24Απρίλιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις

Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς ΟΑΕΔ 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για τη σχολική χρονιά 2016-2017.

Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια).

Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις

Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων

Αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ τα προσωρινά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015

Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα Φορέων τοποθέτησης ανά Περιφέρεια

Παράταση των αιτήσεων μέχρι 9 Μαϊου 2016 δόθηκε στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 4/2016)»

Ακολουθεί πίνακας με τους Επιβλέποντες Φορείς ανά περιφέρεια και τις Υπηρεσίες τοποθέτησης που θα προσληφθούν οι επιτυχόντες:

Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015

Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού & αθλητισμού (δικαιούχοι, κριτήρια, δικαιολογητικά, προσόντα, οδηγίες)

Νέες αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας για 728 θέσεις ανέργων 5μηνης απασχόλησης σε Φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, με δυνατότητα επιλογής μίας ειδικότητας και τριών φορέων.

Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015

Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (δικαιούχοι, κριτήρια, δικαιολογητικά, προσόντα, οδηγίες)

Νέες αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας για 413 θέσεις ανέργων 5μηνης απασχόλησης σε Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, με δυνατότητα επιλογής μίας ειδικότητας και τριών φορέων.

Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός

5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το μισθό και την ασφάλιση

Με νέα απόφαση ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων στα 5μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Τι ισχύει αναλυτικά για το ωράριο, τι μισθό, την ασφάλιση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη..

 

 

Άδειες Κοινωφελής Εργασία

5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες

Με νέα απόφαση ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει τις ημέρες απουσίας που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στα 5μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας χωρίς περικοπές αποδοχών, για τις Δημόσιες Προσκλήσεις 2/2015, 4/2015 και 5/2015.

Αναδρομική ισχύ για τους μήνες Δεκέμβριο έως και Φεβρουάριο.

 

 

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50

Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων του ΟΑΕΔ

Βγήκε η απόφαση με τους όρους και όλες τις λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων άνω των 50 ετών για 9 μήνες και δυνατότητα επέκτασης για άλλους 9 μήνες.

voucher29 aei tei

Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των προγραμμάτων Voucher

Ο ΟΑΕΔ μετά από πλήθος ερωτημάτων των δικαιούχων για τις πληρωμές των προγραμμάτων Voucher και τα υπόλοιπα ποσά που δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί,

voucher29 aei tei

Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και πρακτικής άσκησης αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του προγράμματος Voucher 29 αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ και το αποτιμά σε θέσεις εργασίας για τους συμμετέχοντες ανέργους.

 

 

 

Σεμινάρια τρούφας

Δωρεάν Σεμινάρια για Ενεργειακά φυτά, τρούφα, μέλι, κοσμήματα

Ο Δήμος Πωγωνίου Ηπείρου δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για τα Αγροτικά σεμινάρια με θέμα τα ενεργειακά φυτά, την τρούφα, το μέλι, αργυρά κοσμήματα κ.α.

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50

ΟΑΕΔ: Ειδοποίηση προς Μακροχρόνια Ανέργους άνω των 50 ετών για επικαιροποίηση του βιογραφικού τους

Ο ΟΑΕΔ καλεί άμεσα τους εγγεγραμμένους στα Μητρώα του ανέργους άνω των 50 ετών, με χρονικό διάστημα ανεργίας άνω των 12 μηνών να συμπληρώσουν Βιογραφικό Σημείωμα ή, όσοι ήδη διαθέτουν, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του Βιογραφικού τους με τους εξής τρόπους:

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50

Νέο πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ για 15.000 μακροχρόνια ανέργους άνω των 50 ετών

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων άνω των 50 ετών.

Το «Πρόγραµµα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων που βρίσκονται σε ιδιαίτερα µειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών» θα προσφέρει εργασία σε 15.000 ανέργους για 9 μήνες.

 

 

Δωρεάν Ρώσσικα

Δωρεάν μαθήματα Ρωσικής γλώσσας

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) δέχεται αιτήσες για τα νέα τμήματα δωρεάν εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας.

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δωρεάν εγγραφές στους νέους κύκλους μαθημάτων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αρχίζουν σήμερα, Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2016, οι αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές στα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τη συμπλήρωση των τμημάτων (150 συμμετέχοντες και 100 αναπληρωματικοί). 

 

 

Δημοτικοί Λαχανόκηποι Καλαμάτα

Αιτήσεις για δωρεάν καλλιέργεια δημοτικών λαχανόκηπων

Ο δήμος Καλαμάτας δέχεται αιτήσεις για την δωρεάν καλλιέργεια εκτάσεων σε Δημοτικούς Λαχανόκηπους ώστε οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να παράγουν βασικά είδη διατροφής, με μόνη υποχρέωση να προσφέρουν το 10% της παραγωγής στο Δημοτικό Παντοπωλείο.

 

 

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα