24Απρίλιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
 • Voucher Τουρισμού 2015: Δικαιολογητικά, Ενεργοποίηση Επιταγής & οδηγίες για το Έντυπο εξατομικευμένης παρέμβασης

  voucher tourismou 2015• Αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά του voucher τουρισμού 2015 που χρειάζεται να καταθέσετε στον πάροχο κατάρτισης.

  • Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή παρόχου.

  • Οδηγίες βήμα-βήμα για την ενεργοποίηση της επιταγής.

  • Διευκρινίσεις για το Έντυπο εξατομικευμένης παρέμβασης & το Ατομικό Σχέδιο Δράσης.

  • Πότε και πώς θα γίνουν οι

  ...

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού 2015: Αποτελέσματα

  Αποτελέσματα voucher τουρισμού 2015Αποτελέσματα Voucher Τουρισμού 2015Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα Vouher Τουρισμού 2015 για τον 1ο Κύκλο αιτήσεων.

  Δείτε παρακάτω online αν ανήκετε στους επιτυχόντες με τον ΚΑΥΑΣ της αίτησής σας και την Περιφέρεια που δηλώσατε:

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού 2015: Αιτήσεις 1ου κύκλου

  voucher tourismou 2015Ξεκίνησαν πανελλαδικά οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher Τουρισμού 18-29 του 2015.

  8.000 άνεργοι θα καταρτιστούν σε κύκλους, με 80 ώρες θεωρία και 6μηνη πρακτική άσκησηστον κλάδο του τουρισμού.

  Το συνολικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.458 € για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙκαι 2.248 €για τους υπόλοιπους αποφοίτους.

  Περισσότερα...

 • Πάγωμα, Αλλαγές & Επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher

  Πάγωμα Κατάργηση voucherΑποφασισμένη είναι η νέα ηγεσία να προχωρήσει άμεσα σε ριζικές αλλαγές, πάγωμα και επανεξέταση των προγραμμάτων κατάρτισης Voucher που έχουν δρομολογηθεί.

  Χαρακτηρίζοντας ως μεγάλο σκάνδαλο την επαγγελματική κατάρτιση που παρέχουν, καταγγέλλει ότι κατασπαταλούνται οι πόροι του ΕΣΠΑ και τα χρήματα δεν μπαίνουν στις τσέπες των ανέργων, αλλά δεσμεύονται για υλοποίηση προγραμμάτων χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα.

  Παράλληλα, οι δεξιότητες που αποκτούνται με προχειρότητα και οι προσωρινές θέσεις εργασίας που καλύπτονται με τα 6μηνα, δεν μπορούν να συνδεθούν με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και τα αντικείμενα επιχειρηματικής ζήτησης, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο, με την πληγή της ανεργίας να αιμορραγεί διαρκώς.

  Το πρόβλημα της ανεργίας δε μπορεί να καταπολεμηθεί στο ελάχιστο με τονωτικές ενέσεις προγραμμάτων κατάρτισης τύπου Voucher, εκ των οποίων το 75% των χρημάτων που διατίθενται από τους κοινοτικούς πόρους για τα προγράμματα αυτά, μετακυλούν στα ΚΕΚ και τους παρόχους εκπαίδευσης και όχι στον ίδιο τον άνεργο.

  Περισσότερα...

 • Voucher τουρισμού: Νέα αποτελέσματα επιτυχόντων ανέργων για 10.000 επιλαχόντες

  voucher-tourismosΑνακοινώθηκαν νέα αποτελέσματα του επιδοτούμενου προγράμματος voucher τουρισμού. 10.000 νέοι επιτυχόντες από τη λίστα των επιλαχόντων ανέργων.

  Για να δείτε τα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ σας ή τον αριθμό κάρτας ανεργίας σας εδώ.

  Περισσότερα...

 • Voucher τουρισμού: Μόλις 1.000 οι θέσεις εργασίας στο επιδοτούμενο τουρισμού. Απογοητευτική η ροή και η απόδοση του προγράμματος

  voucher-tourismosΜηδαμινή η ανταπόκριση του επιδοτούμενου προγράμματος τουρισμού. Απογοήτευση στο υπουργείο Εργασίας από την απόδοση του προγράμματος μέσω ΣΕΤΕ και ΕΕΔΕ. Ωφελούμενοι που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει, συμβάσεις με υπογραφές που έχουν μείνει στο συρτάρι, τμήματα που δεν σχηματίζονται, καταβολές χρημάτων που δεν γίνονται, επιχειρήσεις που παρακαλούν φορείς κατάρτισης για ενδιαφερόμενους ανέργους και δεν βρίσκουν ανταπόκριση, ενώ το πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη.

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού: Διευκρίνιση για τις επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης

  voucher-tourismos

  Αρκετοί πάροχοι δέχονται για συνεργασία κι επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει άνεργοι (από το συγγενικό ή φιλικό τους περιβάλλον ή από αγγελίες).

  Το πρόγραμμα τουρισμού ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις συμμετοχής για τον αριθμό των εργαζομένων, προκειμένου να λάβει μια επιχείρηση συμμετοχή.

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού: Νέα Αποτελέσματα με επιλαχόντες

  voucher-tourismos

  Ανακοινώθηκαν νέα αποτελέσματα του επιδοτούμενου ανέργων Voucher Τουρισμού. Οι νέοι πίνακες περιλαμβάνουν τους πρώτους 593 επιτυχόντες που προέρχονται από τη λίστα των επιλαχόντων.

  Επιλέξτε την ομάδα στην οποία ανήκετε και μετά αναζητήστε με τον κωδικό ΚΑΥΑΣ ή τον αριθμό της κάρτας ανεργίας σας αν είστε στους νέους επιτυχόντες.

  Περισσότερα...

 • Θα επαναληφθούν τα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher «Επιταγή εισόδου εργασίας για νέους έως 29 ετών» και το 2014, με διεύρυνση και στον αγροτικό τομέα

  • Διεύρυνση του προγράμματος Voucher 18-29 από το 2014 με 75.000 θέσεις.
  • 15.000 νέες θέσεις θα προοριστούν και πάλι για το πρόγραμμα Voucher Τουρισμού.
  • 10.000 νέες θέσεις θα διατεθούν στον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα.

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού: Δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι επιτυχόντες & Προθεσμία υποβολής για έναρξη μαθημάτων

  voucher-tourismos

  Όσοι είναι επιτυχόντες στο επιδοτούμενο πρόγραμμα Τουρισμού πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά με τα στοιχεία που δήλωσαν στην άιτησή τους, ώστε να διασταυρωθεί η ορθότητά τους και να γίνει η ενεργοποίηση της επιταγής για έναρξη των μαθημάτων. 

  Τι δικαιολογητικά χρειάζεστε και ποια είναι η προθεσμία υποβολής τους;

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού: Την προσοχή των ανέργων στην επιλογή παρόχου (ΚΕΚ) εφιστά με ανακοίνωση το ΣΕΤΕ

  voucher-tourismos

  Το ΣΕΤΕ έχει αναρτήσει νέα ανακοίνωση ώστε οι επιτυχόντες άνεργοι του προγράμματος τουρισμού να προσέξουν ποιο κέντρο εκπαίδευσης θα επιλέξουν κατά την ενεργοποίηση της επιταγής voucher, όπως επίσης και τις επιχειρήσεις που προτείνουν οι πάροχοι για πρακτική άσκηση,χωρίς να παρασύρονται από δώρα ή τυχόν έμμεσες και άμεσες πιέσεις τους.

  Περισσότερα...

 • Κωδικός ΚΑΥΑΣ των επιδοτούμενων voucher: Τι είναι; Πού θα τον βρω;

  ΚΑΥΑΣΟ κωδικός ΚΑΥΑΣ (Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής) είναι ένας μοναδικός κωδικός της μορφής YU-55555-23456-98758678-235424 τον οποίο εμφανίζει το online σύστημα όταν υποβάλλετε την αίτησή σας στα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher(ή και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα) ως αποδεικτικό της υποβολής της αίτησης.

  Ο κωδικός ΚΑΥΑΣ χρησιμοποιείται από τα επιδοτούμενα προγράμματα στα αποτελέσματα των αναρτημένων πινάκων επιτυχόντων

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού: Διαδικασία Ενεργοποίησης Επιταγής Voucher - Επιλογή παρόχου

  voucher-tourismos

  Οι επιταγές πρέπει να έχουν ενεργοποιηθεί μέχρι 31/10/2013.

  Οι επιτυχόντες δεν θα παραλάβετε επιταγή από τον ΟΑΕΔ ή άλλο οργανισμό όπως είχε γίνει σε προηγούμενο επιδοτούμενο. Θα επισκεφθείτε το κέντρο εκπαίδευσης που αποφασίσατε να συνεργαστείτε και θα παραδώσετε τα δικαιολογητικά σας για έλεγχο.

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού: Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα 2 προγράμματα Voucher

  voucher-tourismos

  Πολλοί υποψήφιοι έχετε κάνει αίτηση και στα δύο επιδοτούμενα προγράμματα Voucher. Στο Voucher 18-29 ανέργων και στο Voucher Τουρισμού 18-29.

  Εφόσον τα αποτελέσματα και των δύο προγραμμάτων έχουν ανακοινωθεί, να διευκρινίσουμε ότι αν είστε στους επιτυχόντες και στα δύο επιδοτούμενα, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε και στα δύο.

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού: Αποτελέσματα

  voucher-tourismos

  sosecdlΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του επιδοτούμενου ανέργων Voucher Τουρισμού.

  Επιλέξτε την ομάδα που ανήκετε κι αναζητήστε αν είστε στους επιτυχόντες ή επιλαχόντες στους αναρτημένους πίνακες.

  Περισσότερα...

 • Voucher Τουρισμού 18-29: Όταν υποβάλω την αίτηση μου εμφανίζει σφάλμα «ότι η κάρτα ανεργίας, το ΑΦΜ ή το ΑΜΚΑ έχουν ήδη καταχωρηθεί», τι φταίει;

  voucher-tourismos

  Σε δεκάδες ενδιαφερόμενους που υποβάλουν την αίτηση για το επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher Τουρισμού, το σύστημα εμφανίζει σφάλμα ότι έχουν ήδη καταχωρηθεί τα στοιχεία σας.

  Το λάθος αυτό δεν οφείλεται ούτε στο ότι πραγματικά έχουν ήδη καταχωρηθεί από "κάποιον άλλον" όπως μας λέτε τα στοιχεία σας (εκτός κι αν έχετε δώσει εξουσιοδότηση σε κάποιο ΚΕΚ να το κάνει αλλά σε αυτή την περίπτωση με την επαναυποβολή της αίτησης μπορείτε να πάρετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ και με την προϋπόθεση ότι συμπληρώνετε ακριβώς τα ίδια στοιχεία), ούτε στο ότι έχετε κάνει αίτηση και στο πρώτο επιδοτούμενο Voucher 18-29.

  Περισσότερα...

 • Voucher 18-29 & Voucher Τουρισμού: Μπορώ να κάνω αίτηση και στα δύο προγράμματα;

  Μας ρωτάτε αν μπορεί κάποιος άνεργος που έχει αιτηθεί στο πρώτο πρόγραμμα Voucher 18-29 να κάνει αίτηση και στο επόμενο Voucher  Τουρισμού 18-29. Το ένα πρόγραμμα είναι ανεξάρτητο από το άλλο κι αν ο ενδιαφερόμενος πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις μπορεί να υποβάλει αίτηση και στα δύο προγράμματα, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

  Περισσότερα...

 • Voucher τουρισμός 18-29: Αιτήσεις για το επιδοτούμενο πρόγραμμα με επιταγή Voucher 2.700 ευρώ και 2.400 ευρώ στην αγορά εργασίας για ανέργους έως 29 ετών στον κλάδο τουρισμού

  voucher-tourismosΞεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής πανελλαδικά για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα με επιταγές voucher. Αφορά κατάρτιση 80 ωρών και 5μηνη πρακτική άσκηση νέων έως 29 ετών στον κλάδο του τουρισμού.

  Το συνολικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.700 ευρώ για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2.400 ευρώ για τους υπόλοιπους

  Περισσότερα...

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα