24Απρίλιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
 • Επιδοτούμενο Νέαρχος: Αποτελέσματα μετά τον έλεγχο δικαιολογητικών

  nearxos voucher

  Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος άνεργων ναυτικών Νέαρχος μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αν είναι στον τελικό πίνακα, αφού πρώτα επιλέξουν την κατηγορία τους. Η αναζήτηση γίνεται με τον κωδικό ΚΑΥΑΣ.

  Περισσότερα...

 • Νέαρχος: Θα επαναληφθεί το πρόγραμμα άνεργων ναυτικών, ακάλυπτες οι θέσεις

  Voucher ΝαυτικώνΑπρόθυμοι για τη θάλασσα, σύμφωνα με το Έθνος, ήταν οι νέοι άνεργοι σε αντίθεση με τον τουρισμό (που η πρακτική άσκηση είναι και σε τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και λοιπές επιχειρήσεις τουρισμού) που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

  Το πρόγραμμα άνεργων ναυτικών Νέαρχος αφορούσε εκπαίδευση και 5μηνη εργασία σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις επί πλοίου. Η ανταπόκριση στο Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (ΓΕΝΕ) ήταν πολύ μικρή.

  Περισσότερα...

 • Νέαρχος: Αποτελέσματα επιδοτούμενου Voucher 18-29 άνεργων ναυτικών

  Voucher ΝαυτικώνΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του επιδοτούμενου προγράμματος ΝΕΑΡΧΟΣ για τους άνεργους ναυτικούς. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η αποστολή των δικαιολογητικών μέχρι την Παρασκευή 24/5/13.

  Για να δείτε αν είστε στους επιτυχόντες, αναζητήστε στη σελίδα της δράσης τον κωδικό ΚΑΥΑΣ, ανάλογα με την κατηγορία σας, είτε στην ομάδα Απόφοιτοι ΑΕΝ/Αξιωματικοί, είτε στην ομάδα Λοιπές ειδικότητες.

  Περισσότερα...

 • Επιδοτούμενο «ΝΕΑΡΧΟΣ»: Ξεκίνησε 16/5/13 η αποστολή των δικαιολογητικών των άνεργων ναυτικών

  nearxos-voucherΑπό 16/5/2013 ξεκίνησε η αποστολή των δικαιολογητικών σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος για τους ενδιαφερόμενους άνεργους ναυτικούς που έχουν υποβάλει αίτηση.

  Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της δράσης τα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σταλθεί μέχρι την Παρασκευή 24/5/13 στο ΓΕΝΕ (ταχυδρομικά ή με courier):

  Περισσότερα...

 • Επιδοτούμενο σεμινάριο άνεργων ναυτικών «ΝΕΑΡΧΟΣ»: Λήγουν 15/5/2013 οι αιτήσεις συμμετοχής του πρώτου κύκλου για το επιδοτούμενο πρόγραμμα νέων ναυτικών με επίδομα 5.500€ και πρακτική άσκηση επί πλοίου

  nearxos-voucherΜέχρι και 15/5/2013 θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις συμμετοχής οι νέοι άνεργοι ναυτικοί για το επιδοτούμενο πρόγραμμα άνεργων ναυτικών 18 έως 29 ετών

  Περισσότερα...

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα