27Απρίλιος2024

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

 
 

Διανομή ροδάκινων σε κατόχους Κάρτας Σίτισης, Κοινωνικού Παντοπωλείου, απόρους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες - ΤΕΒΑ (διαρκής ενημέρωση)

(3 Ψήφοι, Βαθμολόγησε 3 από 5)

Διανομή Ροδάκινα2016: Δείτε εδώ τις νέες ημερομηνίες διανομής για Νωπά Κοτόπουλα

Δωρεάν διανομή ροδάκινων πραγματοποιείται στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ στους Δήμους σε όλη τη χώρα. 

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι Κάρτας Σίτισης του προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης, κάρτας Κοινωνικού Παντοπωλείου, άποροι, μέλη συσσιτίου και ευπαθείς ομάδες.

 

 

Δείτε επίσης

 

Οι σχετικές δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). 

- Το άρθρο ενημερώνεται διαρκώς. 
- Η διανομή γίνεται σε όλους τους Δήμους και σε κάποιους επαναλαμβάνεται μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.
- Μπορείτε να καλείται στο δήμο σας ή αν γνωρίζετε για την διανομή επικοινωνήστε μαζί μας να αναρτήσουμε τα σημεία και τις ημερομηνίες προς διευκόλυνση των συμπολιτών μας.

 

Δήμος Νάξου: 23/9/2015 έως 23/9/2015

Ροδάκινα θα μοιράσει στη Νάξο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως συντονιστής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης με φορείς του Νομού Κυκλάδων, στo πλαίσιo των «συμπληρωματικών προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών (ΦΕΚ 1701/Β/2015)».

Δικαιούχοι είναι 1ον οι έχοντες κάρτα σίτισης και 2ον τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Οι δικαιούχοι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και κάρτα σίτισης.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τετάρτη 23, Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο Νάξου (υπόγειο) από τις 10:00 έως τις 13:00.

 

Δήμος Κω: 22/9/2015

Την Τρίτη 22-9-2015 θα αρχίσει η διανομή φρούτων (ροδάκινα και νεκταρίνια) στους δικαιούχους των καρτών σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, σε όλους όσους έκαναν αίτηση να ενταχθούν στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ), στους πολύτεκνους και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Η διανομή σε όσους διαμένουν στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας πόλεως Κω (πολύτεκνοι, δικαιούχοι καρτών σίτισης και δυνητικά ωφελούμενοι του προγράμματός ΕΒΥΣ) θα αρχίσει την Τρίτη 22-9-2015 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στο ισόγειο της Αλεξάντερ Φάσιον τις ώρες 09:00 – 14:00.

Η διανομή στα μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ Κω – Νισύρου θα αρχίσει την Τρίτη στο γραφείο του Συλλόγου (οδός Πασσανικολάκη 18 και Κρεκούκια γωνία), ώρες 10:00 – 14:00.

Η διανομή στους ωφελούμενους των καρτών σίτισης και στους δυνητικά ωφελούμενους του προγράμματος ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ που διαμένουν στις υπόλοιπες περιοχές εκτός της πόλης της Κω, θα γίνει από τους υπαλλήλους του Δήμου στις Κοινότητες (από την Τρίτη 22-9-2015).

Όλοι οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Επιπλέον:

α) οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης: την προαναφερόμενη κάρτα (την οποία σε περίπτωση που δεν διαθέτουν θα πρέπει να την προμηθευτούν από το ΚΕΠ στο οποίο κατέθεσαν αίτηση) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας).

β) Οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ που έκαναν αίτηση ιδιωτικά (και όχι στους πιστοποιημένους υπαλλήλους): πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

 

Δήμος Φλώρινας: 19/9/2015

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα ανακοινώνει ότι το Σάββατο 19-9-2015 θα γίνει διανομή φρούτων (ροδάκινων) στα μέλη του Συλλόγου, που δεν έχουν πάρει από άλλους φορείς του Νομού (Περιφέρεια, Δήμος, Εκκλησία).

Η διανομή θα γίνει στα ψυγεία της Ένωσης Φλώρινας από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

 

Δήμος Γρεβενών: 18/9/2015 έως και 22/9/2015

Η διανομή θα γίνει από Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9.00 πμ έως τις 14.00μμ, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μαθητική Εστία) του Δήμου.

Ωφελούμενοι είναι οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. (Πληροφορίες: 2462353018, 2462353022)

 

Δήμος Σπάρτης: 16/9/2015 έως και 18/9/2015

Η διανομή θα γίνει στη Σπάρτη, από Τετάρτη 16 έως Παρασκευή 18/9, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης (οδός Δωριέων 11, πλησίον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα).

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, οι κάτοχοι κάρτας σίτισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σπάρτης και οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Σπάρτης.

Για την παραλαβή της αναλογούσας ποσότητας, οι δικαιούχοι προσκομίζουν υποχρεωτικά το Δελτίο Αστυνομιής Ταυτότητας και την Κάρτα σίτισης Κοινωνικού Παντοπωλείου ή ανθρωπιστικής κρίσης.

Η διανομή στους δικαιούχους στις υπόλοιπες Δημοτικές/Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σπάρτης θα γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, με μέριμνα του Δήμου και των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ροδάκινα προσφέρει η Οργάνωση Παραγωγών Α.Σ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

 

Δήμος Ανατολικής Μάνης (Γύθειο & Αρεόπολη): 16/9/2015 & 18/9/2015

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος TEBA/FEAD την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 ο Δήμος Ανατολικής Μάνης αφού παραλάβει την ποσότητα ροδάκινων που του αντιστοιχεί από την Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, θα πραγματοποιήσει τη διανομή προς τους δικαιούχους του Δήμου μας.

Δικαιούχοι - τελικοί αποδέκτες του προγράμματος, σύμφωνα με την αρ. 3320/89565 ΦΕΚ 1701/14-8-2015 Υπουργική Απόφαση είναι, κατά προτεραιότητα, οι δικαιούχοι που κατέχουν κάρτα σίτισης από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης, και κατά δεύτερον οι δικαιούχοι Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας.

Η διανομή - παραλαβή της ποσότητας των ροδάκινων που αναλογεί στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο και στην Αρεόπολη από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ως και Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. Οι ποσότητες των ροδάκινων που θα παραληφθεί προέρχεται από την Οργάνωση Παραγωγών Α.Σ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι δικαιούχοι Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη: της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας), βιβλιαρίου ανασφαλίστου πρόνοιας.

Στην περίπτωση που οι ως άνω αναφερόμενοι ωφελούμενοι δεν παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν εντός των καθοριζόμενων από το Δήμο ημερομηνιών, δικαιούχοι θα είναι οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», τα δημόσια σχολεία, παιδικοί σταθμοί, και γενικότερα φορείς – δομές κοινωνικής φροντίδας του Δήμου μας.

Πληροφορίες δίνονται από τον κ Πλειώτα Χρήστο στο Δημαρχείο – Γυθείου, στο τηλέφωνο 2733360352 και την κα Αναστασία Χαλουλάκου στο τηλ: 2733360312.

 

Δήμος Μονεμβασίας: 16/9/2015 & 17/9/2015

Ροδάκινα πρόκειται να διανείμει ο Δήμος Μονεμβασίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, στους κατόχους της κάρτας σίτισης, τηνΤετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Η διανομή στους δικαιούχους θα γίνει, ως εξής:

  • Μολάοι, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μολάων (κατηφορική είσοδος υπογείου από οδός Καλλιφατίδη)
  • Νεάπολη, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 09.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. στο χώρο του ιδρύματος περιθάλψεως ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Οι δικαιούχοι για την παραλαβή θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν τα ακόλουθα έγγραφα: Κάρτα σίτισης, Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

 

Δήμος Πάργας: 16/9/2015 & 17/9/2015

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή ροδάκινων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 μ.μ και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μ.μ.

Στο πλαίσιο της δράσης, θα διανεμηθούν ροδάκινα κατά προτεραιότητα α) στους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους β) στους αιτούντες του προγράμματος της Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) και γ) στα δημόσια σχολεία.

Οι παραπάνω ομάδες θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας σίτισης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια καθώς και του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και ενός πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, που βεβαιώνει για τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους, να παραλαμβάνουν ανάλογη ποσότητα ροδάκινων.

  • Η διανομή θα γίνει στο Καναλλάκι, στις αποθήκες του Δήμου, πλησίον του δημοτικού σταδίου Καναλλακίου.
  • Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, υπεύθυνη κ. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ:2684360312

 

Δήμος Ευρώτα: 16/9/2015

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ευρώτα, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 09:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι, στη Σκάλα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ωφελούμενοι της διανομής είναι οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ευρώτα.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπία της κάρτας σίτισης και με την επίδειξη της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ταυτότητάς τους, θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα ροδάκινων. 

  • Παρακαλούμε για την άμεση προσέλευση των δικαιούχων, επειδή τα ροδάκινα είναι ευπαθή προϊόντα.
  • Πληροφορίες: Μαυροματίδη Μαρία, Αποστολάκου Αλεξάνδρα, Σαρρής Σπύρος, στο Δημαρχείο στη Σκάλα και στο τηλέφωνο 2735 3 60030.

 

Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (Δήμος Πάργας - Δήμος Ζηρού): 16/9/2015

Η παράδοση των ροδάκινων από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στους Δήμους – Εταίρους του Ν. Πρέβεζας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και μετέπειτα θα ξεκινήσει η διανομή στους δικαιούχους πολίτες από τους Δήμους Ζηρού και Πάργας.

Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που τους αναλογεί θα πρέπει να προσκομίζουν στους αρμόδιους υπαλλήλους των Δήμων Κάρτα Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, Αστυνομική Ταυτότητα, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας).

To σημείο και το ωράριο διανομής των ροδάκινων για τον κάθε Δήμο είναι τα παρακάτω:

  • Δήμος Ζηρού: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο προαύλιο χώρο του δημαρχείου Φιλιππιάδας. Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ζηρού, υπεύθυνη κα. Ντούπη Κωνσταντινιά, τηλ.:26833 60641.
  • Δήμος Πάργας: Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 από 11:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. και Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ. στις αποθήκες του Δήμου, πλησίον του δημοτικού σταδίου Καναλλακίου. Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πάργας, υπεύθυνη κα. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ.:26843 60312.

 

Δήμοι Άργους - Ναυπλίου - Επιδαύρου - Ερμιονίδας: 15/9/2015 & 16/9/2015

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους κάρτας σίτισης του Ν.4320/2015.

Η διανομή των ροδάκινων θα γίνει ως εξής:

  • Για τον Δήμο Άργους Μυκηνών χώρος διανομής ορίζεται το πάρκο Μπόνη.
  • Για τον Δήμο Ναυπλιέων χώρος διανομής ορίζεται ο χώρος όπισθεν του κτιρίου της Π.Ε. Αργολίδας στην παρ. οδό Ναυπλίου-Ν. Κίου.
  • Για τον Δήμο Επιδαύρου χώρος διανομής ορίζεται το Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.
  • Για τον Δήμο Ερμιονίδας χώρος διανομής ορίζεται οι αποθήκες του Δήμου στην περιοχή Αυλώνα.

Ώρες διανομής για τους δικαιούχους των ανωτέρω Δήμων:

  • Τρίτη 15/9, ώρα 10.30π.μ. – 14.30μ.μ., για τους δικαιούχους που το επώνυμό τους ξεκινάει από το γράμμα Α-Κ.
  • Τετάρτη 16/9, ώρα 10.30π.μ. – 14.30μ.μ. για τους δικαιούχους που το επώνυμό τους ξεκινάει από το γράμμα Λ-Ω.
  • Τετάρτη 16/9, ώρα 10.30π.μ. – 14.30μ.μ.
  • Τετάρτη 16/9, ώρα 10.30π.μ. – 14.30μ.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των ροδάκινων από τους δικαιούχους είναι να προσκομίσουν ως δικαιολογητικά φωτοτυπίες της κάρτας σίτισης, ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

 

Δήμος Βέλου Βόχας: 15/9/2015

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Βέλου Βόχας θα διανείμει ροδάκινα στους δικαιούχους της κάρτας αλληλεγγύης και του κοινωνικού παντοπωλείου, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η διανομή θα γίνει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέλου Βόχας στο Βέλο (έναντι Δημοτικού Καταστήματος Βέλου) από τις 10.00 π.μ. – 14.00.

 

Δήμος Τρίπολης: 14/9/2015 & 15/9/2015 (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Με μια επείγουσα ανακοίνωση, η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, ενημερώνει τους Ωφελούμενους– τελικούς αποδέκτες του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών του Δήμου Τρίπολης ότι η διανομή ροδάκινων που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6μμ το απόγευμα και την Τρίτη στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9πμ το πρωίστο χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου αναβάλλεται.

Αιτία; Η ΔΑΟΚ Ημαθίας μετά τον προβλεπόμενο έλεγχο, έκρινε ότι στη συγκεκριμένη παρτίδα, που προορίζονταν για την διανομή, εντοπίστηκαν προβλήματα στην ποιότητα του προϊόντος.

 

Δήμος Γορτυνίας: 14/9/2015 & 15/9/2015

Ο Δήμος Γορτυνίας ως μέλος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, καλεί τους ωφελούμενους– τελικούς αποδέκτες του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών του Δήμου Γορτυνίας, κατά προτεραιότητα, οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6 μμ το απόγευμα και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9πμ το πρωί σε δύο σημεία του Δήμου Γορτυνίας:

  • α) Στο κτίριο του Δημαρχείου στην Δημητσάνα
  • β) στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων

για την παραλαβή ροδάκινων οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί κατά προτεραιότητα, έχοντας τα εξής δικαιολογητικά: Κάρτα σίτισης, Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας).

Προσοχή: Για την συμμετοχή των δικαιούχων είναι επιβεβλημένη η προσκόμιση όλων των ως άνω αναφερόμενων δικαιολογητικών.
Στην περίπτωση που οι ως άνω αναφερόμενοι ωφελούμενοι δεν παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν εντός των ως άνω καθοριζόμενων ημερομηνιών, δικαιούχοι θα είναι οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», τα δημόσια σχολεία και οι παιδικές κατασκηνώσεις. Τέλος προβλέπεται τα αδιάθετα οπωροκηπευτικά να διατίθενται στα συσσίτια των Κοινωνικών Συμπράξεων.

 

Δήμος Ωραιοκάστρου: 15/9/2015

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο δήμος Ωραιοκάστρου την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 11:00 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ., αποκλειστικά στους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης (κάρτες που παρέλαβαν από τα Κ.Ε.Π.), του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Η διανομή θα γίνει από τα παρακάτω σημεία:

  • 1. Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου στο κτίριο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (απέναντι στο χώρο πάρκιγκ), στο Παλαιόκαστρο.
  • 2. Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας στο δημοτικό κατάστημα Λητής.
  • 3. Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας στο δημοτικό κατάστημα Πενταλόφου.

 

Δήμος Βόλβης: 15/9/2015

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 θα διανεμηθούν ροδάκινα στους κατόχους της κάρτας αλληλεγγύης του δήμου Βόλβης:

Δωρεάν ροδάκινα πρόκειται να διανείμει ο δήμος Βόλβης την ερχόμενη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, στους δημότες που κατέχουν Κάρτα Αλληλεγγύης (Σίτισης) του προγράμματος Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης. Οι δικαιούχοι, θα παραλάβουν τα ροδάκινα, με την επίδειξη της κάρτας αλληλεγγύης (σίτισης), έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα (και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αν έχουν προστατευόμενα μέλη). 

Το πρόγραμμα της διανομής ροδακίνων έχει ως εξής:

  • Δ.Ε. Απολλωνίας: ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο), 10.00 πμ
  • Δ.Ε. Εγνατίας: ΠΡΟΦΗΤΗΣ, Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο), 10.00 πμ
  • Δ.Ε. Μαδύτου: ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ, Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο), 10.30 πμ
  • Δ.Ε. Αρέθουσας: ΑΡΕΘΟΥΣΑ, Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο), 11.00 πμ
  • Δ.Ε. Ρεντίνας: ΣΤΑΥΡΟΣ, Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο), 11.00 πμ
  • Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου: ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο), 11.30 πμ

 

Δήμος Παύλου Μελά: 15/9/2015

Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Ε. Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης (δυτικό τμήμα) σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά, θα διανείμουν ροδάκινα σε δικαιούχους της κάρτας σίτισης, του κοινωνικού παντοπωλείου καθώς και του συσσιτίου του δήμου Παύλου Μελά.

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο (28ης Οκτωβρίου 152 με Γ. Ρίτσου), Σταυρούπολη, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ώρα 12 :00 έως 16:00.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά την ταυτότητα τους και την κάρτα σίτισης (μόνο για όσους την διαθέτουν).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα:2310 020160, 2310 020170.

 

Δήμος Καρδίτσας: 14/9/2015 

Από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα και από τις 10 το πρωί στο χώρο του πρώην 1ου Λυκείου της πόλης (έναντι Παυσιλύπου), θα γίνεται διανομή ροδάκινων για όσους εγγεγραμμένους στο Κοινωνικό Μητρώο Απόρων ή δικαιούχους του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου ή Κατόχους Καρτών Σίτισης που δεν παρέλαβαν ροδάκινα κατά την διανομή που πραγματοποιήθηκε από 25 έως και 28 Αυγούστου.

Η διανομή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

«Όσοι Πρόεδροι Κοινοτήτων δεν παρέλαβαν φρούτα κατά την προηγούμενη διανομή καλούνται να τα παραλάβουν, ώστε να διανεμηθούν στους δικαιούχους κατοίκους των Κοινοτήτων τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καρδίτσας.

 

Δήμος Φλώρινας: 11/9/2015 & 14/9/2015 

Ο Δήμος Φλώρινας την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιήσει διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Φλώρινας που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ. Η διανομή θα συνεχιστεί και στις 11 και 14 ΣεπτεμβρίουΗ ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι 3,5 κιλά ανά άτομο.

Ο χώρος διανομής είναι τα Ψυγεία Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλώρινας από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.

Οι ωφελούμενοι της διανομής είναι οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας μαζί με το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, για να αποδεικνύεται ο αριθμός των μελών της οικογένειας.

Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

 

Δήμος Πειραιά: 11/9/2015

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τη διανομή οπωροκηπευτικών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, σε αδύναμους οικονομικά δημότες και ωφελούμενους του Δήμου. Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 μ.μ. έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 14:00 θα διανεμηθούν επιπλέον 20 τόνοι ροδάκινα σε 25 σημεία της πόλης. Το πρόγραμμα διανομής θα συνεχιστεί και με άλλα είδη οπωροκηπευτικών στο άμεσο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως 1 τόνος ροδάκινα θα διατεθεί στους άστεγους που φιλοξενούνται σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος στον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, στον Πύργο του Πειραιά.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στα κάτωθι σημεία:

  • ΚΟ.Δ.Ε.Π. Ζωσιμαδών 11& Ελ. Βενιζέλου, Τηλ: 2104101753/756
  • Α΄ Δημοτική Κοινότητα, Λεωφ. Χατζηκυριακού 89 & Κλεισόβης, Τηλ: 210 4599957
  • Β΄ Δημοτική Κοινότητα, Δραγάτση 1Α, Τηλ: 210 4220064
  • Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, Δημητρίου Φαληρέως 5, Τηλ: 210 4827739
  • Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, Σπυρίδωνος, Πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιωργή, Τηλ: 210 4827026
  • Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, Καλλέργη 142, Τηλ: 210 4622589
  • Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, Α1: Αντωνίου Θεοχάρη 35-37, Τηλ: 210 4511216
  • Α2: Αγ. Παρασκευής 63-65, Τηλ: 210 4185846
  • Β1: Βασιλέως Γεωργίου Β’ 9-11, Τηλ: 210 4134052
  • Β2: Κιλκίς 2 Πρ. Ηλίας, Τηλ: 210 4111690
  • Γ1: Ζερβού 3 και Γιαννοπούλου, Τηλ: 210 4827543
  • Γ2: Μυρτιδιώτισας 9, Τηλ: 210 4110386
  • Δ1: Λευκωσίας και Νάξου Καμίνια, Τηλ: 210 4823830
  • Δ2: Κω 44 Π. Κοκκινιά, Τηλ: 210 4209085
  • Ε1: Καλλέργη 142, Τηλ: 210 4635049
  • Ε2: Αγ. Δημητρίου και Αγ. Όρους 44, Τηλ: 210 4633181
  • Ε3: Ραιδεστού 20 και Χαϊδαρίου 79, Τηλ: 210 4207735
  • Ροδάκινα θα διανεμηθούν και στους κάτωθι Ιερούς Ναούς:Αγίου Νικολάου, Αγίου Σπυρίδωνα, Αγίας Τριάδος, Άγιου Κωνσταντίνου & Ελένης, Υπαπαντής, Αγίας Σοφίας, Αγίου Δημητρίου, Νέο Φάληρο

 

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων: 11/9/2015

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, σε συνεχεία της διανομής που πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα, θα διαθέσει στους ωφελούμενους ροδάκινα.

Η διανομή θα γίνει την Παρακευή 11.9.2015 και από ώρα 9:00 έως 12:00 π.μ. στην είσοδο του πάρκου δεξαμενής Λουτρακίου.

Τα ροδάκινα θα διανεμηθούν κατά προτεραιότητα (εξαιρούνται όσοι παρέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα):

  • α) στους κατόχους κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
  • β) στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και
  • γ) σε άλλους άπορους, μέχρι εξάντλησης της διαθέσιμης ποσότητας.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή είναι:

  • Για τους κατόχους κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ταυτότητα και Ε1 Φορολογικής δήλωσης 2015
  • Για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου: Ταυτότητα
  • Για άλλους άπορους: Ταυτότητα και Ε1 και εκκαθαριστικό Φορολογικής δήλωσης 2015

 

Δήμος Τριφυλίας & Μεσσήνης: 11/9/2015

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Τριφυλίας αυτή την Παρασκευή, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα σε συγκεκριμένους χώρους, που έχουν καθοριστεί και είναι:

  • στο Κοπανάκι στο Δημαρχείο
  • στο Καλό Νερό στο ΚΕΠ
  • στην Κυπαρισσία στο Εργατικό Κέντρο
  • στα Φιλιατρά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό
  • στους Γαργαλιάνους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Στη Μεσσήνη όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Τσερπές: Για τη Δ.Ε. Μεσσήνης η διανομή θα γίνει από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, στο ισόγειο γραφείο Πρόνοιας.

Για τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων από τις 12 έως τις 3 μ.μ.

  • Για τη Δ.Ε. Αίπειας στα γραφεία της στον Αγιο Ανδρέα.
  • Για τη Δ.Ε. Αριστομένη στα γραφεία της στον Αριστομένη.
  • Για τη Δ.Ε. Ανδρούσας στα γραφεία της στην Ανδρούσα.
  • Για τη Δ.Ε. Βουφράδων στα γραφεία της στο Χατζή.
  • Για τη Δ.Ε. Ιθώμης στα γραφεία της στη Βαλύρα.
  • Για τη Δ.Ε. Πεταλιδίου στα γραφεία της στο Πεταλίδι.
  • Για την Δ.Ε. Τρικόρφου στα γραφεία της στο Τρίκορφο.

 

Δήμος Καλαμάτας: 11/9/2015

Τα ροδάκινα θα διανεμηθούν από τις 10.00 έως τις 14.00, στον υπαίθριο χώρο βόρεια της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και με την προσκόμιση φωτοαντιγράφου της κάρτας δικαιούχου σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα ροδάκινων.

Πληροφορίες παρέχονται από τη Διεύθυνση Πρόνοιας Δήμου Καλαμάτας στα τηλ. 27213 61833, 864,863.

 

Δήμος Θεσσαλονίκης: 10/09/2015

Για δεύτερη φορά ο Δήμος Θεσσαλονίκης αύριο, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 10.00 το πρωί, μέσω των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας. 

Θα διανεμηθούν ροδάκινα μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων στους κατόχους της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι παραπάνω ομάδες θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας σίτισης ή της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς και του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και ενός πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, που βεβαιώνει για τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους, να παραλαμβάνουν ανάλογη ποσότητα ροδάκινων.

Η διανομή θα γίνει από τα παρακάτω σημεία:

  • 1η Δημοτική Κοινότητα: Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο – Λύκειο (Εθνικής Αμύνης 8-τηλέφωνα Επικοινωνίας 2313318503/2310251622)
  • 2η Δημοτική Κοινότητα: Αποθήκη 15 ΟΛΘ – (τηλ. 2313318542)
  • 3η Δημοτική Κοινότητα: Αύλειος χώρος του κτιρίου επί της οδού Θεοφίλου 15 – (Τηλ. Επικοινωνίας 231318273)
  • 4η Δημοτική Κοινότητα: Αίθουσα εκδηλώσεων παραπλεύρως των γραφείων της Κοινότητας στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους 57 – τηλ. 2313318545)
  • 5η Δημοτική Κοινότητα: Β. Όλγας 162 και Μαρτίου- τηλ. 2313318247
  • Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας: Πρώην Δημαρχείο Τριανδρίας (Ελευθερίας 24- τηλ. 2313305405)

 

Δήμος Θερμαϊκού: 10/09/2015

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Θερμαϊκού θα προχωρήσει στη δεύτερη διανομή τεσσάρων τόνων ροδάκινων προς τους δικαιούχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η διανομή θα γίνει Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015:

  • 1) στο Δημοτικό Πάρκο Ν. Επιβατών, απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα, στις 10 πμ
  • 2) στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Ν. Μηχανιώνας, στις 11 πμ
  • 3) στο προαύλιο του δημοτικού θεάτρου Επανομής, στις 12πμ

Οι δικαιούχοι μπορούν προσέλθουν στους ανωτέρω χρόνους και τόπους προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που δικαιούνται, ανάλογα με τον αριθμό μελών των οικογενειών τους. Ήδη η υπηρεσία του δήμου επικοινωνεί και τηλεφωνικά μαζί τους για να ενημερώσει για τη διαδικασία. Χρήσιμο είναι να γνωρίζουν οι δικαιούχοι ότι για να παραλάβουν τα φρούτα, θα πρέπει να επιδεικνύουν στον αρμόδιο υπάλληλο την κάρτα σίτισής τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Δήμος Αγρινίου: 10/09/2015

Την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που έχουν ενημερωθεί. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Παρκινγκ (στο χώρο των παλαιών σφαγείων) Αγρινίου από τις 08:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.

 

 

sosecdl Πρόγραμμα Ανθρωπιστικής Κρίσης

 

Σημαντικά

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
Πρόγραμμα ΤΕΒΑ Επισιστιστικό
ΤΕΒΑ: Δείτε τη λίστα με τα δωρεάν τρόφιμα - Πού και πώς θα…
ΕΥΔΑΠ δωρεάν νερό
Αιτήσεις για το νέο κοινωνικό Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο…
karta anergias
Ηλεκτρονική Ανανέωση Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ (οδηγίες)…

Lifestyle

Παντελής Παντελίδης
Lifestyle
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Νεκρός σε τροχαίο ο λατρεμένος…
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Lifestyle
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην γελάσεις είναι αληθινή...! Η φώτο…
Μάρκος Σεφερλής
Lifestyle
Τρελό γέλιο με τη μητέρα του Σεφερλή... Ο Μάρκος…
Lifestyle
Έγινε ο ΓΑΜΟΣ για την Ζέτα…
Νέος Έρωτας για τον Αρναούτογλου...! Ερωτική…
ΟΧΙ και "Μπάζα"...! Μέλι έσταξε το στοματάκι…

Επιδόματα

oikogeneiako epidoma oga
Πληρωμές Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ Την Παρασκευής…
Επίδομα Ένδειας
Αιτήσεις για το Επίδομα Ένδειας στο Δήμο Κορυδαλλού Ο Δήμος…
Επίδομα ΟΑΕΔ Πληρωμή
ΟΑΕΔ: Κανονικά θα πληρωθούν επιδόματα & Παροχές Οι λογαριασμοί…
Εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ - Οικοδόμων
Εποχικό βοήθημα ανέργων (οικοδόμων, ηθοποιών, μουσικών,…
epidoma petrelaiou thermansis
Όλες οι απαντήσεις για το Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης - Οδηγίες…
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Κάρτα Σίτισης: Πιστώθηκε η α' δόση - Τι μπορείς να αγοράσεις &…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε την Β' Δόση Οικογενειακού…
Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων ΕΔΟΕΑΠ
Επίδομα ΕΔΟΕΑΠ για τρίτεκνους & πολύτεκνους με παιδιά έως 18…
oikogeneiako epidoma oga
Δείτε με ένα κλικ αν δικαιούστε το Οικογενειακό Επίδομα Στην…

Επιδοτούμενα & Δωρεάν Σεμινάρια - Προγράμματα ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Αγροτικά

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί ΟΑΕΔ Αιτήσεις
Αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Παιδικούς…
Αποτελέσματα Κοινωφελής Εργασία - Ενστάσεις
Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων Αναρτήθηκαν…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Κοινωφελή Εργασία 728 θέσεων: Παράταση αιτήσεων & Λίστα…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 728 θέσεων στο Υπουργείο…
Αιτήσεις Κοινωφελής Εργασία 2015
Αιτήσεις Κοινωφελούς Εργασίας 413 θέσεων στο Υπουργείο…
Κοινωφελής εργασία: Ωράριο, Μισθός
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για το ωράριο, το…
Άδειες Κοινωφελής Εργασία
5μηνα Κοινωφελούς εργασίας: Τι ισχύει για άδειες - απουσίες…
Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για ανέργους άνω των 50
Βγήκε η Απόφαση για τις 15.000 προσλήψεις μακροχρόνια…
voucher29 aei tei
Πληρωμές Voucher: Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για την πληρωμή των…
voucher29 aei tei
Voucher 29 ΑΕΙ/ΤΕΙ: Αποτίμηση προγράμματος κατάρτισης και…

Επικαιρότητα - Τελευταία Νέα

aionioi foitites
Επικαιρότητα

Μετεγγραφές φοιτητών: Αίτηση, Μόρια, Δικαιούχοι, Δικαιολογητικά, Προθεσμίες

Μετεγγραφές φοιτητών: Αιτήσεις, δικαιούχοι, μόρια,…
4.7
new-site
Επικαιρότητα

Επιδόματα, Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Δωρεάν Μαθήματα

Το stie μας ανανεώνεται και σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί…
4.0
Αμπέλια
Επικαιρότητα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Φτάσαμε και…
3.3
Προνοιακά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Προνοιακά Επιδόματα: Πληρωμές Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2016

Προνοιακά Επιδόματα: Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πληρωμές για…
4.0
Διατροφικά Επιδόματα
Επικαιρότητα

Διατροφικά Επιδόματα: Πότε θα πληρωθεί το διατροφικό επίδομα Φεβρουαρίου

Διατροφικά Επιδόματα: πληρωμές για Φεβρουάριο Με απόφαση…
4.0
Επίδομα Ενοικίου 2015 Ανθρωπιστική Κρίση
Επικαιρότητα

Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή Ζ' Δόσης, 3 δόσεις ενστάσεων, Ανθρωπιστική κρίση

Επίδομα Ενοικίου: Πότε θα πιστωθεί η Ζ' δόση - Πίστωση 3…
3.0
Κάρτα Σίτισης από ΚΕΠ
Επικαιρότητα

Κάρτα Σίτισης: Όγδοη δόση, Η' δόση, 8η δόση κάρτας αλληλεγγύης, Ανθρωπιστική Κρίση

Κάρτα Σίτισης: Πότε θα πιστωθεί η όγδοη (Η') δόση - Πίστωση…
4.8
ΝΑΤΟ
Επικαιρότητα

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο

ΝΑΤΟ: Στην Τουρκία όσοι πρόσφυγες διασώζονται στο Αιγαίο!…
5.0
Πρεσβεία Αυστρία
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη Βιέννη!

Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακαλείται η Ελληνίδα πρέσβης στη…
5.0

Προσθήκη νέου σχολίου


 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα