19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

ΤΕΒΑ: Δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου (διαρκής ενημέρωση)

(12 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 5 από 5)

ΤΕΒΑ Νωπά ΚοτόπουλαΣε εξέλιξη βρίσκεται η δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου για τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Δείτε όλες τις ημερομηνίες και τα σημεία διανομής των νωπών κοτόπουλων και άλλων ειδών βασικής υλικής συνδρομής για κάθε Νομό και Δήμο.

 

 

 

Νωπά κοτόπουλα: Πρωτη διανομή τροφίμων από την Π.Ε Ιωαννίνων 

Η ουσιαστική έναρξη του προγράμματος, μετά τις διανομές των φρούτων, έγινε με την πρώτη διανομή νωπού κοτόπουλου στους δικαιούχους, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, από το Δήμο Ιωαννιτών.

Αν και το αρμόδιο υπουργείο καθυστέρησε υπερβολικά την εφαρμογή του προγράμματος, αφού έπρεπε να γίνει τουλάχιστον μία διανομή εντός του Δεκεμβρίου 2015, η Π.Ε. Ιωαννίνων ξεκίνησε «να τρέχει» σε πανελλαδικό επίπεδο για πρώτη φορά το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και αναμφισβήτητα οφείλουμε να την συγχαρούμε.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παντελής Κολόκας: «Ο κοινωνικός τομέας του Δήμου έτρεξε τις διαδικασίες ενώ το γεγονός ότι ο προμηθευτής είναι η τοπική επιχείρηση Νιτσιάκος» συμβάλλει και διευκολύνει την όλη διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι με SMS και τηλέφωνα ενημερώνουν πολλοί δήμοι/φορείς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ για τις ημερομηνίες διανομής, είτε με ανακοινώσεις στα τοπικά μέσα. Καλέστε στο δήμο σας αν δεν γνωρίζετε για τις διανομές.

Ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αν γνωρίζετε μελλοντικές ημερομηνίες διανομής στην περιοχή σας (ή αφήστε σχόλιο στο τέλος του άρθρου) ώστε να το γνωστοποιήσουμε και σε άλλους συμπολίτες μας.

 

Δείτε επίσης

 

Ημερομηνίες διανομής Νωπού κοτόπουλου

Ακολουθούν οι ενημερώσεις για τους Δήμους ανά ημερομηνία (ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη). Προσθήκες νέων δήμων γίνονται και ενδιάμεσα. Μπορείτε να δείτε αν έχουν γίνει διανομές στην περιοχή που σας ενδιαφέρει ή να καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα για νέες διανομές.

 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ (Δήμοι Άργους - Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου, Ερμιονίδας): 16/2/2016, 17/2/2016 & 18/2/2016

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα, το διάστημα Ιούλιος – Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για το είδος : «Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο».

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής, έχει ως εξής:

Α) για τον Δήμο Άργους - Μυκηνών, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους:

  • Τετάρτη 17/2/2016, από τις 9.00π.μ. – 13:00μ.μ. (από Α έως Κ)
  • Πέμπτη 18/2/2016, από τις 9.00π.μ. – 13:00 μ.μ. (από Λ έως Ω)

Β) για τον Δήμο Ναυπλιέων, στο κτίριο της ΝΕΛΕ στο Ναύπλιο:

  • Τετάρτη 17/2/2016, από τις 9.00π.μ. – 13:00μ.μ. (από Α έως Κ)
  • Πέμπτη 18/2/2016, από τις 9.00π.μ. – 13:00μ.μ. (από Λ έως Ω)

Γ) για τον Δήμο Επιδαύρου, στον χώρο του ΚΑΠΗ στο Λυγουριό:

  • Τρίτη 16/2/2016, από τις 9.00π.μ. – 13:00μ.μ.

Δ) για τον Δήμο Ερμιονίδας, στο κτίριο της Περιφέρειας στο Κρανίδι:

  •  Τρίτη 16/2/2016, από τις 9.00π.μ. – 13:00μ.μ.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευμένων μελών της οικογένειάς του.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Αν ο ωφελούμενος, δεν προσέλθει την ημέρα της διανομής, τα προϊόντα θα παραδοθούν σε δομές συσσιτίων.

 

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων-Βελβεντού, Βοίου, Ιερά Μητρόπολη Σερβίων): 17/2/2016

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η αρμόδια Αντιπεριφέρεια Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ανακοινώνει, ότι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών κοτόπουλων, οσπρίων, ζυμαρικών, ζάχαρης, απορρυπαντικών, στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ. Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη της αίτησης και της Αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η διανομή των προϊόντων και των αγαθών θα γίνει μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, όπως είναι η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και οι Δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων – Βελβεντού, Βοίου.

 

Δυτική Αχαΐα: 16/2/2016 & 17/2/2016

Την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες από 09:00 π.μ. – 13:30 μ.μ. θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), όπου θα διανεμηθεί αυστηρά στους δικαιούχους (κοτόπουλο).

Παρακαλούνται όλοι οι δικαιούχοι να προσέλθουν στο γραφείο της ΚΕΔΔΥ (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΥΜΑΙΩΝ - γραφείο 7) με την ταυτότητα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους.

 

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: 16/2/2016

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ (Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) ότι η πρώτη διανομή τροφίμων των Κεντρικών Προμηθειών θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 10πμ-2μμ. Παρακαλούμε  να  τηρήσετε αυστηρά την ημέρα και ώρα παραλαβής γιατί θα διανεμηθεί νωπό προϊόν που δεν αποθηκεύεται.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Για την παραλαβή πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας ΑΜΚΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Αν παραλάβει τα τρόφιμα άλλο πρόσωπο από τον αιτούντα ή τους ωφελούμενους της οικογένειάς του, πρέπει να φέρει εξουσιοδότηση.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Για να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος αριθμός των ωφελούμενων, ο δήμος έχει οργανώσει τη διανομή των τροφίμων σε τρία σημεία, στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου (1ο ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ, 3ο ΚΑΠΗ).

Προσοχή: Κάθε ωφελούμενος θα παραλαμβάνει ΜΟΝΟ από το σημείο διανομής που έχει καθοριστεί με τη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλωθεί στην αρχική του αίτηση. Παρακαλούμε δείτε στο χάρτη από ποιο ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ θα παραλαμβάνετε τα τρόφιμα ή καλέστε στα τηλέφωνα των δομών για να ενημερωθείτε. Αν έχετε δηλώσει διεύθυνση κατοικίας εκτός Αγίας Βαρβάρας θα παραλάβετε από το ΚΕΦΑ.

  • 1ο ΚΑΠΗ, Καλαντζάκου 7
  • ΚΕΦΑ, Ηρακλείου 20, πλατεία Μακρυγιάννη, κάτω Αγία Βαρβάρα
  • 3ο ΚΑΠΗ: Αθανασίου Διάκου 97, άνω Αγία Βαρβάρα

Οι δικαιούχοι μπορείτε επίσης να δείτε εδώ το σημείο από το οποίο θα παραλαμβάνετε, με βάση τον αριθμό της αίτησής σας στο πρόγραμμα.

 

Κόρινθος - Εξαμίλια - Λουτράκι - Αγ. Θεοδώρους: 15/2/2016

Με μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας ξεκινάει το ΤΕΒΑ στον Δήμο Κορινθίων. Την ΔΕΥΤΕΡΑ 15-02-2016 θα ξεκινήσει η δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στο Δήμο μας.

Τα προϊόντα που δα διανεμηθούν είναι: νωπά κοτόπουλα και είδη καθαρισμού.

Οι δικαιούχοι, παρακαλούνται τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15-02-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ να βρίσκονται σε κάποιο από τα παρακάτω σημεία για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν.

• Στο χώρο του ΚΑΠΗ Λουτρακίου (Μπολέτη και Υψηλάντου)
• στο Δημοτικό Κατάστημα Αγ. Θεοδώρων
• στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίας

Ο Δήμος δεν έχει στείλει ανακοίνωση στα ΜΜΕ για το πρόγραμμα, ενώ είναι εμφανείς οι δυσλειτουργίες στην ροή του προγράμματος. Η διανομή έχει προγραμματιστεί σε πολύ κεντρικά σημεία της Κορίνθου και των Εξαμιλίων, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί δικαιούχοι να μην θέλουν να προσέλθουν γιατί θίγεται η αξιοπρέπειά τους. Μέ άλλα λόγια, μια καλή κίνηση, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα από την δυσκινησία που επιδεικνύει ο Δήμος Κορινθίων.

 

Δήμος Νεμέας: 15/2/2016

Ο Δήμος Νεμέας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κορινθίων, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» και θα διανείμει νωπά κοτόπουλα και είδη βασικής υλικής συνδρομής σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στο χώρο του Δημαρχείου Νεμέας.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι επωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους αναλογεί, έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα. Οι δικαιούχοι του Προγράμματος θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την ακριβή ώρα παραλαβής των ειδών.

 

Καρπενήσι - Άγραφα: 11/2/2016 έως 12/2/2016

Η Π.Ε. Ευρυτανίας ως επικεφαλής της σύμπραξης για την υλοποίηση του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ), ανακοινώνει ότι η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11-02-2016 και την Παρασκευή 12-02-2016 από την αποθήκη του Δήμου Καρπενησίου ( κάτω από την Λαϊκή Αγορά).

Ο Δήμος Καρπενησίου και Αγράφων, ως εταίροι της σύμπραξης είναι αρμόδιοι για την διανομή των προϊόντων. Οι δικαιούχοι των Δ.Κ. Καρπενησίου και της Τ.Κ. Αγίου Νικολάου θα παραλάβουν οι ίδιοι τα προϊόντα από την αποθήκη του Δήμου Οι δικαιούχοι των υπολοίπων Δ.Ε του νομού θα παραλάβουν τα προϊόντα μέσω του προγράμματος των Δήμων « Βοήθεια στο σπίτι».

Ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι 942 άτομα σε όλο τον νομό, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με μήνυμα.
Για την παραλαβή των προϊόντων οι οφειλόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασφάλισης και τον αριθμό της αίτησης τους.

 

Δήμος Τυρνάβου: 8/2/2016 & 9/2/2016

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι  η διανομή τροφίμων (νωπό κοτόπουλο) θα συνεχιστεί και την Τρίτη 09/02/2016 και ώρα 11:00 π.μ-15:00 μ.μ στο χώρο της Λαϊκής αγοράς Τυρνάβου για όλους τους εγκεκριμένους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής ή/και βασικής υλικής συνδρομής ΤΕΒΑ του ευρύτερου Δήμου Τυρνάβου. Επισημαίνεται ότι για την παραλαβή των προϊόντων είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του ίδιου του ωφελούμενου είναι απαραίτητη η εξουσιοδότηση μέσω ΚΕΠ ή αστυνομικού τμήματος ή συμβολαιογράφου.

 

Λάρισα: 8/2/2016 έως 10/2/2016

Η Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου σηματοδοτεί την έναρξη υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ) στην περιοχή της Λάρισας.

Στην Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» με leader το Δήμο Λαρισαίων συμμετέχουν: η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών , η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας ΔΗΚΕΛ, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ανθρώπων ΚΕΘΕΑ, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών, η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας-Περιχώρων, ο Σύλλογος τριτέκνων Λάρισας και το Χαμόγελο του Παιδιού. Ενεργό συμμετοχή θα παίξουν και οι Ενεργοί Πολίτες.

Συγκεκριμένα οι ωφελούμενες οικογένειες όλης της Σύμπραξης ανέρχονται σε 4704 και το ποσό γι' αυτόν τον χρόνο ανέρχεται σε 2.534.879,91 ευρώ. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οικογένειες με εισόδημα που ξεκινά από 3000 και ανέρχεται σε 8100 ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.

Αναλυτικά:

  • Δήμος Λάρισας 2479 οικογένειες (5584 άτομα)
  • Δήμος Ελασσόνας 375 οικογένειες (760 άτομα)
  • Δήμος Αγιάς 139 οικογένειες (366 άτομα)
  • Δήμος Τυρνάβου 786 οικογένειες (1937 άτομα)
  • Δήμος Φαρσάλων 355 οικογένειες (814 άτομα)
  • Δήμος Κιλελέρ 373 οικογένειες (677 άτομα)
  • Δήμος Τεμπών 197 (άτομα 398)

Τα Τρόφιμα που θα διανεμηθούν περιλαμβάνουν είδη παντοπωλείου ( όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, φέτα κτλ) , είδη οπωροπωλείου και κρεοπωλείου, καθώς και βρεφικές τροφές για τα βρέφη των ωφελούμενων οικογενειών. Παράλληλα θα διανεμηθούν είδη προσωπικής και οικιακής υγιεινής. Στους άστεγους θα παρέχονται έτοιμα γεύματα συσσιτίων, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής σε ατομική συσκευασία.

 

Διανομές

Διανομές θα γίνονται σε μηνιαία βάση με ποσότητες που αντιστοιχούν σε κάθε οικογένεια ανάλογα με τον αριθμό των μελών της.

Η πρώτη Διανομή ξεκινάει τη Δευτέρα 8/2/2016 και θα διαρκέσει τρεις μέρες μέχρι την Τετάρτη 10/2/2015. Τα πρώτα προϊόντα θα είναι νωπό κοτόπουλο και πορτοκάλια τα οποία θα μοιραστούν στις 4704 οικογένειες στα κατά τόπους σημεία διανομής του εκάστοτε Δήμου της Σύμπραξης.

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαρισαίων η διανομή θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης τις ημέρες Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη και ώρες 9:00- 16:00 .

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με αλφαβητική προτεραιότητα και ανά δίωρο. Έχει ξεκινήσει από χθες η αποστολή ενημερωτικού sms σε όλους τους ωφελούμενους με ακριβής πληροφορίες .

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης έχει οριστεί συγκεκριμένο σημείο διανομής στις έδρες των Δήμων, καθώς και Υπεύθυνοι Διανομής οι οποίοι έχουν αναλάβει την ενημέρωση των ωφελούμενων. Συγκεκριμένα η Διανομή θα γίνει στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του κάθε Δήμου.

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει στο σημείο Διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους παραδίδονται κατ οίκον με ευθύνη της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Σε όσους δεν κατέστη δυνατή η ενημέρωση είτε με μήνυμα είτε τηλεφωνικά έχει αποσταλεί ταχυδρομική επιστολή στα στοιχεία Δ/σης που έχει δηλώσει ο αιτούντας στην αίτηση του.

Τηλέφωνο για πρόσθετες πληροφορίες: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής- Διεύθυνση Πρόνοιας : 2410- 680242. Τζατζάκη Θεοδώρα.

 

Συνοδευτικά μέτρα

Και θα οργανωθούν παράλληλες δράσεις που στοχεύουν στην ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων με πιο ενεργό και βιώσιμο τρόπο, στοχεύοντας στη ποιοτική διαφοροποίηση του προγράμματος και έχοντας επίγνωση για τις δυσκολίες του εγχειρήματος.

Οι εν λόγω συνοδευτικές Δράσεις οι οποίες θα υλοποιούνται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, (Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι αλλά και Ειδικοί Παιδαγωγοί) θα περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

  • Σχολές γονέων - συμμετοχή σε ολιγομελείς ομάδες υποστήριξης γονέων
  • Ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης
  • Τμήματα υποστήριξης στη σχολική μελέτη σε μαθητές του Δημοτικού
  • Εξατομικευμένα ή και ολιγομελή τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες
  • Δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα και ομαδικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες
  • Δυνατότητα ένταξης σε προγράμματα που υλοποιούνται στις Λέσχες Πολιτισμού και στις Αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου
  • Συμμετοχή σε εκπαιδευτικές εκδρομές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (θέατρο, κινηματογράφος, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κ.λ.π.)
  • Δυνατότητα παρακολούθησης ενημερωτικών συναντήσεων με θέματα διατροφής, διαχείρισης άγχους, συνθήκες υγιεινής διαβίωσης, πρόληψης εξαρτησιογόνων ουσιών κ.λ.π. με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Στη συνέντευξη τύπου για την έναρξη του προγράμματος συμμετείχαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, οι δήμαρχοι Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας, Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος και ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης. Επίσης παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων κ.κ. Γιώργος Σούλτης και Δημήτρης Δεληγιάννης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

 

Δήμος Μουζακίου Καρδίτσα: 5/02/2016 & 8/02/2016

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή κοτόπουλου, στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι, οι οποίοι υπέβαλλαν αίτηση στον Δήμο Μουζακίου και εγκρίθηκε, να προσέλθουν στον Χώρο «Εστία» Δήμου Μουζακίου (Σωτήρος 1, Μουζάκι):

  • την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ώρες 08:30 εώς 14:00μ.μ. ή
  • την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ώρες 08:30-14:00μ.μ.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο (όπως βιβλιάριο ασφάλισης ή κάρτα ΑΜΚΑ), στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ του αιτούντος (του ατόμου που υπέβαλλε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα).

Σε περίπτωση που ο αιτώντας δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως, δύναται να παραλάβει τα τρόφιμα και άλλο μέλος της οικογένειας, προσκομίζοντας υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με τον αριθμό ΑΜΚΑ του αιτούντος αλλά και του ιδίου.

Τέλος, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, μόνο εφόσον αυτό φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

Λέσβος: 04/2/2016, 5/2/2016 & 8/2/2016

2,5 περίπου τόνους κοτόπουλα θα διανείμει στους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής ο οργανισμός κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λέσβου.

Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 3/2, ο οργανισμός θα παραλάβει 2.370 κιλά κοτόπουλα, από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), που διεκδίκησε και είναι δικαιούχος ο Δήμος, συνολικού προϋπολογισμού για το 2016 για την Λέσβο, 1.210.486,00 ευρώ.

Την Πέμπτη 4/2 θα γίνει η παράδοση στους ωφελουμένους του εν λόγω Προγράμματος, σε όλη την Λέσβο, εκτός της πόλης της Μυτιλήνη.

Οι ωφελούμενοι έχουν ειδοποιηθεί για την κατά τόπους παραλαβή, το σημείο και την ώρα παραλαβής, από εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου.

Οι δικαιούχοι της Μυτιλήνης και των γύρω χωριών (δηλαδή του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Μυτιλήνης), θα παραλάβουν τα κοτόπουλα που τους αναλογούν, Παρασκευή 5/2 και Δευτέρα 8/2 από τις εγκαταστάσεις της ΕΨΥΠΑΛ, από 8.00 π.μ- 12.30 π.μ.

Όλοι οι δικαιούχοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης τους και την ταυτότητα τους, διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν.

 

Φωκίδα: 5/2/2016

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας παρέλαβε στις 5-02-2016 ποσότητα νωπού κοτόπουλου προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων –μελών της Π.Ε Φωκίδας του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η παραλαβή των προϊόντων ελέγχθηκε από προσωπικό ανάλογης ειδικότητας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και παρελήφθη από την επιτροπή παραλαβής του προγράμματος.

Το ευπαθές προϊόν διατέθηκε άμεσα στους συμπράττοντες φορείς , Δήμο Δελφών , και Δήμο Δωρίδα , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους δημότες της ευρύτερης περιοχής.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας παραλαμβάνουν συνεχώς διευρυμένο κατάλογο προϊόντων προς διάθεση στους δικαιούχους. Οι δικαιούχοι οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα.

 

Δήμος Σοφάδων Καρδίτσας: 5/2/2016 & 6/2/2016

Ο Δήμος Σοφάδων στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα προχωρήσει σε διανομή κοτόπουλου, στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι, οι οποίοι υπέβαλλαν αίτηση στον Δήμο Σοφάδων και εγκρίθηκε, να προσέλθουν στις Σοφάδες, οδός Κιερίου & Αναγνωστοπούλου 29 (Πρώην Carrefour – Μαρινόπουλος), την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο (όπως βιβλιάριο ασφάλισης ή κάρτα ΑΜΚΑ), στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ του αιτούντος (του ατόμου που υπέβαλλε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα).

Σε περίπτωση που ο αιτώντας δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως ,δύναται να παραλάβει τα τρόφιμα και άλλο μέλος της οικογένειας, προσκομίζοντας υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με τον αριθμό ΑΜΚΑ του αιτούντος αλλά και του ιδίου. Τέλος, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, μόνο εφόσον αυτό φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Σχετικά με το πρόγραμμα, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Ζάβαλος σημείωσε: «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχονται τα βασικά αγαθά στους συνανθρώπους μας που ζουν στα όρια της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικές γρήγορες και αποτελεσματικές για να βγούμε από το αδιέξοδο. Η αυτοδιοίκηση κάνει ότι μπορεί στα πλαίσια των περιορισμένων δυνατοτήτων της, αλλά δεν μπορούμε εμείς να λύσουμε το πρόβλημα.»

 

Δήμος Πάργας: 05/02/2016 - (3 κοτόπουλα)

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. στο χώρο του Δημαρχείου στο Καναλλάκι.

Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Στο πλαίσιο της δράσης, θα διανεμηθούν νωπά κοτόπουλα σε μία πρώτη δόση στο 1/3 των ωφελουμένων του προγράμματος (37) με τους ακόλουθους αριθμούς αιτήσεων κατά αύξοντα αριθμό:

1289558
1321272
1322017
1324418
1334352
1337674
1340454
1340912
1348202
1352083
    1357418
1358497
1359085
1364629
1369373
1370562
1370877
1370900
1371422
1376355
    1376501
1389672
1395720
1397248
1397574
1404180
1404425
1408613
1412575
1413218
    1419198
1421432
1421954
1422785
1425351
1429292
1432022


 

Οι παραπάνω ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια να παραλαμβάνουν τρία (3) νωπά κοτόπουλα για κάθε αίτηση.

Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής από τον ίδιο τον ωφελούμενο θα μπορεί να παραλαμβάνει άλλος μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής. Στην περίπτωση που ορισμένοι ωφελούμενοι δεν έρθουν θα παραλάβουν τα κοτόπουλα οι αμέσως επόμενοι.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέλθουν την ορισμένη ώρα διότι τα προϊόντα δεν πρέπει να παραμείνουν εκτός ψυγείου.

Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, υπεύθυνη κ. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ:2684360312

 

Δήμος Χίου: 4/2/2016, 5/2/2016 & 6/2/2016

Νωπά κοτόπουλα θα διανεμηθούν τις προσεχείς ημέρες από τον δήμο Χίου. Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Χίου (περιφερειακός, περιοχή «Καστρομηνάς») για την παραλαβή, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Πέμπτη 04/02 ώρα 09.00 - 13.30 και 16.00 - 20.00
  • Παρασκευή 05/02 ώρα 09.00 - 13.30 και 16.00 - 20.00
  • Σάββατο 06/02 ώρα 09.00 - 15.00

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαρία Ηρακλειανού, τηλ.: 22710 81442 & στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, τηλ.: 22713 50051-54.

 

Νομός Πέλλας: ΑΝΑΜΟΝΗ πακέτου τροφίμων (κοτόπουλα, λάδι, τυρί, ρύζι κ.α)

Σύμφωνα με άρθρο του tastv.gr την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, δεν υπάρχει ανησυχία για ακύρωση του προγράμματος ΤΕΒΑ: «Μετά από αρκετές ερωτήσεις και πολλά παράπονα που εκφράσανε συμπολίτες μας σχετικά με το πρόγραμμα της επισιτιστικής βοήθειας στον Νομό Πέλλας έχουμε σχετικό ρεπορτάζ. Δικαίως διαμαρτυρήθηκαν οι συμπολίτες μας διότι διάβασαν ότι σε πολλές περιοχές μοιράστηκαν κοτόπουλα μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος.

Έτσι συνομιλήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Θ.Θεοδωρίδη, ο οποίος μας καθησύχασε και με τη σειρά μας καθησυχάζουμε και τους δικαιούχους του προγράμματος.

Σύμφωνα με τον κ.Θεοδωρίδη, αναμένεται η συγκέντρωση όλων των ειδών δηλ. νωπά κοτόπουλα, λάδια, τυριά, ρύζια κλπ. ώστε αυτά να γίνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο και να διανεμηθούν στους δικαιούχους. Μάλιστα μας είπε ότι είναι καλύτερα να περιμένουμε ώστε να γίνει σωστή δουλειά και οι δικαιούχοι να λάβουν ένα γεμάτο πακέτο και όχι μόνο ένα κοτόπουλο!

Θα περιμένουμε την σχετική ανακοίνωση από την Αντιπεριφέρεια Πέλλας  (που είναι επικεφαλής της κοινωνικής σύμπραξης) για την ημερομηνία διανομής των ειδών του προγράμματος ΤΕΒΑ».

 

Δήμος Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Φιλοθέης-Ψυχικού, Παπάγου-Χολαργού, Μεταμόρφωσης: 5/2/2016

Με τη διανομή 1.130 τεμαχίων νωπού κοτόπουλου, πρώτης ποιότητας, σε συνολικά έξι δήμους του Βορείου Τομέα Αττικής που απαρτίζουν την Κοινωνική Σύμπραξη «Αμάλθεια» με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, συνεχίστηκε η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ) με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

Έχουν προηγηθεί διανομές οπωροκηπευτικών ειδών και το πρόγραμμα συνεχίζεται με τη διανομή νωπού κρέατος.

Με την ευκαιρία της νέας παράδοσης στους ωφελούμενους του προγράμματος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, ανέφερε: «Προτεραιότητά μας είναι οι πολίτες και οι ανάγκες τους. Η αυτοδιοίκηση μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτό. Στόχος μας είναι, ενωμένοι στη δύσκολη αυτή συγκυρία, να προσφέρουμε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας σε εκείνους που έχουν ανάγκη, ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην στερείται τα προς το «ζην». Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διενέργεια της διαδικασίας παράδοσης - παραλαβής».

Η παράδοση της επισιτιστικής βοήθειας στους δικαιούχους της σύμπραξης, Δήμους Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού, Παπάγου – Χολαργού, Μεταμόρφωσης πραγματοποιήθηκε ομαλά υπό την επίβλεψη της Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα Καλατζάκη.

Κάθε δήμος παρέλαβε την αναλογούσα ποσότητα, και συγκεκριμένα, ο Δήμος Μεταμόρφωσης παρέλαβε 309 τεμάχια, ο Δήμος Πεντέλης παρέλαβε 132 τεμάχια, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού 168 τεμάχια, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού 75 τεμάχια, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης 138 τεμάχια.

Η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Λ. Καλαντζάκη, με τη βοήθεια του προσωπικού του οργανισμού διένειμε ποσότητα 308 συσκευασμένων τεμαχίων κοτόπουλου στους δικαιούχους του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άποροι, άστεγοι, άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές οικογένειες και κάθε πολίτης ή οικογένεια που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης είναι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά: ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, Ε1, Ε9 2015 και Κωδικό TAXIS.

 

Δήμος Μεταμόρφωσης: 3/2/2016 & 5/2/2016

Στα πλαίσια του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α.,ο Δήμος Μεταμόρφωσης ως μέλος της κοινωνικής σύμπραξης Π.Ε. Βορείου Τομέα/Αμαρουσίου,με την επωνυμία "Αμάλθεια",θα διανείμει στους ωφελούμενους του προγράμματος νωπό κοτόπουλο.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί:

  • Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου από τις 1.00' μ.μ. μέχρι τις 2.30' μ.μ.
  • Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου από τις 11.00' π.μ. μέχρι 2.30' μ.μ.

Οι ωφελούμενοι κατά την ημέρα της διανομής καλούνται να έχουν μαζί τους: Αστυνομική ταυτότητα και Αντίγραφο της αίτησης για ένταξη στο πρόγρμμα Τ.Ε.Β.Α.

 

Δήμος Σικυωνίων

Εν όψει έναρξης υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνουμε τους δικαιούχους του Δήμου μας ότι οι ανακοινώσεις για τις ακριβείς ημέρες και ώρες παραλαβής των προϊόντων θα αναρτώνται στα εξής σημεία:

  • Δημαρχείο Κιάτου
  • ΚΕΠ Κιάτου
  • Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων
  • ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ.
  • Δημοτικό Κατάστημα Στυμφαλίας
  • Δημοτικό Κατάστημα Φενεού

Επίσης οι ανακοινώσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Σικυωνίων: www.kiato.gov.gr

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται στα σημεία παραλαβής έχοντας μαζί τους:

  • α. την αστυνομική τους ταυτότητα και
  • β. την αίτηση εγγραφής τους στο πρόγραμμα

 

Δήμος Τρίπολης: 3/02/2016 έως 5/02/2016

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Καλέι τους Ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)", του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για το είδος: "Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο"

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Τρίπολης (πλατεία Βαλτετσίου), από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2015.

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 11:00πμ.έως 14:00
  • Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 9:00 έως 14:00
  • Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 9:00π.μ έως 14:00

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους.

Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:

  • 1ο Βήμα: ο ωφελούμενος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τρίπολης, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών. 
  • 2ο Βήμα: Ο ωφελούμενος κατευθύνεται στο χώρο της διανομής για να παραλάβει την ποσότητα που του αναλογεί.
  • 3ο Βήμα: Ο ωφελούμενος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει ούτε την ημέρα της διανομής ούτε την επόμενη ημέρα, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Λαγοπάτη και Αταλάντης Τρίπολη, Αρμόδιοι υπάλληλοι: Δημήτριος Θεοδωρόπουλος τηλ. 2713 600419, Παναγιώτα-Μαρία Καραλέκα τηλ. 2713 600429 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Μαγνησία: 4/02/2016

Ξεκινά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, η διανομή τροφίμων και βασικών ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για τους 10.044 ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής της Μαγνησίας.

Η διανομή θα γίνει:

  • Δήμος Βόλου: στην οδό Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη 20 (πίσω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, περιοχή Καραγάτς)
  • Δήμος Αλμυρού: στο Πολιτιστικό Κέντρο (θέση Παππά 10, Πλατάνια Αλμυρού)
  • Δήμος Ρήγα Φεραίου: στο αμαξοστάσιο Βελεστίνου
  • Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου: στο Δημαρχείο Ζαγοράς και στο κοινοτικό κατάστημα Μουρεσίου
  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: στα Καλά Νερά πρώην εκθετήριο τοπικών προϊόντων και στο πρώην κτίριο Ειρηνοδικείου στην Αργαλαστή
  • Δήμος Σκιάθου: στην εταιρεία ΚΑΒΟΣ, περιοχή Ξάνεμος
  • Δήμος Σκοπέλου: στο ΚΑΠΗ Σκοπέλου
  • Δήμος Αλοννήσου: στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η διανομή ξεκινά με τους 4.684 δικαιούχους να προσέρχονται στα προκαθορισμένα σημεία διανομής ανά δήμο στη Μαγνησία για να παραλάβουν από… ένα κοτόπουλο! Ωστόσο, την ερχόμενη εβδομάδα, όπως εκτιμούν στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του δήμου Βόλου, που έχουν αναλάβει το βάρος της διαδικασίας, θα παραλάβουν και θα διανείμουν είδη παντοπωλείου και είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

«Τα κοτόπουλα είναι νωπά και δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε προκειμένου να τα διανείμουμε μαζί με άλλα είδη προκειμένου οι δικαιούχοι να μην αναγκάζονται να διανύουν ολόκληρες αποστάσεις για να παραλάβουν από ένα κοτόπουλο. Μάλιστα επισημάναμε το πρόβλημα που δημιουργείται για ανθρώπους που μένουν εκτός Βόλου και είναι μόνοι και ανήμποροι, προκειμένου τη διανομή κατ’ οίκον να κάνει προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μην ταλαιπωρηθούν.

Την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουμε να μας έρθουν είδη παντοπωλείου, όπως όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, βρεφικές κρέμες, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας που θα διανείμουμε στους δικαιούχους», ανέφερε η κ. Ευαγγελία Ηλιοπούλου, υπεύθυνη υλοποίησης του έργου.

Ηδη από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Βόλου, οι υπάλληλοι έχουν μπει στη διαδικασία να τηλεφωνούν στους δικαιούχους προκειμένου να τους ενημερώσουν για την πρώτη διανομή. «Είναι σημαντικό για εμάς να ενημερωθούν όλοι, να μην μείνει ούτε ένας που δεν θα το ξέρει», επεσήμανε η κ. Ηλιοπούλου.

Σημειώνεται ότι συνολικά στο νομό οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 4.684 άτομα, που σημαίνει ότι συνολικά ωφελούμενοι (μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους) είναι 10.044 άτομα. Από αυτούς οι 7.700 περίπου βρίσκονται στο Δήμο Βόλου.

 

Δήμος Βόλου: 4/02/2016 & 5/02/2016

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 4/2/2016 και την Παρασκευή 5/2/2016 από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι στην οδό Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη 20 (πίσω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, περιοχή Καραγάτς) θα πραγματοποιηθεί η Α΄ διανομή κοτόπουλου (ένα κοτόπουλο ανά αίτηση).

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσέρχονται με την ταυτότητά τους και τον αριθμό αίτησης ή αν κωλύονται, οποιοσδήποτε άλλος αντί για αυτούς επιδεικνύοντας την αίτηση και εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής.

 

Δήμος Καρδίτσας: 4/02/2016 & 5/02/2016 (κοτόπουλο, παρακολούθηση ταινίας, συμβουλευτική)

Ξεκινά από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου με  διανομή κοτόπουλου και υλοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας με Επικεφαλής Εταίρο το Δήμο Καρδίτσας.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι, οι οποίοι υπέβαλλαν αίτηση στον Δήμο Καρδίτσας και εγκρίθηκε, να προσέλθουν στο πρώην 1ο Λύκειο Καρδίτσας (Μυρμιδόνων 4, Καρδίτσα),

  • την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ώρες 12:00-17:00 ή την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ώρες 09:00-17:00
  • ή σε περίπτωση μη απορρόφησης,
  • το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ώρες 10:00-14:00.

Προς αποφυγή του συνωστισμού, διευκρινίζεται ότι η ποσότητα κοτόπουλου επαρκεί για το σύνολο των ωφελουμένων, ανεξαρτήτως της ώρας προσέλευσης τους. Οι ωφελούμενοι που εξυπηρετούνται από άλλους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, θα ενημερωθούν για τα σημεία διανομής και το ωράριο εξυπηρέτησης, από τις υπηρεσίες του δήμου τους.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο (όπως βιβλιάριο ασφάλισης ή κάρτα ΑΜΚΑ), στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός ΑΜΚΑ του αιτούντος (του ατόμου που υπέβαλλε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα).

Σε περίπτωση που ο αιτών δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως, δύναται να παραλάβει τα τρόφιμα και άλλο μέλος της οικογένειας, προσκομίζοντας υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με τον αριθμό ΑΜΚΑ του αιτούντος αλλά και του ιδίου. Τέλος, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, μόνο εφόσον αυτό φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Με διανομή κοτόπουλου σε 4604 ωφελούμενες οικογένειες του νομού Καρδίτσας οι οποίες στο σύνολο τους, αποτελούνται από άτομα που διαβιούν σε κατάσταση ακραίας φτώχειας, ξεκινά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου η υλοποίηση του “Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας”, το οποίο αφορά στη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών, καθώς και στην οργάνωση συνοδευτικών μέτρων, που θα διευκολύνουν τη διαδικασία κοινωνικής τους ένταξης.

Συνολικά, με βάση τα αποτελέσματα των αιτήσεων που υπεβλήθησαν το περασμένο καλοκαίρι και χωρίς να εξεταστούν οι ενστάσεις από το αρμόδιο Υπουργείο, οι ωφελούμενοι του προγράμματος στην ΠΕ Καρδίτσας ανέρχονται σε 9.920 άτομα, εκ των οποίων 3.403 είναι ανήλικοι.

Την υλοποίηση του προγράμματος, ανέλαβε η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στην οποια συμμετέχουν 9 τοπικοί φορείς και συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όλοι οι δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας. Επικεφαλής εταίρος της Σύμπραξης είναι ο Δήμος Καρδίτσας.

Για τον καλύτερο συντονισμό του προγράμματος συγκροτήθηκε Ομάδα Έργου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Ελένη Αντωνίου.

Να σημειωθεί οτι ταυτόχρονα με την διανομή της Πέμπτης 4/2 , θα ξεκινήσει η εφαρμογή των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος. Συγκεκριμένα, στην παρούσα χρονική περίοδο, οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης μίας κινηματογραφικής ταινίας της αρεσκείας τους καθώς και τη δυνατότητα λήψης συμβουλευτικών υπηρεσιών εργασιακής ένταξης.

Σταδιακά και στην πορεία του προγράμματος, θα προστίθενται επιπλέον κατηγορίες τροφίμων προς διανομή και πρόσθετα συνοδευτικά μέτρα, όπως εκδρομές, νομική συμβουλευτική υποστήριξη, δωρεάν είσοδο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες υπηρεσίες, που αποσκοπούν στον περιορισμό των συνθηκών κοινωνικού αποκλεισμού, τον οποίο αντιμετωπίζουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος.

Οι διανομές αγαθών και η παροχή συνοδευτικών μέτρων θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του έτους 2016. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος για την ΠΕ Καρδίτσας ανέρχεται σε 2.478.828,09 Ευρώ και καλύπτεται πλήρως, από πόρους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).

 

Δήμος Παγγαίου Καβάλας: 3/02/2016 & 5/02/2016

Ο Δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα νωπού κοτόπουλου.

Η κατανομή των ωφελουμένων στα σημεία διανομής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τόπο υποβολής των αιτήσεων. Για το λόγο αυτό:

α) όσοι πολίτες κατέθεσαν αίτηση στον Δήμο μας Παγγαίου, θα παραλάβουν το προϊόν από τις Κεντρικές Αποθήκες του «ΣΟΥΛΗ» στα Αμισιανά του Δήμου Παγγαίου ως εξής:

  • Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.
  • Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 09:30 – 13:00μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Σημείωση: Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος, αν και καταβλήθηκαν προσπάθειες να κληθεί ή κλήθηκε, αλλά δεν προσήλθε να παραλάβει το προϊόν που του αναλογεί, και δεν τα παραλάβει και την επομένη μέρα της διανομής, τότε αυτό προωθείται σε δομές συσσιτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο2592022363.

 

Δήμος Γορτυνίας: 3/02/2016 & 4/02/2016

ΕΙΔΟΣ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο
χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Κ Α Λ Ε Ι Τους Ωφελούμενους

του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Γορτυνίας, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για το είδος: «Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο»

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:

Α) Στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Γορτυνίας στην Δημητσάνα για τους δικαιούχους των Δημοτικών Ενοτήτων Δημητσάνας, Βυτίνας, Κλείτορος, Τρικολώνων, Ηραίας 

  • Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 11:00 έως 12:00 μ.μ.

Β)Στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια για τους δικαιούχους των Δημοτικών Ενοτήτων Τροπαίων, Κοντοβάζαινας, Λαγκαδίων

  • Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 12:00 μ.μ έως 15:00 μ.μ.
  • Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Όσοι από τους δικαιούχους διαμένουν μακριά και αδυνατούν να προσέλθουν στα σημεία διανομής θα τους παραδοθεί η ποσότητα που
δικαιούνται στον τόπο κατοικίας τους με την φροντίδα του Δήμου. Όλοι οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:

  • 1ο Βήμα: Έλεγχος των δικαιολογητικών τους.
  • 2ο Βήμα: Παραλαβή ποσότητας.
  • 3ο Βήμα: Υπογραφή στην κατάσταση παραλαβής

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει ούτε την ημέρα της διανομής ούτε την επόμενη ημέρα, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), Τρόπαια. Αρμόδια υπάλληλος Σταθά Μαρία, τηλ. 2797022700 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Δήμος Καβάλας: 2/02/2016, 3/02/2016 & 4/02/2016

Ο Δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα νωπού κοτόπουλου.

Η κατανομή των ωφελουμένων στα σημεία διανομής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τόπο υποβολής των αιτήσεων. Για το λόγο αυτό:

α) όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στην Καβάλα, θα παραλάβουν το προϊόν από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) ως εξής:

  • Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 12:00 – 14:00μ.μ.
  • Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.
  • Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.

β) όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στις Κρηνίδες, θα παραλάβουν από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου από τις 12.30 και μετά.

γ) Οι πολίτες που κατέθεσαν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μόνοι τους, θα παραλάβουν το προϊόν από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) ως εξής:

  • Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 12:00 – 14:00μ.μ.
  • Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.
  • Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αίτησής τους καθώς επίσης και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Σημείωση: Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος, αν και καταβλήθηκαν προσπάθειες να κληθεί ή κλήθηκε, αλλά δεν προσήλθε να παραλάβει το προϊόν που του αναλογεί, και δεν τα παραλάβει και την επομένη μέρα της διανομής, τότε αυτό προωθείται σε δομές συσσιτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 25135001672513500167.

 

Μεσσηνία: 3/02/2016

Παρελήφθησαν την Τετάρτη 03-02-2016, από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας, είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής για βρέφη και αστέγους στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Τα είδη που παρελήφθησαν είναι 644 τεμάχια βρεφικές πάνες, 848 τεμάχια μωρομάντηλα, 288 τεμάχια σερβιέτες, 560 τεμάχια σαπούνια με σαπουνοθήκες και 552 τεμάχια σάκων μεταφοράς.

Τα ανωτέρω είδη θα διατεθούν στους δικαιούχους από τους Δήμους – εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας.

 

Δήμος Πεντέλης: 3/02/2016

Δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου για τους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» πραγματοποιείται την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί, στον χώρο της Εστίας Εθελοντών (Ναβαρίνου 6, Νέα Πεντέλη).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το έντυπο της εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πεντέλης, τηλ. 213 2050087, 213 2050072.

 

Δήμος Κασσάνδρας: 3/02/2016

Ο Δήμος Κασσάνδρας ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Χαλκιδικής, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ/FEAD. Τα κοτόπουλα θα διανεμηθούν αποκλειστικά και μόνο στους ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει από την έδρα του Δήμου στην Κασσάνδρεια. Συγκεκριμένα, θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα οι δικαιούχοι από το Διοικητήριο Κασσάνδρειας από τις 12:00 έως τις 15:00.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ καθώς και της ταυτότητας του δικαιούχου.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους. Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό ή κινητό τους τηλέφωνο και γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους, για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής. Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά.

 

Δήμος Ν. Προποντίδας: 3/02/2016

Ο Δήμος Ν Προποντίδας ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Χαλκιδικής, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή κοτόπουλου και πορτοκαλιών στους ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ/FEAD. Τα πορτοκάλια θα διανεμηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν διανομής αδιάθετων προϊόντων, βάσει της σχετικής Υπουργικής Απόφασης 3320/89565 (ΦΕΚ 1701/Β/14-08-2015).

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει ανά Δ.Ε. Συγκεκριμένα, θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα οι δικαιούχοι της:

  • Δ.Ε. Μουδανιών: κλειστό Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ-Τεχνικό Λύκειο από τις 10:00 έως τις 16:00
  • Δ.Ε. Τρίγλιας: ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας, από τις 11:00 έως τις 15:00
  • Δ.Ε. Καλλικράτειας: Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων Ν. Καλλικράτειας, από τις 11:30 έως τις 15:00

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ καθώς και της ταυτότητας του δικαιούχου.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό ή κινητό τους τηλέφωνο και γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους, για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής. Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά.

ΤΕΒΑ Κοτόπουλο 

 

Δήμος Νότιας Κυνουρίας (Λεωνίδιο - Τυρός): 3/02/2016

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Κ Α Λ Ε Ι Τους Ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για το είδος: «Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο»

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί για το Λεωνίδιο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, από ώρα 12:00 έως 14:00 και 16:30 έως 18:30 στο πάρκινγκ στον Παραποτάμιο και για τον Τυρό στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 3 Φεβρουαρίου 2016.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος ή τηλεφωνικά & θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους. Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει την ημέρα της διανομής (λόγω της ευαισθησίας του προϊόντος), τα προϊόντα θα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, Φύττα Κατερίνα τηλ. 2757360226 (Λεωνίδιο) και Λάμπρου Παναγιώτα τηλ 2757360107 (Τυρός) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: 3/02/2016

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) Κ Α Λ Ε Ι Τους Ωφελούμενους

του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για το είδος: «Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο Κίνησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (πλατεία Αγ. Παύλου), την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2015, από ώρα 11:00 έως 14:00.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους.

Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:

  • 1ο Βήμα: ο ωφελούμενος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο Γραφείο Κίνησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών.
  • 2ο Βήμα: Ο ωφελούμενος παραλαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί.
  • 3ο Βήμα: Ο ωφελούμενος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής.

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει ούτε την ημέρα της διανομής ούτε την επόμενη ημέρα, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες: Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γραφείο Δημάρχου), Αρμόδια υπάλληλος: Μποβολανέα Βίκη τηλ. 2755360101, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Δήμος Μεγαλόπολης: 02/02/2016

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης και συμπράττοντα εταίρο το Δήμο Μεγαλόπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Κ Α Λ Ε Ι Τους Ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Μεγαλόπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για το είδος: «Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο»

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης (Παπαναστασίου 30), την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 από 11:00 έως 13:00 (κρίνεται απαραίτητη η άμεση παραλαβή προς αποφυγή αλλοίωσης δεδομένου ότι πρόκειται για φρέσκα προϊόντα.)

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους. Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:

  • 1ο Βήμα: ο ωφελούμενος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο χώρο του Νομικού Προσώπου, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών.
  • 2ο Βήμα: Ο ωφελούμενος κατευθύνεται στο χώρο της διανομής για να παραλάβει την ποσότητα που του αναλογεί.
  • 3ο Βήμα: Ο ωφελούμενος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής.

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει ούτε την ημέρα της διανομής ούτε την επόμενη ημέρα, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη», Παπαναστασίου 30, Μεγαλόπολη, Τ.Κ. 22200., Αρμόδιοι υπάλληλοι: Γιαννόπουλος Σωτήρης και Λαμπρόπουλος Γεώργιος τηλ. 2791360300, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Δήμος Άργους Ορεστικού (νωπά κοτόπουλα & είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού): 29/01/2016 & 30/01/2016

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ως εταίρος της Κοινωνικής σύμπραξης που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», με επικεφαλή εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, πρόκειται να διαθέσει νωπά κοτόπουλα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού) σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι επωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους αναλογεί, έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2016, στην Τράπεζα Τροφίμων του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής κατά τις ώρες 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.

 

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς - Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί (νωπά κοτόπουλα & είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού): 28/01/2016 & 29/01/2016

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πρόκειται να διαθέσει νωπά κοτόπουλα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού) σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας.

Τα είδη θα διατεθούν στους 2.138 συμπολίτες μας, που είναι επωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μέσω των εταίρων του προγράμματος και ειδικότερα:

  • της Ιεράς Μ. Καστοριάς
  • των Δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου,
  • του Δικτύου Πολιτισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς «Κέλετρον» Εθελοντικό Οργανισμό ‘’Αγάπη για το Παιδί’’
  • της Κίνησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κανείς Μόνος στην Κρίση.

Η διανομή των προαναφερόμενων ειδών από τον εθελοντικό οργανισμό «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δίκτυο Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή και από ώρες 10.00 – 14.00, για τους δικαιούχους που έχουν ενταχθεί για τις διανομές του προγράμματος (ΤΕΒΑ) στο οργανισμό μας.

Οι Δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους αναλογεί, έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα).

 

Δήμος Καστοριάς (νωπά κοτόπουλα & είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού): 28, 29 & 30/01/2016

Ο Δήμος Καστοριάς, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), θα διανείμει νωπά κοτόπουλα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού) την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00μμ., στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (περιοχή ΔΗΝΑΚ).

Οι Δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του Α.Μ.Κ.Α. τους ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ: Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού) καθώς και τροφίμων (κοτόπουλα) θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο 30-1-2016 από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00μμ., στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (περιοχή ΔΗΝΑΚ).

 

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: 29/01/2016

Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 29/01/2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπού κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει στην αμαξοστάσιο του πρώην Δήμου Αιγινίου που βρίσκεται έναντι του χώρου της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους. Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό τηλέφωνο ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους. Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά και ο τόπος διανομής αφορά το σύνολο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής μέριμνας, Νικολοπούλου Βασιλική, τηλ.: 2353350117-6981207071

 

Δήμος Αμυνταίου: 28/01/2016 & 29/01/2016

Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, τις ώρες 10:00 π.μ. με 15:30 μ.μ, θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών, από το ισόγειο του Δημαρχείου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα παραλάβουν:

  • 1 κοτόπουλο κατά αίτηση
  • Πορτοκάλια
  • Μανταρίνια

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου θα παραλάβουν:

  • Πορτοκάλια
  • Μανταρίνια

Οι κάτοχοι της παραπάνω κάρτας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα, το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. 

Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

 

Δήμος Φλώρινας: 28/01/2016 & 29/01/2016

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, τις ώρες 09:30π.μ. με 13:00μ.μ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών, από το χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, για όσους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ είχαν υποβάλλει αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια).

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα παραλάβουν:

  • 1 κοτόπουλο κατά αίτηση
  • Πορτοκάλια
  • Μανταρίνια

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων.

Οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης θα παραλάβουν :

  • Πορτοκάλια
  • Μανταρίνια

Οι κάτοχοι της παραπάνω κάρτας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα, το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) ή εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο για την παραλαβή των προϊόντων. Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

 

Δήμος Κατερίνης: 28/01/2016 & 29/01/2016

Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28/01/2016 και την Παρασκευή 29/01/2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπού κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει στην αποθήκη του Δήμου Κατερίνης που βρίσκεται δίπλα στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία).

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους. Όσοι δεν διαθέτουν ή δεν δήλωσαν κινητό τηλέφωνο θα παραλάβουν την Παρασκευή 29/01/2016, ώρες 13.00 έως 15.00 μ.μ.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Παπαζιώγας

ΤΕΒΑ Κοτόπουλα νωπά

 

Δήμος Γρεβενών: 28/01/2016 & 29/01/2016

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος “ Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD), οι ωφελούμενοι του προγράμματος παρακαλούνται να προσέλθουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (κτίριο Μαθητικής Εστίας) την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9.00 π.μ. – 13.00μ.μ. ώστε να παραλάβουν την ποσότητα κοτόπουλου (νωπό) που τους αντιστοιχεί.

Είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τον ΑΜΚΑ τους και την Αστυνομική Ταυτότητα.

Πληροφορίες στα τηλ. 24623-53405 ( Τμήμα Πρόνοιας)

 

Δήμος Καλαμάτας: 28/01/2016 & 29/01/2016

Στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2016, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή, ο Δήμος Καλαμάτας θα διανείμει περί τους 5 τόνους νωπού κοτόπουλου.

«Πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής», που υλοποιούν το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων.

Οι δικαιούχοι έχει αναδειχθεί κατόπιν επεξεργασίας των αιτήσεων, που υπέβαλαν πέρυσι το καλοκαίρι για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και έχουν ειδοποιηθεί με επιστολή. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, στο κρεοπωλείο Παναγιωτόπουλου, του οποίου ο ιδιοκτήτης παρέχει τα ψυγεία του αφιλοκερδώς.

Το πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:

  • Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, κοτόπουλα θα παραλάβουν οι δικαιούχοι, των οποίων το επώνυμο ξεκινά από Α έως Κ
  • Την Παρασκευή 29 του μήνα, θα διανεμηθούν κοτόπουλα σε εκείνους τους δικαιούχους, των οποίων το επώνυμο ξεκινά από Λ έως Ω.

Ώρες διανομής: 9.00 – 13.00.

Απαραίτητα έγγραφα για την παραλαβή του κρέατος είναι η ταυτότητα του αιτούντος και ο ΑΜΚΑ του σε επίσημο έγγραφο.

 

Δήμος Τριφυλίας: 28/1/2016

Νωπά κοτόπουλα θα διανείμει ο Δήμος Τριφυλίας, υλοποιώντας το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Στο Κοπανάκι από 14.00 έως 15.00 στο Δημοτικό Κατάστημα.
  • Στην Κυπαρισσία από 14.00 έως 16.00 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος.
  • Στους Γαργαλιάνους από 14.00 έως 16.00 στο Δημοτικό Κατάστημα.
  • Στα Φιλιατρά από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 στον Αγροτικό Συνεταιρισμό στη θέση Αγιαμπελιώτισσα.

Δικαιούχοι: Οι εγκεκριμένοι του προγράμματος επισιτιστικής & βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ), με την επίδειξη ταυτότητας & ΑΜΚΑ. Η ενέργεια αυτή είναι συμπληρωματική με τις υπάρχουσες κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος, με κυρίαρχο στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών των πλέον ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

 

Δήμος Δράμας: 27, 28 και 29/1/2016

Ανακοίνωση για τους ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Bασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD).

Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος “ Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD) του Δήμου Δράμας, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος να προσέλθουν να παραλάβουν το πρώτο είδος που θα διανεμηθεί για φέτος κοτόπουλο (νωπό).

Είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθένειας ή άλλο επίσημο έγγραφο από όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους και το έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος στο σημείο διανομής των προϊόντων, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Το σημείο διανομής βρίσκεται στην οδό Φιλιπουπόλεως 37, στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων ΔράμαςΟι μέρες διανομής είναι Τετάρτη 27, Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά κατά ομάδες, έτσι ώστε να προσέρχονται σταδιακά, για καλύτερη εξυπηρέτηση τους .

 

Δήμος Εορδαίας Κοζάνης: 27, 28 και 29/1/2016
ΑΝΑΜΟΝΗ για Βρεφικές πάνες, Μωρομάντηλα και Είδη καθαρισμού

Ο Δήμος προέβη το τριήμερο 27, 28 και 29 Ιανουαρίου 2016 στη δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων στους δικαιούχους του προγράμματος, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες η διανομή υλικών βασικής συνδρομής όπως: Βρεφικές πάνες, Μωρομάντηλα και Είδη καθαρισμού.

Η διανομή πραγματοποιείται στο χώρο της π. Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας (απέναντι από το LIDL) από 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο και έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 24633 50104.

 

Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Κοζάνης: 27/01/2016 & 28/01/2016

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, από τις ώρες 10:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ., ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού θα προβεί σε δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου για τους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα γίνει στην αίθουσα Πολυτέκνων, απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητ;aς τους ή το έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος στο σημείο διανομής των προϊόντων, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο, εφόσον έχει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής.

Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Κοζάνης» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, ενώ η παραλαβή και διανομή των προϊόντων θα γίνει από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ως εταίρος της «Κοινωνικής Σύμπραξης».

 

Δήμος Δήμος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: 27/01/2016

Στην Αλεξάνδρεια, μετά από την Δ.Ε. Αντιγονιδών, συνεχίστηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η διανομή τροφίμων που γίνεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.).

Οι δικαιούχοι που εξυπηρετήθηκαν σήμερα από τους εθελοντές προέρχονταν από τις Δημοτικές Ενότητες Αλεξάνδρειας και Πλατέος, ενώ η διανομή (κοτόπουλο, χυμοί και ακτινίδια) έγινε στις εγκαταστάσεις της VENUS.

Το συντονισμό του προγράμματος έχει η Π.Ε. Ημαθίας ενώ για το Δήμο Αλεξάνδρειας υπεύθυνος έχει οριστεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νικ. Μπρουσκέλης.

Η διανομή θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, στον ίδιο χώρο, για τους δικαιούχους που διαμένουν σε οποιαδήποτε περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανεξάρτητα από τη Δημοτική Ενότητα διαμονής τους.

 

Π.Ε Κοζάνης (νωπά κοτόπουλα και υλικά βασικής συνδρομής όπως βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού): 27/01/2016

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η αρμόδια Αντιπεριφέρεια Υγείας–Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ενημερώνει ότι την Τετάρτη 27-01-2016 ξεκινά η διανομή στην Π.Ε Κοζάνης νωπών κοτόπουλων και υλικών βασικής συνδρομής όπως α)βρεφικές πάνες β)μωρομάντηλα γ)είδη καθαρισμού.

Οι δυνητικά-ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) θα πρέπει να έχουν μαζί τους φωτοτυπία της αίτησης και τον προσωπικό κωδικό τους.

Η διανομή των προϊόντων και των αγαθών θα γίνει μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, όπως είναι η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και οι Δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων –Βελβεντού, Βοΐου.

 

Δήμος Βοΐου: 27/01/2016 & 28/01/2016

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) πραγματοποιήθηκε η 1η διανομή τροφίμων, και συγκεκριμένα νωπών κοτόπουλων, το διήμερο 27 και 28 Ιανουαρίου 2016 στο Δήμο Βοΐου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Βοΐου διένειμε δωρεάν 315 νωπά κοτόπουλα στους δημότες που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)», στις δημοτικές ενότητες Ασκίου, Νεάπολης, Σιάτιστας, Τσοτυλίου και την Κοινότητα Πενταλόφου.

 

Κιλκίς: 27/01/2016 & 28/01/2016

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε Κιλκίς θα διανείμει κοτόπουλο στους ωφελούμενους του προγράμματος (ένα τεμάχιο ανά αίτηση) ως ακολούθως:

Για τους ωφελούμενους της περιοχής του Δήμου Κιλκίς από τον χώρο του πρώην δημόσιου ΚΤΕΟ,1,5 χιλ. Κιλκίς – Μεταλλικού τις εξής μέρες και ώρες:

  • Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 από τις 8.30 εως και 18.30
  • Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 από τις 8.30 εως και 14.30

Για τους ωφελούμενους της περιοχής του Δήμου Παιονίας τις ημέρες Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 από τις 8.30 εως και 14.00 από τα ακόλουθα σημεία διανομής:

  • Δ.Ε Πολυκάστρου: στο χώρο πίσω από το Δημαρχείο,
  • Δ.Ε. Αξιούπολης: ΚΑΠΗ Αξιούπολης,
  • Δ.Ε. Γουμένισσας: Κέντρο Νεότητας,
  • Δ.Ε. Ευρωπού: πρώην Δημαρχείο.

Οι εξυπηρετούμενοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά μέσω SMS για τα σημεία διανομής.

Προϋποθέσεις διανομής προς τους ωφελούμενους:

  • Προσκόμιση βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α
  • Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο πρόγραμμα σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, το προϊόν μπορεί να παραληφθεί από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Για το Δήμο Κιλκίς: 23413 52283
  • Για το Δήμο Παιονίας: 23433 50168
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς:2341353613-182

 

Δήμος Νάουσας (κοτόπουλο, ακτινίδια, μήλα): 26/01/2016 & 27/01/2016

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, με επικεφαλής εταίρο την Π.Ε Ημαθίας, πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη διανομή τροφίμων, στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». H διανομή γίνεται υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας. Η Π.Ε. Ημαθίας βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε πρώτες συμπράξεις της χώρας που υλοποιούν το ΤΕΒΑ.

Προϊόντα που θα δοθούν ανά αίτηση: Ένα (1) κοτόπουλο και φρούτα (ακτινίδια, μήλα).

Για τον Δήμο Νάουσας:

  • α) Στο δημοτικό περίπτερο «Κιόσκι» Νάουσας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 11:00π.μ έως 16:00μ.μ, για τους ωφελούμενους που διαμένουν στην Νάουσα και
  • β) Στις Τοπικές κοινότητες την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ωφελούμενοι: Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας. Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

Δήμος Βέροιας (κοτόπουλο, χυμό ροδάκινο, μήλα και ακτινίδια): 25/01/2016

Ο Δήμος Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» καλεί τους ωφελούμενους το προγράμματος να προσέλθουν στον χώρο της πρώην ΕΑΣ VENUS GROWERS ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΌ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, κατά τις ημέρες:

  • Α) Τρίτη 26-1-2016 τις ώρες 11:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.
  • Β) Τετάρτη 27-1-2016 τις ώρες 09:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.

για να παραλάβουν (1) κοτόπουλο (νωπό), 24lt χυμό ροδάκινο ανά αίτηση καθώς και φρούτα (μήλα και ακτινίδια).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή είναι να έχουν οι ωφελούμενοι μαζί τους: το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

Δήμος Πωγωνίου Περιφέρειας Ηπείρου: 25/01/2016

Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)»παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.ΒΑ. του Δήμου Ιωαννιτών όπως προσέλθουν στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Πωγωνίου την Δευτέρα 25/01/2016 (ύστερα από την τηλεφωνική μας ειδοποίηση) και να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Τα ωράρια λειτουργίας των σημείων διανομής θα είναι 8.30 π.μ. – 14.00μ.μ. και τα τηλ. επικοινωνίας είναι τα εξής: Σημείο διανομής Καλπάκι στο Δημαρχείο, 2653360123

 

Δήμος Ιωαννιτών: 19, 20, 21, 22 και 25/1/2016

Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.ΒΑ. του Δήμου Ιωαννιτών όπως προσέλθουν στα σημεία διανομής την Τρίτη 19/01, Τετάρτη 20/01, Πέμπτη 21/01, Παρασκευή 22/01/2016 και Δευτέρα 25/01/2016 (ύστερα από την τηλεφωνική μας ειδοποίηση) και να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Τα ωράρια λειτουργίας των σημείων διανομής θα είναι 9.00 π.μ. – 14.00μ.μ. και τα τηλ. επικοινωνίας είναι τα εξής:

Σημείο διανομής - Διεύθυνση - Τηλ. επικοινωνίας

Δήμος Ιωαννιτών

1. Πέραμα - ΚΑΠΗ - 2651081182
2. Πεδινή - ΚΑΠΗ - 2651093263
3. Κατσικά - ΚΑΠΗ - 2651092176
4. Ανατολή - ΚΑΠΗ - 2651061110
5. Ερυθρός Σταυρός - Γεωργίου Παπανδρέου 2 - 2651037417, 2651026581
6. Σεισμόπληκτα 8ο ΚΑΠΗ - ΚΑΠΗ - 2651064875
7. Αμπελόκηποι 6ο ΚΑΠΗ - ΚΑΠΗ - 2651039652
8. Πλ. Πάργης 7ο ΚΑΠΗ - ΚΑΠΗ - 2651083381
9. Κ.Ε.Π.Α.Β.Ι. - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου - 2651030504
10. Ιερός Ναός Περιβλέπτου - Πατριάρχου Ιωακείμ ΄Γ,10  - 2651025949

Δήμος Β. Τζουμέρκων

1. Πράμαντα - Δημαρχείο - 2653960200
2. Καλέντζι - Δημαρχείο - 2653060019

Δήμος Δωδώνης

1. Αγία Κυριακή - Δημαρχείο - 2654360144
2. Δερβίζιανα - Δημαρχείο - 2654360321

Δήμος Ζαγορίου: Μηλιωτάδες - Δημαρχείο - 2656360215

Δήμος Ζίτσας: Ελεούσα - Δημαρχείο - 2653360025

Δήμος Κόνιτσας: Κόνιτσα - Μαθητική Εστία - 2655024144

Δήμος Μετσόβου: Μέτσοβο - Υπόγειο κτιρίου Μελά - 2656360301

Δήμος Πωγωνίου: Καλπάκι - Δημαρχείο - 2653360123

 

Δήμος Πύλης: 21/1/2016, 22/01/2016 & 25/1/2016

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε.Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ» και με επικεφαλή εταίρο το Δήμο Τρικκαίων, θα διανείμει κοτόπουλο στους ωφελούμενους του προγράμματος των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης, Καλαμπάκας & Φαρκαδόνας.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του Δήμου Πύλης με:

  • 1. Tο ΑΜΚΑ του αιτούντα
  • 2. Tην ταυτότητα και
  • 3. Την αίτησή τους,

Να παραλάβουν το προϊόν από τα ψυγεία ΚΟΖΙΑΚΑΣ, 4ο χιλ. Πύλης – Παλαιομοναστήρου, τις παρακάτω ημέρες και ώρες.

  • Πέμπτη 21/01/2016 ώρες 10.00 – 12.00
  • Παρασκευή 22/01/2016 ώρες 09.00 – 14.00
  • Δευτέρα 25/01/2016 ώρες 09.00 – 14.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2434350142

 

Δήμος Λαμιέων: 22/01/2016

Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει διανομή κοτόπουλων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στα κάτωθι σημεία διανομής:

  • Για το Δήμο Λαμιέων το σημείο διανομής είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου (από 08.00 π.μ – 17.00 μ.μ),
  • Για το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας τα σημεία διανομής είναι στο Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας και το Δημοτικό Κατάστημα Ελάτειας,
  • Για το Δήμο Δομοκού τα σημεία διανομής είναι το Δημοτικό κατάστημα της Ομβριακής και το Δημοτικό Κατάστημα του Δομοκού,
  • Για το Δήμο Λοκρών τα σημεία διανομής είναι το Δημοτικό Κατάστημα της Αταλάντης, το Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας και το Δημοτικό Κατάστημα Λιβανατών
  • Για το Δήμο Μακρακώμης τα σημεία διανομής είναι το Δημοτικό Κατάστημα Σπερχειάδας και το Δημοτικό Κατάστημα Μακρακώμης,
  • Για το Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου τα σημεία διανομής είναι το Δημοτικό Κατάστημα Καμμένων Βούρλων, το Δημοτικό Κατάστημα Μώλου και το Δημοτικό Κατάστημα Αγ. Κωνσταντίνου,
  • Για το Δήμο Στυλίδας τα σημεία διανομής είναι το Δημοτικό Κατάστημα Στυλίδας, το Δημοτικό Κατάστημα Ραχών και το Δημοτικό Κατάστημα Πελασγίας.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα που τους αναλογεί, επιδεικνύοντας το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜ.Κ.Α.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

Δήμος Καλαμπάκας: 21/01/2016 & 22/01/2016

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ- ΖΩ» και ο Δήμος Καλαμπάκας θα διανέμουν κοτόπουλο στους ωφελούμενους του προγράμματος, από το ισόγειο του Δημαρχείου Καλαμπάκας.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ του Δήμου Καλαμπάκας με

  • 1. Tο Α.Μ.Κ.Α. του αιτούντα
  • 2. Την ταυτότητα και
  • 3. Την αίτησή – ένταξή τους στο ΤΕΒΑ,

να παραλάβουν το προϊόν από το ισόγειο του Δημαρχείου Καλαμπάκας, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Πέμπτη 21/01/2016 ώρες 10.00 – 14:00
  • Παρασκευή 22/01/2016 ώρες 09:00 – 14:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24323 50281.

 

Δήμος Ζίτσας: 21/01/2016

Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. του Δήμου Ζίτσας (ύστερα από την τηλεφωνική μας ειδοποίηση) μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο Ζίτσας, Λ. Ελευθερίας κι Ευκλείδη-Ελεούσα την Πέμπτη 21/01/2016 και ώρα 9.00 π.μ. – 14.00μ.μ. να παραλάβουν την ποσότητα κοτόπουλου (νωπό) που τους αντιστοιχεί.

Οι ωφελούμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • την αίτηση για την Επισιτιστική Βοήθεια ή το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του
  • το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

 

sosecdl Πρόγραμμα Ανθρωπιστικής Κρίσης

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

Επίδομα ΟΑΕΔ 3μηνης εγγραφής
Επίδομα για άνεργους με 3μηνη εγγραφή στον ΟΑΕΔ Ο ΟΑΕΔ…
Επίδομα Πολύτεκνες Μητέρες ΟΓΑ
Επίδομα 1.000€ σε πολύτεκνες μητέρες από τον ΟΓΑ (αιτήσεις &…
Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη
Δράσεις του Υπουργείου για την Ανθρωπιστική Κρίση, το ΤΕΒΑ, την…
Επίδομα μονογονεϊκών οικογενειών ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για μονογονεϊκές οικογένειες με παιδιά έως 18…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε το Οικογενειακό Επίδομα Στην…
foititiko epidoma
Φοιτητικό - Στεγαστικό Επίδομα 1000 € (αίτηση, προϋποθέσεις,…
Επίδομα Μακροχρόνιων Ανέργων
Επίδομα για Μακροχρόνια άνεργους 20-66 ετών Ο ΟΑΕΔ…
oikogeneiako epidoma oga
Πληρωμές Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ Την Παρασκευής…
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Πώς θα δεις αν και πότε πιστώθηκε η Δόση του Επιδόματος Ενοικίου…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Σχόλια  

0 #18 Mixalia 13-04-2016 12:09
Σιμερα πειραμε στη Ναχο τι δεφτερι δοσει ...φακες και πολτο ντοματα...κοροι δια
Αναφορά στον Διαχειριστή
-1 #17 liagku monika 07-03-2016 12:15
kalimera sto dymo keratsini den exoume pari tipota ti ginete mpori kapios na mou apandysi
Αναφορά στον Διαχειριστή
+4 #16 Ευδοξία Κ. 25-02-2016 11:02
Καλημερα απο Ναξο!!! Σημερα για πρωτη φορα πηραμε και εμεις καποια πραγματα απο το προγραμμα...μακ αρονια φασολια πανες μωρομαντηλα καθαριστικα και ζαχαρη...Τηλεφω νουσα καθε τοσο στους υπευθυνους εδω στο νησι και μια μου ελεγαν οτι περιμενουν μια πορτοκαλια μια ρυζι και οτι οταν εχουν νεα θα μας ενημερωσουν..τε λικα ηρθαν αυτα που ανεφερα πιο πανω για κοτοπουλα δεν ακουστηκε κατι εδω...και αναρωτιεμαι αφου υπηρχε λιστα με τα ονοματα τα μας και τις ποσοτητες απο τα αγαθα που μας εδωσαν καπου δεν θα υπαρχει μια λιστα με το τι θα δωσει συνολικα το προγραμμα? Ετσι για να ξερουμε τι μας γινεται....
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #15 ecdltest-themata.gr 24-02-2016 16:32
Παραθέτοντας ΔΕΣΠΟΙΝΑ 1974:
ολα καλα με τα δικαιολογητικα που ζητατε,ο κωδικος taxis ομως σε τι οφελει??


Δέσποινα σε ποιά δικαιολογητικά αναφέρεσαι; Και βασικά εμείς δεν ζητάμε τίποτα, ζητάΝΕ :))
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #14 ecdltest-themata.gr 24-02-2016 16:30
Παραθέτοντας takisggg:
ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΕΒΑ !! ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ !!! ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ .... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ E-MAIL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ.... ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....


Τάκη, αν έχεις δώσει τα στοιχεία σου και δεν σε ενημερώνουν με email ή sms ενώ ενημερώνουν άλλους, κατευθείαν καταγγελία στο δήμο σου.... έχουμε κι εμείς δίαφορες καταγγελίες πολιτών για διάφορα αλλά θέλουμε αποδείξεις, δυστυχώς οι ενδείξεις δεν αρκούν
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #13 ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ 16-02-2016 11:40
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
Αναφορά στον Διαχειριστή
+2 #12 MARINA OY 15-02-2016 20:27
Θεσσαλονίκη-πότ ε θα γίνει διανομή?Δήμος Αμπελοκίπων?
Αναφορά στον Διαχειριστή
+2 #11 takisggg 15-02-2016 17:00
ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΕΒΑ !! ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ !!! ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ .... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ E-MAIL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ.... ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #10 ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 14-02-2016 17:34
:sad: ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #9 Ιουλια τ 14-02-2016 12:28
Για κερκυρα ηγουμενιτσα τπτ ακομα γιατι????
Αναφορά στον Διαχειριστή
+5 #8 Masterkeeper 12-02-2016 04:32
Αθήνα τίποτα? Μας κοροΐδεύουν ασύστολααα...
Αναφορά στον Διαχειριστή
+3 #7 zoiserres 11-02-2016 13:19
gia serres tipota....mas edosan aktinidia to dekemvrio.... na ta fane.... ta pedia mas aktinidia tha ta taisoume axristoi?
Αναφορά στον Διαχειριστή
+1 #6 ΔΕΣΠΟΙΝΑ 1974 08-02-2016 20:14
να καταλαβω για τα δικαιολογιτικα αλλα κωδικο toxis γιατι????ειναι ηδη αρκετα αυτα που ζητατε να δωσουμε κωδικο για προσωπικα δεδομενα??
Αναφορά στον Διαχειριστή
-2 #5 DHIMOS 08-02-2016 19:40
:sigh: GIA PATRA POTE;;;;;PERIME NOYME POS KE POS IMASTE ANERGI.
Αναφορά στον Διαχειριστή
0 #4 @nanty 1@ 04-02-2016 23:18
gia patra?
Αναφορά στον Διαχειριστή

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα