19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) της ΕΥΔΑΠ για δωρεάν παροχή κυβικών νερού (οδηγίες)

(22 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 3 από 5)

ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό«Τρέχουν» ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) της ΕΥΔΑΠ, που παρέχει δωρεάν κυβικά νερό.

Δικαιούχοι είναι όσοι πληρούν τις προύποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης (ανεξάρτητα αν εντάχθηκαν ή όχι).

Επίσης έχει ξεκινήσει και η διαδικασία απαλλαγής από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα όλων όσων προχωρήσουν σε ρύθμιση των οφειλών τους.

 

Με το Νόμο 4320/2015 (ΦΕΚ 29Α’/19-3-2015) «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των Κυβερνητικών οργάνων και λοιπές διατάξεις», καθιερώθηκαν μέτρα για προστασία των οικονομικά αδυνάμων».

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, το δεδομένο ότι το νερό αποτελεί αγαθό απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου, τη συνεκτίμηση της διαρκώς διογκούμενης δυσμενούς οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης, την κοινωνική ευαισθησία που διέπει την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (ΕΥΔΑΠ) κατά τις συναλλαγές της με τους πολίτες και τους πελάτες της, η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε τη χορήγηση Έκτακτου Ειδικού Τιμολογίου (ΕΕΤ) σε όσους δικαιούχους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4320/2015 και υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στην ΕΥΔΑΠ.

 

Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) της ΕΥΔΑΠ

  • Δικαιούχοι για δωρεάν νερό: Όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης (είτε έχουν εγκριθεί, είτε όχι). Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν ακόμα και άτομα τα οποία φιλοξενούνται από οικογένειες, με ανάλογη έκπτωση στο τιμολόγιο της οικογένειας.
  • Έναρξη αιτήσεων: 1η Φεβρουαρίου
  • Υποβολή αιτήσεων: Online (δείτε τις οδηγίες παρακάτω)
  • Ρύθμιση οφειλών με απαλλαγή προσαυξήσεων: Από 1η Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου 2016

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης χορήγησης του ΕΕΤ, είναι ο δικαιούχος να έχει δηλώσει τα στοιχεία του στην ΕΥΔΑΠ (δηλαδή να υπάρχει ΑΦΜ και ονοματεπώνυμο).

 

α) Για Ιδιοκτήτες κατοικίας (Online αίτηση)

Αν είστε δικαιούχος του προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης (ακόμα κι αν δεν έχετε εγκριθεί για τις παροχές) και ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ είναι στο όνομά σας, μπορείτε να κάνετε online την αίτηση σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

β) Για Ενοικιαστές (Online αίτηση)

Αν είστε ένοικος και ο λογαρισμός δεν είναι στο όνομά σας, θα πάτε στην ΕΥΔΑΠ και θα προσθέσει ως δεύτερο το όνομά σας μαζί με του ιδιοκτήτη και μετά θα μπείτε online να κάνετε την αίτηση. Η διαδικασία στην ΕΥΔΑΠ είναι πολύ απλή και θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

  • Αστυνομική ταυτότητα
  • Εκτυπωμένο Εκκαθαριστικό Ε1 από το Taxis
  • Μισθωτήριο που θα δείχνει ότι είστε ένοικος

γ) Για Φιλοξενούμενους ή Δωρεάν παραχώρηση (Αίτηση μόνο στην ΕΥΔΑΠ)

Δικαιούχοι οι οποίοι διαμένουν σε ακίνητο το οποίο τους έχει παραχωρηθεί δωρεάν και δεν έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους στην ΕΥΔΑΠ ή οι οποίοι είναι φιλοξενούμενοι σε κατοικία τρίτου θα υποβάλλουν την αίτηση υπαγωγής στο ΕΕΤ, ΜΟΝΟ στα Περιφερειακά Κέντρα της ΕΥΔΑΠ, προσκομίζοντας, μόνο στα Περιφερειακά Κέντρα της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., προσκομίζοντας:

  • Αντίγραφο του λογαριασμού της Ε.ΥΔ.Α.Π.
  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας
  • Έγκυρο (εκτυπωμένο από το TAXIS) αντίγραφο εντύπου της Φορολογικής Δήλωσης Ε1, όπου θα φαίνεται η Διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους

δ) Δικαιούχοι τιμολογίου Πολυτέκων ή Υπερηλίκων

Σε περίπτωση που είστε δικαιούχοι του ΕΕΤ και τυχόν λαμβάνετε άλλο κοινωνικό τιμολόγιο από την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (πολυτέκνων, υπερηλίκων), μπορείτε να επιλέξετε ένα εκ των δικαιούμενων τιμολογίων.

Η ένταξη θα αρχίσει από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης!

  

 

Οδηγίες για να κάνετε την Αίτηση 

ΒΗΜΑ 1ο: Επιλέγετε το μπλε κουμπί Αίτημα για Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο στη σελίδα της ΕΥΔΑΠ.

ΕΥΔΑΠ Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο

 

ΒΗΜΑ 2ο: Συμπληρώνετε το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ σας (αν δεν θυμάστε το ΑΜΚΑ σας βρείτε το εδώ) και πατάτε το κουμπί Επόμενο.

ΕΥΔΑΠ Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο

 

ΒΗΜΑ 3ο:

  • Συμπληρώνετε τον Αριθμό Μητρώου και τον Αριθμό Μετρητή που θα βρείτε πάνω σε έναν λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.
  • Επιλέγετε αν είστε ένοικος ή ιδιοκτήτης του ακινήτου
  • Πληκτρολογείτε για ασφάλεια τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα που σας εμφανίζει και πατάτε το κουμπί Επόμενο. 

Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο ΕΥΔΑΠ

 

ΒΗΜΑ 4ο: Εμφανίζονται ορισμένα από τα στοιχεία σας και αφού συμπληρώσετε επιπλέον στοιχεία που σας ζητούνται (Ονοματεπώνυμο, Όνομα πατρός, Αριθμό ταυτότητας, Τηλέφωνο, email), πατάτε το κουμπί Επόμενο.

Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο ΕΥΔΑΠ

 

ΒΗΜΑ 5ο: Εμφανίζεται μήνημα Επιτυχίας του αιτήματος και ταυτόχρονα σας στέλνει email επιβεβαίωσης σε αυτό που δηλώσατε πριν.

Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο ΕΥΔΑΠ

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε την Αίτηση του Έκτακτου Ειδικού Τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 2016-01-31

Από σήμερα 1 Φεβρουαρίου ξεκινούν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) της ΕΥΔΑΠ, που θα παρέχει δωρεάν κυβικά νερό.

Συνέντευξη τύπου για το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο ΕΥΔΑΠ

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου και ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) της ΕΥΔΑΠ.

Με το τιμολόγιο αυτό η ΕΥΔΑΠ παρέχει στους δικαιούχους του προγράμματος για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης ορισμένη ποσότητα νερού δωρεάν. Διευκρινίζεται ότι δικαιούχου του ΕΕΤ είναι όλοι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, ανεξάρτητα αν, για λόγους προτεραιοποίησης εντάχθηκαν στο πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η κα Φωτίου υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης έχει προκαλέσει ένα ντόμινο θετικών ενεργειών από άλλους φορείς τόσο του Δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, όπως η διαγραφή χρεών από τράπεζες και η χορήγηση γευμάτων σε μαθητές. Επισήμανε ότι η ΕΥΔΑΠ με δική της πρωτοβουλία αποφάσισε αυτή την ενέργεια, «ανοίγοντας έτσι τους δρόμους της αλληλεγγύης του νερού». Κάλεσε και τις άλλες εταιρείες υδάτων να ακολουθήσουν στην περιοχή τους το παράδειγμα της ΕΥΔΑΠ.

Ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε λεπτομέρειες για την ποσότητα του νερού που χορηγείται, η οποία, σύμφωνα με τα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας είναι πολύ ικανοποιητική.

ΕΕΤ ΕΥΔΑΠ

Από τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, οποιoσδήποτε πληροί τις προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα καταπολέμησης της ανθρωπιστικής κρίσης μπορεί να υποβάλει αίτηση στην ΕΥΔΑΠ ώστε να ενταχθεί στο ΕΕΤ.

Δηλαδή, δικαιούχοι του ΕΕΤ είναι όλοι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, ανεξάρτητα αν εντάχθηκαν ή όχι στο πρόγραμμα για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου ή δωρεάν ρεύμα. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί πολίτες είχαν πλήρη συμβατότητα με τα κριτήρια του προγράμματος, αλλά δεν εντάχθηκαν λόγω προτεραιότητας, αφού τα διαθέσιμα χρήματα δεν επαρκούν για όλες τις αιτήσεις.

Δωρεάν νερό θα δοθεί για ένα χρόνο σε περισσότερους από 111.000 πολίτες, δηλαδή σε 58.000 νοικοκυριά.

 

 

Δημοσείευση: 20-01-2016

Νέο κοινωνικό τιμολόγιο με δωρεάν νερό από την ΕΥΔΑΠ & Απαλλαγή από προσαυξήσεις και πρόστιμα

Με νέο κοινωνικό τιμολόγιο η ΕΥΔΑΠ θα παρέχει δωρεάν κυβικά νερό στους δικαιούχους του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Από 1η Φεβρουαρίου ξεκινά και η διαδικασία απαλλαγής από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα όλων όσων προχωρήσουν σε ρύθμιση των οφειλών τους.

 

Νέο κοινωνικό τιμολόγιο με δωρεάν νερό από την ΕΥΔΑΠ

Στην καθιέρωση νέου κοινωνικού τιμολογίου προχωρά η ΕΥΔΑΠ από 1ης Φεβρουαρίου, ανταποκρινόμενη στον κοινωνικό της ρόλο και στην ευαισθησία που τη διακρίνει για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Οι παροχές αφορούν τους δικαιούχους του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, που πλέον εντάσσονται όλοι στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ και καλύπτουν τις κύριες κατοικίες τους είτε αυτές είναι ιδιόκτητες είτε μισθωμένες.

  • Συγκεκριμένα, προβλέπεται η δωρεάν παροχή συνολικά 6 κυβικών μέτρων νερού το τρίμηνο σε κάθε νοικοκυριό με δύο μέλη.
  • Για κάθε επιπλέον μέλος θα παρέχονται δωρεάν επιπλέον 3 κ.μ. νερού.
  • Με αυτόν τον τρόπο οι τετραμελείς οικογένειες θα λαμβάνουν συνολικά 12 κυβικά μέτρα νερό το τρίμηνο και θα κερδίζουν πάνω από 4,5 ευρώ σε κάθε λογαριασμό.
  • Οι οικογένειες με πέντε και άνω μέλη θα κερδίζουν περισσότερα από 15 κυβικά μέτρα νερού στο τρίμηνο. Έτσι θα καλυφθούν όλες οι βασικές καταναλώσεις, δηλαδή το κόστος της πρώτης κλίμακας του τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ.

Η ποσότητα που θα δοθεί δωρεάν υπολογίζεται περίπου στα 1,72 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού, σχεδόν όσα καταναλώνουν οι Αθηναίοι σε μιάμιση ημέρα.

Η εφαρμογή του έκτατου ειδικού τιμολογίου αφορά λογαριασμούς που θα εκδοθούν από 1/2/2016 και θα περιλαμβάνει καταναλώσεις που θα γίνουν από την ημερομηνία αυτή και έπειτα.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω ΚΕΠ για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα. Υπολογίζεται, πως μέσω του νέου κοινωνικού τιμολογίου, η ΕΥΔΑΠ θα δώσει δωρεάν νερό για ένα χρόνο σε περισσότερους από 111.000 πολίτες, δηλαδή σε 58.000 νοικοκυριά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό βοήθημα για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Η ποσότητα νερού που θα δίνεται δωρεάν είναι υπερδιπλάσια των ποσοτήτων που χρειάζονται καθημερινά για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες επιβίωσης σύμφωνα με τους Δεθνείς Οργανισμούς».

 

 

Απαλλαγή από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα

Παράλληλα, με την παροχή δωρεάν νερού, ξεκινά και η διαδικασία απαλλαγής από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα όλων όσων προχωρήσουν σε ρύθμιση των οφειλών τους μέχρι το τέλος Μαΐου.

  • Η διαδικασία θα ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου και θα λήξει στις 31 Μαΐου του 2016.
  • Η δυνατότητα διακανονισμού με δόσεις αφορά όλους όσους έχουν οφειλές άνω των 60 ευρώ.
  • Η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 20 ευρώ.
  • Ο αριθμός των δόσεων θα καθοριστεί κατά περίπτωση.

Για τους δικαιούχους του κοινωνικού τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ και όσους οφειλέτες εξοφλήσουν εφάπαξ την οφειλή τους, προβλέπεται απαλλαγή από προσαυξήσεις, εφόσον αυτές ρυθμιστούν κατά ανώτατο μέχρι 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Διακοπές νερού θα υπάρξουν στην περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση καταβολής τριών δόσεων, μετά τη ρύθμιση, ενώ σε περίπτωση τετράμηνης καθυστέρησης θα επιβάλλονται και οι προβλεπόμενες προσαυξήσεις, τόκοι και πρόστιμα, που αρχικώς είχαν αφαιρεθεί.

 

 

Δεν κόβει το νερό η ΕΥΔΑΠ

23/11/2015

Με αφορμή δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «RealNews», στο οποίο γίνεται λόγος περί διακοπής της παροχής νερού σε όσους έχουν οφειλές, η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ξεκαθαρίζει πως όχι μόνο δεν ισχύουν όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα, αντιθέτως, άμεσα η εταιρεία καθιερώνει κοινωνικό τιμολόγιο για όσους συμπολίτες μας αποδεδειγμένα δοκιμάζονται από την κρίση.

Παράλληλα επισημαίνεται από την ΕΥΔΑΠ πως οι πολίτες που έχουν οφειλές, θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό με δόσεις, με κοινωνικά δίκαια κριτήρια. Έτσι θα στηριχθούν όσοι πραγματικά πλήττονται, σε αντίθεση με αυτούς που βρίσκουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν εις βάρος της ΕΥΔΑΠ και του κοινωνικού συνόλου.

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Πληρωμή βοηθήματος 1.000€ σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες από…
Επίδομα ΟΑΕΕ - ΜΜΕ
Βοήθημα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων OAEE &…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πότε θα δοθεί η πέμπτη δόση & Πότε θα…
Επίδομα ΟΑΕΔ Πληρωμή
ΟΑΕΔ: Κανονικά θα πληρωθούν επιδόματα & Παροχές Οι λογαριασμοί…
agrotes osde
Μέχρι το Δεκέμβρη η πληρωμή της πρώτης δόσης της Ενιαίας…
Επίδομα Ένδειας
Αιτήσεις για το Επίδομα Ένδειας στο Δήμο Κορυδαλλού Ο Δήμος…
epidoma petrelaiou thermansis
Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης: Πότε θα πληρωθεί η τελευταία δόση…
Επίδομα ορεινών περιοχών
Επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών έως 600 ευρώ…
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επιδότηση Ενοικίου - Ανθρωπιστική Κρίση: Οδηγίες για Μισθωτές &…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Σχόλια  

+2 #1 Himollari Orgjeta 11-04-2016 09:27
Dorean nero dikieoume epidi eimai stin anthropistiki krisi
Αναφορά στον Διαχειριστή

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα