19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

ΤΕΒΑ: Δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις (διαρκής ενημέρωση)

(2 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 5 από 5)

ΤΕΒΑ-Δωρεάν θεατρικά εισιτήριαΔωρεάν διάθεση εισιτηρίων για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων προσφέρονται σε παιδιά και ενήλικες από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ/FEAD. 

 

Στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD, προσφέρονται για τους δικαιούχους δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις παιδιών, εφήβων και ηλικιωμένων.

Ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αν γνωρίζετε μελλοντικές ημερομηνίες διάθεσης εισιτηρίων στην περιοχή σας (ή αφήστε σχόλιο στο τέλος του άρθρου) ώστε να το γνωστοποιήσουμε και σε άλλους συμπολίτες μας.

 

Δείτε επίσης

 

 

Δήμος Καρδίτσας: έως 30/3/2016

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με επικεφαλή εταίρο τον Δήμο Καρδίτσαςπαρέχει συνοδευτικά μέτρα στους ωφελούμενους της.

Πρόκειται για υπηρεσίες, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και των κοινωνικών έκτακτων αναγκών των ωφελουμένων, με ενεργό και βιώσιμο τρόπο. Στην παρούσα χρονική περίοδο, οι ωφελούμενοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα χρήσης των παρακάτω συνοδευτικών μέτρων:

 

  • Δωρεάν είσοδο σε 1 κινηματογραφική ταινία: Το μέτρο αφορά στη δωρεάν είσοδο των ωφελουμένων, σε μία (1) κινηματογραφική ταινία της επιλογής τους, έως τις 30/3/2016.

Για να κάνουν χρήση του μέτρου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων, από τους οποίους εξυπηρετούνται, προσκομίζοντας επίσημο έγγραφο στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ και να λάβουν ειδικό παραπεμπτικό, το οποίο φέρει σφραγίδα του οικείου δήμου και υπογραφή του αρμοδίου υπαλλήλου.

Κατόπιν, προσέρχονται στον κινηματογράφο (Αρτεσιανού 1, Καρδίτσα) πριν την έναρξη της ταινίας, παραδίδουν το παραπεμπτικό στην είσοδο και παρακολουθούν την ταινία.

Σε ότι αφορά τον Δήμο Καρδίτσας, αρμόδια υπηρεσία για την παράδοση των παραπεμπτικών είναι η Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καρδίτσας (Πλαστήρα 62, Καρδίτσα, πρόσωπο επαφής κα Τσώλου Αγορή).

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι που εξυπηρετούνται από άλλους δήμους, να απευθύνονται στις υπηρεσίες του οικείου δήμου, για τη λήψη του παραπεμπτικού.

Σημειώνεται, ότι οι ωφελούμενοι που εξυπηρετούνται από τον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας, θα πρέπει να απευθυνθούν στον Σύλλογο, για τη λήψη του παραπεμπτικού.

 

  • Συμβουλευτική εργασιακής ένταξης: Το μέτρο αφορά στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους ανέργους ωφελούμενους, για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα, για τον κάθε ωφελούμενο που θα λάβει την υπηρεσία, θα συνταχθεί ατομικό βιογραφικό, θα παρασχεθεί ενημέρωση για τα τρέχοντα και αναμενόμενα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης και τις προοπτικές απασχόλησης μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Για να κάνουν χρήση του μέτρου, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνήσουν με την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, στα τηλέφωνα 2441042363-207, 2441042363-209, 2441042363-211, 2441042363-201, έως τις 30/3/3016.

 

Δήμος Γαλατσίου

Σας ενημερώνουμε ότι διατίθενται εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων για τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Παρακαλούμε οι εγκριθέντες του συγκεκριμένου προγράμματος όπως προσέλθουν άμεσα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, ώστε να παραλάβουν τα εισιτήριά τους.

Παραλαβή εισιτηρίων καθημερινά από 9 π.μ. - 1 μ.μ.

  • Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Γαλατσίου - Γ. Βάσσου 5 & Αγ. Γλυκερίας 22
  • Τηλέφωνα: 2132055376 & 210 2222011
  • e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δήμος Ζωγράφου

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ / FEAD)» πραγματοποιείται η πρώτη διανομή προς τους ωφελούμενους που έχουν εγκριθεί. Η διανομή από τα Συνοδευτικά Μέτρα έτους 2015 αφορά εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις κατανεμημένα ανά Εταίρο Δήμο ανάλογα με τρεις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι ηλικιακές κατηγορίες ωφελουμένων στις οποίες διανέμονται εισιτήρια για θέατρο είναι οι παρακάτω:

- Για παιδιά ηλικίας 4 έως 12
- Για παιδιά ηλικίας 13 έως 16
- Για ενήλικες ηλικίας άνω 60 ετών

Η Διανομή των εισιτηρίων γίνεται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 1).

 

Δήμος Καισαριανής

Ο Δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με τα «Αθηναϊκά Θέατρα» εξασφάλισε εισιτήρια ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους στο Μητρώο Απόρων και στους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία του Δήμου να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις δωρεάν. Η ενέργεια αφορά παραστάσεις για όλη την οικογένεια αλλά και παραστάσεις αποκλειστικά για παιδιά.

Τα θέατρα που συμμετέχουν στην δράση είναι τα : ΠΑΛΛΑΣ, ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, ΑΛΙΚΗ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ, ΛΑΜΠΕΤΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131.

Οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο: 2132010742.

 

Δήμος Ηλιούπολης

Στα πλαίσια υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ για τους ωφελούμενους του Δήμου Ηλιούπολης, θα διατεθούν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες και συγκεκριμένα:

  • Παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών
  • Έφηβοι ηλικίας από 13 έως και 16 ετών
  • Ηλικιωμένοι από 60 ετών και άνω

Τόπος: Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Ηλιούπολη
Ημέρα: Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016
Ώρα: Από 09:00π.μ. έως 14:00μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Η παράδοση των εισιτηρίων στον ωφελούμενο γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης, ή άλλου επίσημου εγγράφου απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.
  • Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής
  • Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα εισιτήρια μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής. Τα εισιτήρια δύναται να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους .

 

Δήμος Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» πρόκειται να ξεκινήσει την υλοποίηση των συνοδευτικών δράσεων του προγράμματος, με τη διάθεση εισιτηρίων για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες*συγκεκριμένα:

  • Παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών με τους συνοδούς τους
  • Έφηβοι ηλικίας από 13 έως και 16 ετών
  • Ηλικιωμένοι από 60 ετών και άνω

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τους αναρτημένους πίνακες δικαιούχων στα παρακάτω σημεία:

  • Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Πολιτισμού (Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας)
  • Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 36-44)
  • Κ.Ε.Π. Βύρωνα (Ιθώμης & Κολοκοτρώνη , Αγορά Βύρωνα)
  • Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα www.dimosbyrona.gr

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Πολιτισμού (Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας), από την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 10:00 με 13.00 στον 2ο όροφο με την επίδειξη της σχετικής αίτησης ΤΕΒΑ των δικαιούχων.

Στην περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα εισιτήρια μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

 

Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος: 19/1/2016 έως 25/1/2016

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ξεκινά την υλοποίηση των συνοδευτικών έργων του προγράμματος, από σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 με τη διάθεση εισιτηρίων για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων.

Τα εισιτήρια που θα διατεθούν αφορούν:

  • παιδιά από 4 έως 12 χρονών με τους συνοδούς τους, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ψαρόσουπα» στο Θέατρο Δ. Χόρν, «Η πέτρα του Βορρά» στο Θέατρο Αλίκη, «Το σπάταλο τερατάκι» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς και «Ο εγωιστής γίγαντας» στο Θέατρο Coronet.

  • παιδιά από 13 έως 16 χρονών, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ομήρου Ιλιάδα», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης και «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε συνεργασία με Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

  • ωφελούμενους άνω των 60 ετών, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Δόξα Πατρή» στο Μικρό Παλλάς, «Για όνομα» στο Θέατρο Αλίκη , «Ο μπαμπάς» στο Θέατρο Χορν, «Ο χορός του θανάτου» στο Θέατρο Εμπορικόν και «Άνδρες έτοιμοι για όλα» στο Θέατρο Λαμπέτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τους αναρτημένους πίνακες δικαιούχων στα παρακάτω σημεία:

  • ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (Δεκελείας 97, Ν. Φιλαδέλφεια)
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Ν. Χαλκηδόνα)
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ (Μαραθώνος 26, Χαλκηδόνα)
  • ΚΗΦΗ (Σοφούλη 2 & Στρατηγού Παπάγου)

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος από τις 9.00 μέχρι και τις 15.00 (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Ν. Χαλκηδόνα) στον 3ο όροφο με την προσκόμιση της σχετικής αίτησης ΤΕΒΑ των δικαιούχων.

 

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: 7/1/2016

Για τα παιδιά των δικαιούχων του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δωρεάν εισιτήρια για την θεατρική παράσταση «Billy Elliot» παρέχει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τα παιδιά των κατοίκων - δικαιούχων του προγράμματος ΤΕΒΑ, ηλικίας από 13 έως 15 ετών.

Τα εισιτήρια διατίθενται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Η παράσταση αφορά την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 στο θέατρο “Παλλάς”.

 

 

sosecdl Πρόγραμμα Ανθρωπιστικής Κρίσης

Πύλης

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα ορεινών περιοχών
Κατάλογος με τις Ορεινές & Μειονεκτικές Περιοχές που δικαιούνται…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πιστώθηκε η α' δόση - Τι μπορείς να αγοράσεις &…
Επίδομα Ένδειας
Αιτήσεις για το Επίδομα Ένδειας στο Δήμο Κορυδαλλού Ο Δήμος…
Επίδομα Ένδειας
Επίδομα Ένδειας 600 € εφάπαξ σε ευπαθείς ομάδες Οι Δήμοι της…
Οικογενειακό Επίδομα Ναυτικών ΕΛΟΕΝ
Οικογενειακό Επίδομα Ναυτικών (αιτήσεις, δικαιολογητικά)…
Επίδομα Μακροχρόνιων Ανέργων
Επίδομα για Μακροχρόνια άνεργους 20-66 ετών Ο ΟΑΕΔ…
epidoma enoikiou sitisis
Αποτελέσματα Ανθρωπιστικής Κρίσης Ανακοινώθηκαν απόψε τα…
Διατροφικά Επιδόματα
Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση του…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πότε θα δοθεί η πέμπτη δόση & Πότε θα…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Σχόλια  

-1 #2 Θεοδώρου Δήμητριος 29-03-2016 15:09
Επίσης με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΟΤΕ??
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #1 ΜΠΕΝΕΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 22-03-2016 19:22
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ?
Αναφορά στον Διαχειριστή

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα