30Ιούλιος2015

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ

Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και ΑμεΑ - ΕΕΤΑΑ (αιτήσεις, δικαιολογητικά, οδηγίες)

Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία με επιδότηση ΕΣΠΑ, για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ αφορά δημόσιους και ιδιωτικούς:

  • Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς
  • Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΑμεΑ (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)
Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής

Δωρεάν Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και ενήλικες

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. πραγματοποιεί καλοκαιρινά Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και ενήλικες με εισηγήτρια την κ. Ειρήνη Λαρδούτσου στις εγκαταστάσεις του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. (Αντ. Λάσκου 10Α). Συγκεκριμένα:

 

 

voucher29 aei tei

Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Ανανέωση της Κάρτας Ανεργίας μέχρι και το τέλος της πρακτικής για να πάρετε τα χρήματα

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση του ΟΑΕΔ που εφιστά την προσοχή των ανέργων σχετικά με την Ανανέωση της Κάρτας Ανεργίας τους για να μην ακυρωθούν από το πρόγραμμα.

 

 

 

epidotoumeno apofoiton ieki

Αποτελέσματα 4ου Κύκλου επιδοτούμενου αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 4ου Κύκλου του επιδοτούμενου προγράμματος για απόφοιτους ΙΕΚ, ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛΑναζητήστε αν έχετε επιλεγεί, στον παρακάτω πίνακα με τον κωδικό ΚΑΥΑΣ ή τον Αριθμό Δελτίου Ανεργίας.

Οι επιτυχόντες οφείλουν εντός 10 ημερών (καταληκτική ημερομηνία αποστολής μέχρι και 17 Ιουλίου 2015) να καταθέσουν τα απαραίτητα ακόλουθα δικαιολογητικά για έλεγχο, διαφορετικά θα διαγραφούν.

Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015

Νέες Αιτήσεις για Κοινωφελή Εργασία 2.417 ανέργων (αίτηση, δικαιούχοι, κριτήρια, δικαιολογητικά, διαδικασία, προσόντα, οδηγίες)

Από σήμερα 11/7/15 νέες αιτήσεις για Κοινωφελή Εργασία σε Επιβλέποντες Φορείς για 2.417 θέσεις ανέργων 5μηνης απασχόλησης.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, με δυνατότητα επιλογής μίας ειδικότητας και τριών φορέων

Αναλυτικά παρακάτω: Αίτηση, Προθεσμίες, Δικαιούχοι, Κριτήρια, Διαδικασία Συμμετοχής, Προϋποθέσεις, Δικαιολογητικά, Μόρια, Προσόντα, Τίτλοι Σπουδών, Πληρωμές

voucher tourismou 2015

Voucher Τουρισμού 2015: Αιτήσεις 1ου κύκλου

Ξεκίνησαν πανελλαδικά οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher Τουρισμού 18-29 του 2015.

8.000 άνεργοι θα καταρτιστούν σε κύκλους, με 80 ώρες θεωρία και 6μηνη πρακτική άσκηση στον κλάδο του τουρισμού.

Το συνολικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.458 € για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2.248 € για τους υπόλοιπους αποφοίτους.

oristika apotelesmata koinofelis ergasias

Οριστικά Αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους & Οδηγίες για τους επιτυχόντες

apotelesmata koinofelous6

Αναρτήθηκαν σήμερα 2/7/15 από τον ΟΑΕΔ τα οριστικά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας σε δύο πίνακες, τον Οριστικό πίνακα κατάταξης και τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Η αναζήτηση της σειράς κατάταξης στους παρακάτω Οριστικούς Πίνακες Ανέργων γίνεται με τον Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης (τον κωδικό αριθμό της αίτησης):

update 11/7/2015: Νέες Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 2ου κύκλου

apotelesmata voucher 2014

Voucher 25-29: Νέα αποτελέσματα επιτυχόντων στη θέση διαγραφέντων

Ανακοινώθηκαν πίνακες (μετά τις οριστικές διαγραφές όσων επιτυχόντων ακυρώθηκαν) με νέα αποτελέσματα επιτυχόντων και επιλαχόντων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher 25-29.

Για να δείτε αν ανήκετε στους επιτυχόντες ή επιλαχόντες, αναζητήστε τον αριθμό ΚΑΥΑΣ σας στους παρακάτω πίνακες.

apotelesmata voucher 2014

Voucher 18-24: Νέα αποτελέσματα επιτυχόντων στη θέση διαγραφέντων

Ανακοινώθηκαν πίνακες (μετά τις οριστικές διαγραφές όσων επιτυχόντων ακυρώθηκαν) με νέα αποτελέσματα επιτυχόντων και επιλαχόντων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher 18-24.

Για να δείτε αν ανήκετε στους επιτυχόντες ή επιλαχόντες, αναζητήστε τον αριθμό ΚΑΥΑΣ σας στους παρακάτω πίνακες.

voucher vevaioseis apodoxon

Βεβαιώσεις αποδοχών εκπαιδευτικών επιδομάτων Voucher έτους 2014

Όλοι οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων voucher για νέους έως 29 ετών, μπορούν να εκτυπώνουν online τις βεβαιώσεις αποδοχών των εκπαιδευτικών επιδομάτων έτους 2014 για φορολογική και κάθε άλλη νόμιμη χρήση.

epidotoumeno apofoiton ieki

4ος Κύκλος Αιτήσεων για το επιδοτούμενο αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ

Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες του επιδοτούμενου προγράμματος για απόφοιτους ΙΕΚ, ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ.

Όσοι απόφοιτοι δεν πρόλαβαν, μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα με επιδότηση 3.280 € έως 2 Ιουλίου 2015.

apotelesmata voucher 29 64

Voucher 29-64: Ανάκληση προγράμματος

Ανακλήθηκε το πρόγραμμα voucher 29-64 με ανακοίνωση της κας Ράνιας Αντωνοπούλου και θα γίνει επανασχεδιασμός με νέους όρους.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το 75% του επιδόματος θα καρπώνονταν τα Κέντρα κατάρτισης και όχι οι άνεργοι, αφού θα εισέπραταν το προκλητικό ποσό των 5.400 ευρώ για κάθε ωφελούμενο, ενώ προωθούνταν οι τεχνικές εταιρείες για πρακτική και όχι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός.

voucher29 aei tei

Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Νέες διευκρινίσεις

Ο ΟΑΕΔ με νέα ανακοίνωση εφιστά την προσοχή των ανέργων σχετικά με την ορθή σύζευξη πτυχίου - θέσης πρακτικής άσκησης που θα του προσφέρει ο πάροχος.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο 29/5/2015 λήγει η προθεσμία επιλογής παρόχου για την έναρξη του προγράμματος.

voucher25 29

Voucher 25-29: Ξεκίνησε η καταβολή χρημάτων για την Πρακτική

Ξεκινήσει η καταβολή των εκπαιδευτικών επιδομάτων για την α' φάση της πρακτικής στους καταρτιζομένους του προγράμματος Voucher 25-29.

Οι πληρωμές του Voucher 25-29 γίνονται καθημερινά με καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων ανέργων και η διαδικασία πληρωμής θα έχει ολοκληρωθεί

voucher18 24

Voucher 18-24: Ξεκίνησε η καταβολή χρημάτων για την Πρακτική

Ξεκινήσει η καταβολή των εκπαιδευτικών επιδομάτων για την α' φάση της πρακτικής στους ανέργους του προγράμματος Voucher 18-24. 

Οι πληρωμές του Voucher 18-24 γίνονται καθημερινά με καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων, με τη διαδικασία πληρωμής να έχει ολοκληρωθεί

voucher29 aei tei

Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Μέχρι 29/5/15 η επιλογή Παρόχου κατάρτισης

Δεν θα δοθεί παράταση στους επιτυχόντες του προγράμματος για επιλογη παρόχου κατάρτισης, ώστε να γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών και να ενεργοποιηθεί τη επιταγή voucher για να ξεκινήσουν μαθήματα.

Μάθε τα νέα μας...