22Μάιος2018

Τελευταία Νέα:

ecdltest-themata.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
 
 
 • Παραλαβή επιταγών voucher από την ΕΣΗΕΑ - Δικαιολογητικά - Επιλογή ΚΕΚ

  Επιδοτούμενο Δημοσιογράφων

  Οι επιτυχόντες άνεργοι δημοσιογράφοιμπορούν να παραλαμβάνουν τις επιταγές κατάρτισης για το επιδοτούμενο πρόγραμμα από την Ένωση Συντακτών στην οποία ανήκουν από 16/7/2012 έως 14/8/2012, καθημερινά 9:00 - 14:00.

  Η προθεσμία παραλαβής των επιταγών Voucher από τους ωφελούμενους είναι 30 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δηλ. έως 14/6/2012.

  Περισσότερα...

 • Αποτελέσματα για το επιδοτούμενο σεμινάριο άνεργων δημοσιογράφων

  Επιδοτούμενο Δημοσιογράφων

  Ανακοινώθηκαν σήμερα 3/7/2012 τα αποτελέσματα για το επιδοτούμενο σεμινάριο των άνεργων δημοσιογράφων. Δείτε αν είστε στους επιτυχόντες αναζητώντας τον Κωδικό (ΚΑΥΑΣ) που λάβατε κατά την υποβολή της αίτησής σας ή τον Αριθμό Μητρώου σας.

  Περισσότερα...

 • Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το επιδοτούμενο άνεργων δημοσιογράφων

  esiea-epidotoumeno

  Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των άνεργων δημοσιογράφων (μελών των Ενώσεων Συντακτών) για την συμμετοχής τους στο επιδοτούμενο σεμινάριο των 300 ωρών, από το πρόγραμμα κατάρτισης με επιταγές Voucher.

  Περισσότερα...

 • Επιδοτούμενο σεμινάριο για άνεργους δημοσιογράφους με επίδομα 1500€

  Επιδοτούμενο Δημοσιογράφων

  Η ΕΣΗΕΑ επιδοτεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα 300 ωρών εκπαίδευσης άνεργων δημοσιογράφων σε ΚΕΚ της επιλογής σας για απόκτηση γνώσεων δημοσιογραφίας σχετικές με τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής, μαζί με όλο το κόστος πιστοποίησης (εξέταστρα).

  Περισσότερα...

Μάθε τα νέα μας...

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα