22Μάιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
Crypto-wall Ιός

Προσοχή: Κυκλοφορεί κακόβουλο λογισμικό που κλειδώνει αρχεία και ζητάει λύτρα 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, σχετικά με το κακόβουλο λογισμικό «Crypto-Wall», το οποίο κλειδώνει όλα τα αρχεία σας και ζητά χρήματα για να σας στείλει τον κωδικό ξεκλειδώματος.

Προσοχή γιατί λόγω της ισχυρής κωδικοποίησης, δεν υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος.

Instagram

Το Instagram γίνεται 5 χρονών

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο πέντε χρόνια από τότε που γεννήθηκε το Instagram και ήδη αρκετοί νιώθουν σαν χαμένοι χωρίς αυτό.

Πώς αλλιώς θα μπορούσαν οι selfies να δείχνουν τέλειες χωρίς τα εξωραϊστικά φίλτρα του «gram»;

Hοw Old net

Hοw-Old.net: Πριν ανεβάσεις τη φωτογραφία σου στη νέα εφαρμογή-μανία που μαντεύει την ηλικία σου πρόσεξε τους όρους γιατί παρέχεις την άδεια για κάθε χρήση

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ιστοσελίδα που περιέχει μία υποτίθεται διασκεδαστική εφαρμογή που μαντεύει την ηλικία του προσώπου που εικονίζεται στην φωτογραφία που ανεβάζει, με πολύ εύκολο τρόπο, ο χρήστης.

Είναι όντως τόσο αθώα και διασκεδαστικά τα πράγματα όσο φαίνονται ή στα λεγόμενα ψιλά γράμματα των όρων κρύβεται κάτι επικίνδυνο για τους ανυποψίαστους;

YouTube Kids for Android iOS

YouTube Kids: Η νέα εφαρμογή για παιδιά σε Android 

Κυκλοφόρησε η εφαρμογή YouTube Kids για παιδιά για συσκευές Android και iOS.

Τα παιδιά έχουν συγκεκριμένες επιλογές βίντεο μέσα από 4 ειδικές κατηγορίες: Μουσική, Βίντεο, Εκπαίδευση και Εξερεύνηση.

Το σημαντικότερο είναι ότι το Youtube Kids περιέχει πρόγραμμα γονικού ελέγχου, από το οποίο οι γονείς μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο του χρόνου χρήσης της εφαρμογής, την απενεργοποίηση ήχου ή αναζήτησς βίντεο κ.α.

Διαγωνισμός Microsoft

Πρόσκληση για Αλλαγή από τη Microsoft: Είσαι έως 25 ετών και έχεις μια καλή ιδέα για να αλλάξεις το σχολείο ή την τοπική κοινωνία;

Κέρδισε συναρπαστικά δώρα από τη Microsoft και το Microsoft Youthspark και ξεχώρισε, αν θεωρείς ότι έχεις μια καλή ιδέα που η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει το περιβάλλον που ζεις και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων (σχολείο, τοπική κοινωνία κλπ).

Καταχώρησε τα στοιχεία και την ιδέα σου μέχρι την 25η Μαρτίου 2015 και που ξέρεις...

facebook diathiki

Μακάβριο: Άφησε διαθήκη για τον λογαριασμό σου στο Facebook

Τα έχουμε δει όλα στο Internet το είδαμε και αυτό. Το facebook έβαλε μία νέα λειτουργία που μπορείς να ορίσεις κληρονόμο για την διαχείριση του Λογαριασμού σου αφού πεθάνεις...

( Μακριά απο εμάς!!)

Η νέα λειτουργία ισχύει ήδη στις ΗΠΑ και θα περάσει σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Μέχρι σήμερα αν κάποιος που είχε λογαριασμό στο facebook έφευγε απο την ζωή,

nea kartela broswer

Ήξερες ότι με το ροδάκι του ποντικιού μπορείς να...

Καθημερινά κάνουμε μηχανικά τις ίδιες κινήσεις κατά την διάρκεια της περιήγησής μας στις ιστοσελίδες, χωρίς να γνωρίζουμε απλές λειτουργίες που μπορεί να μας φανούν ιδιαίτερα εξυπηρετικές.

Ο τροχός κύλισης του ποντικιού μας, το γνωστό ροδάκι, μπορεί να αποτελέσει έναν εύχρηστο και γρήγορο τρόπο αντικατάστασης κινήσεων που μας κουράζουν όταν τις επαναλαμβάνουμε διαρκώς.

gmail 2gb

Κερδίστε: Δωρεάν 2GB αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive ή στο Gmail σας! 

H Google κάνεις δώρο 2Gb αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive ή στο Gmail σας επιπλέον για πάντα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να τα αποκτήσετε, είναι να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ασφάλειας σας του λογαριασμού σας και να τις αφήσετε όπως είναι ή να προχωρήστε σε κάποια αλλαγή για μεγαλύτερη ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να κάνετε τις αλλαγές σας και...

virus android ecdltest themata.gr

Προσοχή: Σβήστε άμεσα από τα κινητά και τα tablets android 3 επικίνδυνες εφαρμογές 

Η εταιρία προϊόντων ασφαλείας Avast εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση για κίνδυνο μόλυνσης των συσκευών android από τρεις εφαρμογές που εντοπίστηκαν με malware και τις οποίες πρέπει να αφαιρέσετε άμεσα χειροκίνητα:

Διαγωνισμός δωρεάν ηλεκτρικές συσκευές

Ανταλλάξτε μια παλιά συσκευή με καινούργια χωρίζοντας... 

Η Media Markt επέλεξε, όπως άλλωστε συνηθίζει, έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο:

Χώρισε του Αγίου Βαλεντίνου!

για την ακρίβεια χώρισε την παλιά σου συσκευή και κέρδισε μια καινούργια, με το διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρεία στο Instagram.

asfaleia password online

Πώς να ελέγξετε Online με ένα κλικ αν το password σας είναι ισχυρό

 

Μπορείτε πολύ εύκολα online να ελέγξετε πόσο ισχυροί είναι οι κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στους λογαριασμούς σας.

Ελέγξτε τα password που έχετε και διορθώστε την καταλληλότητα και τη δυναμική τους, ώστε να μην ανήκουν σε αυτά που μπορούν να σπάσουν σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα