27Απρίλιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

50 υποτροφίες των 15.000 ευρώ για πρωτοετείς φοιτητές από τον ΟΤΕ και την COSMOTE (αιτήσεις, δικαιολογητικά, προϋποθέσεις)

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

Ote Cosmote ΥποτροφίεςΤο Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE - COSMOTE παρέχει Πενήντα (50) υποτροφίες, ύψους 15.000 ευρώ η καθεμία, για πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE - COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το συνολικό μικτό ποσό κάθε Υποτροφίας ανέρχεται σε δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000 €). Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά.

Το καθαρό ποσό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις.

 

Προθεσμίες

  • Λήξη υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 17:00
  • Τρόπος υποβολής αίτησης: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά

 

Δικαιούχοι

  • Οι υποψήφιοι υπότροφοι να έχουν αποφοιτήσει κατά το τρέχον έτος (2015) από Ελληνικό Δημόσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο και να είναι επιτυχόντες πρωτοετείς φοιτητές μέσω του συστήματος Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε Πανεπιστήμια της Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) στην Ελλάδα, με Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τουλάχιστον δεκαέξι (16) και άνω. Στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν περιλαμβάνονται οι Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Εκκλησιαστικές Σχολές.
  • Το κατά κεφαλήν ετήσιο εισόδημα επιβολής εισφοράς, όπως προκύπτει από το Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου»), για το φορολογικό έτος 2014, των γονέων του υποψηφίου , καθώς και του ίδιου του υποψηφίου, σε περίπτωση που υποβάλλει ατομική δήλωση εισοδήματος, να μην υπερβαίνει το ποσόν των εννέα χιλιάδων ευρώ (9.000€).

Κατά Κεφαλήν Ετήσιο Εισόδημα Επιβολής Εισφοράς: Στην περίπτωση οικογένειας, αφορά στο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα επιβολής εισφοράς (και των δύο γονέων αθροιστικά), διαιρούμενο με τον αριθμό των ατόμων που δηλώνονται (των δύο γονέων και των λοιπών προστατευόμενων μελών). Στην περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας, αφορά στο ετήσιο εισόδημα επιβολής εισφοράς του ενός γονέα, διαιρούμενο με τον αριθμό των ατόμων που δηλώνονται (του ενός γονέα και των λοιπών προστατευόμενων μελών). Στην περίπτωση διαζευγμένων γονιών αφορά στο ετήσιο εισόδημα επιβολής εισφοράς του γονέα που έχει την επιμέλεια του υποψηφίου, διαιρούμενο με τον αριθμό των ατόμων που δηλώνονται (του γονέα που έχει την επιμέλεια και των λοιπών προστατευόμενων μελών). Σε διαφορετική περίπτωση, αφορά στο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα επιβολής εισφοράς τρίτου, που έχει αναλάβει την κηδεμονία του υποψηφίου, διαιρούμενο με τον αριθμό των ατόμων που δηλώνονται (του κηδεμόνα και των λοιπών προστατευόμενων μελών του).

  • Ο υποψήφιος υπότροφος, μέχρι την ημερομηνία ανακοίνωσης των Υποτρόφων του Προγράμματος Υποτροφιών OTE- COSMOTE 2015, να μην έχει λάβει υποτροφία από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, για τον ίδιο σκοπό, το ποσό της οποίας ανέρχεται σε 5.000€ (πέντε χιλιάδες ευρώ) και άνω.
  • Οι υποψήφιοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, το αργότερο μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα της αποκλειστικής προθεσμίας.

 

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Έγγραφα

  • Δελτίο Ταυτότητας 
  • Απολυτήριο από το Λύκειο αποφοίτησης
  • Βεβαίωση Πρόσβασης (στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση)
  • Βεβαίωση εγγραφής από τη Γραμματεία της Σχολής στην οποία έχει εισαχθεί ο υποψήφιος υπότροφος
  • Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του υποψηφίου
  • Το πιστοποιητικό γέννησης του υποψηφίου, από το Δήμο στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο υποψήφιος
  • Μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας
  • Τουλάχιστον μια συστατική επιστολή από καθηγητές του Λυκείου, από το οποίο αποφοίτησε ο υποψήφιος ή από άλλους που γνωρίζουν και μπορούν να τεκμηριώσουν την εν γένει πορεία και το χαρακτήρα του υποψηφίου. Δείτε εδώ το Σχετικό πρότυπο επιστολής.
  • Το Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου») για το φορολογικό έτος 2014 του/των ατόμου/των του/των οποίου /ων ο υποψήφιος είναι προστατευόμενο μέλος, καθώς και του ίδιου του υποψηφίου, σε περίπτωση που υποβάλλει ατομική δήλωση εισοδήματος. Στην περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικά εισοδήματα, θα πρέπει να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86, με γνήσιο υπογραφής, ότι δεν έχει προσωπικά εισοδήματα και δεν υποβάλλει σχετική δήλωση. Στην περίπτωση που οι γονείς του υποψηφίου είναι διαζευγμένοι ή δεν βρίσκονται εν ζωή, θα πρέπει να υποβάλλει το Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου»), για το φορολογικό έτος 2014, του ατόμου που έχει ως προστατευόμενο μέλος τον υποψήφιο.

Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου»): Στην περίπτωση οικογενείας, αφορά στο Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου») και των δύο γονέων. Στην περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας, αφορά στο Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου») του ενός γονέα. Στην περίπτωση διαζευγμένων γονιών αφορά στο Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου») του γονέα που έχει την επιμέλεια του υποψηφίου. Σε διαφορετική περίπτωση, αφορά στο Τελικό Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος («Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου») τρίτου, που έχει αναλάβει την κηδεμονία του υποψηφίου.

 

Στην περίπτωση που ο υποψήφιος υπότροφος:

1) Είναι άνδρας υποψήφιος, θα πρέπει να υποβάλλει βεβαίωση από το αρμόδιο στρατολογικό γραφείο ότι έχει απαλλαγεί από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχει λάβει αναβολή κατάταξης για όλη τη διάρκεια των σπουδών του ή υπεύθυνη δήλωση, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του, στην οποία θα δηλώνεται από τον υποψήφιο ότι έχει υποβάλλει αίτημα χορήγησης αναβολής αλλά ακόμα δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση ή υπεύθυνη δήλωση, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, στην οποία θα δηλώνεται από τον υποψήφιο ότι δεν έχει λάβει μέχρι την ημέρα υποβολής της αίτησης πρόσκληση κατάταξης.

2) Είναι μέλος οικογενείας με άνεργο ή άνεργους γονείς/ κηδεμόνα, θα πρέπει να προσκομίσει τη βεβαίωση επιδότησης ανεργίας του κάθε γονέα που είναι άνεργος, από το υποκατάστημα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στα μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένοι οι γονείς του ή την κάρτα ανεργίας του κάθε άνεργου μέλους.

3) Έχει ο ίδιος ή κάποιο/α μέλος/η της οικογενείας του- με συγγένεια Α Βαθμού- αναπηρία, θα πρέπει να προσκομίσει σχετική πιστοποίηση, στην οποία θα αναγράφεται το ποσοστό αναπηρίας, από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), ή εναλλακτικά από τις Ανώτατες Υγειονομικές Επιτροπές, Στρατού (Α.Σ.Υ.Ε.), Ναυτικού (Α.Ν.Υ.Ε.), Αεροπορίας (Α.Α.Υ.Ε.) και την Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας.

4) Είναι αλλοδαπός, θα πρέπει να προσκομίσει την ισχύουσα άδεια νόμιμης παραμονής του στην Ελλάδα. Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση αυτή δεν αφορά σε πολίτες υπηκόους Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5) Έχει δηλώσει ότι γνωρίζει μια ή περισσότερες ξένες γλώσσες, θα πρέπει να προσκομίσει το/τα αντίστοιχο/α πτυχίο/α ξένης γλώσσας/ξένων γλωσσών, διαφορετικά δεν θα συνεκτιμηθεί η γνώση ξένης γλώσσας, κατά την αξιολόγηση της αίτησής του.

6) Είναι προστατευόμενο μέλος τρίτου, θα πρέπει να προσκομίσει τη σχετική δικαστική απόφαση βάσει της οποίας θα ορίζεται ο νόμιμος κηδεμόνας του υποψηφίου.

7) Είναι προστατευόμενο μέλος ενός από τους δύο γονείς, λόγω διαζυγίου, θα πρέπει να προσκομίσει τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του προσώπου του υποψήφιου ή σχετικό συμφωνητικό των γονέων επικυρωμένο από το Δικαστήριο.

 

Κριτήρια για την επιλογή υποψηφίων

Κατά την εκτίμηση των υποψηφιοτήτων, βαρύνουσα σημασία θα έχει η κοινωνική και οικονομική κατάσταση του υποψηφίου υποτρόφου και της οικογένειάς του, καθώς και η σχολική του επίδοση.

Α. Κοινωνικο- οικονομική κατάσταση του υποψηφίου και της οικογενείας του:

  • Η οικονομική κατάσταση του υποψηφίου υποτρόφου και των γονέων/κηδεμόνα του.
  • Υποψήφιος υπότροφος ή μέλος οικογενείας του ( Ά Βαθμού συγγένειας) με αναπηρία.
  • Υποψήφιος με άνεργο/ους γονέα/είς ή κηδεμόνα.
  • Η οικογενειακή κατάσταση του υποψηφίου (ενδεικτικά αναφέρονται: αν είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας με ανήλικα αδέρφια, αν είναι παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, αν έχει αδέλφια που σπουδάζουν εκτός του Νομού μόνιμης κατοικίας και φοίτησης του ιδίου).

Β. Σχολική Επίδοση:

  • Ο βαθμός Απολυτηρίου Λυκείου.
  • O Γενικός Βαθμός Πρόσβασης, όπως προκύπτει από τη Βεβαίωση Πρόσβασης (στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση).
  • Τα πτυχία ξένων γλωσσών.

Γ. Άλλα στοιχεία: Η Επιτροπή Αξιολόγησης μπορεί να συνεκτιμήσει ελεύθερα τυχόν άλλους ειδικούς παράγοντες που θα προκύψουν κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων.

Δ. Συνέντευξη υποψηφίων:

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων στο Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ- COSMOTE 2015, οι υποψήφιοι ενδέχεται να κληθούν να συμμετέχουν και σε μια σύντομη συνέντευξη (προσωπικά, τηλεφωνικά ή/και διαδικτυακά) με στόχο την πληρέστερη εικόνα των υποψηφίων καθώς και την αποσαφήνιση / διευκρίνιση όποιων επιπλέον πληροφοριών είναι απαραίτητες στην Επιτροπή Αξιολόγησης σχετικά με την υποψηφιότητά τους. Η επικοινωνία θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) που έχουν δηλώσει οι υποψήφιοι στην αίτησή τους.

Όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που θα τους αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από το τέλος της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης και των δικαιολογητικών, για το αν επιλέχθηκαν ή όχι.

 

Επιλογή υποψηφίων

Στο πλαίσιο των Υποτροφιών ΟΤΕ – COSMOTE για το έτος 2015, θα απονεμηθούν συνολικά πενήντα (50) Υποτροφίες, εκ των οποίων, τουλάχιστον δύο για κάθε Περιφέρεια της Ελλάδος (όπως παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών: http://www.ypes.gr/el/Regions/Aytodioikhsh/Perifereies/Perifereiakesenothtes/ ), ενώ έως δεκαπέντε (15) δύνανται να απονεμηθούν στο Νομό Αττικής και έως πέντε (5) στο Νομό Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση που για κάποια από τις Περιφέρειες δεν έχουν τεθεί υποψηφιότητες ή οι υποβληθείσες υποψηφιότητες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της παρούσας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE διατηρούν το δικαίωμα να μην ανακηρύξουν υποτρόφους από την Περιφέρεια αυτή και να απονείμουν την αντίστοιχη υποτροφία σε κάποια από τις υπόλοιπες Περιφέρειες, κατά την κρίση τους.

 

Καταβολή δόσεων υποτροφίας

Κάθε Υποτροφία ανέρχεται στο μικτό ποσόν των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) και θα καταβάλλεται προς τον υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις. Το καθαρό ποσό της πρώτης δόσης, μετά την αφαίρεση των αναλογούντων νόμιμων φόρων, τελών, κρατήσεων, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνης απαιτείται για τη λήψη αυτής, θα καταβληθεί στον Υπότροφο εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την οριστικοποίηση της επιλογής των Υποτρόφων.

Τα καθαρά ποσά της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης δόσης της υποτροφίας, όπως θα προκύψουν, με βάση τις διατάξεις που θα ισχύουν κατά το χρόνο καταβολής τους, θα καταβληθούν κατά τη διάρκεια του δεύτερου, τρίτου και τέταρτου ακαδημαϊκού έτους αντίστοιχα.

Προκειμένου να χορηγηθεί η δεύτερη, τρίτη και τέταρτη δόση της υποτροφίας, ο υπότροφος πρέπει να υποβάλλει προς τον ΟΤΕ και την COSMOTE την αναλυτική βαθμολογία όλων των εξαμήνων των προηγούμενων ακαδημαϊκών ετών. Σε περίπτωση που ο υπότροφος είναι αλλοδαπός, απαιτείται για τη χορήγηση της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης δόσης της υποτροφίας και η υποβολή, σε ηλεκτρονική μορφή, της ισχύουσας άδειας νόμιμης παραμονής του στην Ελλάδα (όπως προαναφέρθηκε, η υποχρέωση αυτή δεν αφορά σε υπηκόους Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Διακοπή χορήγησης υποτροφίας: Αν από τα υποβληθέντα, από τον ίδιο τον Υπότροφο ή το Ίδρυμα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στοιχεία προκύπτει ότι η πρόοδος των σπουδών του δεν είναι ικανοποιητική. Με τον όρο «ικανοποιητική» πρόοδος σπουδών ορίζεται η επιτυχία άνω του 70% των υποχρεωτικών και κατ’ επιλογήν μαθημάτων του εκάστοτε έτους, όπως προκύπτει από την αναλυτική βαθμολογία των εξεταστικών περιόδων του κάθε ακαδημαϊκού έτους.

 

Οδηγίες συμπλήρωσης Αίτησης

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να αναρτήσει τα πρωτότυπα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών σε μορφή αρχείου εικόνας (τύπου jpg, png, gif, bmp, jpeg) ή σε μορφή αρχείου τύπου pdf. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που θα σταλούν ταχυδρομικά, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, δεν θα ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων.

1. Στη σελίδα "Συμπλήρωσε την Αίτηση" (θα τη βρείτε παρακάτω) τσεκάρετε το "Αποδέχομαι τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις" και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί "Εγγραφή".

2. Αν έχετε ήδη κάνει εγγραφή, πατήστε στο κουμπί "Αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή, κάνε κλικ εδώ" για να παρακάμψετε τη διαδικασία εγγραφής και να οδηγηθείτε στη σελίδα εισόδου (login).

3. Διαφορετικά, πατήστε το κουμπί "Εγγραφή" και στη σελίδα "Βασικά στοιχεία υποψηφίου", συμπληρώστε προσεκτικά όλα τα πεδία (προσέξτε ιδιαίτερα το email και τον αριθμό ταυτότητας γιατί δεν μπορείτε να τα αλλάξετε μετά) και πατήστε το κουμπί "Αποθήκευση".

4. Αν η φόρμα με τα στοιχεία σας περάσει επιτυχώς τον έλεγχο, αποστέλλεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που δηλώσατε το οποίο περιέχει ένα σύνδεσμο (link) απαραίτητο για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγγραφή σας.

5. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας (πατώντας στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης που σας στάλθηκε), μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μπείτε στις σελίδες του "Προφίλ μου" συμπληρώνοντας στη σελίδα εισόδου (login) το email και τον κωδικό σας.

6. Η ενότητα "Το προφίλ μου" αποτελείται από τις εξής 5 ενότητες: "Προσωπικά στοιχεία", "Βασικές προϋποθέσεις", "Αίτηση", "Δικαιολογητικά" και "Οριστική Υποβολή Αίτησης".

7. Η σελίδα "Προσωπικά στοιχεία" περιέχει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας. Όποια στιγμή θέλετε, μπορείτε να τα τροποποιήσετε όλα, εκτός από το email και τον αριθμό ταυτότητας. Μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση πατήστε "Αποθήκευση".

8. Η σελίδα "Βασικές προϋποθέσεις" περιέχει υποχρεωτικά πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε και να αποδεχτείτε για να σας δοθεί πρόσβαση στη σελίδα "Αίτηση". Πατήστε στο τέλος το κουμπί "Αποθήκευση στοιχείων βασικών προϋποθέσεων".

9. Η σελίδα "Αίτηση" περιέχει την αίτηση υποψηφιότητάς σας. Οι απαντήσεις σας θα κρίνουν το βαθμό καταλληλότητάς σας για υποτροφία! 

Απαντήστε με ειλικρίνεια, προσεκτικά και με μεγάλη ακρίβεια στις διάφορες ερωτήσεις. Πριν απαντήσετε, διαβάστε πολύ προσεκτικά την κάθε ερώτηση, ώστε να κατανοήσετε την ζητούμενη απάντηση, τις διευκρινήσεις που βρίσκονται δίπλα σε κάθε ερώτηση, καθώς και την περιγραφή της απάντησης που ζητείται και εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ πάνω στο πεδίο συμπλήρωσης, ώστε να απαντήσετε ορθά σε κάθε ερώτηση της αίτησης.

Σχεδόν για όλες τις απαντήσεις σας, θα χρειαστεί να προσκομίσετε κάποιο δικαιολογητικό, που θα αποτελεί αποδεικτικό των στοιχείων που έχετε δηλώσει.

10. Πατώντας το κουμπί "Αποθήκευση αίτησης" στο κάτω μέρος αποθηκεύετε προσωρινά την αίτησή σας. Κάθε φορά που το πατάτε, το σύστημα ελέγχει την αίτηση και σας πληροφορεί για τυχόν παραλήψεις ή/και λάθη. Μπορείτε να διορθώσετε και να αποθηκεύσετε την αίτηση όποια στιγμή και όσες φορές θέλετε.

11. Εφόσον η αίτηση περάσει επιτυχώς τον έλεγχο, μπορείτε να την υποβάλλετε οριστικά.

Προσοχή: η ενέργεια αυτή είναι οριστική και κατόπιν αυτής θα κλειδώσει η αίτησή σας οριστικά χωρίς καμία δυνατότητα περαιτέρω αλλαγής!

12. Η σελίδα "Δικαιολογητικά" περιέχει τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να υποβάλλετε ηλεκτρονικά. Τα δικαιολογητικά αυτά εξαρτώνται από τις απαντήσεις που δώσατε στις ερωτήσεις της αίτησης. Μέσα από τη σελίδα "Δικαιολογητικά" θα έχετε τη δυνατότητα να "ανεβάσετε" (upload) ηλεκτρονικά όσα δικαιολογητικά σας έχουν ζητηθεί. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να αναρτήσετε, βάσει των στοιχείων που έχετε εντάξει στην αίτηση, εμφανίζονται στο πεδίο "Δικαιολογητικά" μόνο όταν έχετε κάνει αποθήκευση της συμπληρωμένης αίτησης.

 

Μέχρι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, κατά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητάς τους, θα δύνανται να επικοινωνούν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210 6117858 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 13:00.

Κάνε εδώ Online την αίτηση για την Υποτροφία

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Νέα Αποτελέσματα Ενστάσεων με 256 δικαιούχους…
Επίδομα ορεινών περιοχών
Κατάλογος με τις Ορεινές & Μειονεκτικές Περιοχές που δικαιούνται…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πιστώθηκε η α' δόση - Τι μπορείς να αγοράσεις &…
Επίδομα απροστάτευτων παιδιών
Επίδομα απροστάτευτων τέκνων Δείτε αν δικαιούστε το επίδομα…
Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Πληρωμή βοηθήματος 1.000€ σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες από…
oikogeneiako epidoma oga
Πληρωμές Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ Την Παρασκευής…
Προνοιακά Επιδόματα
Προνοιακά Επιδόματα: Μόνο στον δήμο μόνιμης διαμονής οι αιτήσεις…
epidoma thermansis petrelaiou
Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης (οδηγίες αίτησης, δικαιούχοι,…
Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ
Δικαιολογητικά για Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ Ο Οργανισμός ΕΔΟΕΑΠ…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα