19Μάρτιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

ΔΩΡΕΑΝ Μεταπτυχιακά σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα για ανέργους και οικονομικά ευάλωτες ομάδες

(2 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 5 από 5)

Υποτροφίες Μεταπτυχιακά Equal SocietyΣπουδάζω με υποτροφία! ΔΩΡΕΑΝ Μεταπτυχιακά προγράμματα σε κορυφαία Πανεπιστήμια για άνεργους και οικονομικά ευπαθείς ομάδες από τον μη κηβερνητικό οργανισμό EQUAL SOCIETY.

Κάντε μια αίτηση για τις υποτροφίες που προσφέρουν τα Εκπαιδευτικά ιδρύματα αν είστε άνεργοι και οικονομικά ευάλωτοι κι εξασφαλίστε εκπληκτικές σπουδές.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί.

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός EQUAL SOCIETY – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός φορέας με δράσεις «Κατά του Κοινωνικού Αποκλεισμού, της Ανεργίας και της Φτώχειας».

 

Δικαιούχοι

Νέες και νέοι (και έγγαμοι) που ανήκουν στις ευάλωτες οικονομικές και κοινωνικές ομάδες οι οποίες δεν διαθέτουν τα οικονομικά μέσα να προχωρήσουν τις σπουδές τους. Επίσης, οι άνεργοι σε όλοι την επικράτεια μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα του διαστήματος στο οποίο βρίσκονται στην ανεργία.

 

Τι πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή - Αιτήσεις

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης για μια (1) μόνο από τις προσφερόμενες υποτροφίες των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τη δράση. Στην περίπτωση που στην αρχική του αίτηση έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα και δεν είναι επιτυχών ή επιλαχών για τη συγκεκριμένη υποτροφία που αιτήθηκε, τότε και μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αιτηθεί σε άλλη ενεργή υποτροφία.

ΒΗΜΑ 1: Θα συμπληρώσετε 2 αιτήσεις για την υποτροφία που σας ενδιαφέρει:

  • Την αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY. zipΚατεβάστε την αίτηση εδώ.
  • Την ακαδημαϊκή αίτηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που προσφέρει την υποτροφία σας ενδιαφέρει

ΒΗΜΑ 2: Θα στείλετε και τις 2 αιτήσεις (οικονομικών & κοινωνικών κριτηρίων και η ακαδημαϊκή αίτηση) ως συνημμένα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Οι αιτήσεις να αποστέλλονται με την εξής μορφή: όνομα υπότροφου_όνομα-εκπαιδευτικού ιδρύματος, όπως για παράδειγμα:

  • kostas.konstantinou_iekdelta_EqualSociety (για την αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων)
  • kostas.konstantinou_iekdelta (για την ακαδημαϊκή αίτηση, όπου φυσικά υπάρχει και απαιτείται συμπλήρωση)

Αν έχτε κάνει ήδη αίτηση για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και θέλετε να συμμετέχετε για την υποτροφία, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να υπάρξει άμεση συνεννόηση με το εκπαιδευτικό ίδρυμα και να εξετάσει την ακαδημαϊκή αίτησή μαζί με τα οικονομικά/κοινωνικά κριτήρια που θα μας έχετε στείλει με email στην Equal Society.

 

Αξιολόγηση αιτήσεων - Αποτελέσματα

Όλες οι αιτήσεις αποστέλλονται υποχρεωτικά στην Equal Society, η οποία αφού επεξεργαστεί σε αρχικό στάδιο τις αιτήσεις των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων από τις αιτήσεις των υποψηφίων θα προωθήσει τις αιτήσεις που έχουν αποσταλεί για κάθε υποτροφία στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό ίδρυμα μαζί με την ακαδημαϊκή αίτηση όπου έιχε ζητηθεί, το οποίο θα πάρει την απόφαση για τον δικαιούχο συνυπολογίζοντας οικονομικά/κοινωνικά κριτήρια και τα ακαδημαϊκά προσόντα που κατέχει ο υποψήφιος. Αίτηση η οποία δεν έχει παραληφθεί από την Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών για αξιολόγηση δε θα συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής για την υποτροφία.

Ο δικαιούχος θα ενημερωθεί με απ' ευθείας επικοινωνία από την Equal Society ώστε να προετοιμαστεί εγκαίρως για την εγγραφή του και την έναρξη των μαθημάτων.

 

Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά

Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Κέντρο Ερευνών

  • Τρεις υποτροφίες στην κατεύθυνση του Project Management και
  • Τρεις υποτροφίες στην κατεύθυνση του eBusiness and Social Media

Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα με πιστοποίηση CSAP της ΕΕΣΜ στοχεύει στο να παρέχει άρτια και ποιοτική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ώστε να παράγει καταρτισμένους Συστημικούς Αναλυτές και να συμβάλλει θετικά στην ανταγωνιστικότητα και στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε πέραν των βασικών μαθημάτων (κορμού και γενικής εκπαίδευσης) να παρέχει και κατάλληλα σχεδιασμένα μαθήματα ειδικότητας-κατεύθυνσης, με απώτερους στόχους:

  • Να παρέχεται κατάλληλη εκπαίδευση, ώστε οι υποψήφιοι να αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή των σύγχρονων συστημικών προσεγγίσεων σε πολύπλοκα προβλήματα διοίκησης, διαχείρισης έργων και τεχνολογίας.
  • Να δίνεται έμφαση στο ρόλο του Συστημικού Aναλυτή ως στελέχους των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, ο οποίος επιδιώκει τη βελτίωση της αξίας τους μέσω της μελέτης των προβλημάτων και των αναγκών με στόχο τον καθορισμό των κατάλληλων μεθοδολογιών, εργαλείων και πρακτικών, που θα λύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα και θα επιτύχουν σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση ή τον οργανισμό. Να παρέχεται εκπαίδευση σχετικά με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας μέσω της μελέτης και του εντοπισμού ομοιοτήτων ανάμεσα σε τεχνολογικά, ανθρώπινα και φυσικά συστήματα.

Για να επιτύχει τα ανωτέρω η ΕΕΣΜ με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Κέντρο Ερευνών:

  • Έχει υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 17024. Το σύστημα διαχείρισης του CSAP θα ακολουθεί επίσης τα προβλεπόμενα από το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001 και από την Κοινή Υπουργική Απόφαση Aρ. Πρωτ. Γ/25055/1-12-2005. Το ΣΔΠ εφαρμόζεται σε ολόκληρο το CSAP και σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν επίπτωση στην ποιότητα και στην ασφάλεια των επιστημονικών και διοικητικών υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των υπό πιστοποίηση προσώπων.
  • Δεσμεύεται να εξασφαλίζει ότι το ΣΔΠ είναι αποτελεσματικό και αποδοτικό, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.
  • Παρακολουθεί αδιάλειπτα τις σύγχρονες επιστημονικές και εφαρμόσιμες εξελίξεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς βελτιώνοντας συνεχώς τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών της, όπου αυτό είναι εφικτό, την αποτελεσματικότητα των διεργασιών της και κατ' επέκταση ολόκληρου του ΣΔΠ.
  • Θέτει μετρήσιμους αντικειμενικούς στόχους για την ποιότητα σε επιστημονικό και πρακτικό επίπεδο και σε λειτουργικό επίπεδο διεργασιών. Οι στόχοι αυτοί καθιερώνονται και αξιολογούνται ως προς το βαθμό επίτευξής τους στα πλαίσια του αδιάπτωτου εκσυχρονισμού του ΣΔΠ από το ΔΣ της ΕΕΣΜ.
  • Παρέχει τα απαραίτητα μέσα και επιστημονικά εργαλεία (τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό) για την απρόσκοπτη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία κάθε δραστηριότητας του CSAP. Τηρεί αυστηρά και απαρέγκλιτα τις προϋποθέσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
  • Επενδύει στη συνεχή έρευνα, κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των επιστημονικών στελεχών και των συνεργατών της ώστε να αναδεικνύεται η Ποιότητα σε κάθε τους δραστηριότητα.
  • Παρακολουθεί, μετρά και αξιολογεί τις κρίσιμες παραμέτρους και διεργασίες, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα, η ασφάλεια προσωπικού και υπηρεσιών.

Διάρκεια σπουδών: Για 9 μήνες οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς μόνο Σάββατο πρωί. Για 9 μήνες τουλάχιστον το certification project και η συνεδριακή εργασία πραγματοποιούνται σε εργασιακό περιβάλλον εταιρειών που συμμετέχουν στο CSAP ή στην εργασία σας. 

Αξία υποτροφίας: 3.200 € (υποχρεωτική οικονομική συνεισφορά του επιλεγέντος υποψηφίου είναι η συνδρομή του στην Πιστοποίηση των 7 ετών με την εισαγωγή του στο CSAP Πρόγραμμα είναι 1.600 ευρώ).

Λήξη αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2015        Αίτηση: Κάντε εδώ την αίτησή σας για το μεταπτυχιακό

 

 

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

Με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθήσει ενεργά την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία νέας γνώσης, το ALBA Graduate Business School atTheAmericanCollege of Greece, λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος μη κρατικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, της ΕΕΔΕ και του ΕΒΕΑ.

MSc in Strategic HRM

Το MSc in Strategic HRM του ALBA Graduate Business School at The American college of Greece εστιάζει στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και αποτελεί μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διακρίνεται για τα εφόδια που δίνει στα στελέχη και την αξία που προσθέτει στις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα διακρίνεται για τα εξής:

  • Για τα πρακτικά workshops που προσφέρει σε συνεργασία με τη HAY Group.
  • Για το “personal coaching” και την εστίαση στις ατομικές δεξιότητες μέσω του μαθήματος Leadership Development.
  • Για την πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις (internship) που δύναται να παράσχει στους φοιτητές του σε θέσεις σχετικές με το αντικείμενο.
  • Για την ποιότητα και το διεθνές ακαδημαϊκό κύρος των καθηγητών του, μονίμων και επισκεπτών.
  • Για την πιστοποίησή του από τον διεθνή φορέα EPAS του European Foundation for Management Development.

Επίσης, το MSc in Strategic HRM συνδυάζει διεθνή και ελληνική γνώση, καθώς και εμπειρία και αντλεί πολύτιμη πληροφορία από την ερευνητική δραστηριότητα του ALBA στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (π.χ. έρευνα Best Workplaces, έρευνα Recruitment Confidence Index). Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2016 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα (10:00-17:00), επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να εργάζονται ταυτόχρονα. H υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά (https://applications.alba.edu.gr/) ή με αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης.

Κριτήρια Επιλογής:

  • Πτυχίο Ανώτατης/Ανώτερης Εκπαίδευσης,
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,
  • Ακαδημαϊκή επίδοση.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν στο ALBA τα παρακάτω:

  • Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων δύο πρόσφατων έγχρωμων φωτογραφιών,
  • Δύο συστατικές επιστολές,
  • Αναλυτική βαθμολογία και αντίγραφο του πτυχίου (από προπτυχιακές ή και μεταπτυχιακές σπουδές αν υπάρχουν),
  • Πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας με Proficiency ή TOEFL (ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία: 100) ή IELTS (ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία: 7.0) εκτός εάν οι προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές έχουν γίνει σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.
  • Τρεις εργασίες
  • Όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν να περάσουν από μια προσωπική συνέντευξη

Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα και το αντίστοιχο ποσό της υποτροφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 είναι € 12,500.

Λήξη αιτήσεων: Δεκέμβριος 2015        Αίτηση: Κάντε εδώ την αίτησή σας για το μεταπτυχιακό

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

epidoma enoikiou sitisis
Ανθρωπιστική Κρίση: Αιτήσεις για επίδομα ενοικίου, κάρτα σίτισης…
Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για τρίτεκνους & πολύτεκνους με παιδιά έως 18…
Έξοδα Κηδείας ΟΓΑ
Δικαιολογητικά Είσπραξης εξόδων κηδείας 800 € από τον ΟΓΑ Οι…
epidoma petrelaiou thermansis
Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης: Πότε θα πληρωθεί η τελευταία δόση…
Επίδομα Ανέργων Πτυχιούχων 20-29 ετών
Επίδομα Νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας σε άνεργους 20-29…
Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ
Δικαιολογητικά για Έξοδα Κηδείας ΕΔΟΕΑΠ Ο Οργανισμός ΕΔΟΕΑΠ…
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επιδότηση Ενοικίου - Ανθρωπιστική Κρίση: Οδηγίες για Μισθωτές &…
epidoma enoikiou sitisis
Αποτελέσματα Ανθρωπιστικής Κρίσης Ανακοινώθηκαν απόψε τα…
Επίδομα Μακροχρόνιων Ανέργων
Επίδομα για Μακροχρόνια άνεργους 20-66 ετών Ο ΟΑΕΔ…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα