27Απρίλιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Δ.ΙΕΚ: Αιτήσεις για Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (οδηγίες αίτησης σε βίντεο, προθεσμίες, μόρια, ειδικότητες)

(0 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 0 από 5)

ΔΙΕΚ Υπουργείου ΠαιδείαςΞεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Δημόσια ΙΕΚ τουΥπουργείου Παιδείας (ΔΙΕΚ).

Τα ΙΕΚ είναι δωρεάν και οι υποψήφιοι θα φοιτήσουν μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί.

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ προσφέρεται δωρεάν σύμφωνα με το Ν. 4186/2013 και με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας διαρκεί πέντε εξάμηνα: τέσσερα εξάμηνα μαθημάτων και υποχρεωτική πρακτική άσκηση διάρκειας ενός εξάμηνου.

Όσοι καταρτίζονται ήδη σε κάποια ειδικότητα σε Δημόσιο ΙΕΚ και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εγγραφής παρακαλούνται να απευθύνονται στο ΙΕΚ φοίτησής τους για την εγγραφή τους στο νέο εξάμηνο.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΕΚ Υπουργείου Παιδείας (16/10/2015)

 

Προοθεσμίες

  • Έναρξη αιτήσεων: Δευτέρα 14/09/2015
  • Λήξη αιτήσεων: Δευτέρα 21/9/2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι

 

 

Πληροφορίες ΙΕΚ Υπουργείου Παιδείας - Συχνές ερωτήσεις

1. Στην περιοχή μου ξέρω ότι υπάρχει ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ή άλλου φορέα. Μπορώ να κάνω αίτηση και εκεί;
Ναι, μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα αίτηση για άλλη δομή, πρέπει όμως να απευθυνθείτε στον αντίστοιχο φορέα. Το παρόν σύστημα αφορά μόνο αιτήσεις για τμήματα Α’ Εξαμήνου στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας.

2. Εργάζομαι και το πρωί δεν μπορώ να παρακολουθώ μαθήματα. Μπορώ να φοιτήσω σε ΔΙΕΚ;
Μπορείτε, καθώς η φοίτηση στα περισσότερα Δημόσια ΙΕΚ γίνεται το απόγευμα.

3. Μπορώ να φοιτήσω σε ΔΙΕΚ από απόσταση; 
Όχι. Αυτό δεν είναι μέχρι στιγμής δυνατό. Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ προϋποθέτει την υποχρεωτική φυσική παρουσία στην κατάρτιση.

4. Είμαι αλλοδαπός υπήκοος. Χρειάζομαι πιστοποιητικό ελληνομάθειας για την εγγραφή μου; 
Όχι. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι τα μαθήματα και οι εξετάσεις γίνονται στην ελληνική γλώσσα, οπότε και να το συνυπολογίσετε για την πορεία της κατάρτισής σας.

 

 

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

  • Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου ημεδαπής ή αλλοδαπής (πχ. πτυχίο ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ).
  • Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι για τα Δημόσια ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αθήνας και Θεσ/νίκης θα υποβάλουν χειρόγραφη αίτηση στα αντίστοιχα ΙΕΚ, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης που θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο της ΓΓΔΒΜΝΓ.
  • Πτυχιούχοι ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΕ (Β κύκλου) κλπ. μπορούν να αιτηθούν εγγραφή τους σε τμήματα Γ εξαμήνου αντίστοιχης ειδικότητας των ΙΕΚ. Η διαδικασία αυτή θα γίνει στα κατά τόπους ΔΙΕΚ. Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων παραθέτουμε:

(1) Κατάλογο όλων των ειδικοτήτων Γ εξαμήνου που θα λειτουργήσουν στα ΔΙΕΚ το χειμερινό εξάμηνο 2015Β

(2) Στοιχεία επικοινωνίας των ΔΙΕΚ: Οι ενδιαφερόμενοι για ειδικότητες του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας που δεν βρίσκουν στην προκήρυξη της ΓΓΔΒΜΝΓ την ειδικότητα που τους ενδιαφέρει (π.χ. Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας στα ΙΕΚ της Αττικής), παρακαλούνται να απευθυνθούν για πληροφορίες στα ΙΕΚ του Υπουργείου Υγείας.

  • Απόφοιτοι Γυμνασίου ή ΣΔΕ ή ΤΕΣ δεν μπορούν να συμμετέχουν. Πρέπει με βάση το Νόμο 4186/2013 (παράγραφος 7) να είστε απόφοιτος Β/βάθμιας μη υποχρεωτικής τυπικής εκπαίδευσης (απόφοιτοι Λυκείου, κάτοχοι πτυχίου ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ ή ισότιμου τίτλου). Με απολυτήριο Γυμνασίου μπορείτε να κάνετε αίτηση για μία από τις ειδικότητες που προσφέρονται στις ΣΕΚ (Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης).
  • Αν είστε απόφοιτοι ή φοιτητές σε τμήμα Γ’/βάθμιας εκπαίδευσης μπορείτε να συμμετέχετε. Μέσα από το σύστημα μπορείτε να κάνετε αίτηση για φοίτηση σε ειδικότητες Α’ εξαμήνου. Θα συμμετέχετε όμως στη διαδικασία επιλογής με το Απολυτήριο του Λυκείου σας. Δεν μπορείτε να κάνετε χρήση τίτλου υψηλότερου επιπέδου για την εισαγωγή σας σε ΔΙΕΚ.

 

 

Δικαιολογητικά

Για την ηλεκτρονική σας αίτηση δεν χρειάζεστε δικαιολογητικά. Χρειάζεστε μόνο τον ΑΜΚΑ σας, τον ΑΔΤ ή τον Αριθμό Διαβατηρίου σας καθώς και το βαθμό του Απολυτηρίου Λυκείου σας ή ισότιμου τίτλου σπουδών. Δικαιολογητικά θα προσκομίσετε κατά την εγγραφή σας ως επιτυχών/ούσα στο ΙΕΚ.

 

 

Επιλογή υποψηφίων - Μόρια

Ο έλεγχος των μορίων των επιτυχόντων θα γίνει με την προσκόμιση και διασταύρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών στα αντίστοιχα ΙΕΚ κατά τη διαδικασία των εγγραφών. Για  τη  μοριοδότηση  των  υποψηφίων  καταρτιζομένων λαμβάνονται  υπόψη  τα ακόλουθα:

α) Ο βαθμός του τίτλου σπουδών, ο οποίος απαιτείται για την εισαγωγή στο ΙΕΚ. Τα μόρια που δίνει ο τίτλος είναι τόσα όσα ο γενικός βαθμός, με μετατροπή  του  κλασματικού  μέρους  σε  δεκαδικό.  Σε  περίπτωση  που  ο  βαθμός  του  τίτλου σπουδών είναι εκφρασμένος σε διαφορετική από την εικοσαβάθμια κλίμακα, γίνεται  αναγωγή του σε εικοσαβάθμια κλίμακα.

- Τι βαθμό θα συμπληρώσω στην ηλεκτρονική μου αίτηση αν είμαι κάτοχος Απολυτηρίου και Πτυχίου ΕΠΑΛ; 
Θα δηλώσετε τον υψηλότερο.

- Πώς θα μετατρέψετε το βαθμό του απολυτηρίου από κλασματικό σε δεκαδικό;
Θα πρέπει να κάνετε τη διαίρεση του κλάσματος και να στρογγυλοποιήσετε σε 2 δεκαδικά ψηφία. Στη συνέχεια αναφέρετε το βαθμό με τη μορφή ΑΚΕΡΑΙΟ_ΜΕΡΟΣ,ΔΕΚΑΔΙΚΟ_ΜΕΡΟΣ. 
Για παράδειγμα αν έχετε βαθμό απολυτηρίου 13 και 8/15, συμπληρώνετε στο σύστημα βαθμό 13,53, καθώς 8/15=0,53333 το οποίο στρογγυλοποιείται σε 0,53.

β) Η τεκμηριωμένη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εργασιακή εμπειρία, σχετική με την  ειδικότητα  που  επιθυμεί  να  καταρτιστεί,  είτε  στον  δημόσιο  είτε  στον  ιδιωτικό τομέα ως εξής:

  • Για προϋπηρεσία τριών (3) μηνών δύο (2) μόρια.
  • Για προϋπηρεσία έξι (6) μηνών τρία (3) μόρια.
  • Για προϋπηρεσία εννέα (9) μηνών τέσσερα (4) μόρια.
  • Για προϋπηρεσία δώδεκα (12) μηνών έξι (6) μόρια.

γ)  Η  εγγύτητα  της  ημερομηνίας  κατάθεσης  της  αίτησης  του  υποψηφίου καταρτιζομένου  με  την  ημερομηνία  αποφοίτησης  του  από  τη  δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ως ακολούθως:

  • Για διάστημα ενός (1) έτους από την ημερομηνία αποφοίτησης δέκα (10) μόρια.
  • Για διάστημα δύο (2) ετών από την ημερομηνία αποφοίτησης επτά (7) μόρια.
  • Για διάστημα τριών (3) ετών από την ημερομηνία αποφοίτησης πέντε (5) μόρια.
  • Για διάστημα άνω των τριών (3) ετών από την ημερομηνία αποφοίτησης δύο (2) μόρια.

δ) Η ιδιότητα του πολύτεκνου γονέα ή του τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, όπως αυτή  αποδεικνύεται  από  πιστοποιητικό  Δήμου  ή  επίσημο  έγγραφο  της  ένωσης Πολυτέκνων Ελλάδας, πέντε (5) μόρια.

ε)  Η  ιδιότητα  τρίτεκνου  γονέα  ή  τέκνου  τρίτεκνης  οικογένειας,  όπως  αυτή αποδεικνύεται από πιστοποιητικό Δήμου, τρία (3) μόρια.

ζ) Η ιδιότητα του προστάτη ή του τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας τρία (3) μόρια.

η) Ειδικά οι ελληνοκύπριοι από τα κατεχόμενα της Κύπρου ή τα μέλη της Ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας μπορούν να εγγράφονται στα δημόσια ΙΕΚ σε καθορισμένο ποσοστό επί της εκάστοτε καθορισμένης δυναμικότητας των τμημάτων, σύμφωνα με απόφαση των Δ.Δ.Β.Μ. και με βάση τα οριζόμενα στην Υ.Α. Δ/13074/7.6.00 (ΦΕΚ 780/23−6−2000), όπως εκάστοτε  ισχύει....»

 

 

ΙΕΚ - Ειδικότητες

  • Κάθε υποψήφιος μπορεί στην αίτησή του να δηλώσει με σειρά προτίμησης 4 συνδυασμούς ΙΕΚ-ειδικότητας σε όλη την Ελλάδα. Για παράδειγμα:

1η Επιλογή – ΑΤΤΙΚΗΣ - ΙΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
2η Επιλογή – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΙΕΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
3η Επιλογή – ΑΤΤΙΚΗΣ - ΙΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού
4η Επιλογή – ΚΡΗΤΗΣ - ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Τεχνικός Η/Υ

 

 

Τι πρέπει να κάνετε ΠΡΙΝ συμπληρώσετε την αίτηση

  • Διαβάστε προσεχτικά όλες τις παραπάνω οδηγίες και πληροφορίες.
  • Αποφασίστε ποιες ειδικότητες ΙΕΚ σας ενδιαφέρουν κατά σειρά προτεραιότητας.
  • Έχετε διαθέσιμα την αστυνομική ταυτότητά σας (ή το διαβατήριό σας, αν είστε υπήκοος άλλης χώρας), καθώς και τη βαθμολογία του Απολυτηρίου σας του Λυκείου (ή του αντίστοιχου ισότιμου τίτλου).

Δεν προβλέπεται τηλεφωνική υποστήριξη των χρηστών. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα κατά τη διαδικασία της καταχώρησης της αίτησής σας, στείλτε σχετικό email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Δημόσια ΙΕΚ

 

 

Υποβολή αιτήσεων - Οδηγίες σε Βίντεο

Το ηλεκτρονικό σύστημα επιτρέπει την καταχώρηση μίας και μόνο αίτησης για κάθε χρήστη (ΑΜΚΑ)Στην παρακάτω εφαρμογή του Υπουργείου, μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις σας ηλεκτρονικά ως εξής:

  • Πατήστε στο σύνδεσμο «ΕΙΣΑΓΩΓΗ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ» πάνω δεξιά.
  • Συμπληρώστε τον Κωδικός Πρόσβασης, ο οποίος πρέπει να είναι μία λέξη της επιλογής σας που μπορεί να αποτελείται από γράμματα και αριθμούς (φυλάξτε τον σε ασφαλές σημείο). Συνιστάται  να  περιέχει  μόνο  λατινικούς  χαρακτήρες (κεφαλαία/μικρά), καθώς και τους αριθμητικούς χαρακτήρες από 0 έως 9 και να έχει μήκος έως 8 χαρακτήρες.
  • Επιλέξτε το πλαίσιο Διαβάσα το "ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ" και πατήστε το κουμπί Είσοδος.
  • Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία της φόρμας που εμφανίζεται και ελέγχετε προσεκτικά την ορθότητά τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβολής.
  • Αν το όνομά σας αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες στην ταυτότητα/διαβατήριό και με ελληνικούς στο απολυτήριό, στην αίτησή σας θα το γράψετε όπως ακριβώς αναγράφεται στη ταυτότητα/διαβατήριό σας.
  • Αν είστε κάτοχος απολυτηρίου ΕΠΑΛ, στην επιλογή ΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ συμπληρώστε τύπο ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ.
  • Το πεδίο εργασιακή εμπειρία συμπληρώνεται μόνο αν έχετε εργαστεί στο αντικείμενο κάποιας από τις ειδικότητες προτίμησής σας.

Η Αίτησή σας θα ελεγχθεί σύντομα και θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα και για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εγγραφής σας μέσω του ιστοτόπου της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης - www.gsae.edu.gr.

Κάντε εδώ Online την άιτηση για τα Δημόσια ΙΕΚ

 

Διόρθωση ή Διαγραφή Αίτησης

Μετά την αρχική υποβολή της αίτησής του, ο υποψήφιος μπορεί να επανασυνδεθεί στο σύστημα και να κάνει όποιες αλλαγές-διορθώσεις επιθυμεί ή να διαγράψει πλήρως την αίτησή του, μέχρι και την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00.

Ακόμα κι αν τροποποιήσετε πολλές φορές την αίτησή σας, το σύστημα θεωρεί αποθηκευμένη την αίτηση με τις πιο πρόσφατες - τελευταίες αλλαγές που καταχωρήσατε.

Αν διαγράψατε την αίτησή σας και θέλετε να την υποβάλλετε εκ νέου, μπορείτε να το κάνετε χωρίς πρόβλημα.

 

 

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Επίδομα 1.000€ σε πολύτεκνες μητέρες από τον ΟΓΑ (αιτήσεις &…
epidoma petrelaiou thermansis
Όλες οι απαντήσεις για το Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης - Οδηγίες…
Επίδομα ΟΑΕΔ 3μηνης εγγραφής
Επίδομα για άνεργους με 3μηνη εγγραφή στον ΟΑΕΔ Ο ΟΑΕΔ…
Επίδομα Ένδειας
Επίδομα Ένδειας 600 € εφάπαξ σε ευπαθείς ομάδες Οι Δήμοι της…
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επιδότηση Ενοικίου - Ανθρωπιστική Κρίση: Οδηγίες για Μισθωτές &…
Διατροφικά Επιδόματα
Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση του…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Αλληλεγγύης: Άρχισε η Ταχυδρομική Αποστολή του PIN της…
Εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ - Οικοδόμων
Εποχικό βοήθημα ανέργων (οικοδόμων, ηθοποιών, μουσικών,…
agrotes osde
Μέχρι το Δεκέμβρη η πληρωμή της πρώτης δόσης της Ενιαίας…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα