19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Δωρεάν διανομή ακτινιδίων, πορτοκαλιών, μανταρινιών & μήλων στους κατόχους κάρτας σίτισης, ΤΕΒΑ, Κοινωνικών Παντοπωλείων κλπ (διαρκής ενημέρωση)

(4 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 4 από 5)

Δωρεάν ακτινίδια και πορτοκάλια2016: Δείτε εδώ τις νέες ημερομηνίες διανομής για Νωπά Κοτόπουλα, Τρόφιμα και είδη Βασικής ανάγκης

Σε εξέλιξη είναι η δωρεάν διανομή ακτινιδίων και πορτοκαλιών για τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, τους κατόχους της κάρτας σίτισης, τους δικαιούχους των Κοινωνικών Παντοπωλείων και για άλλες ευπαθείς ομάδες.

 

 

 

Δείτε επίσης

 

Οι διανομές γίνονται στα πλαίσια της εφαρμογής του Κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων φρούτων.

Με SMS ενημερώνουν πολλοί δήμοι/φορείς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ για την δωρεάν διανομή φρούτων (ακτινιδίων και πορτοκαλιών), αλλά οι πολίτες διαμαρτύρονται ότι λαμβάνουν την ενημέρωση τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά πρακτικά προβλήματα.

Επίσης, κυρίως στην επαρχία, μας ενημέρωσαν τα μέλη μας ότι δεν ειδοποιούνται προσωπικά αλλά κάνουν γενικές ανακοινώσεις στις τοπικές εφημερίδες ή στα γραφεία διανομής, με αποτέλεσμα πολλοί δικαιούχοι να μην ενημερώνονται. Καλέστε στο δήμο σας αν δεν γνωρίζετε για τις διανομές.

 

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ηλείας: 23/02/2016 έως και 26/02/2016

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής 15 περίπου τόνων πορτοκαλιών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Ωφελούμενοι είναι:

Α )Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης (350 πολίτες)
Β) Οι επιλεγμένοι για το πρόγραμμα «επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας ΤΕΒΑ» (1052 πολίτες)

Παρακαλούνται οι παραπάνω ωφελούμενοι να προσέλθουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και από ώρες 9 πμ έως 2μμ:

  • Για τον πρώην Δήμο Λεχαινών στο Δημαρχείο Λεχαινών
  • Για τον πρώην Δήμο Βουπρασίας στο Δημαρχείο Βάρδας
  • Για τον πρώην Δήμο Κάστρου Κυλλήνης στο Δημαρχείο Κυλλήνης
  • Για τον πρώην Δήμο Ανδραβίδας στο Δημαρχείο Ανδραβίδας

Και αφού επιδείξουν την κάρτα σίτισης ή την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ. Να παραλάβουν δωρεάν την ποσότητα πορτοκαλιών που τους αντιστοιχεί. Κάθε άτομο δικαιούται 3,5 κιλά πορτοκάλια.

 

Δήμος Καλαμάτας: 23/02/2016 έως και 26/02/2016

Ακτινίδια ΤΕΒΑ ΚαλαμάταΤο Δημαρχείο επισκέφθηκαν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, ο Χρήστος Τσιωτάκης και η Ειρήνη Τσαγκαράκη, εκπρόσωποι του συνεταιρισμού Ένωση Αργολίδος «Ρέα» και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Αντικείμενο της επίσκεψης είναι η διανομή φρούτων στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Καλαμάτας, από τους Παιδικούς Σταθμούς μέχρι το Λύκειο, με χρηματοδότηση από πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η διανομή θα ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 και θα διανεμηθούν καταρχήν πορτοκάλια και ακολούθως ακτινίδια και μανταρίνια. Τα προϊόντα θα είναι συσκευασμένα και η διανομή θα γίνει σε κάθε σχολείο, με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των γονιών τους.

 

Δήμος Ν. Προποντίδας: 23/02/2016 έως και 26/02/2016

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε 2 φάσεις η πρώτη δόση μοιράστηκε στους δικαιούχους από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου και έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή της δεύτερης δόσης στους μαθητές των σχολείων.

Η διανομή της 2ης δόσης πορτοκαλιών στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα ξεκινήσει Τρίτη 23 έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00, από τα εξής σημεία:

  • δικαιούχοι Δ.Ε. Μουδανιών: ΚΑΠΗ Ν. Μουδανιών
  • δικαιούχοι Δ.Ε. Τρίγλιας: ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας
  • δικαιούχοι Δ.Ε. Καλλικράτειας: Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων Ν. Καλλικράτειας

Όταν παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία τα προϊόντα θα αποσυρθούν. Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ καθώς και της ταυτότητας του δικαιούχου.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους. Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν γραπτό μήνυμα στο κινητό τους και κλήση στο σταθερό τους τηλέφωνο για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής. Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά.

 

Δήμοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου: 23/02/2016 έως και 26/02/2016

Πορτοκάλια διανομή ΤΕΒΑO Δήμος Ορεστιάδας και ο Δήμος Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της Κοινωνικής Yποστήριξης των Ευαίσθητων Ομάδων Πληθυσμού θα διανείμει εγχώρια φρούτα (πορτοκάλια) δια μέσου του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ):

Για το Δήμο Ορεστιάδας στο χώρο της ΕΖΟ (αποθήκες ζωοτροφών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών), από τη Δευτέρα 22/2/2016 έως και την Πέμπτη 25/2/2016 από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Για το Δήμο Διδυμοτείχου στο χώρο του παλιού Επαρχείου, Υψηλάντου 3-5 Τ.Κ. 68300 Διδυμότειχο, από τη Δευτέρα 22/2/2016 έως και την Πέμπτη 25/2/2016 από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

 

Δήμος Πηνειού: 22/02/2016

«Ο Δήμος Πηνειού συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής 14 περίπου τόνων πορτοκαλιών σε συνεργασία με Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Ωφελούμενοι της διανομής είναι κάποια από τα σχολεία του Δήμου μας, οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης καθώς και οι ωφελούμενοι του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Παρακαλούνται α) οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης καθώς και β) οι ωφελούμενοι του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)» όπως προσέλθουν την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 10:00 – 14:00:

• στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Γαστούνης
• στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Τραγανού και
• στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Βαρθολομιού

και αφού επιδείξουν την παραπάνω κάρτα, το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας καθώς και τον ΑΜΚΑ να παραλάβουν δωρεάν την ποσότητα των πορτοκαλιών που τους αντιστοιχεί».

 

Δήμος Βριλησσίων: 19/02/2016

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης πραγματοποιεί δωρεάν διανομή μανταρινιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 από τις 11:00 έως τις 15:00 στο χώρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια).

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι κάτοχοι Βιβλιαρίου Ανασφαλίστου.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα.

Τα μανταρίνια είναι Αα΄ κατηγορίας και προέρχονται από τον αγροτικό συνεταιρισμό ΑΣΟΠ Κάμπου από την Ανδραβίδα.

 

Δήμος Ιλίου: 18/02/2016 & 19/02/2016

Ο Δήμος Ιλίου στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιήσει διανομή φρούτων (πορτοκάλια), μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, την Πέμπτη 18.02.2016 και την Παρασκευή 19.02.2016, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, που βρίσκεται στην Αίαντος 59.

Οι Δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα φρούτων με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και ωφελούμενοι της διανομής είναι:

  • Οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιπλέον, την Κάρτα σίτισης και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Οι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).
  • Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιπλέον, την αντίστοιχη κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα με την κα. Φωτεινή Αβραμοπούλου στο τηλέφωνο 213 2030018.

 

Δήμος Καστοριάς: 18/2/2016 & 19/2/2016

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης με την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς θα διανείμει μανταρίνια την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00μμ., στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (περιοχή ΔΗΝΑΚ).

Ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα θα είναι:

  • οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης (οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν την παραπάνω κάρτα, το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, για τον αριθμό μελών),
  • καθώς και οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

 

Δήμος Πωγωνίου: 18/2/2016

Πέντε (5) τόνους πορτοκάλια διένειμε σήμερα ο Δήμος Πωγωνίου στους μαθητές και σε οικονομικά αδύναμους δημότες του, στα πλαίσια προγραμμάτων επισιτιστικής βοήθειας. Πρόσφατα ο Δήμος Πωγωνόιυ είχε διανείμει, μέσω των προγραμμάτων ροδάκινα, μήλα, ακτινίδια, μανταρίνια και ρύζι.

 

Δήμος Άργους Ορεστικού: 18/2/2016

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού, σε συνεργασία με την Π.Ε. Καστοριάς, ενημερώνει ότι η διανομή μανταρινιών θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα Τροφίμων του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι δικαιούχοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Οι ωφελούμενοι και των δύο κατηγοριών οφείλουν να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα σίτισης Ανθρωπιστικής Κρίσης).

 

Δήμος Τρικκαίων: 17/02/2016, 18/2/2016 & 19/02/2016

Ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί στη διανομή μανταρινιών σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή των ανωτέρω προϊόντων θα γίνει:

1. Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
2. Στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Οι ωφελούμενοι των παραπάνω προγραμμάτων κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, Ταυτότητα και Σακούλες,τσάντες, κ.α.

Η διανομή θα γίνει στις αποθήκες του Δήμου στον Ο.Σ.Ε. στις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 17/02/2016 10 π.μ. έως 3 μ.μ.
  • ΠΕΜΠΤΗ 18/02/2016 10 π.μ. έως 3 μ.μ.
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/02/2016 10 π.μ. έως 3 μ.μ.

 

Δήμος Παλαμά: 17/02/2016 & 18/02/2016

Τη δωρεάν διανομή πορτοκαλιών θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλαμά, την Τετάρτη και Πέμπτη 17-18 Φεβρουαρίου από τις 09.00 έως τις 14.00.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΚΑΝ (ΕΚ) 543/11, ΕΚ 1308/13, ΚYA 3320_89565/13.8.15, ΕΚ 1031/2014, ΕΚ 1369/2015, για τους μαθητές όλων των σχολείων και για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Ωφελούμενοι της διανομής είναι:

  • οι μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Παλαμά και
  • οι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).

Οι ωφελούμενοι της Επισιτιστικής Βοήθειας της Δ.Ε. Παλαμά θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των προϊόντων από το ΚΕΓΕ Παλαμά (Αίθουσα Συμβουλίου), της Δ.Ε. Φύλλου από το Δημαρχείο Φύλλου, της Δ.Ε. Σελλάνων από το Δημαρχείο Σελλάνων, ενώ στους μαθητές θα γίνει διανομή στα σχολεία από τον Δήμο.

 

Δήμος Πύλης: 17/02/2016 & 18/02/2016

Ο Δήμος Πύλης θα προβεί στη διανομή σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή των ανωτέρω προϊόντων θα γίνει:

  • Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
  • Στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Οι ωφελούμενοι των παραπάνω προγραμμάτων κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω.

  • Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης – Αριθμό αίτησης ή την αίτηση για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ/ FEAD).
  • Ταυτότητα
  • Σακούλες, τσάντες, κ.α.

Η διανομή των πορτοκαλιών θα γίνει στην Πύλη, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (πρώην Κ.Α.Π.Η) τις ημέρες 17η και 18η Φεβρουαρίου και ώρες από 10: 00 έως 14:00.

 

ΡΟΔΟΠΗ (Δήμοι Κομοτηνής, Μαρωνείας-Σαπών, Ιάσμου και Αρριανών): 16/02/2016

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 16/02/2016 και ώρες, 10:00 έως 14:00 στο Πολυλειτουργικό κέντρο (Γ. Μαρασλή 1) θα διανεμηθούν εσπεριδοειδή στο πλαίσιο του προγράμματος της δωρεάν διανομής οπωροκηπευτικών προϊόντων.

Αντίστοιχα θα μοιραστούν εσπεριδοειδή και στους Δήμους Μαρωνείας-Σαπών, Ιάσμου και Αρριανών των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε Ροδόπης, της οποίας επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Κομοτηνής.

Ωφελούμενοι – τελικοί αποδέκτες του προγράμματος θα είναι οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης (Αλληλεγγύης) και οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

 

Δήμος Παλλήνης: 16/02/2016

Τη δωρεάν διανομή μανταρινιών και πορτοκαλιών θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, από τις 11.00 έως τις 14.00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Μιαούλη 28, Γέρακας.

Ωφελούμενοι της διανομής είναι:

  • οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
  • οι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) και
  • οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των προϊόντων.

 

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ (Δήμοι Σουλίου, Φιλιατών): 16/02/2016

Η Περιφέρεια Ηπείρου–Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, ενημερώνει τους πολίτες της, ότι την Tρίτη, στις 16-02-2016, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-08-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής δέκα τριών κ΄ μισό (13.500 κιλών) τόνων φρούτων–πορτοκαλιών μέσω των δύο (2) Δήμων -Εταίρων Π.Ε Θεσπρωτίας και των φορέων με κοινωνική δράση.

Δικαιούχοι της διανομής είναι οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγ-γύης (κάρτα σίτισης ανθρωπιστικής κρίσης), οι δικαιούχοι του επισι-τιστικού προγράμματος και οι δικαιούχοι των κοινωνικών παντο-πωλείων Δήμων Σουλίου κ΄ Φιλιατών, Θεσπρωτίας και θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και την κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης ή την αίτηση εγγραφής στο επισιτιστικό πρόγραμμα.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ώρα και ημέρα διανομής από τους Δήμους –Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης

Σημεία Διανομής:

  • Για το Δήμο Σουλίου: Δνση : Κοινωνικό Παντοπωλείο ,κτίριο ΚΕΓΕ επί της Ε.Ο Ηγουμενίτσας –Παραμυθιάς, Παραμυθιά
  • Για το Δήμο Φιλιατών: Δνση : Κοινωνικό Παντοπωλείο , ισόγειο του κτιρίου του Παλαιού Δημαρχείου, Εθνικής Αντίστασης αρ. 120, Φιλιάτες .Εκκλησιαστική Εστία (προαύλιος χώρος Ι.Μ .Ηγουμενίτσας)
  • Για τον Σύλλογο Πολυτέκνων οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από τον Σύλλογο, για τον χώρο διανομής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δνσης Δημόσιας Υγείας κ΄ Κοινωνικής Μέριμνας, τηλ : 2665360186 και 2665360185.

 

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: 15/02/2016

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 από 9 το πρωί έως και 12 το μεσημέρι θα γίνει διανομή μήλων από το Κοινωνικό Κατάστημα του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, στην Ιστιαία και στην Αιδηψό για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ.

 

Σχολεία Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων: 15/02/2016 & 16/02/2016

Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει τη διανομή φρούτων στα σχολεία. Εξασφάλισε τις ανάλογες ποσότητες πορτοκαλιών και για τους μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των υπολοίπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Είναι η δεύτερη διανομή για τους μαθητές όλων των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων (πλην του Δήμου Ιωαννιτών) και θα γίνει στις 15 και 16 Φεβρουαρίου.

 

Δήμος Φαρκαδόνας: 15/2/2016

Στη Φαρκαδόνα μεταφέρθηκαν 14 τόνοι πορτοκάλια από το νομό Ημαθίας στο πλαίσιο εφαρμογής Κανονισμού της Ε.Ε. για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της Κ.Υ.Α. των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ωφελούμενοι της διανομής είναι δημότες κατά προτεραιότητα, οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, καθώς και οι δικαιούχοι του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) – «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ», οι οποίοι με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας, και με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των πορτοκαλιών καθώς επίσης και μαθητές σχολείων του Δήμου μας.

Την διανομή ανέλαβαν από σήμερα οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων στα κοινοτικά καταστήματα εκτός από την έδρα του Δήμου όπου η διανομή θα γίνει από το χώρο του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας τη Δευτέρα 15/02/2016 από 10:30 – 14:30.

 

Δήμος Ξηρομέρου: 10/2/2016 έως 12/2/2016

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τις ημέρες Τετάρτη 10/2/2016, Πέμπτη 11/2/2016 και Παρασκευή 12/2/2016 και ώρες 10:00-12:00στο Δημαρχείο Αστακού θα διανεμηθούν ακτινίδια από το Δήμο Ξηρομέρου μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).

Οι ωφελούμενοι δημότες θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2646360500.

 

Δήμος Αρταίων: 12/02/2016

Από το Δήμο Αρταίων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών - ακτινιδιων στους κατόχους της Κάρτας Σίτισης και στους εγκριθέντες του προγράμματος ΤΕΒΑ την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου από τις 8:30 το πρωί και μετά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων.

Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των πορτοκαλιών τους αναλογεί θα πρέπει να προσκομίζουν σε αρμοδίους υπαλλήλους του Δήμου Αρταίων τα παρακάτω:

  • Κάρτα Σίτισης
  • ΑΜΚΑ
  • Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΦΜ
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

 

Δήμος Ερυμάνθου: 10/02/2016

Ο Δήμος Ερυμάνθου ως φορέας του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στο πλαίσιο των ενεργειών για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, συνεχίζει με νέα διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η δράση πραγματοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗΚΕΕΡ) του Δήμου η οποία υλοποίησε το συντονισμό για την ειδοποίηση των ωφελουμένων δημοτών και τη διανομή με την υποστήριξη από τους εργαζόμενους στα Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ παρέλαβαν πορτοκάλια και μανταρίνια ενώ τις επόμενες ημέρες συνεχίζεται η διανομή ακτινιδίων, κοτόπουλων, κλπ.

*Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

 

Δήμος Λοκρών: 9/02/2016

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών παρέλαβε δωρεάν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νωπών Οπωροκηπευτικών Λεχαινών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας – Οργάνωση Παραγωγών, 21.294 κιλά πορτοκάλια για την διανομή τους σε 3.060 δικαιούχους.

Τα πορτοκάλια πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές εμπορίας όπως αυτές αναγράφονται στον Καν (ΕΕ) 543/2011 της Επιτροπής «για την θέσπιση λεπτομερών κανόνων εφαρμογής του κανονισμού (ΕΚ) αρ. 1234/2007 του Συμβουλίου όσον αφορά τους τομείς των οπωροκηπευτικών και των μεταποιημένων οπωροκηπευτικών» (ΕΕ L 157 της 15/06/2011), και σύμφωνα με τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Επιτροπή Ελέγχου Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών, που ορίσθηκαν βάση της 13/08/2015 (Αρ. Πρωτ: 3320/89565) κοινής απόφασης των αναπληρωτών υπουργών Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, τα κοινωνικά παντοπωλεία, οι ωφελούμενοι του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», τα δημόσια σχολεία και οι παιδικές κατασκηνώσεις και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Τέλος, ο Δήμος Λοκρών θέλει να ευχαριστήσει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νωπών Οπωροκηπευτικών Λεχαινών Ηλείας για την δωρεάν παροχή πορτοκαλιών, συμβάλλοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

ΤΕΒΑ Δωρεάν φρούτα

 

Δήμος Χαλανδρίου: 9/02/2016

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Δήμος Χαλανδρίου πραγματοποιεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο χώρο του Κέντρου Νεότητας διασταύρωση οδών Δαναίδων και Αντιγόνης στο Χαλάνδρι.

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, οι εγγεγραμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι κάτοχοι Βιβλιαρίου Ανασφαλίστου.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα πορτοκαλιών.

 

Δήμος Βριλησσίων: 9/02/2016

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης πραγματοποιεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 από τις 11:00 έως τις 15:00 στο χώρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Λ.Πεντέλης 62 Βριλήσσια.

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων , οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι κάτοχοι Βιβλιαρίου Ανασφαλίστου.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα πορτοκαλιών. Τα πορτοκάλια είναι Αα΄κατηγορίας και προέρχονται από τον Συνεταιρισμό Κορίνθου.

 

Δήμος Νάουσας: 6/2/2016 - (φρουτοχυμοί)

Ο Δήμος Νάουσας στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του ανακοινώνει τη δωρεάν παροχή φρουτοχυμών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δημοτών την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου από τις 9:00 μέχρι 13:00 στο πάρκινγκ του πολυχώρου πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" (αίθουσα Έρια). Η διανομή των φρουτοχυμών θα πραγματοποιηθεί μέσω του δικτύου κοινωνικών δομών του Δήμου.

Ευχαριστούμε θερμά τους αγροτικούς συνεταιρισμούς ΑΣΟΠ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, Α.Σ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ και ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ οι οποίοι παρείχαν τα απαραίτητα προϊόντα προκειμένου να γίνει η χυμοποίηση.

 

Δήμος Αρταίων: αναβολή διανομής

Από το Δήμο Αρταίων γίνεται γνωστό πως λόγω της επικείμενης απεργίας των φορτηγών ακυρώνεται η διανομή πορτοκαλιών που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 σε δικαιούχους της Κάρτας Σίτισης και του Προγράμματος ΤΕΒΑ. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής θα γίνει γνωστή με νέα ανακοίνωση. Ο Δήμος Αρταίων ζητά την κατανόηση των πολιτών.

Από το Δήμο Αρταίων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών στους κατόχους της Κάρτας Σίτισης και στους εγκριθέντες του προγράμματος ΤΕΒΑ την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου από τις 8:30 το πρωί και μετά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων.

Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των πορτοκαλιών τους αναλογεί θα πρέπει να προσκομίζουν σε αρμοδίους υπαλλήλους του Δήμου Αρταίων τα παρακάτω:

  • Κάρτα Σίτισης
  • ΑΜΚΑ
  • Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΦΜ
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

 

Λήμνος (τρίτεκνοι): 4/02/2016 & 6/02/2016

Φρούτα θα διανεμηθούν δωρεάν αύριο από τις 17:00-20:00 και το Σάββατο από τις 10:00-13:00 στους τρίτεκνους της Λήμνου.

Η διανομή αφορά τους δικαιούχους του προγράμματος TEBA FEAD, οι οποίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις κάρτες τριτέκνων και θα γίνει στην πλατεία Πορτιανού.

 

Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας: 3/2/2016 και 5/2/2016 έως 11/2/2016

Παρακαλούμε να προσέλθουν γα διανομή φρούτων:

  • για την ΔΕ Ανακτοριου στο Κλειστό Γυμναστήριο Βόνιτσας την Τετάρτη 3-2-2015 από τις 12:30 π.μ. ως τις 14:00 μ.μ. και την Παρασκευή 5-2-2016 ως και την 11-2-2016 από τις 12:30 π.μ. ως τις 14:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.
  • για την ΔΕ Μεδεωνος στο Δημοτικό κατάστημα Κατούνας
  • για την ΔΕ Παλαιρου στο Δημοτικό κατάστημα Παλαιρου

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους (το οποίο αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας, στο Ε1 ή στο Εκκαθαριστικό).

 

Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας διευρύνει συνεχώς τη συνεργασία της με τους ελληνικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας για προμήθεια τροφίμων προς διάθεση στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του νομού.

Παρελήφθη σήμερα ποσότητα μήλων από τον Αγροτικό συνεταιρισμό Ζαγοράς – Πηλίου, προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων – μελών της Π.Ε Φωκίδας. Η παραλαβή των προϊόντων από τις παραγωγικές οργανώσεις ελέγχθηκε από αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας διάθεσης του προϊόντος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους, διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς, Δήμο Δελφών, Δήμο Δωρίδας, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ. για τελική διανομή στους ωφελούμενους δημότες της ευρύτερης περιοχής.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας διευρύνουν συνεχώς τον κατάλογο των παραγωγικών φορέων της χώρας, για μελλοντική παραλαβή προϊόντων και διάθεση στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα.

Ιανουαρίου 29, 2016

 

Δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων: 29/01/2016 έως 05/02/2016 - (φρούτα και διανομή καυσόξυλων και πετρελαίου)

Στα πλαίσια του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD) οι Δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων προβαίνουν στη διανομή φρούτων, (πορτοκαλιών και μανταρινιών).

Δικαιούχοι του ανωτέρω προγράμματος είναι:

  • Οι εγκριθέντες από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ /FEAD
  • Οι κάτοχοι κάρτας αλληλεγγύης
  • Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρπενησίου

Για το Δήμο Καρπενησίου η διανομή θα γίνει στις αποθήκες της Ένωσης Δασικών Συνεταιρισμών που βρίσκεται επί της οδού Ι. Λόχου 1 (έναντι γηπέδου Καρπενησίου) από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και κατά τις ώρες 9:00π.μ. έως 13: 00μ.μ.

Ενώ, για το Δήμο Αγράφων η διανομή θα γίνει από την Παλαιοκατούνα (Κοινοτικό Κτήριο).

Για καλύτερη εξυπηρέτηση οι δικαιούχοι να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο για το Δήμο Καρπενησίου 2237352222 και για το Δήμο Αγράφων στα τηλέφωνα 22373 51300 & 2237031888.

Διανομή καυσόξυλων και πετρελαίου

Επίσης θα υπάρξει διανομή καυσόξυλων και πετρελαίου για να στηριχθούν οικογένειες που χρήζουν βοήθεια και σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Το ποσό που θα διατεθεί για αυτό το σκοπό είναι 14.000 ευρώ.

Δικαιούχοι για τη δράση του Δήμου « Διανομή καυσόξυλων και Πετρελαίου» είναι εξήντα μια (61) οικογένειες ( 36 για πετρέλαιο και 25 για καυσόξυλα).

Και τέλος εγκρίθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε άπορο κάτοικο Καρπενησίου με το ποσό των χιλίων ευρώ για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν καθώς και την κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης της οικογενείας του.

Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες με τους αντίστοιχους επαγγελματίες κοινωνικών επιστημών θα προσφέρουν κάθε δυνατή ψυχολογική, και συμβουλευτική υποστήριξη αλλά και βοήθεια στη διεκπεραίωση και παραπομπή των μελών της οικογένειας εάν και εφόσον απαιτηθεί για να παρασχεθεί κάθε είδους βοήθεια σε διεπιστημονικό επίπεδο.

 

Δήμος Ξηρομέρου: 3/2/2016 έως 5/2/2016

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τις ημέρες Τετάρτη 3/2/2016, Πέμπτη 4/2/2016 και Παρασκευή 5/2/2016 και ώρες 9:00-12:00, στο Δημαρχείο Αστακού θα διανεμηθούν ακτινίδια από το Δήμο Ξηρομέρου μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).

Οι ωφελούμενοι δημότες θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ.

 

Δήμος Ιωαννιτών: 03/02/2016 έως 05/02/2016

Ο Δήμος Ιωαννιτών κατά εφαρμογή της αριθ. 3320/89565/14/8/2015 (ΦΕΚ 1701/Τ.Β’/14-08-2015) απόφασης Αναπληρωτών Υπουργών, θα διανείμει δωρεάν πορτοκάλια και μήλα ή ακτινίδια στους δικαιούχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και στους ωφελούμενους του Τ.Ε.Β.Α., στον Ιερό Ναό Περιβλέπτου τις ημέρες Τετάρτη 03/02, Πέμπτη 04/02 και Παρασκευή 05/02/2016 από 9:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ..

Οι δικαιούχοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα τους, τον αριθμό αίτησης από το Τ.Ε.Β.Α. και την αστυνομική ταυτότητα.

 

Δήμος Λήμνου: 03/02/2016

Καλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ feed, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν τον Οκτώβριο 2015 όπως προσέλθουν αύριο ημέρα Τετάρτη 03/02/2016 και ώρα 09:00 – 13:00 για παραλαβή πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων στα κτίρια που αναφέρονται στον κάτωθι πίνακα. Η παραλαβή θα γίνει με τον αριθμό του ΑΜΚΑ και τον αριθμό αίτησης, αντίγραφο της οποίας δόθηκε κατά την καταχώρηση και έγκριση της αίτησης. Για τα υπόλοιπα είδη, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με νέο δελτίο τύπου, αμέσως μόλις τα παραλάβουμε.

  • Δημοτική Κοινότητα Κτίριο
  • Μύρινας Αποθήκη όπισθεν του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Μύρινας
  • Μούδρου Δημοτικό Κατάστημα Μούδρου
  • Ατσικής Δημοτικό Κατάστημα Ατσικής
  • Κούταλης Δημοτικό Κατάστημα Κούταλης

Σημειώνουμε ότι οι δικαιούχοι Κοντοπουλίου και Καλλιόπης θα παραλάβουν τα φρούτα από το ΚΕΠ Κοντοπουλίου.

 

Δήμος Ν. Προποντίδας: 03/02/2016

Ο Δήμος Ν Προποντίδας στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν διανομής αδιάθετων προϊόντων, βάσει των Κανονισμών (ΕΕ) 543/2011-1308/2013-1031/2014-1369/2015 και της σχετικής Υπουργικής Απόφασης 3320/89565 (ΦΕΚ 1701/Β/14-08-2015) ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην δωρεάν διανομή πορτοκαλιών:

  • στους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων Α'/θμιας και Β'/θμίας εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και
  • στους δικαιούχους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ/FEAD και
  • στους κατόχους των καρτών κοινωνικής αλληλεγγύης

Η διανομή:

1) στα σχολεία του Δήμου θα γίνει με την συνδρομή των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και οι μαθητές θα τα παραλάβουν από τα σχολεία τους.

2) Οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ και των κατόχων καρτών κοινωνικής αλληλεγγύης μπορούν να παραλαμβάνουν τα πορτοκάλια την Τετάρτη 3/2/2016:

  • για Δ.Ε. Μουδανιών από το κλειστό Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ-Τεχνικό Λύκειο από τις 10:00 έως τις 16:00
  • για Δ.Ε. Τρίγλιας από το ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας, από τις 11:00 έως τις 15:00
  • για Δ.Ε. Καλλικράτειας το Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων Ν. Καλλικράτειας, από τις 11:30 έως τις 15:00

Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά.

ΤΕΒΑ Πορτοκάλια 

 

Δήμος Γρεβενών: 02/02/2016 έως 05/02/2016

Από το Δήμο Γρεβενών ανακοινώνεται ότι θα γίνει διανομή πορτοκαλιών στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου διανομής οπωροκηπευτικών του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα γίνει από την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2016 έως και την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10.00 πμ έως τις 12.00μμ, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μαθητική Εστία) του Δήμου.

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οι δικαιούχοι με την επίδειξη της κάρτας σίτισης (για όσους διαθέτουν), το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα φρούτων. (Πληροφορίες: 2462353404)

 

Τρίκαλα: 02/02/2016, 03/02/2016 & 05/02/2016

Ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί στη διανομή πορτοκαλιών σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή των προϊόντων θα γίνει:

  • Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
  • Στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Οι ωφελούμενοι των παραπάνω προγραμμάτων κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω:

  • Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
  • Ταυτότητα
  • Σακούλες, τσάντες, κ.α.

Η διανομή θα γίνει στις αποθήκες του Δήμου στον Ο.Σ.Ε. στις παρακάτω ημέρες και ώρες: Τρίτη 2/2-12 μ. έως 3 μ.μ., Τετάρτη 3/2- 10 π.μ. έως 3 μ.μ., Παρασκευή 5/2-10 π.μ. έως 3 μ.μ.

 

Σχολεία Δήμου Ιωαννιτών: 02/02/2016 & 03/02/2016

Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει τη διανομή φρούτων στα σχολεία. Έτσι αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομή πορτοκαλιών σε όλους τους μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ιωαννιτών εξασφάλισε τις ανάλογες ποσότητες πορτοκαλιών και για τους μαθητές των σχολείων όλων των υπολοίπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Η δεύτερη διανομή για τους μαθητές όλων των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων (πλην του Δήμου Ιωαννιτών) θα γίνει στις 15 και 16 Φεβρουαρίου.

 

Δήμος Δράμας: 02/02/2016 & 03/02/2016

Ο Δήμος Δράμας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας», θα πραγματοποιήσει... το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής πορτοκαλιών και μανταρινιών, στους παρακάτω ωφελούμενους που δεν πρόλαβαν την προηγούμενη φορά να τα παραλάβουν:

Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης που είναι κάτοικοι του Δήμου Δράμας, στους δικαιούχους του Καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Κοινωνικό Παντοπωλείο) και στους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) με την εγκριθείσα αίτησή τους και την αστυνομική τους ταυτότητα, θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, την Τρίτη 02-02-2016 και την Τετάρτη 03-02-2016 από 10.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.

 

Δήμος Δελφών: 01/02/2016 & 02/02/2016 (μήλα)

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Δελφών, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης με Επικεφαλής Εταίρο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή μήλων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δικαιούχοι και ωφελούμενοι διανομής, είναι οι ωφελούμενοι στο Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ».

Για τους δικαιούχους – κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 01/02/2016 και την Τρίτη 02/02/2016, κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άμφισσας.

Οι δικαιούχοι των Δημοτικών Ενοτήτων Ιτέας, Γαλαξιδίου, Δεσφίνας, Δελφών, Γραβιάς, Παρνασσού και Καλλιέων θα τα παραλάβουν από το προσωπικό «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα μήλων.

 

Σχολεία Δήμου Άρτας: 01/02/2016 έως τέλος 2016

Ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο του προγράμματος «ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ» και σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών Άρτας, καθώς και με τη σύμφωνη γνώμη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας διανέμει από σήμερα 1-2-2016, φρούτα σε όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Η δράση ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τα φρούτα, πορτοκάλια και ακτινίδια Αρτινής παραγωγής, θα διανέμονται κάθε Παρασκευή και ο κάθε μαθητής θα μπορεί να πάρει τρία κιλά.

Πρόκειται για μια κίνηση που στόχο έχει, αφενός την προώθηση του μηνύματος της υγιεινής διατροφής στα μικρά παιδιά και αφετέρου την προβολή και διάθεση τοπικών προϊόντων στα σχολεία, ώστε οι μαθητές να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τα προϊόντα της Αρτινής γης.

 

Δήμος Αμυνταίου Φλώρινα: 28/01/2016 & 29/01/2016

Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, τις ώρες 10:00 π.μ. με 15:30 μ.μ, θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών, από το ισόγειο του Δημαρχείου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα παραλάβουν 1 κοτόπουλο κατά αίτηση, Πορτοκάλια και Μανταρίνια. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου θα παραλάβουν:

  • Πορτοκάλια
  • Μανταρίνια

Οι κάτοχοι της παραπάνω κάρτας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα, το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. 

Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

 

Δήμος Μαλεβιζίου Κρήτη: 27/1/2016 & 28/1/2016 (πορτοκάλια, μήλα, ακτινίδια)

Την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η διανομή φρούτων (πορτοκάλια, μήλα, ακτινίδια) στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Τα συγκεκριμένα είδη προέρχονται από την εφαρμογή του Κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ και στους δικαιούχους του Κοινωνικού παντοπωλείου.

Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου για όλους τους δικαιούχους του δήμου από τις 09:00 έως τις 14:00 μ.μ.

Οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας: 27/1/2016 & 28/1/2016

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει και πάλι τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι την Δευτέρα 25, Τρίτη 26, Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 θα γίνει διανομή ακτινιδίων στο ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, οδός Π. Χαραλάμπους 10 στο Αίγιο και ώρα 10.00-13.00, για αυτούς οι οποίοι δήλωσαν στις αιτήσεις τους ότι θα λαμβάνουν τα τρόφιμα από την Ιερά ή εκείνοι που έκαναν τις αιτήσεις τους στην Ιερά Μητρόπολη και εγκρίθηκαν.

Οι προσερχόμενοι δικαιούχοι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους το αντίγραφο της αιτήσεώς τους, και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.

 

Δήμος Δήμος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: 27/01/2016 (ακτινίδια, χυμοί, κοτόπουλο)

Στην Αλεξάνδρεια, μετά από την Δ.Ε. Αντιγονιδών, συνεχίστηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η διανομή τροφίμων που γίνεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.).

Οι δικαιούχοι που εξυπηρετήθηκαν σήμερα από τους εθελοντές προέρχονταν από τις Δημοτικές Ενότητες Αλεξάνδρειας και Πλατέος, ενώ η διανομή (νωπό κοτόπουλο ΤΕΒΑ, χυμοί και ακτινίδια) έγινε στις εγκαταστάσεις της VENUS.

Το συντονισμό του προγράμματος έχει η Π.Ε. Ημαθίας ενώ για το Δήμο Αλεξάνδρειας υπεύθυνος έχει οριστεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νικ. Μπρουσκέλης.

Η διανομή θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, στον ίδιο χώρο, για τους δικαιούχους που διαμένουν σε οποιαδήποτε περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανεξάρτητα από τη Δημοτική Ενότητα διαμονής τους.

 

Δήμος Βέροιας: 26/1/2016 & 27/1/2016 (ακτινίδια, μήλα, ροδάκινο χυμό, κοτόπουλο)

Ο Δήμος Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» καλεί τους ωφελούμενους το προγράμματος να προσέλθουν στον χώρο της πρώην ΕΑΣ VENUS GROWERS ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΌ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, κατά τις ημέρες:

  • Α) Τρίτη 26-1-2016 τις ώρες 11:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.
  • Β) Τετάρτη 27-1-2016 τις ώρες 09:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.

για να παραλάβουν (1) κοτόπουλο (νωπό), 24lt χυμό ροδάκινο ανά αίτηση καθώς και φρούτα (μήλα και ακτινίδια).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή είναι να έχουν οι ωφελούμενοι μαζί τους: το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

Δήμος Αμφιλοχίας: 25/1/2016 & 26/1/2016 

Τη Δευτέρα και Τρίτη 25/26 Ιανουαρίου θα διανεμηθούν πορτοκάλια από την περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας, στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή θα γίνει στο κτίριο της Νέας Ένωσης Παραγωγών Αμφιλοχίας στο 2ο χλμ Αμφιλοχίας – Σαρδηνίων (πλησίον Σφαγείων) τις ώρες από 9:00 έως 13:00. Οι δικαιούχοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ.

 

Δήμος Χανίων: 21/1/2016 & 22/1/2016 (πορτοκάλια, μήλα, ακτινίδια)

Διανομή φρούτων προς τους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) & τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται η διανομή πορτοκαλιών και μήλων ή ακτινιδίων για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Η διανομή θα γίνει από την Αποθήκη του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα αποκλειστικά και μόνο:

  • την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 από 11.00 π.μ. ως και 15.00 μ.μ. και
  • την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, από 09.00 π.μ. ως και 12.00 το μεσημέρι

Οι όποιες αδιάθετες ποσότητες θα διατεθούν την Παρασκευή μετά το πέρας της διανομής σε Κοινωνικές Δομές της πόλης μας.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Οι αιτούντες στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ θα πρέπει κατά την παραλαβή να προσκομίσουν τον αριθμό Αίτησης για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και το ΑΜΚΑ τους.
  • Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων θα πρέπει να προσκομίσουν την Κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την ταυτότητά τους.

 

Δήμος Ανωγείων & Ρεθύμνου: 21/1/2016 & 22/1/2016

Διανομή εσπεριδοειδών και φρούτων θα πραγματοποιήσει ο δήμος Ανωγείων στον Μυλοπόταμο, αύριο 21 και μεθαύριο 22 Ιανουαρίου, σε δικαιούχους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής σε πολίτες.

Η διανομή, η οποία θα γίνει στους δικαιούχους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου, αφορά παράλληλα και το πρόγραμμα για τα προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, μετά από σχετική ΚΥΑ των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ανάλογη διανομή θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες μέρες και στον δήμο Ρεθύμνου, στην πόλη, για τους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής, τόσο του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου, όσο και τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρεθύμνου.

 

Δήμος Πλατανιά Κρήτης: 21/1/2016 & 22/1/2016

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 21/01/2016 καθώς και την Παρασκευή 22/01/2016 και από ώρα 10:00 π.μ, μέχρι και 14:00 , θα γίνει η διανομή φρούτων, (Πορτοκάλια-Μήλα και Ακτινίδια), τα οποία προέρχονται από την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κρήτης.

Οι ωφελούμενοι, που είναι οι δικαιούχοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, (ΤΕΒΑ) καθώς και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, μπορούν να προσέλθουν στα Γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Κολυμβαρίου, Βουκολιών, Μουσούρων (πρώην Δημαρχεία) και στο Γεράνι, στο Κεντρικό Δημαρχείο, τις παραπάνω ημέρες και μόνο, έχοντας μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο τους και ΑΜΚΑ αυτών και των προστατευόμενων μελών τους , προκειμένου να γίνει η παραλαβή των παραπάνω προϊόντων.

 

Δήμος Χαλανδρίου: 21/1/2016

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, πραγματοποιεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 από τις 10:00 έως τις 14:00 στον χώρο του “Κτήματος Μαμόπουλου”, Αγίας Παρασκευής 86, Χαλάνδρι.

Δικαιούχοι: Εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίο, εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), δικαιούχοι Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίση. Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα πορτοκαλιών.

 

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: 20/1/2016, 21/1/2016 & 22/1/2016

Τη δωρεάν διανομή πορτοκαλιών, μήλων ή ακτινιδίων θα πραγματοποιήσει ο ς , την Τετάρτη 20, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, από τις 11:00 έως τις 14:00 , στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου .

Η δράση υλοποιείται από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ωφελούμενοι της διανομής είναι οι εγκεκριμένοι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ). Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους , να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των προϊόντων.

 

Σάμος - Ικαρία - Φούρνοι: 18/1/2016 έως 22/1/2016

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής ενίσχυσης θα διανεμηθούν ποσότητες εσπεριδοειδών στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα διεξαχθεί από Δευτέρα 18/01/2016 έως και Παρασκευή 22/01/2016 και ώρα 09:00-14:00 στα κτίρια της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στα τηλέφωνα 2273353441 και 2273353457.

Επίσης, ποσότητες εσπεριδοειδών θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στους Φούρνους και την Ικαρία. Για περισσότερες πληροφορίες στους αρμόδιους Δήμους

 

Δήμος Παλλήνης: 19/1/2016

Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, από τις 11.00 έως τις 14.00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης, Μιαούλη 28, Γέρακας.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ωφελούμενοι της διανομής είναι:
-οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
-οι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) και
-οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των προϊόντων.

 

Δήμος Άργους Ορεστικού: 15/1/2016

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών ομάδων, ενημερώνει ότι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή πορτοκαλιών.

Η διανομή θα γίνει από τις 10.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου.

Οι ωφελούμενοι της διανομής κατά προτεραιότητα είναι οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι δικαιούχοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ. Και στις δύο περιπτώσεις οφείλουν να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα σίτισης Ανθρωπιστικής Κρίσης).

 

Δήμος Ζηρού Πρέβεζας: 13/1/2016 έως 15/1/2016

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, που είναι Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του προγράμματος ΤΕΒΑ, με την συνεργασία των Δήμων θα γίνει διανομή συνολικά 11.500 κιλά ακτινιδίων στους μαθητές των σχολείων του Νομού Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τον Δήμο μας, στα Σχολεία των περιοχών Φιλιππιάδας – Θεσπρωτικού η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 στους μαθητές των σχολείων των περιοχών Καναλακίου - Πάργας και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στους μαθητές των σχολείων των περιοχών Λούρου-Ωρωπού-Πρέβεζας.

Υπενθυμίζουμε ότι η διανομή γίνεται σε όσα σχολεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)”.

 

Δήμος Νάουσας (Για πολύτεκνους): 28/12/2015

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 και από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι  στον Συνεταιρισμό Γατουρτζίδη στον Κοπανό (απέναντι από το εστιατόριο Κοτοπουλάκι στις γραμμές) θα γίνει διανομή πορτοκαλιών από τον Δήμο της Νάουσας. Παρακαλούνται όλοι οι Πολύτεκνοι από τις δημοτικές ενότητες Ανθεμίων και Ειρηνούπολης, να προσέλθουν προσκομίζοντας το βιβλιάριο των Πολυτέκνων.

 

Δήμος Δράμας (Για τρίτεκνους): 22/12/2015 & 23/12/2015

Την Τρίτη 22-12-2015 & Τετάρτη 23-12-2015 από τις 2.30 μ.μ.- 5.30μ.μ. στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας (Θεμιστοκλέους 31), θα πραγματοποιηθεί νέα διανομή πορτοκαλιών.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου τρίτεκων απαραίτητα να εμφανίζουν την Ταυτότητα Μέλους του Συλλόγου, κατά την παραλαβή των προϊόντων.

 

Δήμοι του Νομού Σερρών: 21/12/2015 έως 23/12/2015

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και οι Δήμοι του Νομού Σερρών, ως εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης, ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή φρούτων (ακτινίδια και πορτοκάλια) στους δημότες των Δήμων οι οποίοι είναι κάτοχοι της κάρτας σίτισης (αλληλεγγύης) ή δικαιούχοι του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή αφορά κατά προτεραιότητα τους δικαιούχους που δεν παρέλαβαν τα φρούτα στην πρώτη διανομή.

Η διανομή θα γίνει για τα ακτινίδια από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και για τα πορτοκάλια από την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, σε σημεία διανομής και ώρες που θα καθορίσουν οι δήμοι και οι κοινωφελείς επιχειρήσεις-εταίροι.

Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλάβουν την ποσότητα ακτινιδίων και πορτοκαλιών που τους αναλογεί επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα, την κάρτα αλληλεγγύης ή για την περίπτωση των δικαιούχων ΤΕΒΑ την εγκεκριμένη αίτησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα των Δήμων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

  • ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Τηλ. 232135057
  • ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ Τηλ. 2321099800
  • ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ – ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Τηλ. 2324350125
  • ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ – ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Τηλ. 2322025414
  • ΔΗΜΟΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑ – ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Τηλ. 23213 52617
  • ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ – ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Τηλ. 23250 28988
  • ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ – ΚΟΙΝΟΦ. ΕΠΙΧ. Τηλ. 2324350700 Τηλ.2324 3 50600
  • ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ. ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Τηλ.23230 22564

 

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: 18/12/2015

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιήσει διανομή φρούτων την Παρασκευή 18.12.2015 και ώρα 9:00 το πρωί, στο χώρο των ψυγείων «Φωκάς ΑΕΒΕ».

Οι Δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα φρούτων με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους.

 

Δήμος Ναυπακτίας: 18/12/2015

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ να προσέλθουν με τον αριθμό ΑΜΚΑ τους την Παρασκευή 18-12-2015 και ώρα από 8:00 έως 14:00 στο Κοινωνικό Πανοπωλείο του Δήμου Ναυπακτίας στο Δ.Δ. Λυγιά για να παραλάβουν πορτοκάλια και ακτινίδια.

 

Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας: 17/12/2015 & 18/12/2015

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Δελφών, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης με Επικεφαλή Εταίρο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή μανταρινιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Για τους δικαιούχους - κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/12/2015, την Πέμπτη 17/12/2015 και την Παρασκευή 18/12/2015, κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άμφισσας.

Οι δικαιούχοι των Δημοτικών Ενοτήτων Ιτέας, Γαλαξιδίου, Δεσφίνας, Δελφών, Γραβιάς, Παρνασσού και Καλλιέων θα τα παραλάβουν από το προσωπικό «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα μανταρινιών.

 

Δήμος Μαλεβιζίου: 17/12/2015 & 18/12/2015

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου, θα διανείμει πορτοκάλια στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ (αιτήσεις 2015), καθώς και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου.

Η διανομή στους δικαιούχους του Παντοπωλείου θα γίνει την Τετάρτη 16, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11:00 έως τις 14:00, στο χώρο του Παντοπωλείου.

Στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ η διανομή θα γίνει στο ΚΗΦΗ Γαζίου (Αντιγόνης 1 στη Ρογδιανή διακλάδωση πίσω από το περίπτερο) τις ίδιες μέρες και ώρες.

Οι δικαιούχοι Κρουσώνα, Καλεσσών, Ροδιάς και Φόδελε θα εξυπηρετηθούν στον τόπο διαμονής τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Μετά τις μέρες αυτές, όσα προϊόντα δεν διατεθούν θα δοθούν στις δομές του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Δήµος Αλιάρτου - Θεσπιέων: 17/12/2015 & 18/12/2015

Δωρεάν διανοµή ακτινιδίων θα πραγµατοποιήσει ο Δήµος Αλιάρτου - Θεσπιέων, από την Τετάρτη 16-12-2015 έως και την Παρασκευή 18-12-2015 από τις 10.00 έως τις 14.00στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήµου Αλιάρτου - Θεσπιέων.

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων φρούτων κλπ, καθώς και στην ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων θα διανεμηθούν 1.700 κιλά ακτινίδια.

Δικαιούχοι είναι:

Α) Οι δικαιούχοι του προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD)

Β) Οι κάτοχοι της κάρτας Αλληλεγγύης (κάρτα σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης) που είναι κάτοικοι του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, οι οποίοι με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογενείας), θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα και

Γ) Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Δήμος Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας: 17/12/2015

Σήμερα Πέμπτη 17/12/2015 θα διανεμηθούν φρούτα (ακτινίδια και πορτοκάλια) από το Δήμο Ξηρομέρου μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).

Οι ωφελούμενοι δημότες θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Δήμος Ορεστιάδας & Δήμος Διδυμοτείχου: 17/12/2015

O Δήμος Ορεστιάδας και ο Δήμος Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της Κοινωνικής Yποστήριξης των Ευαίσθητων Ομάδων Πληθυσμού, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ανθρωπιστικής κρίσης, θα διανείμει νωπά εγχώρια φρούτα (ακτινίδια) δια μέσου του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί, στα παρακάτω σημεία και ημερομηνίες:

Για το Δήμο Ορεστιάδας στο χώρο της ΕΖΟ (αποθήκες ζωοτροφών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών), την Τρίτη 15/12/2015 έως και την Πέμπτη 17/12/2015 από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Για το Δήμο Διδυμοτείχου στο χώρο του παλιού Επαρχείου, Υψηλάντου 3-5 Τ.Κ. 68300 Διδυμότειχο, την Τρίτη 15/12/2015 έως και την Πέμπτη 17/12/2015 από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Παρακαλούνται όλοι όσοι είναι δικαιούχοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), έχουν κάρτες κοινωνικής αλληλεγγύης ή είναι δικαιούχοι κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ορεστιάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου, να προσέρχονται στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξής τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να έχουν τσάντες, σακούλες ή καροτσάκια λαϊκής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • Δήμος Ορεστιάδας: Κοινωνική υπηρεσία , τηλ. 2552350301 Κα Α. Μπογιατζή και Τηλ. 2552350015 Κα Α. Μαρασλή
  • Δήμος Διδυμοτείχου: Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής, τηλ 2553351325 κ. Δοδίδου Πέτρα και τηλ. 2553351331 κ. Πάλλα Αγγελική

 

Δήμος Ιλίου Αττικής: 17/12/2015

Νέα διανομή φρούτων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)

Ο Δήμος Ιλίου συνεχίζει τη διανομή φρούτων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) και μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας την Τετάρτη 16.12.2015, από τις 9:00 έως τις 16:00, θα διατεθούν ακτινίδια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νέστορος και Αθηνάς.

Οι πιστοποιημένοι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα φρούτων με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και ωφελούμενοι της διανομής είναι:

  • Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιπλέον, την Κάρτα σίτισης και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Οι δικαιούχοι της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).
  • Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιπλέον, την αντίστοιχη κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα με την κα. Φωτεινή Αβραμοπούλου στο τηλέφωνο 213 2030018.

 

 

sosecdl Πρόγραμμα Ανθρωπιστικής Κρίσης

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα Τοκετού ΕΔΟΕΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ: Επίδομα Τοκετού & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Δείτε αν…
Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ
Δικαιολογητικά για Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ Ο Οργανισμός ΕΔΟΕΑΠ…
Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για τρίτεκνους & πολύτεκνους με παιδιά έως 18…
Δωρεάν Ρεύμα
Δωρεάν Ρεύμα Ενστάσεις: Νέος πίνακας με 208 επιπλέον δικαιούχους…
Επίδομα μονογονεϊκών οικογενειών ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για μονογονεϊκές οικογένειες με παιδιά έως 18…
Επίδομα Ανέργων Πτυχιούχων 20-29 ετών
Επίδομα Νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας σε άνεργους 20-29…
Εγγυημένο Εισίδημα Πληρωμή
Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε θα γίνει η καταβολή χρημάτων Εν μέσω…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε το Οικογενειακό Επίδομα Στην…
Οικογενειακό Επίδομα Ναυτικών ΕΛΟΕΝ
Οικογενειακό Επίδομα Ναυτικών (αιτήσεις, δικαιολογητικά)…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Σχόλια  

+1 #12 ρουλα παπα 20-03-2016 19:46
Στην ζακυνθο μονο σκονη πλυτηριου υγρο για πιατα οδοντοκρεμα και υγρο γενικου χρησιως
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #11 mhtsos 27-01-2016 22:33
ston stayro thessalonikis tipota akomi??????/
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #10 dimitra fidopoulou 22-01-2016 22:50
sto byrwna pire kaneissss
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #9 stelio 22-01-2016 20:24
στο πυργο ηλειασ τπτ ποτε ποσο θα περημενουμε αλλο καντε κατη σας παρακαλω
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #8 Μ.Ξ 22-01-2016 15:25
Στην Ζάκυνθο, απολύτως τίποτα.... εκτός αν τα έχουν μοιραστεί μεταξύ τους χωρίς να ενημερώσουν τους δικαιούχους
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #7 Mixalia 15-01-2016 11:49
Στην Νάξος τίποτα?
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #6 γιουλα5 06-01-2016 08:38
στο τυρναβο δοσανε πορτοκαλια μονο και για τα ακτινιδια μεταξη τους τα μοιρασανε
Αναφορά στον Διαχειριστή
+6 #5 Γ. ΚΑΣΤΑΝΑ 04-01-2016 18:07
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΙΠΟΤΑ;
Αναφορά στον Διαχειριστή
+2 #4 Katerinandreas 01-01-2016 20:16
Στην Καρδίτσα τιποτα????δεν με ενημερωσαν???
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #3 ilianaki 22-12-2015 09:22
Στον βολο δωσανε πορτοκαλια την προηγουμενη Τεταρτη,Πεμπτη και Παρασκευη βεβαια χωρις ειδοποιηση sms απο την εφημεριδα το μαθαμε.
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #2 Α.ΜΑΤΖΑΝΗ 21-12-2015 09:18
Ston volo??Tipota??
Αναφορά στον Διαχειριστή
-5 #1 ε τσουκαλη 17-12-2015 18:51
mas douleyete sthn iuakh giati den exei douh tipota
Αναφορά στον Διαχειριστή

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα