτε εσεις που τους ξαναψηφησατε καλα να παθετε εσεις ... Εμεις τη φταιμε ? μπορω να μαθω ? με τα π**** που εχουμε μπλεξει επονται και χειροτερα ας μας λυπηθη ο θεος ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ?
Αναφορά στον Διαχειριστή
+7 #20 xristos1966 26-10-2015 05:29
kanenas den psifise syriza stis ekloges pws vgike?
oloi kserame ti 8a ginei, einai politikoi apatewnes!
8)
Αναφορά στον Διαχειριστή
-8 #19 Κατρούγκαλος 25-10-2015 07:21
Έλα ρε που σας πείραξε που δεν πήρατε τα φράγκα.Έχετε να δώσετε για τα τέλη της cayene και της mercedes...
Αναφορά στον Διαχειριστή
+12 #18 ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 24-10-2015 15:12
αυτοι παιρνουν 8000 ευρω/μηνα τα νομιμα ασε τις μιζες πρεπει εμεις να τους γ............. τη μανα για να βαλουνε μυαλο!!!!!!!!!!
Αναφορά στον Διαχειριστή
+12 #17 Sliver 23-10-2015 22:22
Κυβερνηση της συμφορας!Ριξτε την στα σκουπιδια!
Αναφορά στον Διαχειριστή
+15 #16 ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥ. 23-10-2015 21:51
Είναι κλεφτες απατεωνες
μας κοροϊδεύουν φως φαναρι..
Αναφορά στον Διαχειριστή

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα